Ja komrad?quote:
Je kan ze ook gewoon wegmikken, agar kost geen drol bij de tokoquote:Op maandag 1 oktober 2012 13:06 schreef rhubarb het volgende:
Piet (of Robin), ik heb een moleculair koken kit, waar onder andere zakjes agar-agar van 2 gram in zitten. Ik heb het pakket met kerst gekregen, en de houdbaarheid van de agar is volgens het zakje 20-08-12. Kan het kwaad de zakjes alsnog te gebruiken?
Lekker, dank je!quote:Op maandag 1 oktober 2012 18:39 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet schenk Robin een glaasje Barolo in.
Kan me niet voorstellen dat agar bederft. Dus ik zou het absoluut nog gewoon gebruiken.quote:Op maandag 1 oktober 2012 13:06 schreef rhubarb het volgende:
Piet (of Robin), ik heb een moleculair koken kit, waar onder andere zakjes agar-agar van 2 gram in zitten. Ik heb het pakket met kerst gekregen, en de houdbaarheid van de agar is volgens het zakje 20-08-12. Kan het kwaad de zakjes alsnog te gebruiken?
Kan mij wel voorstellen dat de werking achteruit gaatquote:Op maandag 1 oktober 2012 20:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Kan me niet voorstellen dat agar bederft. Dus ik zou het absoluut nog gewoon gebruiken.
Zelfs als het october 2013 was.
een lekker wijntje gaat er wel in hierquote:
Pedovinofiel! Je drinkt veel te jonge wijn!quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 02:07 schreef MaximusTG het volgende:
* MaximusTG begint Piet zn wijnvoorraad weg te slobberen
Hmm.. *hik
Ik maak hem altijd (althans de kipversie ervan) volgens dit recept van Gordon Ramsay.. Erg succesvol en lekker.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 17:02 schreef komrad het volgende:
dan een serieuze vraag:
ik zoek een paella recept. wil graag een paella maken die echt iberisch smaakt.
Er zijn net zoveel echte paellarecepten als dat er koks en mama's in Spanje zijn, waarschijnlijk meer. Maar belangrijkste is, gebruik echte saffraan, zelfgetrokken kippenbouillon, knoflook, paella rijst en gerookt paprikapoeder.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 17:02 schreef komrad het volgende:
dan een serieuze vraag:
ik zoek een paella recept. wil graag een paella maken die echt iberisch smaakt.
En voor de Turkse Durum!quote:Op donderdag 27 september 2012 12:13 schreef phluphy het volgende:
Zeg Piet! Ben jij ook in staat om kruiden en andere ingrediėnten te herkennen in een gerecht?
Ik vind de saus bij het Knorr Chimichurry (Argentijns) gerecht zo ontzettend lekker, maar ik heb géén idee waar het van gemaakt wordt. Zou het hele gerecht liever helemaal zelf maken.
Hetzelfde geldt eigenlijk voor de Zuid Afrikaanse Boboti.
Klinkt goed, ik was nog niet aan dat kookboek begonnen. Hij staat hier wel al zeker een jaar in de keuken. Maar waar haal ik rauwe chorizo vandaan?quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 17:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik maak hem altijd (althans de kipversie ervan) volgens dit recept van Gordon Ramsay.. Erg succesvol en lekker.
Zie bij het teruglezen van de Knorr wereldgerechten topics dat daar ook veel over Paella in staatquote:
http://www.kokenmetkarin.nl/ -> Zij geeft van heel veel 'pakjesdingen' de echte recepten.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 17:11 schreef miss_sly het volgende:
[..]
En voor de Turkse Durum!
de enige gerechten die we eten van Knorr, zo nu en dan, omdat we de smaken zo lekker vinden.
nevermind, ik zie al dat het niet in dit topic past.
Top, zal die site eens doorsnuffelen!quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 18:04 schreef Isegrim het volgende:
[..]
http://www.kokenmetkarin.nl/ -> Zij geeft van heel veel 'pakjesdingen' de echte recepten.
Ziet er goed uit, thanx! Ik ga hem dit weekend even makenquote:Op maandag 1 oktober 2012 16:29 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Van Heston natuurlijk.
http://kokrobin.wordpress.com/2008/06/04/spaghetti-bolognese/ (RobinOok)
"even"?quote:Op woensdag 3 oktober 2012 11:27 schreef Quantic het volgende:
[..]
Ziet er goed uit, thanx! Ik ga hem dit weekend even maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |