Zoals varkenshaas, met een rode wijn saus?quote:Op woensdag 19 december 2012 18:01 schreef AwayTL het volgende:
Wij krijgen voor kerstavond wildzwijnrugfilet..
Erg leuk en hopelijk lekker, maar hoe en met wat kan ik deze het beste bereiden?
Alcoholvrije rode wijn kan daar ook voor gebruikt worden?quote:Op woensdag 19 december 2012 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zoals varkenshaas, met een rode wijn saus?
Als je wijn goed inkookt zit er ook nauwelijks nog alcohol in, minder dan in brood of rijp fruit. Maar ja, je kan ook alcohol vrije wijn gebruiken.quote:Op woensdag 19 december 2012 19:02 schreef AwayTL het volgende:
[..]
Alcoholvrije rode wijn kan daar ook voor gebruikt worden?
Dat weet ik. Maar het is een effectieve en goedkope manier om toch een truffel smaak ergens in naar voren te laten komen.quote:Op woensdag 19 december 2012 21:51 schreef MaximusTG het volgende:
Truffelolie bevat vaak helemaal geen truffel, alleen kunstmatige truffelsmaakstoffen.
zou het weglaten, vind het ronduit smerigquote:Op woensdag 19 december 2012 21:54 schreef Oosten het volgende:
[..]
Dat weet ik. Maar het is een effectieve en goedkope manier om toch een truffel smaak ergens in naar voren te laten komen.
Smelten en in een lege glazen pot met schroefdeksel omvullen.quote:Op donderdag 20 december 2012 21:40 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dan hoop ik maar dat het vet 24-uur houdbaar is in de koelkast
We hadden best tot morgen kunnen wachten hoorquote:Op donderdag 20 december 2012 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Smelten en in een lege glazen pot met schroefdeksel omvullen.
deze is ook een optie.quote:Op donderdag 20 december 2012 09:53 schreef DrParanoid het volgende:
Piet, heb je toevallig nog ergens een recept in gedachten rond zwerven van de lekkerste mosterdsoep die ooit zelf gemaakt is?
Hele simpele: tomaten, flink wat rozemarijn, scheut rode wijn, olijfolie, knoflook.quote:Op donderdag 20 december 2012 22:39 schreef z80 het volgende:
[..]
deze is ook een optie.
piet heb je een recept van tomatensoep compleet gemaakt van verse ingrediënten?
tomaten mogen wel uit blik komen maar de rest eigenlijk allemaal vers.
de rode wijn zal er niet in gaan ivm 2 kinderen die er ook van moeten eten.quote:Op donderdag 20 december 2012 22:45 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Hele simpele: tomaten, flink wat rozemarijn, scheut rode wijn, olijfolie, knoflook.
Die alcohol verdampt wel hoor.quote:Op donderdag 20 december 2012 23:55 schreef z80 het volgende:
[..]
de rode wijn zal er niet in gaan ivm 2 kinderen die er ook van moeten eten.
en een idee van hoeveel kg tomaten voor 9 man.
Mijn vriend werkt bij een visboer en die gebruiken meel en water, meer niet. Wordt een soort van tempura-beslag, erg lekker!quote:Op donderdag 20 december 2012 21:42 schreef timmmmm het volgende:
Ik zoek het ideale recept voor een beslagje om garnalen mee te frituren
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |