wereldvreemd83 | woensdag 19 december 2012 @ 16:20 |
Kun je slagroom opkloppen met een staafmixer? (die staaf met twee kleine mesjes) Of moet je daarvoor die garde opzet stuk gebruiken? Als het kan met die mixer dan scheelt dat iig een hoop afwaswerk. Hoe lang blijft opgeklopte slagroom in een spuitzak goed? Kan ik het een paar uur van te voren opkloppen en pas later gebruiken? Of zakt slagroom redelijk snel inelkaar? | |
HotSummerNight | woensdag 19 december 2012 @ 16:21 |
met een mixer met garde opzet stuk. een paar uur is geen probleem | |
golfer | woensdag 19 december 2012 @ 16:33 |
Je doet je usernaam wel eer aan. Ik zou hem met een seksspeeltje opkloppen proberen. ![]()
| |
GekkePoes | woensdag 19 december 2012 @ 16:33 |
Ik klop al jaren met de staafmixer slagroom, zonder opzetstukjes, binnen 5 seconden is ie stijf. na 7 seconden heb je boter. Als je de goede slagroom hebt en niet te lauw is ( de houdbare slagroom valt tegen, verse is beter), dan blijft deze twee uur lang goed. mocht ie toch inzakken met een lepel weer oproeren. | |
Yngwie | woensdag 19 december 2012 @ 16:35 |
Is zoals gezegd met garde opzetstuk prima te doen. Wil je zeker weten dat de slagroom zo lang mogelijk stijf blijft, kun je altijd nog klop-fix gebruiken. | |
Cuppiecake | woensdag 19 december 2012 @ 16:43 |
Je kan het prima een aantal uur bewaren (eventueel zelfs een dag, maar voeg dan klopfix toe) en ik zou het in de koelkast zetten, maar dat had je vast zelf ook al wel verzonnen. | |
wereldvreemd83 | woensdag 19 december 2012 @ 16:45 |
Ik zal het eens proberen met de staafmixer, zonder opzetstukjes. Je kunt slagroom dus ook te lang kloppen, zal er op letten. | |
GekkePoes | woensdag 19 december 2012 @ 16:46 |
ik zou een keer op en neer halen en na 3 seconden al kijken wat er mee gebeurd. |