FOK!forum / Reviews & Productbeoordelingen / Bestron Epilator AC930
#ANONIEMdonderdag 28 juni 2012 @ 21:45
sX9Ch.jpg
De epilator, tevens elektrisch scheerapparaat, wordt geleverd in een paarswitte doos. Tot dan niks aan te merken, er staat ook Nederlandse tekst op.

PnO75.jpg
Alles zit erin. Het apparaat, de scheerkop, de epileerkop, een borsteltje, een oplader en een bewaarhoesje (plat onderaan in de doos, niet goed te zien op de foto)

zoW8T.jpg
Het appraat ziet er verder ook keurig uit, hier met de epileerkop. Er zit een beschermkapje op, deze gaat er helaas niet makkelijk op.

De werking: De knop voor stand 0 - 1 - 2 (0 = stil, 2 = maximale snelheid) is erg stroef en verschuif je moeilijk. Het epileren is waardeloos, gewoon geen effect maar wel pijn, het scheren gaat eigenlijk wel goed! Wel moet je bij het scheren soms een paar keer over dezelfde plek heen gaan. Het machientje zelf is oplaadbaar en kan je overal mee naartoe nemen, het is niet afhankelijk van het lichtnet.

Conclusie: dit ding kost niet voor niets 20 euro, want epileren doet ie niet. Scheren dan weer wel. Heb je niet zoveel geld en wil je alleen scheren, dan is het een ideaal dingetje, maar voor epileren moet je het niet kopen!