Wij hebben vanavond ook niets spannends. koude schotel en een broodje. Prima maaltijdquote:Op maandag 17 september 2012 14:33 schreef IrishBastard het volgende:
Zit ik een collega te vertellen over de kippeling die we gister gemaakt hebben, zegt 'ie "ik had gister tosti's als avondeten"
Het verschil tussen culinaire ideeën
kiBBeling culinair idee noemen 5 euro per bak op de markt, niks speciaals hoorquote:Op maandag 17 september 2012 14:33 schreef IrishBastard het volgende:
Zit ik een collega te vertellen over de kippeling die we gister gemaakt hebben, zegt 'ie "ik had gister tosti's als avondeten"
Het verschil tussen culinaire ideeën
Kip....Het was van Kip, dus Kippelingquote:Op maandag 17 september 2012 14:47 schreef swarmahoer het volgende:
[..]
kiBBeling culinair idee noemen 5 euro per bak op de markt, niks speciaals hoor
Wat Laysa zegtquote:Op maandag 17 september 2012 14:47 schreef swarmahoer het volgende:
[..]
kiBBeling culinair idee noemen 5 euro per bak op de markt, niks speciaals hoor
Been there, done that. Heb je al eens zo'n curry gemaakt? Dat lijkt mij ook nog steeds welquote:Op maandag 17 september 2012 14:48 schreef HostiMeister het volgende:
Ik heb gisteren vanuit het niets een bak goulash weten te creëren. Dat is culinair. Mat laurierblad en bouillon en allemaal die fancy bullshit.
Geen zin gehad om naar de slager te gaan voor lam.quote:Op maandag 17 september 2012 14:51 schreef IrishBastard het volgende:
[..]
Been there, done that. Heb je al eens zo'n curry gemaakt? Dat lijkt mij ook nog steeds wel
Nog nooit gehad, is da wa?quote:Op maandag 17 september 2012 14:52 schreef BGTes het volgende:
Ik eet vandaag in de stad nét te weinig tijd om naar huis.te gaan en daar te eten. Dus dan maar de Wok for/and/to Go vandaag
Die kruiden maken uiteindelijk wel het verschil hè En het vlees op zich ook, lam smaakt toch wel anders dan rundquote:Op maandag 17 september 2012 14:56 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Geen zin gehad om naar de slager te gaan voor lam.
Komt eigenlijk op hetzelfde neer, maar dan met andere kruiden en wat yoghurt
O ja is natuurlijk ook zoquote:Op maandag 17 september 2012 14:57 schreef IrishBastard het volgende:
[..]
Die kruiden maken uiteindelijk wel het verschil hè En het vlees op zich ook, lam smaakt toch wel anders dan rund
Die bij t plein is best lekker voor 7 euro echt prima te doen. De andere is wat goedkoper maar ook wat minder.quote:Op maandag 17 september 2012 14:56 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Geen zin gehad om naar de slager te gaan voor lam.
Komt eigenlijk op hetzelfde neer, maar dan met andere kruiden en wat yoghurt
[..]
Nog nooit gehad, is da wa?
Wok to go dinges is maar matig.quote:Op maandag 17 september 2012 14:56 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Geen zin gehad om naar de slager te gaan voor lam.
Komt eigenlijk op hetzelfde neer, maar dan met andere kruiden en wat yoghurt
[..]
Nog nooit gehad, is da wa?
wel eens gegeten, vond het prima naar binnen te werkenquote:Op maandag 17 september 2012 15:02 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Wok to go dinges is maar matig.
Eentje op het koningsplein en eentje bij 44 toch?quote:Op maandag 17 september 2012 15:01 schreef BGTes het volgende:
[..]
Die bij t plein is best lekker voor 7 euro echt prima te doen. De andere is wat goedkoper maar ook wat minder.
quote:Op maandag 17 september 2012 15:03 schreef swarmahoer het volgende:
[..]
wel eens gegeten, vond het prima naar binnen te werken
maarja, ik eet ook wel eens tosties als avondeten dus ik heb er geen verstand van
Da's waar, in de pan tiefen in stukjes en een paar uur wachten. Wat dat betreftquote:Op maandag 17 september 2012 14:58 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
O ja is natuurlijk ook zo
Maar ik bedoel, kwa cullinair gedoe. Same shit.
Kom dat in mijn gezicht zeggen, kun je meteen zien hoe kundig ik met mijn koksmes ben, kunnen die gasten in het ziekenhuis nog wat van leren.quote:Op maandag 17 september 2012 15:07 schreef De_Kardinaal het volgende:
Het zit hier vol keuken-prinsesjes!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |