Hopen voor je dat de spierpijn niet donderdagavond begint en de hele vrijdag je dag verpestquote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:24 schreef Etcetera het volgende:
(Nog) geen spierpijn hierWel wat last van m'n lies, maar dat is alles.
Deze moet natuurlijk niet vergeten wordenquote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:15 schreef Soempie het volgende:
Want dan zou ik sowieso voor hem gaan.
Ze heeft gewoon gelijkquote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:33 schreef iamredleader het volgende:
[..]
Deze moet natuurlijk niet vergeten wordenvooral die PI is
I second thatquote:
Koekjes!quote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:40 schreef _Ophelia_ het volgende:
Zei er iemand koekjes?
Soort van geslapen vannacht, beter dan de nacht ervoor maar het houdt niet over...
Mocht iemand dit recept willen gaan maken: Er staat weliswaar 20 cookies, maar dan moet je denken aan dit formaat dus ik zou er wat minder maken als je niet hoeft te trakterenquote:DoubleTree Hotel Chocolate Chip Cookies
If you've got an insatiable chocolate chip cookie urge that can't wait for a package to be delivered
in the mail, you'll want to try this fresh out of your home oven. Just be sure to get the cookies out of there when they are turning light brown. This way they'll stay soft in the middle when cool. For even better results, you can chill the dough overnight before you commence with
the ceremonial baking.
1/2 cup rolled oats
2 1/4 cups all-purpose flour
1 1/2 teaspoons baking soda
1 teaspoon salt
1/4 teaspoon cinnamon
1 cup (2 sticks) butter, softened
3/4 cup brown sugar, packed
3/4 cup granulated sugar
1 1/2 teaspoons vanilla
1/2 teaspoon lemon juice
2 eggs
3 cups semi-sweet chocolate chips
1 1/2 cups chopped walnuts
1. Preheat oven to 350 degrees.
2. Grind oats in a food processor or blender until fine. Combine the ground oats with the flour, baking soda, salt, and cinnamon in a medium bowl.
3. Cream together the butter, sugars, vanilla, and lemon juice in another medium bowl with an electric mixer. Add the eggs and mix until smooth.
4. Stir the dry mixture into the wet mixture and blend well. Add the chocolate chips and nuts to the dough and mix by hand until ingredients are well incorporated.
5. Spoon rounded 1/4-cup portions onto an ungreased cookie sheet. Place the scoops about 2 inches apart. You don't need to press the dough flat. Bake for 16 to 18 minutes or until cookies are light brown and soft in the middle. Store in a sealed container when cool to keep soft. For the best results, chill the dough overnight in the refrigerator before baking the cookies.
Makes 20 cookies.
de uitslag is vanmiddag of morgenochtend. Maar in het proefexamen had ik 8 fouten waar ik er maximaal 21 mocht hebben, dus ik denk dat ik wel geslaagd ben.quote:
Alvast gefeliciteerd danquote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:43 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
de uitslag is vanmiddag of morgenochtend. Maar in het proefexamen had ik 8 fouten waar ik er maximaal 21 mocht hebben, dus ik denk dat ik wel geslaagd ben.
Jij niet, je kind!!quote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:40 schreef _Ophelia_ het volgende:
Zei er iemand koekjes?
Soort van geslapen vannacht, beter dan de nacht ervoor maar het houdt niet over...
Het is er eentje van Willy Wonka vrees ik, everlasting en zo. Met een beetje pech nog chocolate chip ookquote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:46 schreef LadyBlack het volgende:
[..]
Jij niet, je kind!!
Maar de koek in je buik is gewoon nog niet op denk ik
quote:Op woensdag 31 oktober 2012 08:47 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Het is er eentje van Willy Wonka vrees ik, everlasting en zo. Met een beetje pech nog chocolate chip ook
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |