Skaai | vrijdag 9 november 2012 @ 14:26 |
Hallo! Ik wil zelf pepernotenkruidnoten maken, ik wil graag van de Culinaire FOK!kers weten wat hun beste pepernoten kruidnoten recept is. Ik kan wel Googelen maar ervaringsdeskundige pepernotenkruidnotenbakkers vind ik denk ik hier ook wel ![]() Oh en kan je ze daarna invriezen? ![]() [ Bericht 4% gewijzigd door Skaai op 09-11-2012 15:17:14 ] | |
Prospos | vrijdag 9 november 2012 @ 14:34 |
Internetrecepten zijn niet zo heel slecht. Maar dat zelfrijzende bakmeel lijkt me niet zo lekker dus ik gebruik gewone bloem met soda. Dat geeft meer lucht tijdens het bakken. En invriezen moet geen probleem zijn. | |
Flurry | vrijdag 9 november 2012 @ 14:38 |
schoonmaaksoda of dubbelkoolzure soda? | |
EJ403 | vrijdag 9 november 2012 @ 15:11 |
Hebben we het over pepernoten of over kruidnoten die we vaak onterecht pepernoten noemen? ![]() | |
Skaai | vrijdag 9 november 2012 @ 15:16 |
Dat is een goeie. Die doe het zelf bolletjes waar je een smak 'koekkruiden' in gooit. Dus eigenlijk kruidnoten ja. Deze ![]() ![]() | |
Skaai | vrijdag 9 november 2012 @ 15:18 |
Welke mod kan mijn OP aanpassen? ![]() | |
EJ403 | vrijdag 9 november 2012 @ 15:18 |
beste recept is er één waar er chocolade over heen gegooid wordt. ![]() | |
Prospos | vrijdag 9 november 2012 @ 15:25 |
![]() | |
Luxuria | vrijdag 9 november 2012 @ 15:32 |
Oehhhh ![]() ![]() | |
Black-beauty-babe | maandag 12 november 2012 @ 07:01 |
Die van koopmans zijn heerlijk makkelijk en snel klaar te maken! | |
piepkuiken21 | maandag 12 november 2012 @ 10:19 |
getver die waren heel chemisch vond ik.... | |
MaximusTG | maandag 12 november 2012 @ 10:50 |
Alsjeblieft ! ![]() | |
blow... | woensdag 21 november 2012 @ 21:19 |
![]() ![]() ![]() ![]() | |
RobinOok | woensdag 21 november 2012 @ 22:30 |
Hier staat het verschil uitgelegd: http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/ | |
zatoichi | zaterdag 24 november 2012 @ 11:50 |
Ze staan nu bij mij af te koelen; ze smaken heerlijk! Gewoon van Internet geplukt: Nu, omdat het de eerste keer is dat ik ze maak, gewoon het recept gevolgt, mijn smaak kennende, de volgende keer meer kruiden en minder suiker. | |
MaximusTG | zaterdag 24 november 2012 @ 19:24 |
Het is alleen zo'n gedoe altijd he, al die balletjes maken. Veel werk, weinig kruidnoten. Je krijgt bijna medelijden met de bakpiet.. | |
lady-wrb | zaterdag 24 november 2012 @ 22:19 |
o leuk! morgen lekker bakken! | |
Skaai | zondag 25 november 2012 @ 14:40 |
Lol ik heb dat recept ook zojuist gebruikt! En ze zijn groot geworden ![]() ![]() En ik weet niet meer waar ik het vandaan heb, maar ik had het deeg in 4 stukken verdeeld, die stukken languit gerold als een slangetje en daar redelijk gelijke kleine stukjes uit gesneden. Ik was zo klaar met balletjes maken ![]() | |
chocolatelover | zondag 25 november 2012 @ 17:32 |
ik heb gisteren gevulde speculaas gemaakt voor het eerst. Lekker man en echt niet wachten tot het helemaal afgekoeld is! Dat is gewoon onmogelijk en van de restjes (met amandelspijs erin) heb ik "pepernoten"gemaakt. Lekker man, met een beetje amandelspijs erin. Niet helemaal gemengd hoor, gewoon zo dat je van die lichtere strepen erdoor ziet. | |
lady-wrb | zondag 25 november 2012 @ 17:57 |
verreverrek! dat recept hebben wij idd vandaag ook gebruikt (alleen heb ik meteen dubbele hoeveelheid deeg gemaakt, om van de week nog een keer te bakken. deze zijn echt vet lekker! |