| anita82 | zaterdag 8 december 2012 @ 08:09 |
| Hoi iedereen, Ik heb vandaag wat tonijn uit blik nodig. Maar er blijft een gedeelte over. Nu wil ik volgende week voor een feestje tonijnsalade maken. Kan ik het restje tonijn wat ik over heb invriezen? Het een week in de koelkast bewaren lijkt me te lang, of kan dat ook als ik het water uit het blik er bij gooi? Ben benieuwd! | |
| DeGemaskerdeMuchacho | zaterdag 8 december 2012 @ 08:29 |
| Volgens mij wel, gewoon in een plastic bakje de vriezer in. | |
| zwartedoos | zaterdag 8 december 2012 @ 08:35 |
| Lijkt me de smaak niet ten goede komen, en wat kost zo'n blikje nou helemaal | |
| DeGemaskerdeMuchacho | zaterdag 8 december 2012 @ 09:15 |
| Daar heb ik geen idee van. Lust het niet en koop het nooit. | |
| Molleman | zaterdag 8 december 2012 @ 09:19 |
Dit dus. Koop gewoon een nieuw blikje. Het zal echt wel kunnen maar ik denk niet dat het de smaak ten goede komt. | |
| HunterSThompson | zaterdag 8 december 2012 @ 09:26 |
| Voor die paar euro. Koop gewoon een nieuw blikje. | |
| RobinOok | zaterdag 8 december 2012 @ 09:44 |
| Ja, kan. Lijkt me geen enkel probleem. Alleen natuurlijk niet met blikje en al invriezen. | |
| DancingPhoebe | zaterdag 8 december 2012 @ 09:45 |
| Gooi het in de vriezer, koop een nieuw blikje. Als het er volgende week, na ontdooien, niet meer acceptabel uitziet, kun je het alsnog weggooien. Gewoon testen. | |
| RetepV | zaterdag 8 december 2012 @ 09:57 |
Nou ja, dat blikje heeft een Tonijn zijn of haar leven gekost. Moet dat dan maar voor niks zijn geweest? Er is vast wel iets beters te bedenken dan dit. | |
| HaverMoutKoekje | zaterdag 8 december 2012 @ 09:58 |
heb je geen kat? | |
| zwartedoos | zaterdag 8 december 2012 @ 10:09 |
Dan eet ze het overige op de boterham. | |
| RetepV | zaterdag 8 december 2012 @ 10:12 |
Precies. | |
| zwartedoos | zaterdag 8 december 2012 @ 10:15 |
Bedoelde idd ook niet dat ze het dan maar moest weggooien. De tonijn heeft het al zwaar genoeg helaas (lekkerste vis ooit...mits niet uit blik | |
| BasEnAad | zaterdag 8 december 2012 @ 10:25 |
| Invriezen kan prima. | |
| Pietverdriet | zaterdag 8 december 2012 @ 11:38 |
| Je kan het invriezen, of gewoon zo opeten. | |
| ABundy | zaterdag 8 december 2012 @ 14:35 |
| Gewoon invriezen. Door de salade gaat oa ook mayonaise en andere zooi waardoor de smaak van de tonijn toch minder wordt. Beter dan weggooien , slechte mentaliteit zoals gelukkig ook velen boven mij erover denken | |
| Atreides83 | zaterdag 8 december 2012 @ 15:49 |
| Invriezen kan prima. Sterker nog, je kan bijna alles prima invriezen (mits bereid). Bij tonijn uit blik is het al voorbewerkt dus is dat geen enkel probleem. | |
| Erasmo | zaterdag 8 december 2012 @ 15:55 |
| Hoeveel tonijnsalade was je van plan te maken als je minder dan een half blikje nodig hebt? |