Nou ik ga niet zeggen dat het alleen daar gegeten wordt, maar als dessert eten ze het wel erg veel.quote:Op woensdag 22 augustus 2012 20:26 schreef kabelhaspel het volgende:
Is dat typisch Hongaars? Heb dat in Tsjechie ook regelmatig gehad, supergoed te doen. Gewoon een flensje maar wel lekker.
Ik ken het iig als palacinke
Pick is de naam van de worstfabriek net als Herz.quote:Op donderdag 23 augustus 2012 08:43 schreef kabelhaspel het volgende:
Die salami kan heel goed de Pick-worst zijn geweest, en de abrikozenlikeur toch Palinka (wordt vaak van en met vruchten gemaakt namelijk).
Kolbasz was inderdaad de naam van de worst. Had een vettige pikante paprika smaak.quote:Op donderdag 23 augustus 2012 09:54 schreef Weltschmerz het volgende:
Kolbasz heet die salami daar volgens mij, en dat is lekker.
Ik heb daar Palinka likeur geprobeerd op jou aanraden, en je had gelijk.quote:Op donderdag 23 augustus 2012 08:43 schreef kabelhaspel het volgende:
Die salami kan heel goed de Pick-worst zijn geweest, en de abrikozenlikeur toch Palinka (wordt vaak van en met vruchten gemaakt namelijk).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |