abonnement Unibet Coolblue
pi_142925582
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 13:50 schreef MaJo het volgende:

[..]

Hmmm wij zijn er over 3 weken en Valley of Fire staat wel op het programma, net als Death Valley trouwens (al is het alweer eind september als we daar aankomen). Ben erg benieuwd of het een beetje te doen is dan!
Zorg dat je goede airco in je auto hebt, en heel veel water in een koelbox oid, want na 1 stop heb je lauw water. Het visitorcenter is wel fijn om af te koelen (en de enige plek waar ze water hebben). En ga er vanuit dat je niet veel gaat lopen, wij hadden meer (en langere) trails ingepland die we dus niet hebben gedaan vanwege de warmte. Maar goed, volgens mij hadden wij ook een warme week voor in mei. We begonnen met 95 graden F, en eindigde met 104 graden. De dag dat we naar Valley of Fire gingen was het rond de 100.

Ik kan je overigens wel aanraden om via de website van het park de plattegrond te downloaden en (bijvoorkeur op A3 formaat) uit te printen. Die kaart is veel fijner dan de kaart die ze ter plaatse verkopen, die is veel groter en dubbelzijdig. Gedetailleerde kaarten heb je eigenlijk ook niet nodig, de wandelroutes zelf zijn duidelijk gemarkeerd. De kaart is meer handig om te kunnen zien waar de route begint, hoelang hij is en wat voor ondergrond er is. De white domes trail was wel de moeite waard!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')