FOK!forum / Culinesse à gogo / Hoe lang blijven witte bonen in tomatensaus goed?
DX11zondag 7 oktober 2012 @ 21:17
Ik heb nog een potje (dus geen blikje) waar geen datum op staat :P hoe lang blijft dat ongeveer goed?
RobinOokzondag 7 oktober 2012 @ 21:20
350 jaar
Apuleiuszondag 7 oktober 2012 @ 21:20
Eeuwig. Maak maar open en ruik er eens aan.
snellejellezondag 7 oktober 2012 @ 21:21
quote:
14s.gif Op zondag 7 oktober 2012 21:20 schreef Apuleius het volgende:
Eeuwig. Maak maar open en ruik er eens aan.
als het nog goed ruikt, pot weer dichtdraaien en over een jaar opeten.
DX11zondag 7 oktober 2012 @ 21:21
quote:
14s.gif Op zondag 7 oktober 2012 21:20 schreef Apuleius het volgende:
Eeuwig. Maak maar open en ruik er eens aan.
Vandaar dat er geen datum op staat! :P :D
Apuleiuszondag 7 oktober 2012 @ 21:21
quote:
14s.gif Op zondag 7 oktober 2012 21:21 schreef snellejelle het volgende:

[..]

als het nog goed ruikt, pot weer dichtdraaien en over een jaar opeten.
:D
VRIDZzondag 7 oktober 2012 @ 21:56
Die van Hak staat altijd alleen een jaartal op, dus toch wel meerdere jaren. Van de week nog paar potten gekocht, THT 2015.
Pietverdrietzondag 7 oktober 2012 @ 22:01
Als je het donker bewaard, heel erg lang.
DX11zondag 7 oktober 2012 @ 22:06
Ze waren lekker.
Nieuwschierigzondag 7 oktober 2012 @ 23:50
Lekker met speklappen en augurken
VRIDZvrijdag 12 oktober 2012 @ 19:47
Sliertjes gehakt met ui erdoorheen roeren en mee laten bakken, jummie! Net ook weer op :Y)
Eriszondag 14 oktober 2012 @ 10:39
Heb potten gezien van 100 jaar oud en die zagen er nog eetbaar uit...
VRIDZzondag 14 oktober 2012 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zondag 14 oktober 2012 10:39 schreef Eris het volgende:
Heb potten gezien van 100 jaar oud en die zagen er nog eetbaar uit...
Mag hopen dat je het niet over lesbo's hebt?
TLCmaandag 15 oktober 2012 @ 05:33
Alles wat niet uit zichzelf wegloopt in je kelder of koelkast kun je opeten :Y) :P