DX11 | zondag 7 oktober 2012 @ 21:17 |
Ik heb nog een potje (dus geen blikje) waar geen datum op staat hoe lang blijft dat ongeveer goed? |
RobinOok | zondag 7 oktober 2012 @ 21:20 |
350 jaar |
Apuleius | zondag 7 oktober 2012 @ 21:20 |
Eeuwig. Maak maar open en ruik er eens aan. |
snellejelle | zondag 7 oktober 2012 @ 21:21 |
quote: als het nog goed ruikt, pot weer dichtdraaien en over een jaar opeten. |
DX11 | zondag 7 oktober 2012 @ 21:21 |
quote: Vandaar dat er geen datum op staat!  |
Apuleius | zondag 7 oktober 2012 @ 21:21 |
quote:
 |
VRIDZ | zondag 7 oktober 2012 @ 21:56 |
Die van Hak staat altijd alleen een jaartal op, dus toch wel meerdere jaren. Van de week nog paar potten gekocht, THT 2015. |
Pietverdriet | zondag 7 oktober 2012 @ 22:01 |
Als je het donker bewaard, heel erg lang. |
DX11 | zondag 7 oktober 2012 @ 22:06 |
Ze waren lekker. |
Nieuwschierig | zondag 7 oktober 2012 @ 23:50 |
Lekker met speklappen en augurken |
VRIDZ | vrijdag 12 oktober 2012 @ 19:47 |
Sliertjes gehakt met ui erdoorheen roeren en mee laten bakken, jummie! Net ook weer op  |
Eris | zondag 14 oktober 2012 @ 10:39 |
Heb potten gezien van 100 jaar oud en die zagen er nog eetbaar uit... |
VRIDZ | zondag 14 oktober 2012 @ 16:15 |
quote: Mag hopen dat je het niet over lesbo's hebt? |
TLC | maandag 15 oktober 2012 @ 05:33 |
Alles wat niet uit zichzelf wegloopt in je kelder of koelkast kun je opeten  |