FOK!forum / Televisie / Doctor Who & Torchwood #30 | Doc-tor. Doctorrrrr. Save us.
Breulsdinsdag 28 augustus 2012 @ 08:41
091006_725_new_logo640x395.jpg

Doctor Who
A Mad Man with a Box

110210_725_tardis.jpgMet de eerste uitzending op 23 november 1963, 33 seizoenen, 786 afleveringen en een grote schare fans is Doctor Who de langstlopende en een van de populairste sci-fi series ter wereld. Sinds de terugkeer van de serie in 2005, na een hiatus van ruim anderhalf decennium, is de show over een door tijd en ruimte reizende man die zichzelf 'the Doctor' noemt een hit in de UK. De seizoensfinales worden jaarlijks met grof geschut beschermd tegen uitlekken, de casting van hoofdpersonages is bijna voorpaginanieuws en ieder Brits kind is bang voor Daleks, Cybermen, Sontarans en Silurians.

The Doctor is een Time Lord. Dat is zijn 'species'. Zijn thuisplaneet is Gallifrey, of eigenlijk, dat was het. In de laatste grote Time War, die raasde tussen voornamelijk de Time Lords en de Daleks, heeft the Doctor een eind moeten maken aan alles, met de vernietiging van zijn thuisplaneet als de prijs. Hij is nu de enige Time Lord die nog leeft.

De Time Lords waren een samenleving van tijdreizigers. Ze gebruikten TARDIS'en om in rond te reizen; tijd/ruimtemachines die aan de buitenkant overal op konden lijken (want een TARDIS kan zichzelf vermommen om in de omgeving te passen) maar aan de binnenkant veel groter zijn dan aan de buitenkant. De TARDIS van de Doctor ziet eruit als een 'police box' uit de jaren '50. In deze huisjes konden Britse politieagenten criminelen vastzetten, of de telefoon gebruiken om naar het bureau te bellen. Het 'chameleon circuit' van de Doctor's TARDIS is kapot, daarom zal-ie altijd op de police box blijven lijken. Anno jaren 2000 is het uiterlijk van een police box, mede door het verdwijnen van de echte politiehuisjes, een iconisch beeld dat wordt geassocieerd met Doctor Who. Het begrip 'bigger on the inside' is een begrip in de UK.

tardis1.jpg

The Doctor heeft de gewoonte regelmatig op Aarde langs te komen, niet in de laatste plaats omdat hij meestal iemand van onze planeet uitnodigt om mee te reizen als companion, en dat betekent dat-ie ook weer eens terug moet komen. Door de seizoenen heen heeft hij Aarde al regelmatig van de ondergang gered.

100217_725_mattsmith-publicity.jpeg

Doctor Who heeft 32 seizoenen natuurlijk niet met dezelfde cast kunnen doen. Gelukkig hoeft dat ook niet; een eigenschap van een Time Lord is dat wanneer zijn lichaam sterft, door ouderdom, verwondingen of andere ernstige schade, het overgaat tot 'regeneration'. Het hele lichaam wordt vernieuwd en veranderd. Onze Time Lord, the Doctor, heeft inmiddels tien regenerations gehad. De rol van de Eleventh Doctor wordt vertolkt door Matt Smith.

110210_725_100404-eleven-doctors.jpg


Torchwood
Torchwood is ready

Tijdens een avontuur in Schotland ontmoetten The Doctor en zijn toenmalige companion Rose Koningin Victoria. Ze redden haar van een buitenaardse dreiging die Victoria heeft doen besluiten dat het Britse Koninkrijk niet alleen beschermd moet worden tegen andere landen, maar ook tegen dreiging van bovenaf. Voor dit doel richtte ze een nieuwe organisatie op, vernoemd naar het landhuis waar eerder genoemd avontuur plaatsvond; Torchwood House.

Het Torchwood Institute groeit vanaf dat moment uit tot een organisatie die zichzelf buiten alle autoriteiten plaatst: politie, leger, VN. Het Instituut onderzoekt alles wat buitenaards is. Alles wat ze vinden houden ze, ontleden ze en maken ze zich eigen. Het is een organisatie die voornamelijk op de UK gericht is, en dus zijn er meerdere vestigingen in Schotland, Engeland en Wales.

110211_725_tw_downloads_s2_team_martha_1024.jpeg
Torchwood-cast van seizoen 2

In Cardiff, de hoofdstad van Wales, bevindt zich een Rift; een scheur in ruimte en tijd, die de veroorzaker is van vele onverklaarbare verschijningen en problemen in de stad. Het is vanwege deze Rift dat Torchwood een vestiging in Cardiff heeft. Deze vestiging wordt geleid door Captain Jack Harkness, een voormalige companion van the Doctor. Of eigenlijk werd geleid, maar als je wil weten wat dat inhoudt moet je de serie gaan volgen.

Seizoenen en uitzendingen

Doctor Who heeft jaarlijks een nieuw seizoen van 13 afleveringen. Zo'n seizoen begint doorgaans in het einde van maart of de eerste helft van april. Het seizoen van 2011, binnen dit topic wel eens afgekort tot DW6, zal bovendien halverwege een langere pauze inlassen, wat een spectaculaire cliffhanger en uiteindelijk een langer uitgerekt seizoen betekent.

Seizoen 6 zag de voortzetting zien van enkele verhaallijnen uit de seizoenen 4 en 5. Zo werd de uitspraak 'silence will fall' verklaard en leerden we meer over de mysterieuze River Song, een tijdreizigster die de Doctor herhaaldelijk in omgekeerde chronologische volgorde lijkt te ontmoeten.

Doctor Who wordt gedurende een regulier seizoen op zaterdagen uitgezonden op BBC One (alleen nieuwe afleveringen) en gedurende het hele jaar zijn er herhalingen op BBC Three. In Nederland zendt SyFy de serie uit.

Torchwood heeft twee reguliere seizoenen van 13 afleveringen gehad. Het eerste seizoen liep in 2006 (en 1 dag in 2007) en het tweede in 2008. Seizoen 3, of TW3, was een miniserie met de ondertitel Children of Earth. De vijf afleveringen van deze miniserie werden op vijf achtereenvolgende dagen uitgezonden op BBC One in 2009 en betekende grote veranderingen voor het Torchwood team.

110211_725_Torchwood_md_banner.jpeg

Het vierde seizoen werd wederom een serie met een doorlopend verhaal en een ondertitel. Getiteld 'Miracle Day' duurde TW4 tien afleveringen en dit werd geproduceerd door niet alleen de BBC, maar ook Amerikaans premium network Starz. Het verhaal beperkte zich dan ook niet langer tot de UK, maar plaatste zich ook in de VS.

Torchwood werd worden uitgezonden op BBC One en Starz, in de zomer van 2011.

Sarah Jane Adventures

Doctor Who is een 'familieserie' met zowel kinderen als volwassenen als publiek. Torchwood richt zich op de wat oudere kijker. De jongere Doctor Who-fans kunnen daarnaast terecht bij The Sarah Jane Adventures, over een oud companion van the Doctor. In theorie hoort die serie ook thuis in dit topic, maar de animo is wat minder, want het is een kinderserie. Af en toe was er een crossover tussen de series, en in zo'n geval besteedden we er natuurlijk aandacht aan.

Helaas is hoofdrolspeler Elisabeth Sladen (Sarah Jane Smith) op 19 april 2011 overleden. Seizoen 5 van The Sarah Jane Adventures was al wel in productie; er zijn zes afleveringen (drie verhalen) opgenomen. Deze zullen worden uitgezonden op een nader te bepalen datum.

Afleveringen

Seizoen 7 van Doctor Who start op 1 september op BBC One en BBC America. Er zullen vijf afleveringen worden uitgezonden in september en oktober, die vanaf eind oktober ook op dvd/blu-ray te verkrijgen zijn. De laatste van die vijf is het afscheid van companions Amy en Rory. Aflevering zes is de Christmas Special, waarin we kennis maken met nieuwe companion Clara Oswin. De overige acht afleveringen van seizoen 7 worden uitgezonden in 2013.

1. Asylum of the Daleks
2. Dinosaurs on a Spaceship
3. A Town Called Mercy
4. The Power of Three
5. The Angels Take Manhattan

6. (Christmas Special)

[ Bericht 0% gewijzigd door Breuls op 08-09-2012 21:46:15 ]
CorwinofAmberdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:18
Zie ik daar Alan Rickman als een Doctor Who? Ik wist niet, dat hij deze rol ook gespeeld heeft?
Breulsdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:19
Nee, Alan Rickman heeft nooit the Doctor gespeeld. Degene die er in de lijst met Doctors wellicht op lijkt is Paul McGann, de Eight Doctor.
CorwinofAmberdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:19 schreef Breuls het volgende:
Nee, Alan Rickman heeft nooit the Doctor gespeeld. Degene die er in de lijst met Doctors wellicht op lijkt is Paul McGann, de Eight Doctor.
Ohja, jemig, die lijkt er erg op in die foto, wellicht van dezelfde melkboer.
WheeleEdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:35
Alan Rickman zou wel een toffe bad guy kunnen zijn.
whocares86dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:38
Rowan Atkinson heeft wel ooit de doctor gespeeld met hilarisch gevolg.

Breulsdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:45
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:35 schreef WheeleE het volgende:
Alan Rickman zou wel een toffe bad guy kunnen zijn.
The Master!
WheeleEdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:45 schreef Breuls het volgende:

[..]

The Master!
"Hello....Doctor" (8>
lunapuelladinsdag 28 augustus 2012 @ 10:01
Alan Rickman als The Master, dát zou inderdaad extreem tof zijn. :)

En nog even over de 'engheid' van de Daleks die Breuls in het vorige topic noemde - ik denk dat het voor de meeste Britten erg meespeelt dat zij ze al van jongs af aan als enge aliens hebben gezien. Als je ze voor het eerst als volwassene ziet, is de impact toch heel anders.
Breulsdinsdag 28 augustus 2012 @ 10:08
Ja, dat is natuurlijk waar. Wij kropen als kind natuurlijk niet achter de bank, want Doctor Who is hier nooit echt groot geweest.
wondererdinsdag 28 augustus 2012 @ 10:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:45 schreef Breuls het volgende:

[..]

The Master!
O+

Can someone make this happen please?
WheeleEdinsdag 28 augustus 2012 @ 10:11
Wij waren vroeger doodsbang van de Plaaggeest van Bassie en Adriaan :+
motorbloempjedinsdag 28 augustus 2012 @ 11:14
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:46 schreef WheeleE het volgende:

[..]

"Hello....Doctor" (8>
Ik hoor 't hem zeggen! :9 O+
whocares86dinsdag 28 augustus 2012 @ 16:54
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 10:11 schreef WheeleE het volgende:
Wij waren vroeger doodsbang van de Plaaggeest van Bassie en Adriaan :+
Die plaaggeest was zelfs schijnbaar zo eng dat ze de serie destijds wegens klachten van ouders voortijdig hebben beëindigt.

Kinderen van een generatie later herinneren zich misschien nog Karbonkel uit Ik, Mik, Loreland. Als kind vond ik die dus echt doodeng.
lunapuelladinsdag 28 augustus 2012 @ 17:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 16:54 schreef whocares86 het volgende:

[..]

Die plaaggeest was zelfs schijnbaar zo eng dat ze de serie destijds wegens klachten van ouders voortijdig hebben beëindigt.

Kinderen van een generatie later herinneren zich misschien nog Karbonkel uit Ik, Mik, Loreland. Als kind vond ik die dus echt doodeng.
Oooh ja Karbonkel, die heeft bij mij in de klas ook voor redelijk wat jeugdtrauma's gezorgd. :D
DezeDokterdinsdag 28 augustus 2012 @ 18:05
The Silence vond ik denk ik het engst, het idee dat er iets gevaarlijks is dat je meteen bent vergeten zodra je wegkijkt. Met al die streepjes op de armen.
Weeping Angels zijn niet eng, die zijn grappig zelfs :P
DezeDokterdinsdag 28 augustus 2012 @ 18:06
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:46 schreef WheeleE het volgende:

[..]

"Hello....Doctor" (8>
I'm sooo, hungry!
wondererdinsdag 28 augustus 2012 @ 19:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 18:05 schreef DezeDokter het volgende:
The Silence vond ik denk ik het engst, het idee dat er iets gevaarlijks is dat je meteen bent vergeten zodra je wegkijkt. Met al die streepjes op de armen.
Weeping Angels zijn niet eng, die zijn grappig zelfs :P
De angels vond ik in de eerste aflevering wel goed geslaagd (niet eng maar wel spannend), maar daarna werd het een stuk minder.
Blue_Panther_Ninjadinsdag 28 augustus 2012 @ 19:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:19 schreef Breuls het volgende:
Nee, Alan Rickman heeft nooit the Doctor gespeeld. Degene die er in de lijst met Doctors wellicht op lijkt is Paul McGann, de Eight Doctor.
de EDA boeken zijn wel geinig om te lezen :P

Ik wil zeker de Big Finish Audio horen,met de 8th Doctor! :'( ;(
whocares86dinsdag 28 augustus 2012 @ 20:13
quote:
0s.gif [b]Op dinsdag 28 augustus 2012 19:59 schreef Blue_Panther_Ninja

Ik wil zeker de Big Finish Audio horen,met de 8th Doctor! :'( ;(
Doen er zitten echt hele goede verhalen tussen en McGann is echt een geweldige doctor. Hij speelt hem als een soort romantische held. Zelf ben ik een beetje verliefd op Charley Pollard. De companion in het begin van de audioavonturen.
Blue_Panther_Ninjadinsdag 28 augustus 2012 @ 20:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 20:13 schreef whocares86 het volgende:

[..]

Doen er zitten echt hele goede verhalen tussen en McGann is echt een geweldige doctor. Hij speelt hem als een soort romantische held. Zelf ben ik een beetje verliefd op Charley Pollard. De companion in het begin van de audioavonturen.
Dat is wel tof!!
whocares86dinsdag 28 augustus 2012 @ 20:24
Denk alleen dat je de boeken moet negeren. Dat is toch een heel ander bedrijf en er zullen wel wat tegenstrijdigheden in zitten.
DezeDokterdinsdag 28 augustus 2012 @ 20:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:03 schreef wonderer het volgende:

[..]

De angels vond ik in de eerste aflevering wel goed geslaagd (niet eng maar wel spannend), maar daarna werd het een stuk minder.
SPOILER
In Blink teleporteerden ze je nog naar het verleden, daarna draaiden ze je gewoon de nek om inderdaad :')
Ugjerkedinsdag 28 augustus 2012 @ 21:50
Jullie hebben het allemaal niet begrepen.

De Doctor is het engst. :)
whocares86dinsdag 28 augustus 2012 @ 21:59
quote:
12s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 21:50 schreef Ugjerke het volgende:
Jullie hebben het allemaal niet begrepen.

De Doctor is het engst. :)
Ik vind hem inderdaad erg freaky:

tendavros.jpg
Breulswoensdag 29 augustus 2012 @ 22:36
Ik blijf het hebben, als dit beeld heel kort langsflitst in de trailer, dat ik deze dude op William Hartnell vind lijken:

120829_725_dws7trailerscreenshot.png
Breulswoensdag 29 augustus 2012 @ 22:39
Overigens, voor diegenen die het niet volgen; er is tot zaterdag elke dag een Pond Life. Delen 2 (dinsdag) en 3 (woensdag) zijn dus ook uit:


motorbloempjewoensdag 29 augustus 2012 @ 22:50
:D :') _O- _O_
whocares86woensdag 29 augustus 2012 @ 23:17
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:36 schreef Breuls het volgende:
Ik blijf het hebben, als dit beeld heel kort langsflitst in de trailer, dat ik deze dude op William Hartnell vind lijken:

[ afbeelding ]
Dat is David Bradley beter bekent als de conciërge Filch/Vilder uit Harry Potter.
richardbaalmandonderdag 30 augustus 2012 @ 00:02
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:36 schreef Breuls het volgende:
Ik blijf het hebben, als dit beeld heel kort langsflitst in de trailer, dat ik deze dude op William Hartnell vind lijken:

[ afbeelding ]
Ook bekend als argus vilder
Karstmandonderdag 30 augustus 2012 @ 00:08
waahaaa Pond Life 3, hilarisch!
Breulsdonderdag 30 augustus 2012 @ 08:26
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 23:17 schreef whocares86 het volgende:

[..]

Dat is David Bradley beter bekent als de conciërge Filch/Vilder uit Harry Potter.
Oja, inderdaad. :)

Maar vind je niet dat hij op Hartnell lijkt, zo?

(Hij zit zo te zien in aflevering 2; Dinosaurs on a Spaceship.)
MaximusTGdonderdag 30 augustus 2012 @ 09:16
scoobywhokl.jpg
Breulsdonderdag 30 augustus 2012 @ 11:04
image.php?pid=6619
s07e02_wall_16x9.jpg
s07e03_wall_16x9.jpg
s07e04_wall_16x9.jpg
s07e05_wall_16x9.jpg
Blue_Panther_Ninjadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:09
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 08:26 schreef Breuls het volgende:

[..]

Oja, inderdaad. :)

Maar vind je niet dat hij op Hartnell lijkt, zo?

(Hij zit zo te zien in aflevering 2; Dinosaurs on a Spaceship.)
Lijkt veel op jah
Breulsdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:04

"He seems to think that's he's our butler" :D

Ik vind deze afleveringetjes wel leuk, maar Matt Smiths acteerwerk is niet op z'n best als-ie tegen niemand aan kan praten.
Sproutsdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:39
Mwehehe, Ood on the loo. Grappig die shorts én een leuke opwarmer voor het nieuwe seizoen.
whocares86donderdag 30 augustus 2012 @ 16:21
"I rescued him from the middle of the Androvax conflict.

Kleine knipoog naar de Sarah Jane Adventures.
Ugjerkedonderdag 30 augustus 2012 @ 22:45
Hahaha, geweldig. Ood on the loo.

Mooi dat Rory zich schuldig voelt.
Lord Katundrodonderdag 30 augustus 2012 @ 22:52
Ik heb zin in de nieuwe aflevering. ^O^
Captain_Fabulousvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:32
Briljant dat Pond life, heerlijke opwarmertjes! Was het maar al zaterdag...
wonderervrijdag 31 augustus 2012 @ 09:54
Ben opnieuw begonnen met kijken, met mijn vriendin die het nog niet kende, en we hebben seizoen een net gehad... Ik vind Nine ontzettend leuk, maar na vijf seconden Ten krijg ik alweer helemaal een warm gevoel van binnen :') Hij is gewoon zo goed... Heerlijk om naar te kijken.
Breulsvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:55
Volgens mij is het wiskundig onmogelijk om op tijd voor Asylum of the Daleks alle eerdere afleveringen gekeken te hebben, als je nu bij S2 bent. :P
BGTesvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:21
Pff, ben ik de enige dan die blij zal zijn dat de Ponds binnenkort weg zijn? Ik vond ze voor een seizoen wel leuk, maar ben ze al een tijdje echt zat :9
wonderervrijdag 31 augustus 2012 @ 10:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:55 schreef Breuls het volgende:
Volgens mij is het wiskundig onmogelijk om op tijd voor Asylum of the Daleks alle eerdere afleveringen gekeken te hebben, als je nu bij S2 bent. :P
Het plan was ook niet om alles erdoorheen te jassen voor S7 ;) Met haar in Eindhoven en mij in Frankfurt ben ik al blij als we S2 afkrijgen voor het eind van het jaar :')
Breulsvrijdag 31 augustus 2012 @ 11:04
Ik was oorspronkelijk van plan om zes seizoenen te bekijken voor de start van 7, maar dat was toen we nog dachten dat het november was. Nu heb ik gewoon afgelopen zondag heel DW6 in één ruk uitgekeken. :P

Vanavond of morgen doe ik nog even The Doctor, the Widow and the Wardrobe, of wellicht alleen de laatste scènes ervan.
wonderervrijdag 31 augustus 2012 @ 11:40
Ik hoorde trouwens gister voor het eerst de didgeridoo in de leader muziek van de 2005 Christmas special :Y
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 12:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:21 schreef BGTes het volgende:
Pff, ben ik de enige dan die blij zal zijn dat de Ponds binnenkort weg zijn? Ik vond ze voor een seizoen wel leuk, maar ben ze al een tijdje echt zat :9
Niet haten op de ponds.
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 12:46
Donna, daar mag je op haten. Die kon alleen maar schreeuwen :{
motorbloempjevrijdag 31 augustus 2012 @ 12:47
O+ Donna O+
motorbloempjevrijdag 31 augustus 2012 @ 12:47
ik vond Martha het stomst.
Captain_Fabulousvrijdag 31 augustus 2012 @ 13:04
doe eens even stoppen met haten op Donna! Donna-Doctor rules the waves! Ik vond het juist gaaf dat de Doctor eens een compagnion had die net op hem viel, en hem af een toe eens stevig onder z'n kont schopte. Daardoor kon je verhalen maken die met Rose of Martha niet hadden gewerkt!
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 13:11
Donna was vreselijk, bijna een reden om episodes door te spoelen. Dat eeuwige geschreeuw. Over Rose ben ik het wel met je eens, die Rosemance was niks voor Doctor Who :P

Oh, net online: http://www.bbc.co.uk/programmes/p00xymkb
wonderervrijdag 31 augustus 2012 @ 13:12
Ik heb waardering voor al Ten's companions, maar met Pond kan ik echt niks :N Rory is net Mickey, zo'n sulletje die af en toe eens van zich afbijt.

En Rose/Doctor vind ik echt een superkoppel. En dat wil wat zeggen want ik heb het meestal niet zo op tv-romances :Y
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 13:17
Ach, misschien moet ik mijn mond maar houden :P aangezien ik Eccleston ook maar weinig soeps vond :@
wonderervrijdag 31 augustus 2012 @ 13:27
Kwestie van voorkeuren, niks mis mee. Iedereen heeft z'n eigen beeld van wat de Doctor, of een companion, moet zijn, en voor sommigen belichaamt de ene acteur dat beter en voor sommigen de andere.
Captain_Fabulousvrijdag 31 augustus 2012 @ 14:14
Zodra ze een compagnion of Doctor hebben gevonden die iedereen leuk vindt, stop ik met de serie trouwens. Ze mogen best wat scherpe randjes hebben, en dingen die ik als individueele kijker anders had willen zien. Dat maken het persoonlijkheden! Allemansvriendjes horen niet thuis in een Tardis en tussen Daleks (of met een Ood op de plee). Juist het feit dat ik nu drie Doktors heb meegemaakt, vind ik fantastisch, elke Doctor heeft me unieke momenten bezorgt!
whocares86vrijdag 31 augustus 2012 @ 18:19
Donna vond ik toch ook de beste. Gewoon een vriend en eens een keer geen jong lekker wijf
Lucky_Strikevrijdag 31 augustus 2012 @ 19:10
Ik stoorde me aan Rose haar white trash gehalte. Maar dat verdween na verloop van tijd steeds meer en ze ging ook steeds slimmer doen. Ik kan niet zo goed tegen domme mensen :X
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 19:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 19:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik stoorde me aan Rose haar white trash gehalte. Maar dat verdween na verloop van tijd steeds meer en ze ging ook steeds slimmer doen. Ik kan niet zo goed tegen domme mensen :X
Ik ook :@
DezeDoktervrijdag 31 augustus 2012 @ 19:16
Sproutsvrijdag 31 augustus 2012 @ 19:31
Mijn Twitterfeed ontplofte vanmiddag zowat omdat de Daleks het officiële Who-account hadden 'gehackt'.
Capslock galore! :')

bbcdoctorwho twitterde op vrijdag 31-08-2012 om 15:08:15 RECORDS INDICATE YOU ARE AN ASSOCIATE OF THE DOCTOR. YOU WILL SET YOUR TIME-SPACE VISUALISERS FOR TO-MORROW, 19.20 HOURS B-B-C-ONE! OBEY! reageer retweet
WheeleEvrijdag 31 augustus 2012 @ 20:23
Pond Life 5
Sproutsvrijdag 31 augustus 2012 @ 20:31
Dit is ook leuk, Karen en Arthur babbelen over Pond Life en doen de melodie van 'Park Life'! Leuk, want dat was het eerste wat bij mij opkwam toen de serie weer aangekondigd. Vast meer mensen die dat deden? :P

http://www.bbc.co.uk/programmes/p00xq2jv
richardbaalmanvrijdag 31 augustus 2012 @ 23:24
Niet haten op companions tenzij het susan is, zij was echt stom

[ Bericht 1% gewijzigd door richardbaalman op 31-08-2012 23:25:46 (Misspelling) ]
whocares86zaterdag 1 september 2012 @ 00:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 23:24 schreef richardbaalman het volgende:
Niet haten op companions tenzij het susan is, zij was echt stom
Haar vervanger Vicki was net zo erg. Het duurde even voordat ze van de kleine bange meisjes afstapten en iets meer diepgang erin brachten. Alles beter dan Mel.

[ Bericht 0% gewijzigd door whocares86 op 01-09-2012 00:16:47 ]
Lucky_Strikezaterdag 1 september 2012 @ 09:33
Mensen, veel pezier vanavond en de komende weken. Ik ga dit even tot kuttopic bestempelen tot we de eps opgespraard en gekeken hebben.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 09:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 12:46 schreef DezeDokter het volgende:
Donna, daar mag je op haten. Die kon alleen maar schreeuwen :{
Dat is iemand die seizoen 4 niet gezien heeft zou zeggen, maar Tate heeft zich echt wel bewezen dat seizoen.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 09:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:12 schreef wonderer het volgende:
Ik heb waardering voor al Ten's companions, maar met Pond kan ik echt niks :N Rory is net Mickey, zo'n sulletje die af en toe eens van zich afbijt.
Darvill zei het volgens mij op een mooie manier: Rory is so cool he doesn't have to show it. En dat zie je in afleveringen ook terug; hij lijkt een beetje een sulletje, maar hij is wel degelijk een held. Zie Last Centurion of zijn rol in The Wedding of River Song.
quote:
En Rose/Doctor vind ik echt een superkoppel. En dat wil wat zeggen want ik heb het meestal niet zo op tv-romances :Y
Ja, prima koppel. :)
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 10:00
quote:
Ik ben de afgelopen dagen weer stukjes soundtrack van 5 en 6 aan het luisteren. Leuk, weer. :)

Ik ben qua muziek benieuwd naar dit seizoen; ik verwacht in de eerste helft veel terugkerende thema's, maar vanaf kerst en daarna, met Clara, meer nieuwe muziek omdat elke companion natuurlijk eigen melodieën heeft. :)
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 11:25
Het schijnt dat de doctor dit seizoen helemaal doordraait en dat het mischien matt smiths laatste zal zijn
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 11:52
Hij zei een contract te hebben tot 2014, maar je weet natuurlijk nooit.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 12:18
MOGELIJKE SPOILER

Over het blauwe blok heen lezen als je geen spoilers wilt.

Het blauwe blok hieronder.

Zie je hoe ik visuele ruimte creëer om je te waarchuwen? ;)

You've been warned!

Nu de echte post:

Steven Moffat is een tease:
steven_moffat twitterde op zaterdag 01-09-2012 om 11:55:29 So. 7.20pm, BBC1, tonight!! The Doctor, the Daleks, the Divorce .... reageer retweet
MinderMutsigzaterdag 1 september 2012 @ 12:30
Ik vond David erg goed maar op een gegeven moment werd zijn karakter te zeikerig. Rose vond ik echt helemaal niks en die bleef dan ook nog eens keer op keer terugkomen. Je zit in een ander universum trut, blijf daar dan ook! o|O

Dat de doctor zo'n jankerige zeiksnor werd door die domme doos maakte zowel hem als haar extra onsympathiek. Dat hele verhaal duurde zomaar een seizoen (of drie) te lang.

Maar nu hebben we Matt! *O* *O* *O*
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 14:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 11:52 schreef Breuls het volgende:
Hij zei een contract te hebben tot 2014, maar je weet natuurlijk nooit.
Lat hem maar tot 2018,veel beter voor hem!! :+
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 16:23
quote:
Stay alert for a major, top-secret surprise just after the title sequence.
Aldus Radio Times.

Ben benieuwd. :)
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 17:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 23:24 schreef richardbaalman het volgende:
Niet haten op companions tenzij het susan is, zij was echt stom
Ach,elke companions heeft altijd wat!!

RIP Romana 1,Harry Sullivan en SJ Smith :'(

Waar kan ik het online bekijken? :+
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 18:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 17:45 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Ach,elke companions heeft altijd wat!!

RIP Romana 1,Harry Sullivan en SJ Smith :'(

Waar kan ik het online bekijken? :+
Gewoon simpel op je tv, live, op BBC. Of morgenochtend via de bekende wegen. Maar volgens mij weet je prima je weg in het illegale circuit, gezien je post een tijd terug over de DWcomic.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 18:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 18:05 schreef WheeleE het volgende:

[..]

Gewoon simpel op je tv, live, op BBC. Of morgenochtend via de bekende wegen. Maar volgens mij weet je prima je weg in het illegale circuit, gezien je post een tijd terug over de DWcomic.
Klopt,ik heb alleen geen kabel _O-
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 18:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 18:08 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Klopt,ik heb alleen geen kabel _O-
Tijd voor een antenne op het dak dan, of zit BBC niet meer in de ether tegenwoordig?
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 18:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 18:21 schreef DezeDokter het volgende:

[..]

Tijd voor een antenne op het dak dan, of zit BBC niet meer in de ether tegenwoordig?
tv kabel is stuk :')
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 19:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 18:40 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

tv kabel is stuk :')
Dus gewoon downloaden dan, zondagochtend. Simpel.
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 19:07
Nog iets meer dan een uur *O*
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 19:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:07 schreef DezeDokter het volgende:
Nog iets meer dan een uur *O*
Ben druk bezig met de hapjes :') we maken er een speciaal avondje van hier *) :@
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 19:20
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:01 schreef WheeleE het volgende:

[..]

Dus gewoon downloaden dan, zondagochtend. Simpel.
weet ik,in HD :9
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 19:24
In NL is het wel op een iets normalere tijd.. 7.20 :') wie bedenkt het? LD :'(
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 19:51
Ik ben er helemaal klaar voor, met mijn eigen Dalek-asylum (8>
2q2pczo.jpg
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 20:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:24 schreef motorbloempje het volgende:
In NL is het wel op een iets normalere tijd.. 7.20 :') wie bedenkt het? LD :'(
Over 20 minuten dus :+
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 20:05
Ja, ben nu alles op tafel aan het zetten :9 O+
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 20:14
Stream
SPOILER


[ Bericht 2% gewijzigd door Blue_Panther_Ninja op 01-09-2012 20:20:03 ]
Sproutszaterdag 1 september 2012 @ 20:19
Eeeep! Bijna! *O*
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 20:21
Ik ben letterlijk teruggerend vanuit de kroeg om op tijd te zijn.

Hit me, Moffat. :P
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 20:21
quote:
Iedereen heeft al z'n bronnen gast. Now shut up and watch.
BGTeszaterdag 1 september 2012 @ 20:22
HET BEGINT stil nou :(
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 20:29
Clara!
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 20:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 20:29 schreef Breuls het volgende:
Clara!
SPOILER
SKAROOOOOOO
Onverwacht
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:10
:o Hij was cool! De Doctor gewist uit het grote Dalek-boek, handig! Weer een vijand minder.
En..Clara een Dalek? WTF? :D
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 21:11
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:10 schreef WheeleE het volgende:
:o Hij was cool! De Doctor gewist uit het grote Dalek-boek, handig! Weer een vijand minder.

hoe dan ??? _O- _O-
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:12
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:10 schreef WheeleE het volgende:
:o Hij was cool! De Doctor gewist uit het grote Dalek-boek, handig! Weer een vijand minder.
En..Clara een Dalek? WTF? :D
Ja idd, wtf ey. Zij moet de nieuwe companion toch zijn? Het was wel een vette aflevering!
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 21:12
Ozwin _O_

Dat was een puike aflevering O+
Sproutszaterdag 1 september 2012 @ 21:12
Nice! Dus, Oswin is een Dalek en de nieuwe companion? _O_
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:11 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

hoe dan ??? _O- _O-
Heb je niet gekeken? Oswin heeft hem eruit gehackt
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:13
Awesome!

Gaaf verhaal, geweldige manier om een nieuwe companion "alvast" te introduceren. Ik vind haar nu al tof. En ik ben heel benieuwd wat er met haar gebeurd is en hoe zij een companion wordt.

En die divorce; mooi verhaal. Na River heeft Amy geen kinderen meer kunnen krijgen. Wat een volwassen thema, en een mooie manier om te laten zien dat het het "slechts" een bump in the road is voor de Ponds.

Koning Moffat.
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:13 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

Heb je niet gekeken? Oswin heeft hem eruit gehackt
Waarschijnlijk heeft ie het nog niet gezien of is z'n stream gecrasht :+
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 21:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:12 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

Ja idd, wtf ey. Zij moet de nieuwe companion toch zijn? Het was wel een vette aflevering!
Hij kan toch teruggaan in de tijd om haar te behoeden voor haar lot, en zet daarmee wel natuurlijk op het spel dat de Daleks hem gewoon zullen herinneren?
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:13
Overigens had Wikipedia het twee weken geleden al over "Clara Oswin". Dat lijkt me dus correct. :P
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Hij kan toch teruggaan in de tijd om haar te behoeden voor haar lot, en zet daarmee wel natuurlijk op het spel dat de Daleks hem gewoon zullen herinneren?
Ja! Time can be rewritten! Maar; wij zagen haar als mens, in een control unit, wisselend tussen een toetsenbord een een control panel. Wat betekent dat?
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Hij kan toch teruggaan in de tijd om haar te behoeden voor haar lot, en zet daarmee wel natuurlijk op het spel dat de Daleks hem gewoon zullen herinneren?
Kan :P
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:13 schreef Breuls het volgende:
Awesome!

Gaaf verhaal, geweldige manier om een nieuwe companion "alvast" te introduceren. Ik vind haar nu al tof. En ik ben heel benieuwd wat er met haar gebeurd is en hoe zij een companion wordt.

En die divorce; mooi verhaal. Na River heeft Amy geen kinderen meer kunnen krijgen. Wat een volwassen thema, en een mooie manier om te laten zien dat het het "slechts" een bump in the road is voor de Ponds.

Koning Moffat.
Meer de boodschap: de doctor is ook echt een doctor es kijken....

Medisch
Psychiater
Engineer
Xenoschapper
En de lijst gaat maar door. Heerlijk!
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:14 schreef Breuls het volgende:

[..]

Ja! Time can be rewritten! Maar; wij zagen haar als mens, in een control unit, wisselend tussen een toetsenbord een een control panel. Wat betekent dat?
Wat we op het laatst ook zagen, ze wisselde heen en weer tussen gedachte van de werkelijkheid en de "droom" ongetwijfeld door de nanobot nevel
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:17
Overigens, Radio Times:
quote:
Stay alert for a major, top-secret surprise just after the title sequence.
Eerste na de title sequence was Clara. Dus ja: major suprise, maar alleen als je het nieuws gevolgd hebt.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:17
Ik LEEF zowat voor Doctor Who :p
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 21:18
Overigens zag ik het wel echt van verre aankomen dat zij een dalek zou zijn :@
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:17 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

Wat we op het laatst ook zagen, ze wisselde heen en weer tussen gedachte van de werkelijkheid en de "droom" ongetwijfeld door de nanobot nevel
Herinnering en werkelijkheid, dacht ik. Maarja, geen idee wat het allemaal betekende.
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:18
Het is echt lang geleden dat ik speciaal voor een tvprogramma klaar ben gaan zitten :P.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:24 schreef motorbloempje het volgende:
In NL is het wel op een iets normalere tijd.. 7.20 :') wie bedenkt het? LD :'(
DW is meestal tussen 6 en 7, UK time. Dus niet zeuren. :P
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:19
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:51 schreef WheeleE het volgende:
Ik ben er helemaal klaar voor, met mijn eigen Dalek-asylum (8>
[ afbeelding ]
Leuk usericon daar in beeld. :P
motorbloempjezaterdag 1 september 2012 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:19 schreef Breuls het volgende:

[..]

DW is meestal tussen 6 en 7, UK time. Dus niet zeuren. :P
True. Maar hebben hiervoor alles via de download gekeken :@ :')
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:19 schreef Breuls het volgende:

[..]

Leuk usericon daar in beeld. :P
Haha, ja als topicstarter én oorzaak van mijn DW-verslaving verdien je dat wel :D
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:23
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 19:51 schreef WheeleE het volgende:
Ik ben er helemaal klaar voor, met mijn eigen Dalek-asylum (8>
[ afbeelding ]
BAD WOLF FTW
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:25
Ben echt botergeil voor de rest van het seizoen na deze aflevering!
Sproutszaterdag 1 september 2012 @ 21:25
Hoogtepuntjes: Oswin! De Doctor met z'n "on a scale from one to ten.. Eleven" En uiteraard het "Doctor Who?" gemekker van de Daleks.

En die arme Rory kreeg weer twee keer een dikke face slap van Amy! _O-
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:29
Was ik de enige die dacht:

SPOILER
je hebt een tijdmachine, ga 200.000 jaar in de toekomst en laat Amy fixen in een fertiliteitskliniek. :P
SiGNezaterdag 1 september 2012 @ 21:30
Die Oswin was erg goed, maar ik dacht dat zij de nieuwe companion zou worden??
Wel een erg goede companion als de Doctor een oplossing weet te vinden om 'r uit d'r "jasje" te krijgen..
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:29 schreef DezeDokter het volgende:
Was ik de enige die dacht:

SPOILER
je hebt een tijdmachine, ga 200.000 jaar in de toekomst en laat Amy fixen in een fertiliteitskliniek. :P
kan niet, kijk seizoen 2 aflevering 1 New Earth. tijdlijn n all that

quote van tennant: SO, 200.000 years into the future, the earth gets roasted and they all move out, by now where at the fifteenth new york
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:30 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

kan niet, kijk seizoen 2 aflevering 1 New Earth. tijdlijn n all that
Allang gezien, dat moet je wat beter uitleggen dan die paar woorden.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:32 schreef DezeDokter het volgende:

[..]

Allang gezien, dat moet je wat beter uitleggen dan die paar woorden.
daarom paste ik t aan
althans die zin lijkt mij hier van toepassing
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:33
Ach, dan gaan ze naar een ander tijdperk waar ze medisch goed onderlegd zijn. Of iets als die healing gate uit The End of Time. :P
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:33 schreef DezeDokter het volgende:
Ach, dan gaan ze naar een ander tijdperk waar ze medisch goed onderlegd zijn. Of iets als die healing gate uit The End of Time. :P
die is voor HELE PLANETEN
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:38
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:20 schreef WheeleE het volgende:

[..]

Haha, ja als topicstarter én oorzaak van mijn DW-verslaving verdien je dat wel :D
Oorzaak? Wow. :o
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:20 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

True. Maar hebben hiervoor alles via de download gekeken :@ :')
Ik had tot nu toe (ik volg DW sinds DW3, heb 1 en 2 kort daarvoor als downloads gekeken) een vaste zaterdagavond voor Doctor Who: eerst DW op BBC One, daarna DWC op BBC Three. Als ik het miste (zoals elke kerst, want hey, dan ben ik kerstmis aan het vieren), dan nam ik het op.

By the way: RIP DWC. :{
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:37 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

die is voor HELE PLANETEN
SPOILER
4726.png
Je moet het niet zo letterlijk nemen ;) Ergens is vast wel een techniek die haar kan genezen, dat krijg je met een tijdmachine als plot device.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:29 schreef DezeDokter het volgende:
Was ik de enige die dacht:

SPOILER
je hebt een tijdmachine, ga 200.000 jaar in de toekomst en laat Amy fixen in een fertiliteitskliniek. :P
Established events, and all that.
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:38 schreef Breuls het volgende:

[..]

Oorzaak? Wow. :o
:Y Jij tweette zo vaak over DW, en met je TV-serie-aanbeveelblogs raadde je het ook aan, dat ik het ook eens ben gaan checken. Ik heb toen 5 seizoenen in een maand of 4 gekeken, maar na 1 seizoen was ik al hooked :P.
SiGNezaterdag 1 september 2012 @ 21:41
http://tardis.wikia.com/wiki/Tanya_Oswin
Moeder van Clara misschien?
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:30 schreef SiGNe het volgende:
Die Oswin was erg goed, maar ik dacht dat zij de nieuwe companion zou worden??
You thought right.

Ik heb een aantal topics geleden gezegd dat het tof zou zijn als een volgende Doctor al vóór zijn regeneratie een onderdeel van de serie wordt. Moffat heeft precies dat nu met de volgende companion gedaan: keihard roepen dat ze pas in december komt, en haar doodleuk al introduceren in deze aflevering. Wat een held.
quote:
Wel een erg goede companion als de Doctor een oplossing weet te vinden om 'r uit d'r "jasje" te krijgen..
Ja. Ik vind 'r nu al geweldig. :)
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:30 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

kan niet, kijk seizoen 2 aflevering 1 New Earth. tijdlijn n all that
Kijk daarna voor de grap eens The Girl Who Waited en zoek overeenkomsten. :)
quote:
quote van tennant: SO, 200.000 years into the future, the earth gets roasted and they all move out, by now where at the fifteenth new york
New New [...] New New York. :P
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:44
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:41 schreef WheeleE het volgende:

[..]

:Y Jij tweette zo vaak over DW, en met je TV-serie-aanbeveelblogs raadde je het ook aan, dat ik het ook eens ben gaan checken. Ik heb toen 5 seizoenen in een maand of 4 gekeken, maar na 1 seizoen was ik al hooked :P.
Heb je nog lang over gedaan. :P
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:44
Em, jongens. Ik zeg niet, ga terug in de tijd om haar te helpen, dat zou established events zijn ;)
Neem Amy nú, en laat haar ergens geholpen worden.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:41 schreef SiGNe het volgende:
http://tardis.wikia.com/wiki/Tanya_Oswin
Moeder van Clara misschien?
Big Finish zut is niet-canonical, maar wie weet heeft Moffat daar iets van meegenomen. :)
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:44 schreef Breuls het volgende:

[..]

Heb je nog lang over gedaan. :P
Iets met werk en social life enzo :P
Ik heb mijn best gedaan hoor! :D
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:47
Wel raar om nu een week te moeten wachten op de volgende, na de vorige seizoenen in enkele weken te hebben gezien.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:47
Ik heb ooit Lost in een week gekeken.

"welk seizoen van Lost?"

Nee, heel Lost. *)

freak!

uhuh...
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:47 schreef DezeDokter het volgende:
Wel raar om nu een week te moeten wachten op de volgende, na de vorige seizoenen in enkele weken te hebben gezien.
Da's altijd apart als je een nog lopende serie inhaalt. Heb dat ook een paar keer gehad. De seizoenen die je "realtime" volgt zullen altijd anders aanvoelen dan de seizoenen die je ineens hebt gezien. Pas na een paar jaar gaat dat verschil weg.
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:47 schreef Breuls het volgende:
Ik heb ooit Lost in een week gekeken.

"welk seizoen van Lost?"

Nee, heel Lost. *)

freak!

uhuh...
Ik had een vriend eindelijk zover gekregen om BSG te kijken. Hij kon gewoon alles in één ruk zien, terwijl ik maanden heb moeten wachten op de laatste helft van seizoen 4 o|O
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:47 schreef Breuls het volgende:
Ik heb ooit Lost in een week gekeken.

"welk seizoen van Lost?"

Nee, heel Lost. *)

freak!

uhuh...
Er zaten wel dagen bij dat ik 4 of 5 afleveringen achter elkaar keek hoor, maar meestal 1 of 2 per dag. Ook uit zelfbescherming :P

Ohja, en ik ben met DW4 ook nog met TW begonnen.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:49 schreef DezeDokter het volgende:

[..]

Ik had een vriend eindelijk zover gekregen om BSG te kijken. Hij kon gewoon alles in één ruk zien, terwijl ik maanden heb moeten wachten op de laatste helft van seizoen 4 o|O
bitch pleaaase alles van william hartnell t/m sylvester mccoy in deze zomervakantie gekeken.

WIE IS DW VERSLAAFD?

SPOILER
IK DUS
SiGNezaterdag 1 september 2012 @ 21:53
Ik vond Amy in het begin trouwens een zeik-wijf.
Als je het erg vindt dat je je partner geen kinderen kan schenken dan bespreek je dat toch met elkaar ipv hem dan maar opgeven zodat hij met een andere vrouw kinderen kan nemen.
maar goed, ik ga er vanuit dat de Doctor dat ook wel zal fixen en dat Amy zwanger de serie uit zal gaan.

Ik kan overigens niet wachten tot Clara inderdaad companion wordt, ze kan ook goed acteren vind ik en komt geloofwaardig over.
Als actrice vind ik Amy bijvoorbeeld minder goed.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:53
Wat vonden mensen eigenlijk van de eternity clock? ik vond t een geweldige game (alle 17 keer dak t (uit)speelde)
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:53 schreef SiGNe het volgende:
Ik vond Amy in het begin trouwens een zeik-wijf.
Als je het erg vindt dat je je partner geen kinderen kan schenken dan bespreek je dat toch met elkaar ipv hem dan maar opgeven zodat hij met een andere vrouw kinderen kan nemen.
maar goed, ik ga er vanuit dat de Doctor dat ook wel zal fixen en dat Amy zwanger de serie uit zal gaan.

Ik kan overigens niet wachten tot Clara inderdaad companion wordt, ze kan ook goed acteren vind ik en komt geloofwaardig over.
Als actrice vind ik Amy bijvoorbeeld minder goed.
SPOILER
ze gaan dood in aflevering 5
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 21:55
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:50 schreef WheeleE het volgende:

[..]

Er zaten wel dagen bij dat ik 4 of 5 afleveringen achter elkaar keek hoor, maar meestal 1 of 2 per dag. Ook uit zelfbescherming :P

Ohja, en ik ben met DW4 ook nog met TW begonnen.
Ja, dat.. we hadden afkickverschijnselen na HIMYM op 4-5 afleveringen per avond te kijken. :X
Mr. Orangezaterdag 1 september 2012 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:14 schreef Breuls het volgende:

[..]

Ja! Time can be rewritten! Maar; wij zagen haar als mens, in een control unit, wisselend tussen een toetsenbord een een control panel. Wat betekent dat?
Volgens mij is het veels te groot om de dokter (en de time-war) te wissen op deze manier.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:56 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Volgens mij is het veels te groot om de dokter (en de time-war) te wissen op deze manier.
we zullen zien!
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 21:59
david-tennant-in-doctor-who-pics-13478201.jpg%3Fw%3D214%26h%3D300

ik hoop op ooit een ontmoeting tussen smith en tennant

smug doctor for bonus points
WheeleEzaterdag 1 september 2012 @ 21:59
De Daleks die langzaam aan het opstarte waren en van Egg-Egg beetje bij beetje naar EXTERMINATE toe werkten vond ik ook wel erg cool. Beetje soort van eng ook :P. Zette een mooie spanningssfeer neer.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:52 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

bitch pleaaase alles van william hartnell t/m sylvester mccoy in deze zomervakantie gekeken.

WIE IS DW VERSLAAFD?

SPOILER
IK DUS
Alles? Cool. Heb je die 108 ontbrekende afleveringen ook bij de BBC afgeleverd? Want zij zijn ze kwijt. ;)
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:03 schreef Breuls het volgende:

[..]

Alles? Cool. Heb je die 108 ontbrekende afleveringen ook bij de BBC afgeleverd? Want zij zijn ze kwijt. ;)
Vraag ik me af waarom?? 8)7 _O-
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:03 schreef Breuls het volgende:

[..]

Alles? Cool. Heb je die 108 ontbrekende afleveringen ook bij de BBC afgeleverd? Want zij zijn ze kwijt. ;)
nee :( helaas die mis ik wel :/ alles wat te krijgen IS heb ik wel. goed genoeg toch?
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:53 schreef SiGNe het volgende:
Ik vond Amy in het begin trouwens een zeik-wijf.
Als je het erg vindt dat je je partner geen kinderen kan schenken dan bespreek je dat toch met elkaar ipv hem dan maar opgeven zodat hij met een andere vrouw kinderen kan nemen.
Het was een gesprek, volgend op lange periodes -- oh, daar was de trailer voor DW7e2 -- waarin natuurlij van alles plaats kan hebben gevonden. We zagen al fragmenten in Pond Life 5.
quote:
maar goed, ik ga er vanuit dat de Doctor dat ook wel zal fixen en dat Amy zwanger de serie uit zal gaan.
Ik niet. Ik ga er niet vanuit. Dat het kan gebeuren, prima, maar zwanger worden lijkt me geen doel.
quote:
Ik kan overigens niet wachten tot Clara inderdaad companion wordt, ze kan ook goed acteren vind ik en komt geloofwaardig over.
Als actrice vind ik Amy bijvoorbeeld minder goed.
Ik vind Gillan en Coleman beiden prima, maar van Coleman was ik direct onder de indruk.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:53 schreef richardbaalman het volgende:
Wat vonden mensen eigenlijk van de eternity clock? ik vond t een geweldige game (alle 17 keer dak t (uit)speelde)
Niet gespeeld, want ik verwachtte er niet veel van.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:56 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Volgens mij is het veels te groot om de dokter (en de time-war) te wissen op deze manier.
Ja, inderdaad. Maar aan de andere kant, de Time War is een RTD dingetje en daar moet je niet te lang over door blijven zeiken. :P
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:06 schreef Breuls het volgende:

[..]

Niet gespeeld, want ik verwachtte er niet veel van.
koop hem op psn, hij is echt goed!
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:03 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Vraag ik me af waarom?? 8)7 _O-
Slordigheid, en dergelijke.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:04 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

nee :( helaas die mis ik wel :/ alles wat te krijgen IS heb ik wel. goed genoeg toch?
It is. Ik heb zelf heel weinig van de classic series gezien.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:07 schreef Breuls het volgende:

[..]

Slordigheid, en dergelijke.
Je weet dat er inmiddels 4 zijn terug gevonden?? :P
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:07 schreef Breuls het volgende:

[..]

Slordigheid, en dergelijke.
bbc bergt dingen op zoals sony in 2010 zn beveiliging had :P kut slordig
whocares86zaterdag 1 september 2012 @ 22:07
OK dus die vrouw aan het begin wil dat de Doctor haar dochter Hannah red, ze vinden Oswin Oswald en Jenna speelt straks Clara. Iemand die het nog volgt. Dus wat tweeling, spatial genetic multiplicity...
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:07 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

koop hem op psn, hij is echt goed!
Waarom? Want de iOS game boeide me na een paar levels ook niet meer.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:07 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Je weet dat er inmiddels 4 zijn terug gevonden?? :P
Nee, ik volg het niet heel direct. :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:07 schreef whocares86 het volgende:
OK dus die vrouw aan het begin wil dat de Doctor haar dochter Hannah red, ze vinden Oswin Oswald en Jenna speelt straks Clara. Iemand die het nog volgt. Dus wat tweeling, spatial genetic multiplicity...
Tweeling... hmm.... interessant idee.
richardbaalmanzaterdag 1 september 2012 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:08 schreef Breuls het volgende:

[..]

Waarom? Want de iOS game boeide me na een paar levels ook niet meer.
ander team, betere verhaal lijn e geweldige gameplay en t is t eerste deel van 4
een opzich zelf sterk staand verhaal
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:09 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

ander team, betere verhaal lijn e geweldige gameplay en t is t eerste deel van 4
een opzich zelf sterk staand verhaal
Ik kijk wel een keertje. We zitten nu *in* een seizoen (yay!) dus ik heb geen vervangers nodig. :P
SiGNezaterdag 1 september 2012 @ 22:10
tumblr_m9osb9Zj9p1r3761so1_250.giftumblr_m9osb9Zj9p1r3761so2_250.giftumblr_m9osb9Zj9p1r3761so3_250.giftumblr_m9osb9Zj9p1r3761so4_250.gif
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:14
*O* Clara *O*
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:15
Straks blijkt ze helemaal geen Clara te heten. :+
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:20
Interessant, de Wikipedia-bron voor de naam "Clara Oswin" is dit artikel, maar daarin wordt slechts verwezen naar deze tweet waarin de naam Clara wordt genoemd. De naam Oswin is nergens genoemd, tot vanavond in deze aflevering, maar daarin lijkt het een voornaam (Oswin Oswald).

Dat tweeling-idee vind ik best geinig. Dat hebben we nog niet gehad.
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 22:23
Wat ik trouwens ook gaaf vind is dat het lijkt alsof "The Question" zoals vorig seizoen genoemd door Dorium nu gestart lijkt te zijn door Clara/Oswin. Zij heeft de Doctor uit het Dalek geheugen gewist, dus zij vragen "Doctor Wie?" en hop, daar is De Vraag. Moffat lijkt de seizoens-arc, zoals vorig seizoen gehint, te hebben verbonden aan de nieuwe companion.
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:15 schreef Breuls het volgende:
Straks blijkt ze helemaal geen Clara te heten. :+
Twins, Basil, twins! :+
DezeDokterzaterdag 1 september 2012 @ 22:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:23 schreef Breuls het volgende:
Wat ik trouwens ook gaaf vind is dat het lijkt alsof "The Question" zoals vorig seizoen genoemd door Dorium nu gestart lijkt te zijn door Clara/Oswin. Zij heeft de Doctor uit het Dalek geheugen gewist, dus zij vragen "Doctor Wie?" en hop, daar is De Vraag. Moffat lijkt de seizoens-arc, zoals vorig seizoen gehint, te hebben verbonden aan de nieuwe companion.
Daar hadden wij het net ook over, gaan we nog iets van de Silence (religie) horen.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 1 september 2012 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 22:08 schreef Breuls het volgende:

[..]

Nee, ik volg het niet heel direct. :P
4 van de 108 missing afleveringen waren terug gevonden!!! :Y)

Niet liegen o|O
Omentuvazaterdag 1 september 2012 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 21:18 schreef motorbloempje het volgende:
Overigens zag ik het wel echt van verre aankomen dat zij een dalek zou zijn :@
Ik had niet een full conversion verwacht, alleen maar net zoals anderen... Er begonnen toch belletjes te rinkelen na het hacken... :P

Prima aflevering, paar leuke effecten en ik had niet verwacht dat we een Skaro-namedrop (kom op, meer was het niet) zouden krijgen. Duurde ook even voordat ik de verrassing doorhad, maar ik heb de laatste 2 weken bizar weinig DW gevolgd door omstandigheden, dus ik was de hele naam van de nieuwe companion al weer kwijt. :P
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 23:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 23:10 schreef Omentuva het volgende:

Duurde ook even voordat ik de verrassing doorhad, maar ik heb de laatste 2 weken bizar weinig DW gevolgd door omstandigheden, dus ik was de hele naam van de nieuwe companion al weer kwijt. :P
De verrassing is alleen een verrassing voor kijkers die het nieuws over DW gevolgd hebben en Coleman wisten te herkennen. Alle anderen zullen deze aflevering zien en er niets meer over denken, en in een latere aflevering (komt ze nu pas met kerst terug? of al eerder) denken "hee die ken ik".
Breulszaterdag 1 september 2012 @ 23:57
steven_moffat twitterde op zaterdag 01-09-2012 om 23:01:24 Doctor Who: heartfelt thanks to all the journalists, bloggers, and forum members who kept our little secret for tonight. You are the best! reageer retweet
Breulszondag 2 september 2012 @ 00:26
quote:
So, who got a whopping great surprise this evening when Jenna-Louise Coleman arrived on Doctor Who earlier than scheduled?
Radio Times

In de review van Radio Times, die is gedaan samen met Katy Manning aka companion Jo Grant, komt een interessant punt naar voren in relatie tot Oswins dood: River Song overleed ook in het eerste verhaal waarin we haar zagen. Alles is mogelijk. :)
Breulszondag 2 september 2012 @ 00:35
Er is toch nog een heel klein beetje Doctor Who Confidential. *O*

Benselzondag 2 september 2012 @ 08:30
mogelijke link: de nieuwe companion komt in de christmas special. Toen de doctor in the parlament of the daleks was zei hij "It's Christmas!".
WheeleEzondag 2 september 2012 @ 10:35
Zojuist de aflevering nog een keer bekeken, en hij is nog steeds even vet. :Y
Met iets meer informatie vooraf is het inderdaad wel een beetje te zien dat Oswin anders is dan anders. Ze zit in een cockpitachtig iets, vergelijkbaar met de Tesselecta-captain.

Op naar volgende week! :)
BrandXzondag 2 september 2012 @ 10:43
Een een woord: Briljant!

En in meer woorden: ik wil meer ik kan niet wachten en schiet eens op met de volgende afleveren }:|
Angelof9zondag 2 september 2012 @ 10:49
Jullie zijn allemaal zo enthousiast! Ik vond het een waardeloze aflevering... vooral de zogenaamde huwelijksproblemen tussen Rory en Amy...
Witchfynderzondag 2 september 2012 @ 11:02
Ik vond het ook erg leuk! :).
Breulszondag 2 september 2012 @ 11:14
120902_725_oswin1.png120902_725_oswin2.png
120902_725_oswin3.png120902_725_oswin4.png
120902_725_oswin5.png
BrandXzondag 2 september 2012 @ 11:29
Ze is onwijs cool _O_
Ik hoop dat ze snel naar haar overschakelen ipv van Amy en Rory *O*

Hoewel rory van mij best mag blijven :P
SiGNezondag 2 september 2012 @ 11:46
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 10:49 schreef Angelof9 het volgende:
Jullie zijn allemaal zo enthousiast! Ik vond het een waardeloze aflevering... vooral de zogenaamde huwelijksproblemen tussen Rory en Amy...
Met Amy enb Rory had ik ook moeite, ging veel te snel.
Het begint met een chagerijnige Amy die opeens fotomodel is en dat zer opeens wil scheiden van Rory, zonder dat de kijker daar een achtergrondverhaal over weet.
Ook de manier waarop ze weer bij elkaar kwamen ging me te snel: "ik hou al 2000 jaar van je dus ik hou meer van jou dan jij van mij", "nietes, ik gaf je op omdat ik geen kinderen kon krijgen"... "ok dan houden we weer van elkaar"

Wat ik me wat Oswin betreft wel afvroeg, wie heeft haar aan kettingen gelegd toen ze omgebouwd was naar Dalek?
En wie heeft haar omgebouwd?
BrandXzondag 2 september 2012 @ 11:56
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 11:46 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Met Amy enb Rory had ik ook moeite, ging veel te snel.
Het begint met een chagerijnige Amy die opeens fotomodel is en dat zer opeens wil scheiden van Rory, zonder dat de kijker daar een achtergrondverhaal over weet.
Ook de manier waarop ze weer bij elkaar kwamen ging me te snel: "ik hou al 2000 jaar van je dus ik hou meer van jou dan jij van mij", "nietes, ik gaf je op omdat ik geen kinderen kon krijgen"... "ok dan houden we weer van elkaar"

Wat ik me wat Oswin betreft wel afvroeg, wie heeft haar aan kettingen gelegd toen ze omgebouwd was naar Dalek?
En wie heeft haar omgebouwd?
wie maar ook waarom omgebouwd, en hoe heeft ze het voor elkaar gekregen om haar 'eigen ik' (laat ik het zo maar ff noemen) te bewaren, hoe komt het dat ze direct gezien geen link heeft met de hyve, maar indirect blijkbaar wel waardoor ze de doc en co kon helpen, en hoe kan het dat ze zo vrij in de database van de hyve kon werken etc? Wat wel een vermoeden geeft voor haar overleving van de ontploffing: doordat ze nu weet dat ze een 'gedachte' is, is het niet ondenkbaar dat ze met haar gedachten mee gebeamd is van de planeet af met de doc, of dat ze zichzelf getransporteerd heeft naar de brain van een andere dalek.

vragen, vragen, vragen.

en ja, dat van rory en amy ging wel snel, maar daar ben ik stiekem juist blij om en mss daarom dat het voor mij bijdraagt aan de kwaliteit van de uitzending _O-
WheeleEzondag 2 september 2012 @ 12:05
Eigenlijk is het idee van een automaton/cyborg/dinges-met een menselijk bewustzijn als companion zo slecht nog niet. Weer eens wat anders :)
Ugjerkezondag 2 september 2012 @ 12:21
Ik wil nog geen afscheid nemen van Rory..
SiGNezondag 2 september 2012 @ 12:23
quote:
2s.gif Op zondag 2 september 2012 12:05 schreef WheeleE het volgende:
Eigenlijk is het idee van een automaton/cyborg/dinges-met een menselijk bewustzijn als companion zo slecht nog niet. Weer eens wat anders :)
Ja maar ga maar eens met een Dalek op stap.. dat valt best op
DezeDokterzondag 2 september 2012 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 12:23 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Ja maar ga maar eens met een Dalek op stap.. dat valt best op
Arme Dalek, al die trappetjes in de TARDIS :+
WheeleEzondag 2 september 2012 @ 12:47
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 12:23 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Ja maar ga maar eens met een Dalek op stap.. dat valt best op
Waarom zou de Tardis niet aan toegankelijkheidsregels moeten voldoen? :P
Laat de Doctor ook maar eens zijn plicht doen :+
Breulszondag 2 september 2012 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 11:46 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Met Amy enb Rory had ik ook moeite, ging veel te snel.
Het begint met een chagerijnige Amy die opeens fotomodel is
Opeens?

petrichor.jpg

quote:
en dat zer opeens wil scheiden van Rory, zonder dat de kijker daar een achtergrondverhaal over weet.
We hebben er iets van gezien in Pond Life. :)
quote:
Ook de manier waarop ze weer bij elkaar kwamen ging me te snel: "ik hou al 2000 jaar van je dus ik hou meer van jou dan jij van mij", "nietes, ik gaf je op omdat ik geen kinderen kon krijgen"... "ok dan houden we weer van elkaar"
Dat is niet exact hoe het ging, en het was nog steeds een Dalek-verhaal, natuurlijk, geen soap.
quote:
Wat ik me wat Oswin betreft wel afvroeg, wie heeft haar aan kettingen gelegd toen ze omgebouwd was naar Dalek?
En wie heeft haar omgebouwd?
De Daleks.
Ugjerkezondag 2 september 2012 @ 13:10
Ik vond het AmyRory gedeelte ook prima gedaan hoor. Het was aanwezig, maar niet overheersend. En ik heb geen enkel moment gedacht "Waar komt deze puin in hun relatie opeens vandaan?".
frame-sawzondag 2 september 2012 @ 13:30
Ik heb me nooit gerealiseerd dat er mensen in Daleks zitten. :') Zo erg zit ik in het verhaal.
Ugjerkezondag 2 september 2012 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:30 schreef frame-saw het volgende:
Ik heb me nooit gerealiseerd dat er mensen in Daleks zitten. :') Zo erg zit ik in het verhaal.
In echte Daleks zitten gemuteerde Kaleds. Maar gemuteerde mensen komen ook wel eens voor, al worden die door echte Daleks lang niet altijd gewaardeerd en zijn "impure".
frame-sawzondag 2 september 2012 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:31 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

In echte Daleks zitten gemuteerde Kaleds. Maar gemuteerde mensen komen ook wel eens voor, al worden die door echte Daleks lang niet altijd gewaardeerd en zijn "impure".
Nee ik zei dit naar aanleiding van het Doctor Who Confidential filmpje. Ik bedoel dus bij de opnames :P
Ugjerkezondag 2 september 2012 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:32 schreef frame-saw het volgende:

[..]

Nee ik zei dit naar aanleiding van het Doctor Who Confidential filmpje. Ik bedoel dus bij de opnames :P
Aaaaaah, op die manier. :D
SiGNezondag 2 september 2012 @ 13:48
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 12:58 schreef Breuls het volgende:

[..]

Opeens?

[ afbeelding ]

[..]

We hebben er iets van gezien in Pond Life. :)

[..]

Dat is niet exact hoe het ging, en het was nog steeds een Dalek-verhaal, natuurlijk, geen soap.

[..]

De Daleks.
Pond life heb ik niet gezien, was blanko ingestapt.
en inderdaad was Amy wel fotomodel maar dat was in een alternatieve toekomst, toch?

Maar wat betreft oswin aan kettingen, hoe pakken daleks kettingen op?
Geen handen maakt dat wat lastig..
Anyways vond ik het wel een enorme verrassing terwijl het van begin af aan best logisch is.
al verwacht je niet dat ze in de "oogbol" van een dalek zit.
whocares86zondag 2 september 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:32 schreef frame-saw het volgende:

[..]

Nee ik zei dit naar aanleiding van het Doctor Who Confidential filmpje. Ik bedoel dus bij de opnames :P
Ja monster spelers als Barnaby Edwards (Daleks), Paul Kasey (Cyberman, Judoon, Ood, Auton, Hath), Dan Starkey (Sontarans), Jimmy Vee (Graske, Moxx of Balhoon, Bannakaffalatta), Marnix van der Broeke (Silence) krijgen eigenlijk nooit de erkenning die ze verdienen. Niet te vergeten Nicholas Briggs die altijd weer fantastisch werk aflevert als de stem van de Daleks en de Cyberman.
Breulszondag 2 september 2012 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:48 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Pond life heb ik niet gezien, was blanko ingestapt.
en inderdaad was Amy wel fotomodel maar dat was in een alternatieve toekomst, toch?
Nee, dat was in Closing Time, gewoon in het heden.
quote:
Maar wat betreft oswin aan kettingen, hoe pakken daleks kettingen op?
Geen handen maakt dat wat lastig..
Ja, als we zo gaan beginnen: hoe kunnen Daleks überhaupt iets, als ze geen handen hebben? :P
quote:
Anyways vond ik het wel een enorme verrassing terwijl het van begin af aan best logisch is.
al verwacht je niet dat ze in de "oogbol" van een dalek zit.
Ik denk dat ze als een soort van halfmens in de Dalek zit. Hoe wij haar zagen was hoe zij zichzelf zag.

Ik denk ook dat dat wel redelijk permanent was en de volgende keer dat we haar zien een eerder punt in de tijd zal zijn. Ofzo. Of Moffat heeft iets slims bedacht, natuurlijk.
Breulszondag 2 september 2012 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 14:00 schreef whocares86 het volgende:

[..]

Ja monster spelers als Barnaby Edwards (Daleks), Paul Kasey (Cyberman, Judoon, Ood, Auton, Hath), Dan Starkey (Sontarans), Jimmy Vee (Graske, Moxx of Balhoon, Bannakaffalatta), Marnix van der Broeke (Silence) krijgen eigenlijk nooit de erkenning die ze verdienen. Niet te vergeten Nicholas Briggs die altijd weer fantastisch werk aflevert als de stem van de Daleks en de Cyberman.
Die erkenning kregen ze altijd juist wel, en juist in Doctor Who Confidential.
whocares86zondag 2 september 2012 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 14:10 schreef Breuls het volgende:

[..]

Die erkenning kregen ze altijd juist wel, en juist in Doctor Who Confidential.
Wat het onder andere zo zonde maakt dat het niet meer bestaat.
cablegunmasterzondag 2 september 2012 @ 14:50
Tuurlijk bestaat hier een reeks over mijn favoriete serie op Tv.
Dit jaar helemaal into gegroeid alles minstens 2x gezien :@ .
Alleen de doctor who confidentials niet en de classics moet ik nog kijken :s) .
Witchfynderzondag 2 september 2012 @ 18:25
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 12:58 schreef Breuls het volgende:

We hebben er iets van gezien in Pond Life. :)

Part 5 :).
wondererzondag 2 september 2012 @ 18:42
Ik had geloof ik de laatste aflevering van vorig seizoen moeten kijken, maar afgezien daarvan vond ik het wel een puike ep :Y Ik kreeg kippenvel toen de Daleks Doctor Who? vroegen :@

Maar als elk seizoen die pepperpots weer terugkomen, wordt het niet eens tijd om ook de timelords terug te brengen? :?
whocares86zondag 2 september 2012 @ 20:18
In de oude serie waren de meeste Timelords stoffige bureaucraten en niet zo bijster interessant. Juist door hun afwezigheid zijn Timelords tot een bijna mythisch iets verworden. Natuurlijk willen we er altijd meer van zien maar ik ben bang dat als je ze vaker zou zien je daar alleen het mysterie zou mee verzwakken.
Ugjerkezondag 2 september 2012 @ 22:31
De enige timelord die ik mis is Romana(dvoratrelundar). :Y
Blue_Panther_Ninjazondag 2 september 2012 @ 23:02
*kijkt nu pas kerst 2011 aflevering*

_O-
Blue_Panther_Ninjazondag 2 september 2012 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 20:18 schreef whocares86 het volgende:
In de oude serie waren de meeste Timelords stoffige bureaucraten en niet zo bijster interessant. Juist door hun afwezigheid zijn Timelords tot een bijna mythisch iets verworden. Natuurlijk willen we er altijd meer van zien maar ik ben bang dat als je ze vaker zou zien je daar alleen het mysterie zou mee verzwakken.
Er zijn 1 Gallifreyan die iedere fan terug wilt zien,behalve de Time Lords and Ladies.Ik ook trouwens :P

SPOILER
Ik heb natuurlijk over zijn(De Doctor dus) grote jeugdheld: namelijk solar engineer,mede-stichter(en in feite degene die alles voor elkaar heeft gebracht).................OMEEEEEEGAAAAAAAAA
*O*
Mr. Orangezondag 2 september 2012 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 23:10 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Er zijn 1 Gallifreyan die iedere fan terug wilt zien,behalve de Time Lords and Ladies.Ik ook trouwens :P

SPOILER
Ik heb natuurlijk over zijn(De Doctor dus) grote jeugdheld: namelijk solar engineer,mede-stichter(en in feite degene die alles voor elkaar heeft gebracht).................OMEEEEEEGAAAAAAAAA
*O*
Roger Delgado natuurlijk ;)
Blue_Panther_Ninjazondag 2 september 2012 @ 23:21
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 23:17 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Roger Delgado natuurlijk ;)
Die is al sinds 1973 dood :Y
wonderermaandag 3 september 2012 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 20:18 schreef whocares86 het volgende:
In de oude serie waren de meeste Timelords stoffige bureaucraten en niet zo bijster interessant. Juist door hun afwezigheid zijn Timelords tot een bijna mythisch iets verworden. Natuurlijk willen we er altijd meer van zien maar ik ben bang dat als je ze vaker zou zien je daar alleen het mysterie zou mee verzwakken.
Het gaat niet om het mysterie, maar om het evenwicht. Als die fucking Daleks zo slim zijn om steeds terug te kunnen komen, waarom de Time Lords dan niet? :?

Maar de Doctor is natuurlijk wel een stuk interessanter (lees: zieliger) als ie helemaal alleen is.
Blue_Panther_Ninjamaandag 3 september 2012 @ 00:30
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 00:11 schreef wonderer het volgende:

[..]

Het gaat niet om het mysterie, maar om het evenwicht. Als die fucking Daleks zo slim zijn om steeds terug te kunnen komen, waarom de Time Lords dan niet? :?

Maar de Doctor is natuurlijk wel een stuk interessanter (lees: zieliger) als ie helemaal alleen is.
Je moet Rassilon bedanken,die heeft het allemaal erger gemaakt. :P

SPOILER
Moffat moet Omega(zit die nog vast in de anti-matter universum?) terug zetten,kunnen we lachen als Gallifrey en de rest terug zijn
Breulsmaandag 3 september 2012 @ 07:23
Rassilon hebben we natuurlijk in Tennants laatste verhaal nog gezien. :)
Breulsmaandag 3 september 2012 @ 07:39
Nog een paar fotootjes van de BBC:

p00y2wh3.jpgp00y2wh7.jpg
p00y2wlc.jpgp00y2wk6.jpg
whocares86maandag 3 september 2012 @ 09:10
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 22:31 schreef Ugjerke het volgende:
De enige timelord die ik mis is Romana(dvoratrelundar). :Y
Zeker omdat we niet precies weten wat er met haar gebeurd is. In de serie is ze achtergebleven in E-Space maar in de boeken en audiodrama's word ze president van Gallifrey. Later in the End of Time is Rassilon de president. Heeft hij haar vermoord of is ze samen met haar factie ontsnapt, misschien wel terug naar E-Space?
Ugjerkemaandag 3 september 2012 @ 18:49
558269_324809467615770_1452252359_n.jpg
Breulsmaandag 3 september 2012 @ 18:50
:D
whocares86maandag 3 september 2012 @ 23:14
Haha briljant.
Blue_Panther_Ninjamaandag 3 september 2012 @ 23:38
quote:
klopt wel
Karstmanwoensdag 5 september 2012 @ 20:31
Zag ik net op facebook verschijnen. Comic relief van vorig jaar, Tennant maar vooral Tate in erg goede doen.
Breulswoensdag 5 september 2012 @ 20:32
Da's van enkele jaren geleden alweer. :)
Karstmanwoensdag 5 september 2012 @ 20:52
Nogal spoilerachtig stukje over dit seizoen en de nieuwe companion. Vooral als je de aflevering van zaterdag nog niet gekeken hebt. Aan de andere kant als je die nog niet gezien hebt wat doe je dan nu in dit topic...
http://blastr.com/2012/09/steven-moffat-teases-how.php
Karstmanwoensdag 5 september 2012 @ 20:54
Ook leuk, hoe Matt Smith bijna niet de Doctor werd http://blastr.com/2012/09/how-matt-smith-almost-end.php
Captain_Fabulousdonderdag 6 september 2012 @ 09:38
Ik ga me iets afvragen als ik die artikelen (en andere op die site) lees. Gaat Moffat soms de nieuwe compagnion gebruiken om de duistere kant van de Doctor te verkennen? Donna zei tegen hem toen ze afscheid nam, dat hij een nieuwe compagnion moet vinden omdat hij soms niet weet wanneer hij moet stoppen. En haast alle compagnions hebben volgens mij wel een moment gehad waar ze moesten zeggen : 'Doctor, this is enough'.
Maar wat als een compagnion nu niet op tijd op de rem trapt? Of geen zin heeft dat te doen?
Moffat heeft in de afgelopen seizoenen wel eens laten doorschemeren dat de Doctor 'buiten beeld' wel eens flink los gaat. Zoals de 'Virgin queen Elizabeth' bezoeken, en dan tegen Amy en Rory zeggen dat ze niet zo virgin meer is. Momenten waar de Doctor een beetje Torchwood terein op gaat.

Het is maar een idee, maar ook als je kijkt naar het gezicht van Matt Smith...een Doctor die eigenlijk een prozacje nodig heeft, zie ik hem perfect spelen!
Breulsdonderdag 6 september 2012 @ 10:04
Dat van Elizabeth I zei Ten tegen een Ood, volgens mij.
Captain_Fabulousdonderdag 6 september 2012 @ 10:14
Mij best, het blijft een knipoog naar een Doctor die we normaal niet te zien krijgen.
lunapuelladonderdag 6 september 2012 @ 10:21
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 09:38 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Het is maar een idee, maar ook als je kijkt naar het gezicht van Matt Smith...een Doctor die eigenlijk een prozacje nodig heeft, zie ik hem perfect spelen!
Ik hoop het niet eigenlijk, ik vind dat we voorlopig wel genoeg van die kant hebben gezien in de laatste dagen van Tennant.
wondererdonderdag 6 september 2012 @ 10:22
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 20:54 schreef Karstman het volgende:
Ook leuk, hoe Matt Smith bijna niet de Doctor werd http://blastr.com/2012/09/how-matt-smith-almost-end.php
Ik weet niet wat ik erger had gevonden :')

Ik kan nog steeds niet aan Smith wennen :{
Angelof9donderdag 6 september 2012 @ 11:12
Ik vond Matt Smith VEEL leuker in die paar afleveringen zonder Amy. Daarin kwam hij veel beter tot zijn recht. Zowel als acteur al als karakter.
Captain_Fabulousdonderdag 6 september 2012 @ 11:28
Een nieuwe compagnion is een beetje een restart voor Matt Smith als doctor, zou je kunnen zeggen...
wondererdonderdag 6 september 2012 @ 11:36
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 11:28 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Een nieuwe compagnion is een beetje een restart voor Matt Smith als doctor, zou je kunnen zeggen...
En qua verhaal en niveau leek Asylum ook wel weer veelbelovend. Veel minder kiddie dan de vorige twee seizoenen. Daar knapte ik nog meer op af dan Smith/Gillan.
Breulsdonderdag 6 september 2012 @ 17:30
quote:
0s.gif Op maandag 27 augustus 2012 15:48 schreef Breuls het volgende:
Matt Smith is vanmiddag te gast bij Greg James.

Dezelfde Greg James die een non-speaking cameo had in Closing Time, vorig seizoen:

[ afbeelding ]
(links, dus)
Straks, na 6 uur, heeft hij Karen Gillan te gast.
whocares86donderdag 6 september 2012 @ 19:54
Dinosaurussen op een ruimteschip. Ha ha geweldig toch. _O_

Mijn innerlijk 8-jairge flipt gewoon van opwinding. :9~ :s) *O*
Breulsvrijdag 7 september 2012 @ 08:18
377313_522920304388668_835726007_n.jpg

Muurschildering in Williamsburg (NYC). Meer foto's op Facebook.
Ugjerkevrijdag 7 september 2012 @ 19:45
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:54 schreef whocares86 het volgende:
Dinosaurussen op een ruimteschip. Ha ha geweldig toch. _O_

Mijn innerlijk 8-jairge flipt gewoon van opwinding. :9~ :s) *O*
Karstmanvrijdag 7 september 2012 @ 20:32
Rerun van Asylum op BBC 3 loopt nu, 20 minuutjes bezig, leuk.
Ugjerkevrijdag 7 september 2012 @ 21:08
Ik heb 'em inmiddels al drie keer gezien. :@
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 09:05
Ik twee keer. Misschien doe ik 'm vandaag nog een keer, maar verder heb ik veel zin in de volgende.

Uitzendtijdstip is 20:35 Nederlandse tijd.

Intussen; een artikel over de elf beste en zeven slechtste afleveringen uit het Moffat-tijdperk.

Ik denk dat ik het wel eens ben met de keuze voor de Nr 1 beste, maar Closing Time zou niet tussen de slechte hoeven staan.
whocares86zaterdag 8 september 2012 @ 09:23
Closing time was niet zo geweldig. Cold Blood had van mij niet onder de slechtste hoeven te staan. Ik vond het wel een degelijke two-parter. Niet geweldig maar zeker niet slecht. Ook de Beast Below hoewel onder Moffat's gewoonlijke standaard is absoluut geen slechte aflevering.
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 09:32
The Beast Below vind ik niet zo goed hoor; vond het een redelijke let down na die geweldige opening van het seizoen.
motorbloempjezaterdag 8 september 2012 @ 09:33
Vanavond!
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 09:33
Yes!
Ugjerkezaterdag 8 september 2012 @ 09:35
Ja!
cptmarcozaterdag 8 september 2012 @ 11:30
de recorder staat al klaar... ben vanavond helaas weg...
*O*
whocares86zaterdag 8 september 2012 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 09:32 schreef Breuls het volgende:
The Beast Below vind ik niet zo goed hoor; vond het een redelijke let down na die geweldige opening van het seizoen.
Er is echter nog altijd een verschil tussen teleurstellend en slecht.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 8 september 2012 @ 18:03
Hoe laat eigenlijk??
Monolithzaterdag 8 september 2012 @ 18:08
20:35 volgens tvgids.nl :P
WheeleEzaterdag 8 september 2012 @ 18:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:03 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Hoe laat eigenlijk??
Je kan het toch niet live kijken met je kapotte tv-kabel? :+ Morgenochtend op je gemak de download binnenhalen ^O^
Blue_Panther_Ninjazaterdag 8 september 2012 @ 18:29
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:21 schreef WheeleE het volgende:

[..]

Je kan het toch niet live kijken met je kapotte tv-kabel? :+ Morgenochtend op je gemak de download binnenhalen ^O^
Ik had een website laatst :P
WheeleEzaterdag 8 september 2012 @ 18:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:29 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Ik had een website laatst :P
Oh ja, epic searchskills :Y.
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 18:47
quote:
_O-

Even een vraagje komt Dr. Who op BBC 1 of?
Monolithzaterdag 8 september 2012 @ 18:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:47 schreef Friday12 het volgende:

[..]

_O-

Even een vraagje komt Dr. Who op BBC 1 of?
Op BBC 1 inderdaad.
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:48 schreef Monolith het volgende:

[..]

Op BBC 1 inderdaad.
ik volg het al jaren via downloads maar nooit bij me opgekomen dat we eigenlijk BBC op de tv hadden :')
Monolithzaterdag 8 september 2012 @ 18:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:49 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ik volg het al jaren via downloads maar nooit bij me opgekomen dat we eigenlijk BBC op de tv hadden :')
Ik ben ook geen Doctor Who fan van het eerste uur, dus ik heb eerst met downloads nog 2 seizoenen van de nieuwe series ingehaald. Als ik geen andere verplichtingen heb, dan kijk ik het wel lekker op zaterdagavond, maar het komt vaak genoeg voor dat het niet uitkomt. Dan download ik het gewoon.
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:03 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Hoe laat eigenlijk??
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 09:05 schreef Breuls het volgende:
Uitzendtijdstip is 20:35 Nederlandse tijd.
WheeleEzaterdag 8 september 2012 @ 18:58
Eigenlijk is de zender en uitzendtijd sneller te googelen dan het hier te vragen en te wachten op een reactie...
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:51 schreef Monolith het volgende:

[..]

Ik ben ook geen Doctor Who fan van het eerste uur, dus ik heb eerst met downloads nog 2 seizoenen van de nieuwe series ingehaald. Als ik geen andere verplichtingen heb, dan kijk ik het wel lekker op zaterdagavond, maar het komt vaak genoeg voor dat het niet uitkomt. Dan download ik het gewoon.
meestal als ik op de zaterdag uitga ofzo is het niet om 9 uur :P
Monolithzaterdag 8 september 2012 @ 19:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 19:02 schreef Friday12 het volgende:

[..]

meestal als ik op de zaterdag uitga ofzo is het niet om 9 uur :P
Nee, uitgaan niet nee. Maar als je b.v. een verjaardag hebt en nog even een uurtje moet rijden, naar een concertje gaat of iets dergelijks, dan red je dat vaak niet.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 8 september 2012 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 18:49 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ik volg het al jaren via downloads maar nooit bij me opgekomen dat we eigenlijk BBC op de tv hadden :')
Al sinds 1963 is Doctor Who op BBC 1 :P
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 19:10
is er al nieuws over nieuwe torchwood? nog niets over gevonden -O-
lunapuellazaterdag 8 september 2012 @ 19:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 19:03 schreef Monolith het volgende:

[..]

Nee, uitgaan niet nee. Maar als je b.v. een verjaardag hebt en nog even een uurtje moet rijden, naar een concertje gaat of iets dergelijks, dan red je dat vaak niet.
Een verjaardag is hier reden dat ik morgenochtend de torrents weer aanzwengel inderdaad.
whocares86zaterdag 8 september 2012 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 19:10 schreef Friday12 het volgende:
is er al nieuws over nieuwe torchwood? nog niets over gevonden -O-
Nee en ik denk dat het er ook niet van zal komen. Volgens mij was Russel T Davies er wel klaar mee.

[ Bericht 0% gewijzigd door whocares86 op 08-09-2012 19:26:16 ]
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 20:31
ItsTheDoctor twitterde op zaterdag 08-09-2012 om 13:04:01 KNOCK KNOCK!"Who's there?"WHEN IS DOCTOR!"When is Doctor Who?"TONIGHT AT 1935 on BBC1!#doctorwho reageer retweet
Hm, die komt niet goed over. Quote dan:
quote:
KNOCK KNOCK!

"Who's there?"

WHEN IS DOCTOR!

"When is Doctor Who?"

TONIGHT AT 1935 on BBC1!
BGTeszaterdag 8 september 2012 @ 20:41
*O*
Tweekzaterdag 8 september 2012 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 19:20 schreef whocares86 het volgende:

[..]

Nee en ik denk dat het er ook niet van zal komen. Volgens mij was Russel T Davies er wel klaar mee.
Had zijn partner geen hersentumor, waardoor hij voorlopig even helemaal gestopt is met schrijven?
Tweekzaterdag 8 september 2012 @ 20:56
Mitchell en Web altijd leuk.
WheeleEzaterdag 8 september 2012 @ 20:59
Amy en Rory allebei een beetje Doctor-ig ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door WheeleE op 08-09-2012 21:06:12 ]
Blue_Panther_Ninjazaterdag 8 september 2012 @ 21:00
Silurian schip :o
BGTeszaterdag 8 september 2012 @ 21:22
-O-
WheeleEzaterdag 8 september 2012 @ 21:23
Een leuke aflevering, maar niet zo vet als Asylum of hte Daleks. Een beetje een tussendoortje. Al was Papa Williams wel leuk. :)
motorbloempjezaterdag 8 september 2012 @ 21:23
_O_ Brian _O_

Verder gewoon een toffe aflevering, maar niet súpersúper :+
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 21:23
Tricy :'(
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 21:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 20:56 schreef Tweek het volgende:
Mitchell en Web altijd leuk.
Ik herkende de stemmen, maar kon ze niet thuisbrengen. Heeft tot de aftiteling geduurd voordat ik het doorhad.

Webb, overigens.

Over de aflevering: leuk, maar ben niet enorm onder de indruk.
Blue_Panther_Ninjazaterdag 8 september 2012 @ 21:24
Volgende week een western na sinds The Gunfighters,bijna 50 jaar geleden!!
motorbloempjezaterdag 8 september 2012 @ 21:25
Ik dacht eerst dat een van de robots Richard Ayoade van the IT-crowd was :@
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 21:26
het was een leuke aflevering, mooie vrolijke thema's een mooi contrast met de naar het schijnt heel serieuze aflevering van volgende week
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:25 schreef motorbloempje het volgende:
Ik dacht eerst dat een van de robots Richard Ayoade van the IT-crowd was :@
Ja, dat hoorde ik er ook een beetje in idd. :D
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 21:28
Overigens, arc stuff:

- Identificatie van de Doctor mislukt (Doctor who? -- had bijna verwacht dat Chibnall die vraag zou stellen, maar nee).
- Klein beetje gehint: Amy is er tot het einde van de Doctor, of andersom.
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:28 schreef Breuls het volgende:
Overigens, arc stuff:

- Identificatie van de Doctor mislukt (Doctor who? -- had bijna verwacht dat Chibnall die vraag zou stellen, maar nee).
- Klein beetje gehint: Amy is er tot het einde van de Doctor, of andersom.
ik las net ergens dat amy en rory er did seizoen uitgingen...
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:31 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ik las net ergens dat amy en rory er did seizoen uitgingen...
je bedoeld dood...
BGTeszaterdag 8 september 2012 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:31 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ik las net ergens dat amy en rory er did seizoen uitgingen...
Ja, in aflevering 5 :)
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 21:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:31 schreef richardbaalman het volgende:

[..]

je bedoeld dood...
er stond alleen emotioneel en ik kan het niet meer vinden ;(
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:31 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ik las net ergens dat amy en rory er did seizoen uitgingen...
NO SHIT :o

(ahum ;) )
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:33 schreef Breuls het volgende:

[..]

NO SHIT :o

(ahum ;) )
was nieuws voor mij :o
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 21:35
heb je time of angels gezien? nek om draaien dus dood en dan lichaam in een angel veranderen. ik verwacht dus ook zo iets of dat ze de 2 naar een tijd periode sturen waar de doctor al is geweest...
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:33 schreef Friday12 het volgende:

[..]

was nieuws voor mij :o
Over drie weken is hun laatste aflevering.

Tenzij de Moff ons natuurlijk voor het lapje houdt. ;)
Friday12zaterdag 8 september 2012 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:45 schreef Breuls het volgende:

[..]

Over drie weken is hun laatste aflevering.

Tenzij de Moff ons natuurlijk voor het lapje houdt. ;)
jammer vond deze wel leuk als companions( die donna :r)
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 21:54 schreef Friday12 het volgende:

[..]

jammer vond deze wel leuk als companions( die donna :r)
niet haten op donna, zij is een van de beste companions en heel gewaagd aan de doctor
Breulszaterdag 8 september 2012 @ 22:20
Donna rules. :{w
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 22:20 schreef Breuls het volgende:
Donna rules. :{w
damn straight
Angelof9zaterdag 8 september 2012 @ 22:39
Donna was echt wel leuker dan Amy.
DezeDokterzaterdag 8 september 2012 @ 23:26
Donna :r
richardbaalmanzaterdag 8 september 2012 @ 23:30
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 september 2012 23:26 schreef DezeDokter het volgende:
Donna :r
Ik haat jou