abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_144035403
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 08:32 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Lekker geschreven, wel grappig om te zien dat je als vrouw juist vanuit de man schrijft :) Hoe dat dan?
Dank je :)
Geen idee waarom ik daarvoor koos eigenlijk, leek me wel leuk!
pi_145661307
quote:
0s.gif Op donderdag 10 juli 2014 09:18 schreef -puzzled- het volgende:
Mazzelaar

Maandagochtend, tien uur. Ik staar verveeld uit het raam tijdens de wekelijkse meeting van het advocatenkantoor waar ik werk. Met een lange werkweek voor de boeg is het lastig om me te concentreren op wat er gezegd wordt. Ik kijk de tafel met collega's rond; een typische verzameling advocaten. Voornamelijk mannen, allemaal strak in pak, goed verzorgd en zakelijk ingesteld. Voor de paar vrouwen die er werken geldt eigenlijk hetzelfde, al dragen zij vooral saaie mantelpakjes. Mijn ogen glijden verder over de aanwezigen en blijven rusten op mijn baas: een autorititaire man die geen tegenspraak duldt. In de 3 jaar dat ik hier werk is het me verrassend goed gelukt om zo weinig mogelijk aandacht op mezelf te vestigen. Ik doe wat me gevraagd wordt en ik werk hard, zonder op te vallen. Ik heb al verschillende collega's de fout zien maken om tegen mijn baas in te gaan; in geen van de gevallen liep dat gunstig af voor de betreffende collega.

Ik schrik op als de deur van de vergaderkamer open gaat. Dan stapt zij binnen. 'Wauw,' denk ik bij mezelf. Mijn mond zakt een klein stukje open. Ze sluit de deur achter zich en loop in ťťn streep naar mijn baas toe. Ze kust hem op zijn wang en gaat naast hem zitten. "Sorry dat ik te laat ben, pap."
Ik zie hoe verschillende mannelijke collega's rechtop gaan zitten. Onwillekeurig trek ik mijn stropdas en colbert recht en ga met ťťn hand vluchtig door mijn haar. Dat is het effect dat ze heeft op mannen. Ik zie hoe het gezicht van de aanwezige vrouwen verhardt.

Julia is werkelijk een lust voor het oog. Eind twintig, lang blond haar, felle groene ogen en een prachtig lijf. In tegenstelling tot de meeste vrouwen hier, doet ze weinig moeite om haar vrouwelijke rondingen te verbergen in saaie formele mantelpakjes. In plaats daarvan loopt ze rond in rokjes die eigenlijk net iets te kort zijn en bloesjes die haar volle borsten eerder accentueren dan verbergen. Nee, 'zakelijk' of 'formeel' kun je haar outfits niet noemen, maar ze zijn ook zeker niet sletterig. Wel sexy en een tikkeltje uitdagend.

Ik kan m'n ogen niet van haar afhouden en zie hoe ze langzaam de tafel rond kijkt. Als onze blikken elkaar kruisen glimlacht ze even. Ik voel dat ik het er warm van krijg. Mijn baas praat ondertussen onverminderd door over alles wat er deze week moet gebeuren. "Okť mensen, aan de slag!" Hij staat op en begint zijn papieren bij elkaar te rapen. Julia staat eveneens op en kijkt haar vader aan. "Pap, ik zoek nog iemand die me kan helpen met mijn laptop."
"Ohja, dat is waar ook." Hij kijkt de tafel rond, maar voordat hij iets kan zeggen hoor ik Julia mijn naam noemen.
"Volgens mij heeft Tim wel verstand van computers." Ik kijk verschrikt op en zie hoe Julia en mijn baas me allebei vragend aan kijken.
"Uh, ja, ik wil er wel even naar kijken," hoor ik mezelf uitbrengen. Mijn baas knikt en loopt de kamer uit. Ik wil opstaan en met Julia meelopen, maar ze loopt op me af en legt haar hand op mijn schouder. "Blijf maar zitten, ik pak mijn laptop er wel even bij." Ze loopt zachtjes heupwiegend weg en ik staar haar na. Ik krijg het nog warmer. De rest van de aanwezigen maakt ook aanstalten om te vertrekken. Marco, ťťn van mijn directe collega's kijkt me grijnzend aan. "Mazzelaar," zegt hij met een dikke knipoog. Ik glimlach terug. 'Ja hoor Marco,' denk ik sarcastisch bij mezelf, 'Ik neem zometeen de dochter van de baas hier even midden op tafel, nou goed?'.

Als iedereen weg is, komt Julia weer binnen, met haar laptop. Ze zet 'm voor me neer op tafel en klapt hem open. Terwijl ze naast me staat, buigt ze zich voorover om haar wachtwoord in te voeren. Ik draai mijn hoofd beleefd weg van het scherm, maar kijk daarbij recht in haar decolletť. Ik voel dat ik rood word. "Kun je het zien, toch?" Julia kijkt me geamuseerd aan. Ik weet niet hoe ik moet reageren en richt mijn blik op haar laptop, terwijl ik voel hoe mijn wangen beginnen te gloeien.
"Haha, geeft niks hoor, kijken mag." Ze gaat achter me staan en brengt haar mond bij mijn oor. "En aanraken misschien ook wel," fluistert ze zachtjes. Ik voel haar adem in mijn nek en voel hoe alle haartjes op mijn lijf overeind gaan staan. 'Wat doet ze?' denk ik bij mezelf. Ik wiebel ongemakkelijk op mijn stoel. "Wat..uh..wat is er precies met je laptop?" vraag ik ongemakkelijk. Ik hoor hoe ze zachtjes grinnikt terwijl ze vlak achter me blijft staan.
"Geen idee, hij is opeens zo traag," zegt ze, en legt beide handen op mijn schouders. Langzaam laat ze ťťn van haar handen over mijn borstkas naar beneden glijden en speelt met mijn stropdas. Ik voel haar borsten in mijn nek drukken. "Heb jij het ook zo warm? Wil je wat water?" Zonder op mijn antwoord te wachten stapt ze opzij en buigt zich over de tafel om de karaf water en een glas te pakken. Omdat het glas net iets te ver weg staat, moet ze zich ver over de tafel buigen. Haar rokje kruipt iets omhoog en ik vang een glimp op van haar prachtige billen. Ik leun achterover, bijt op mijn onderlip en juist dan draait ze zich naar me om. Ze schenkt lachend een glas water in en neemt een slok. Vervolgens geeft ze het glas aan mij. "Volgens mij kun je dit wel gebruiken, je ziet eruit alsof je het warm hebt. Doe anders dat jasje uit," zegt ze op een uitdagend toontje.
Ik neem een slok water en bedenk me dat ik het inderdaad wel erg warm heb. Ik sta op, trek mijn colbertje uit en hang het over de stoel naast me. Julia, die inmiddels op de tafel is gaan zitten, laat haar ogen over mijn lijf glijden. "Hmm, al dat sporten is het zo te zien meer dan waard," zegt ze terwijl ze langs haar lippen likt. Ze heeft me blijkbaar wel eens na het werk met mijn sporttas zien lopen. Ik snap nog steeds niet waar ze precies mee bezig is. Zit ze me nu alleen te teasen, of gewoon keihard op te geilen?

Terwijl ik weer ga zitten, komt ze opnieuw achter me staan. Ze buigt zich weer voorover en brengt haar mond bij mijn oor. Haar zachte adem maakt iets in me wakker. Opeens bijt ze in mijn oor en laat een klein kreuntje ontsnappen. Ik sluit mijn ogen en zucht diep. "Jij bent ook niet van de subtiele hints hŤ?" Dan zoent ze me plotseling vol in mijn nek en laat haar handen over mijn bovenlichaam glijden. Met haar mond vlakbij mijn oor fluistert ze "Ik wil je, nu."
Totaal verbouwereerd kijk ik haar aan en stamel "N-nu?"
Ze knikt terwijl ze op haar onderlip bijt. Omdat ik niet weet hoe ik moet reageren, staar ik uitdrukkingsloos naar de laptop op tafel.
"Och, schatje toch, dacht je dat er echt iets met m'n laptop was?"
Ik kijk haar nog steeds niet-begrijpend aan. Ze lacht en trekt mijn stoel een stukje achteruit. Ik denk nog steeds dat ze een grapje maakt en weet mezelf geen houding te geven. Maar als het alleen bedoeld is om te teasen, gaat ze daar wel erg ver in. Ze komt voor me staan en begint mijn stropdas los te maken. Ze laat haar hand over mijn overhemd naar beneden glijden en voelt al snel mijn inmiddels behoorlijk hard geworden lul. Ze kreunt zachtjes.
"Hmm, dus je hebt wel zin? Gelukkig maar, ik was al bang dat ik de enige was." Ze pakt mijn hand en leidt die onder haar rokje. Ik voel dat haar zijdezachte string vochtig is. Ondertussen is ze al begonnen om mijn broek los te maken. Ze wrijft over mijn boxer en kreunt opnieuw.

Plotseling hoor ik op de gang de bulderende stem van mijn baas, die het blijkbaar ergens niet mee eens is. Hij lijkt steeds dichterbij te komen. "Shit!" Ik wil Julia van me af duwen, maar in plaats daarvan laat ze zich razendsnel onder de tafel zakken. Op dat moment vliegt de deur van de vergaderzaal open en stapt mijn baas binnen. Ik kan nog net op tijd mijn stoel aanschuiven, zodat hij niet ziet hoe ik daar met mijn broek open zit. Julia zit tussen mijn knieŽn met haar handen op mijn bovenbenen.
"De Groot, waar ben jij mee bezig?" vraagt mijn baas ongeduldig.
"Ik..uh..help Julia met haar laptop," weet ik stamelend uit te brengen. Als ze haar naam hoort, begint Julia opnieuw over mijn boxer te wrijven. Ik wiebel op mijn stoel en probeer haar weg te duwen met mijn benen, maar ze is vastberaden.
"Ohja, prima," knikt mijn baas. "Waar is ze dan?"
"Ze..uh..is een dossier gaan halen. Ze vroeg of ik daar ook even naar wilde kijken." Ik ben verbaasd hoe vlot die leugen van mijn lippen rolt. Julia sjort inmiddels aan de rand van mijn boxer. Ik voel hoe haar vingertoppen langs mijn eikel glijden en ik adem zwaar. Mijn baas lijkt het niet op te merken.
"Ah, dat is waarschijnlijk het dossier dat ze van mij heeft overgenomen. Dat is inderdaad een flinke klus, goed dat jullie daar samen naar kijken. Jouw andere dossiers kunnen wachten, zorg eerst dat Julia krijgt wat ze wil."
Hij moest eens weten dat zijn dochter al druk bezig is! Ze heeft mijn keiharde lul inmiddels al bevrijd uit zijn benarde positie en likt er zachtjes aan. Ik bijt op de binnenkant van mijn wang om te voorkomen dat ik kreun. Ze begint zachtjes te zuigen. Oh, wat doet ze dat lekker!
"Ik zal jullie niet verder afleiden." Mijn baas beent de vergaderzaal uit en sluit de deur achter zich, terwijl Julia steeds harder begint te zuigen. Ik kreun zo hard dat ik bang ben dat mijn baas het alsnog hoort. Ik schuif mijn stoel naar achter en kijk in Julia's twinkelende ogen. Jezus wat kijkt ze geil!
"Hee, ik was nog niet klaar hoor," zegt ze met een grijns. Ik geef haar een hand en help haar overeind. Ze zoent me vol overgave terwijl ze me met haar vrije hand begint af te trekken. Oke, dit is duidelijk niet alleen om te teasen.

"Wil je dit echt?" vraag ik half hijgend. Ik maak mijn stropdas verder los en gooi hem opzij.
"Ja, ik wil dat je me keihard neemt, hier en nu!" Ze is bloedserieus, en aan haar ogen te zien ontzettend geil ook. Dat laat ik me geen twee keer zeggen! Ik til haar op de tafel en duw haar achterover op haar rug. Ze probeert direct weer overeind te komen, maar ik dwing haar te blijven liggen. Ik trek haar rokje omhoog en zie een klein zwart kanten stringetje tevoorschijn komen. Als ik mijn vingertoppen erover heen laat glijden, zucht Julia diep. Ik voel dat ze al flink nat is.
"Zo, jij hebt er zin in," zeg ik terwijl ik langs mijn lippen lik. Ze bijt op haar onderlip en knikt. Ze kijkt me nu bijna smekend aan. Snel trek ik haar string uit en kijk naar haar gladgeschoren kutje. Ik laat een vinger tussen haar schaamlipjes door glijden. Ze kreunt en een rilling gaat door haar lijf. Ik kniel voor de tafel en trek haar iets verder naar de rand toe. Met het puntje van mijn tong lik ik zachtjes over haar clit, langzaam en beheerst. Julia kronkelt op de tafel en begint te hijgen. Ik voer het tempo van mijn tong steeds verder op en lik het vocht tussen haar schaamlippen gretig op. Julia kreunt en snikt steeds harder, ik merk dat het niet lang meer duurt voordat ze klaarkomt. Ik vertraag mijn likkende bewegingen iets en breng mijn hand naar haar kutje. Voordat ze doorheeft wat er gebeurt, duw ik een vinger naar binnen. Ze slaakt een gilletje en ik voel hoe alle spieren in haar lijf zich aanspannen. Terwijl ik blijf likken, begin ik stotende bewegingen te maken met mijn hand. Al snel duw ik ook een tweede en derde vinger in haar inmiddels drijfnatte kutje. Ik voel het vocht langs mijn hand lopen. Ik blijf stoten terwijl mijn tong haar clit verwent. Julia bijt op haar hand en ik hoor haar gesmoord kreunen. Ik voel haar hele lichaam verstijven terwijl ze snikkend klaarkomt. Dan ontspant ze en laat haar armen op tafel vallen. Ik geef nog een paar zachte kusjes op haar clit en kom overeind.

Ze ligt nog na te hijgen en kijkt me met grote ogen aan. "Jezus, wat doe je dat lekker," brengt ze zachtjes uit. Ik grijns en steek mijn armen uit om haar overeind te helpen. Als ze op de rand van de tafel zit breng ik mijn mond naar haar oor en bijt er zachtjes in. Dan fluister ik: "Je dacht toch niet dat ik al klaar was hŤ?"
Voordat ze antwoord kan geven of zelfs nog maar beseft wat ik bedoel, pak ik haar bij haar middel en draai ik haar razendsnel om. Als ik haar voorover duw kan ze zich nog net op tijd opvangen op de tafel. Ze staat nu voorover gebogen, met haar heerlijke kontje naar me toe. Ik kan het niet laten en geef een harde tik op haar bil. Ze slaakt een klein gilletje en kijkt verwachtingsvol achterom. Ik pak haar ruw bij haar heupen en stoot mijn keiharde lul in ťťn keer bij haar naar binnen. Ze gilt nog harder en slaat een hand voor haar mond. Ik begin met harde, langzame bewegingen te stoten en hoor Julia bij elke stoot naar adem happen en kreunen. Ik hou even in streel over haar borsten.
"Gaat het wel?" vraag ik, terwijl ik met mijn vingertoppen zachtjes in haar tepels knijp.
"Ja...niet stoppen!" brengt ze hijgend en half-kreunend uit.
Ik begin weer langzaam en diep te stoten, maar voer het tempo steeds verder op. Julia kreunt zo hard dat ik bang ben dat de hele afdeling haar hoort. Maar dat interesseert me op dit moment niets. Ik voel Julia's kutje zich steeds strakker rond mijn lul spannen en voel dat het niet lang meer duurt voordat ik klaarkom. Haar lichaam verkrampt opnieuw en ze komt kreunend klaar, waarbij ze nog strakker wordt. Dan hou ik het ook niet meer; ik stoot nog ťťn keer zo diep als ik kan en kreun terwijl ik haar volspuit.

Nog hijgend van de inspanning beginnen we ons allebei terug aan te kleden. Julia trekt haar kanten stringetje aan en fatsoeneert haar rokje, terwijl ik mijn overhemd en broek dichtknoop. Ik kijk om me heen en zoek mijn stropdas. Dan zie ik hem op de grond liggen, met een niet te missen vochtige vlek erop. Juist als ik mijn stropdas opraap, gaat de deur van de vergaderkamer open en zie ik mijn baas en Marco binnenkomen. Ik schrik en frommel mijn stropdas op in mijn hand. Mijn baas en Marco kijken me vragend aan.
"Uhh...koffievlek," verzin ik snel. Nu maar hopen dat het niemand opvalt dat er helemaal geen koffiekopjes staan.
"Is het gelukt met die laptop?" vraagt mijn baas aan Julia.
"Ja hoor pap, ik zei toch dat Tim verstand had van wat er moest gebeuren?" Ze geeft me een vette knipoog waarvan ik doe alsof ik het niet zie. "Tim en ik zijn trouwens een goed team, kwamen we net achter."
"Mooi zo, want ik heb besloten dat jullie de komende maanden vaker gaan samenwerken. De Groot, ik stel voor dat jij jouw lopende zaken overdraagt op Marco zodat Julia en jij meteen samen aan de slag kunnen."
Ik moet me inhouden om niet te lachen en knik terwijl ik mijn gezicht zo goed mogelijk in de plooi probeer te houden. Mijn baas beent de kamer uit. Julia loopt achter me langs richting de deur en knijpt zachtjes in mijn bil als ze me passeert. Marco ziet het en kijkt me met grote ogen aan. "Mazzelaar," sist hij zachtjes. Ik grijns. "Je moest eens weten!"
mooi verhaal en goed geschreven
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
pi_145665617
Oh, dat is een spanennd verhaal. Heb je meer?
pi_148642626
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:55 schreef PCovet het volgende:
Oh, dat is een spanennd verhaal. Heb je meer?
Eens! Krijgen Tim en Julia nog een vervolg *O* ?
pi_148979265
De stewardess

Vrijdagochtend vroeg ben ik in Dubai opgestegen met vlucht KL0430, waarmee we in een uur of zes naar Amsterdam vlogen. Afgelopen week heb ik als process engineer bijna zeventig uur gewerkt aan een chemisch proces dat vanuit de hoofdvestiging van mijn bedrijf in Amsterdam wordt aangestuurd. Gelukkig kon ik na deze zware werkweek uitrusten in een fijne Business Class-stoel die mij door mijn werkgever beschikbaar was gesteld. Zoals iedere man waarschijnlijk doet, heb ik ook de cabin crew aan het begin van de vlucht even snel gecheckt. Een donkerharige dame, gekleed in het zo kenmerkende keurige mantelpakje, onderscheidde zich van de rest door een zichtbaar geweldig figuur, mooi gezicht en zeer aantrekkelijke uitstraling. Haar mooie donkerbruine haar had ze in een staart. Ik heb altijd al een zwak gehad voor dames met een paardenstaart. Tijdens de vlucht mocht ze mij gelukkig bedienen, hetgeen ze professioneel en met een zeer innemende glimlach deed. Ik vind het altijd lastig inschatten of zo'n stewardess tijdens haar werk tegen iedereen even vaak en innemend glimlacht, of dat zij voorkeur heeft voor bepaalde passagiers. Ik merkte wel dat ze relatief vaak bij mij langskwam, maar hechtte hier niet bijzonder veel waarde aan. Ik schatte dat ze rond de dertig moest zijn. Toen de piloten bijna de landing gingen inzetten, kwam zij nog een keer langs met een bakje met pepermuntjes. “Pepermuntje, meneer?” vroeg ze liefelijk. “Graag, mevrouw,” antwoordde ik beleefd. Ze glimlachte haar prachtig witte tanden bleek; wŠt een fantastische verschijning was deze dame. In plaats van het pepermuntje te deponeren op de wegklaptafel, stopte ze het zoetje in mijn hand, begeleid door een klein papiertje. Ze heupwiegde weg voordat ik, impulsief als ik soms kon zijn, haar tegen de bedoeling in kon vragen wat dit was. Ik vouwde het open en las: 'KLM Crown-Lounge, 13:30'. Ik glimlachte inwendig bij het lezen van dit papiertje. Natuurlijk had ik zin in een lekkere seksbeurt met deze fantastische meid en bij deze gedachten groeide mijn pik al flink in mijn pantalon. Omdat de stewardessen nog rondliepen om de laatste voorbereidingen voor de landing te treffen, probeerde ik de forse bobbel in mijn pantalon met het schaamrood op de kaken te verbergen. Daarmee was ik nťt te laat, gezien de steelse blik en de knipoog die de bloedmooie stewardess mij gaf terwijl ze langsliep.

De landing verliep vlekkeloos en na tien minuten taxiŽn stond de Boeing 747 stil en zou de slurf worden aangekoppeld. Licht grinnikend om mijn eigen woordgrap, mijn slurf zou immers ook weldra worden aangekoppeld, voegde ik mij in de rij wachtende reizigers. Bij de uitgang aangekomen zag ik dat de ogen van de prachtige stewardess mij zochten in de rij. Ze liet een blik van goedkeuring over mijn lichaam gaan en beet zachtjes op haar lip. Natuurlijk was ik nog steeds bloedgeil van de gedachten over de seks die we ongetwijfeld zouden gaan hebben en haar blik en uitingen van geilheid deden de bobbel in mijn pantalon alleen maar meer groeien. Met mijn aktetas die ik als handbagage mee had genomen probeerde ik dit wederom zo goed en kwaad als het ging te verbergen. Aan de ene kant was ik blij toen ik uit haar gezichtsveld was verdwenen - ik kon zo langzamerhand mijn aktetas weer fatsoenlijk naast mijn lichaam houden-, maar aan de andere kant verlangde ik steeds meer naar haar. Ik was geÔntrigeerd door haar lichaam en de adrenaline gierde door mijn lijf. God, wat wou ik deze vrouw graag.

Het was inmiddels 13:28, met mijn koffer naast mij vertoefde ik enigszins onrustig en ongemakkelijk in de luxueuze loungeomgeving op Schiphol. Ik had een cappuccino gehaald, maar zat vanzelfsprekend met mijn gedachten totaal ergens anders en merkte dat mijn drankje inmiddels koud was geworden. Ze verscheen iets na half twee in de lounge. Ze keek wat om zich heen en haar blik bleef rusten op mij. Ze glimlachte en liep op haar hakken naar mijn chaise longue. “Ik wist wel dat je zou komen,” was haar eerste zin. Ze keek me speels aan en gooide haar haren over haar schouder terwijl ze knus naast me schoof op de brede stoel. “DaniŽlle,” stelde ze zich voor. “David,” antwoordde ik. “Ik ken hier goed de weg, volg je me?” vroeg DaniŽlle. Ik knikte gedwee en volgde haar bewegingen nauwlettend. Ze stond op, trok haar rok recht en heupwiegde voor me uit. Haar heupen waren precies goed. Zeker niet smal, maar ook niet breed. Haar lichaam leek perfect in verhouding. Lang kon ik van dit uitzicht niet genieten, al gauw kwam ze naast me lopen. Ik keek recht in haar kastanjebruine ogen en kon nog net verhinderen dat ik tegen een groepje Chinezen aanliep die druk aan het discussiŽren waren aan de balie van een luchtvaartmaatschappij. Wat was ze mooi en wat was het een geweldig gevoel om te weten dat ze me wou. DaniŽlle pakte mijn hand vast, glimlachte lief en trok me voorzichtig naar haar toe. “Ik wou je al vanaf het moment dat je het vliegtuig binnenkwam, mijn slipje is helemaal doorweekt van het vocht,” fluisterde ze in mijn oor. Ik lichtte mijn hoofd op en keek haar met een uitdagende blik aan. Deze beantwoordde DaniŽlle met een zo mogelijk nog uitdagender blik en een stoute glinstering in haar ogen. We sloegen rechtsaf en ze leidde me door een aantal deuren die alleen met haar medewerkerspas te openen waren. Plots stonden we in een soort klein appartement. We kwamen direct binnen in de woonkamer die grensde aan een kleine keuken. Vanuit mijn ooghoek kon ik nog net de magnetron en de afwasmachine zien staan in de keuken die nauwelijks groot genoeg leek voor twee personen, voordat DaniŽlle de deur vluchtig op slot draaide en mij aan mijn stropdas richting de sofa leidde. Ik voelde mijn ademhaling zwaarder worden en genoot van de ritmische beweging van DaniŽlle’s heupen terwijl ze me achteruitlopend nog steeds uiterst begeerlijk bekeek. Het was duidelijk dat dit een geweldige sekspartij ging worden.

Ze leidde me op de bank en we begonnen hevig te zoenen. Ze rook naar een lichtzoete eau de toilette die ik in het vliegtuig ook al zo af en toe had geroken. Ze rukte mijn stropdas af en knoopte in een handige beweging mijn overhemd grotendeels open. Ze zuchtte diep en begon mijn bovenlijf hardhandig te betastten. Ik twijfelde geen moment, knoopte het bovenste deel van haar mantelpakje los en het hemd dat ze daaronder had rukte ik in ťťn beweging los. De knopen schoten alle kanten op maar het scheen haar noch mij ook maar enigszins te interesseren. Ze had een wit kanten bh aan, waarin haar forse borsten goed te zien waren. Terwijl ik me al zoenend uit mijn overhemd wurmde knoopte ze mijn broek los en trok ze mijn onderbroek naar beneden. Direct vloog ze op mijn ontzettend harde pik af en nam ze hem met zichtbaar genot direct vol in haar mond. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en ontspande volledig, God wat was dit lekker. Met haar tong streelde ze mijn eikel en wisselde dit af met lange diepe bewegingen waarbij mijn pik volledig in haar mond verdween. Ik kreunde en steunde van genot. “Hmm, wat een lekkere harde pik heb je,” bracht DaniŽlle moeizaam uit met mijn geslachtsdeel half in haar mond. DaniŽlle voerde het tempo op en terwijl ze zoog draaide ze met haar tong rondjes om mijn pik. Ze zat heerlijk aan mijn ballen en ik voelde dat het niet lang meer zou duren. Mijn pik werd steeds harder en ik voelde dat ik zou gaan komen. Bijna bij het moment aangekomen drukte ik haar hoofd en prachtige haar dat zich als een soort sluier om haar hoofd en mijn pik bevond, zo ver mogelijk over mijn lul. Ik voelde dat mijn pik helemaal achter in haar mond zat, maar DaniŽlle gaf geen kik. “Ooohhh, ik kom zo lekker,” kon ik nog uitbrengen voordat ik mijn lading volledig in haar keel loste. DaniŽlle slikte mijn warme zaad gewillig en kwam met een gezicht van pure verrukking langzaam overeind.

Nog enigszins bedeesd van de heerlijke ejaculatie richtte ik me op zag DaniŽlle haar pumps uitschoppen. Ik twijfelde geen moment en trok haar rokje van haar benen terwijl ik haar een innige tongzoen gaf. Ze was zo geil als boter en drukte haar lenige lichaam heerlijk tegen me aan. “Ik wil dat je mijn kutje likt, David,” stelde ze met een stem hees van geilheid. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik legde haar op haar rug op de bank. Vlot trok ik haar panty uit en kon ik haar wit satijnen string echt goed zien. Na een paar vluchtige kusjes op haar gladde string trok ik deze voorzichtig omlaag, terwijl ik mij te goed deed aan het gebied rondom haar schaamstreek. DaniŽlle sidderde op de bank en bracht zo nu en dan een licht kreuntje uit. Ze was helemaal kaal en dat wond me ontzettend op. Nadat ik enige rondjes rond haar schaamstreek had gemaakt met mijn lippen en tong daalde ik af naar haar schaamlippen. Ik kon zien dat ze al ongelooflijk geil was want het vocht droop uit haar lekkere kut. Ik begon haar schaamlippen te likken. Ze kreunde en sidderde als een slang met haar ranke bovenlichaam. Met mijn handen ontdeed ik haar van haar bh, die we beiden door onze opwinding vergeten waren eerder uit te doen. Langzaam baande ik me een weg door de natte schaamlippen naar haar clitoris. Met het puntje van mijn tong begon ik haar klit eerst zachtjes en vervolgens steeds forser te likken. DaniŽlle kreunde het uit en ik wist dat ze dicht bij haar hoogtepunt was. Met ferme tongbewegingen leidde ik DaniŽlle, die hijgend en kronkelend naar haar orgasme toewerkte, naar het hoogtepunt. Ik voelde haar lichaam aanspannen en ze kwam intens kreunend klaar. Ze sloot haar ogen voor een kort moment om na te genieten, maar kwam al snel weer overeind en leek klaar voor het echte werk.

Ze pakte mijn pik vast, die alweer knalhard was geworden, en begon er rustig aan te trekken terwijl ze me innig zoende. “Dat was echt lekker schat, maar nu wil ik je pik lekker in mijn natte kut,” hijgde ze in mijn oor met een uitdagende blik in haar ogen. Ik besloot voorlangs te beginnen. Ik duwde haar terug op bed en ze slaakte een kreetje van plezier. Ik grijnsde en pakte haar slanke maar toch gespierde benen vast. Deze legde ik over mijn schouders terwijl ik met mijn harde pik bij haar naar binnen drong. Een diepe zucht ontglipte haar toen ik mijn harde pik direct al diep in haar natte gleuf duwde. Ik begon het tempo wat op te voeren en zag dat DaniŽlle genoot van iedere harde stoot. “Nu wordt het tijd voor wat anders,” deelde ik DaniŽlle mee en haalde mijn lul uit haar. Ze keek me nieuwsgierig aan en ik tilde haar op van de bank. Ik nam haar mee naar de badkamer, draaide haar met de rug naar mij toe en tilde ťťn been van haar op de wastafel. Haar natte kut was op deze manier goed bereikbaar en ik maakte daar dankbaar gebruik van. Ik drukte mijn pik er weer diep in en begon flink te stoten. Haar geweldige kont kwam nu nog beter uit en het voelde heerlijk dat ik mijn pik onder die lekkere bilpartij mocht steken. Haar kont schudde geil op het ritme van mijn stoten en ik zag dat zij deze nog eens extra op- en neer bewoog zodat ik nog dieper zou komen. Ze kreunde het uit en genoot van het ritme dat ik nog eens flink opvoerde. “Oh wat lekker, wat lekker, ik kom zo hoor ..,” bracht ze met moeite uit. Dat was voor mij aanleiding om nog een versnelling hoger te schakelen en ik voelde dat haar kut zich nog strakker om mijn pik trok. DaniŽlle’s ademhaling werd heviger en haar kreunen werden intenser. Ze slaakte een gil en kwam hijgend op het ritme van mijn snelle stoten klaar. Ik zat zelf ook redelijk dicht tegen mijn hoogtepunt aan, maar besloot mijn lading in haar andere gaatje te lossen.

Terwijl ze nahijgde een paar onverstaanbare woorden fluisterend uitsprak, nam ik haar nog slappe lichaam uit deze houding en drukte haar voorover over het toilet. Met mijn wijsvinger maakte ik haar gaatje vochtig en drukte voorzichtig mijn lid in haar kont. DaniŽlle spande enigszins aan, maar liet me mijn gang gaan. Een kleine zucht gaf mij teken van haar goedkeuring toen ik eenmaal met mijn gehele lengte bij haar binnen was. Wat lekker, om haar zo te kunnen nemen tussen die geweldige billen. De krappe opening waar ik in zat zorgde voor een zware druk op mijn lul, waardoor mijn geilheid tot een absoluut hoogtepunt steeg. Ik pakte DaniŽlle’s billen stevig beet en voelde dat ik in mijn opwinding lichte krasjes op haar lichtgebruinde kont maakte. Het scheen haar niet te deren afgaande op de kreunen van genot die ze alweer slaakte. Voor een laatste keer voerde ik het tempo op en voelde mijn pik harder worden in haar kont. DaniŽlle voelde dit blijkbaar ook en dit leidde tot een kamervullend gekreun. Ik voelde dat mijn pik op knappen stond en drukte haar billen zo ver mogelijk tegen mijn lichaam aan. Ik zat ongelooflijk diep in haar en schoot mijn lading volledig af. Ik spoot wel vier, vijf keer mijn zaad diep in deze fantastische vrouw. DaniŽlle voelde het warme zaad ongetwijfeld en kwam voor een derde keer puffend klaar. We bleven nog even napuffend staan voordat ik mijn lul uit haar haalde. “Dank je wel, lekker ding, voor de geweldige seks,” zei ik tegen mijn bruinharige stewardess. “Jij bedankt, het was inderdaad top,” stelde DaniŽlle. We kleedden ons aan en waren net op tijd enigszins gefatsoeneerd voordat er op de deur werd geklopt. DaniŽlle deed vlug open en een piloot stapte de ruimte binnen. “Ah, daar ben je, ik zocht je al. We moeten ..,” de piloot onderbrak zijn zin toen hij mij zag staan naast de bank. “Oh sorry, ik wist niet dat je gezelschap had,” sprak de piloot enigszins beschaamd. “Oh, let maar niet op hem hoor,” zei DaniŽlle met een stalen gezicht. “Deze passagier was een beetje misselijk geworden en ik heb hem hier een glas water aangeboden,” loog ze en knipoogde naar mij toen ze achteruit keek. “Eh ja, ik g-ga maar weer,” stamelde ik, overvallen door het onverwachte bezoek. “Mevrouw de stewardess, bedankt voor uw goede zorgen en werk-ze,” nam ik met een brede glimlach formeel afscheid van de KLM-schoonheid. “Graag gedaan meneer, u een fijne dag gewenst,” was de repliek van DaniŽlle. In de deuropening keek ik nog een keer om en zag dat ze inmiddels haar spullen aan het pakken was. Ik baande me een weg richting de taxi’s die me naar het hoofdkantoor zouden brengen. …ťn ding wist ik zeker vanaf die dag, de volgende keer vlieg ik weer met KLM.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_149395552
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 januari 2015 14:59 schreef HenkvonAnnie het volgende:-knip-
…ťn ding wist ik zeker vanaf die dag, de volgende keer vlieg ik weer met KLM.
Je werkt zelf bij KLM? :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_149573373
quote:
5s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:40 schreef Godshand het volgende:

[..]

Je werkt zelf bij KLM? :P
Nee hoor :)
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_154387028
Terug van lang weggeweest en voor de gelegenheid een Engelse versie (due to circumstances)

This is a room with a nice view on one of the top floors of the hotel. Already before we left for this conference we knew there was a possibility of this becoming reality. We have agreed to meet and experience one of the forbidden fantasies. The time goes slowly, but now it's only a few minutes before you will come to my room. I took a long shower and I think you did too, the window is opened and from outside distant noise from the traffic is breaking the constant soft noise from the air conditioning. I turned it on a bit warmer, expecting that we might not be wearing that much clothes for a while here. In the hall I can hear footsteps, the typical sound of heels that always wake me up. Closer and closer the sound comes, until it halts, in front of my door. A few soft taps on my door make my heart jump to second gear...this is really happening. As I open the door, you look as pretty as always. Your hair braided, you know that I like that a lot, and an elegant dress in black velvet. Dark stockings and high heels with some nice gold jewelry make you look like a movie star. I welcome you in and softly close the door behind you, making sure to check out your backside as well. The high heels make you walk extremely sexy, and as you softly pace into the room, I feel I am already affected by this exciting outfit.
I placed a small table and two chairs by the window, and a bottle of Champagne is ready to be opened in the ice-cooler. You sit down and by crossing your legs the edge of the dress creeps up high enough to see the lace edge of your stockings, with one garter clip just in view. Wow...this is so fucking hot.. Your intense red lipstick and similarly colored finger nails are a strong contrast to the dark dress. Your eyes are sparkling as always, you have only lightly used some mascara and blush, giving you a very natural look. I open the bottle and fill up our glasses. We do a cheers on the night that will never exist after we go to sleep. We talk a bit about the conference and the topics, but in the mean time we are both anxiously looking forward to more intimate things. I compliment you on your dress, and see that you slightly blush because of this. You refill our glasses and this time lean over while holding up your glass for a second toast. I too lean forward and stare away in your dark colored eyes. "To that kiss that you will soon give me", you state before our glasses softly touch, filling the room with a crisp sound and at the same time creating a very intense electric charge between us. You sip from the glass, your tongue gliding over your lips invitingly after the sip. You don't lean back, and I also stay close. Gently, almost unperceivably we come closer to each other, drawn by our inner desire for this to happen. We are so close now that I can feel your warmth on my face, our eyes still focused on each other and the twinkle in your eyes is showing that you are enjoying this just as much as I am. Then, our lips meet, softly we pause for a half-second feeling the charge and discharge of this moment. Something that kept this from happening before is now broken and this ignites so many feelings inside both of us that we need that short break to deal with it. Then, the kiss really starts...our lips finding each other more firmly, a soft touch of our tongues sends shivers down my spine. Your arms grasp me and draw me towards you, willingly I move over to you and your nice firm breasts now touch my chest. This discharge of all this is so much more than I could have imagined, more intense, more relaxing and more deep than in fantasies.
I too embrace you, pressing you closer to me. With one hand between your shoulders the other hand around your waist I feel you breathe intensely and deep. I can feel my heartbeat is so strong that you can sense it through our embrace. The blood is rushing through our veins and in my pants there is a fast reaction to this sensual explosion. I feel my erection is rising more and more, while we keep this intense and erotic kiss going. I let my hand move from between your shoulders into your neck, my fingers flowing through your dark soft hair. I hold your head while we kiss more passionate and rough now, and I feel you start breathing even more excitedly. My hand slides past your ears onto the side of your neck, and I feel you shiver from joy in response to this. My other hand moves lower from your waist, and I let myself explore that nice curve of your butt. I feel the lace of your panties and the straps from the garters through the thin velvet dress. My erection must now be clearly visible through my pants, but our kiss keeps your focus from that. Your hands move over my shoulders, keeping me drawn close to you while I too breathe fast and deep. Then, your hand moves over my abs, lowering towards my belt. "Is this ok?", you softly ask in my ear, interrupting the kissing. "Oh yes, please go on", I whisper back in your ear. Your hand lowers itself onto the bulb in my pants. The feeling of your hand actually exploring my erection is heavenly and I enjoy this more than I ever could think. I let my hands explore your breasts, feeling where the bra goes over to your soft warm skin. The cleavage in the dress is subtle but enough for my hands to slide in, onto your firm tits that I so often imagined touching. Again, the real thing is so much more than just a fantasy and the pressure in my erection almost hurts. You must have sensed this, because you draw the belt open, unbutton my pants and draw down the zipper, releasing my fully grown erection that is now only covered by my boxer shorts. Your hand strokes on the tip of me, sending shivers of joy all over my body and raising my pulse to an even higher rate. Your hands hold me firmly, but not hard, and I can see you are also getting very excited from feeling my dick in your hands. Then, you draw down my boxer shorts and free my erection completely. Without hesitation, you lean over and in one smooth motion slide my part into your mouth, while your tongue is softly massaging me. A soft sucking sound comes from your lips when you gently start moving up and down my shaft, your tongue twisting around the sensitive edge. My mind is going insane and I feel high of desire for this to last forever. I let my hand rest on the back of your head, following your up- and down motions, while my other hand slides down your back towards that nice butt. You are good at this and I hear you breathe heavily through your nose, your body is fully focused on giving me this pleasure.
I feel the need for tasting you as well, and I gently lift your head up from my lap. My wet erection is standing firmly up when I raise myself, softly drawing you up as well. I pull up your dress, over your head, revealing your beautifully curved body. Your stockings are dark, with lace on the edges and the same lace is around your waist where the garters are keeping those stockings up. The small belts and clips are somehow very sexy and probably part of every man's fantasy about a girl. Your panties are equally dark, subtly decorated with a small tied ribbon on the front. As the dress comes over your breasts, the bra is also showing the same decorations. "I like what I see", I tell you. "So do I", you say while looking down on the shaft that is still rising high up. You step closer to me, your black pumps now almost side-by-side with my black shoes. Even though the pumps are high, you are still a good deal smaller than I am and I look down onto your eager eyes and nice round breasts that are now pressed against me. I let my hands rest on the bare cheeks of your butt, feeling the soft shiver of excitement in them. I draw your body close to me, pressing my erection in between us. My balls are tickled by the soft fabric of the panties and garters, while I kiss you again. Your body is now squirming against me of desire and I can feel you are eager to get that pussy filled up. I gently lift you up from the floor, while you hold me around my neck and wrap your legs around me. The cold leather of the noses of your pumps slide along my legs, an extremely erotic sensation that I did not know existed. I feel your pussy pressing against my erection, your hips softly moving up and down against it, stimulating both of us. I turn over to the desk and softly set you down on it. You start unbuttoning my shirt, while I let my pants drop and kick off my shoes. Your hands slide into my shirt, over my chest and down over my abs towards my erection again. With one hand you softly massage my balls, while the other hand starts sliding up and down my shaft. You apply just enough pressure and this feels delicious. I let one hand slide over your stomach, onto the panties, while the other unbuckles your bra. As I drop the bra on the floor next to us, I admire those beautiful firm breasts that are now released. Your dark nipples are hardened from excitement and you shiver when I let both my hands slide over them. I softly massage your breasts, feeling your heartbeat through them. Meanwhile, your hands are still making me go crazy with those perfect movements on my erection and balls. I let one hand glide down again, onto the panties and I gently apply some pressure on your sensitive spot. You exclaim a soft sound of joy as I touch the right spot and you exhale deeply. One by one, I loosen the clips that hold your stockings until I can take off the garters and your panties. I leave the stockings and pumps on, those are way too sexy to take off. The thin dark line of hair that marks your pussy is elegant and inviting, and as I take down the panties and garters I start kissing the inside of your leg, close to your pussy. This makes you go crazy I can feel in your muscles and slowly I move closer and closer to your soft spot, holding the cheeks of your butt with both hands. When I start kissing you on your pussy the taste of your wetness makes me even hornier than I already was and I look forward to sliding in my erection soon. I let my tongue glide in between your lips, tasting more of your horniness while I gently start pressing down on your clit. More soft sounds of joy come from you now as you move your hips in excitement. I start slowly but increase my speed and pressure in the rhythm of your breathing. Your hands now press on the back of my head, increasing the pressure I apply on your clit. My tongue is now gliding over fast and strongly, while you are sitting on the desk and I kneeled in front of it. I want more, I want to feel that pussy fold itself over my cock, and again I lift you up from the desk and turn over to the large bed. I lay you down with your knees on the edge, and I position myself kneeling on the floor in between your legs. The tip of my erection is now touching your wet pussy, and I place myself right where I want to enter you. As I start applying some pressure, I feel myself sliding in, millimeter by millimeter, while my eyes take in the sight of my erection disappearing into that thin hairline. I feel the soft resistance of your tight pussy that is taking me in, while you breathe shallow and fast. Your breasts are now standing firmly up and you softly massage your clit with one hand while the other is behind your head. I feel that I am fully inside you with the tip of my dick and I place my hands on your hips, I push your hips down a bit while I push myself in stronger and faster than before. You exhale loudly when my hips slam into your butt, and I pause for a second to look at you. Your eyes are encouraging, your breathing tells me you want me to do you hard. I start retracting but before I am out I thrust myself back in, deeper and stronger than the first penetration. You tense up your pelvic muscles, squeezing softly on my shaft and multiplying the sensation of my dick sliding in your now dripping wet pussy. I start thrusting more now, every time I fully enter you a soft cry of joy escapes your lips. I lift your legs up, the stockings feeling smooth and the black pumps stimulating my thoughts. With your legs up, your pussy becomes very narrow and I feel like my dick is almost squeezed off. I still keep thrusting powerfully, entering you deep every thrust and the cries intensify. You are still using one hand on yourself and touch your nipples with the other hand. I increase the rhythm, our bodies now almost violently slamming onto each other for every push I make. Your breathing becomes more shallow and faster, and I keep up with that rhythm, feeling that my orgasm is now closing. When I feel that I soon will not be able to contain it any longer your cries become even louder, while I hear you say "oh- hmm oh-hmm yes, more, more oh-hmm" I feel the tingling feeling that starts from underneath my balls, and starts spreading throughout my body. This is the start of my orgasm and my breathing also becomes more loud as I start to come. Just when I feel the first wave of my orgasm being pumped out, I feel your pussy tightening around my dick. Your legs tense up and all your muscles start to shiver as you too start coming. As I keep thrusting in, wave after wave of sperm is injected deep inside your wet pussy, while you are closing your eyes and almost lifting yourself off the bed. The intensity of this orgasm is extreme, especially since I enjoy the feeling of your shivering orgasm while I am filling you up with my semen. Your exhale long and deep, together with my long and deep exhale. The seed is dripping out as I still softly move inside you, enjoying the last sensations of our orgasms. I retract and lie down on the bed next to you, both of us staring into the roof and breathing more controlled and deep... "That was a nice beginning of the night" you whisper eventually and I realize this will be a wild night.
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 21:07:07 #84
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_155335956
Heerlijk! Vanaf het begin van de korte vakantie naar de zon was het weer om van te dromen; net geen 30 graden, blauwe luchten, een heerlijk windje. Zo een genot na het regenachtige weer van de afgelopen maanden. Anneloes was blij dat ze Bas zo ver had gekregen een paar dagen vrij te nemen.
Hun bedrijfje liep lekker, de kinderen konden best een paar dagen bij opa en oma logeren: ze mochten zelf ook wel eens genieten van de resultaten van al het harde werken.

Bas was in de afgelopen dagen in de ochtend lekker naar de sportschool gegaan; zijn oude hobby weer eens ophalen terwijl Anneloes probeerde om zo veel mogelijk mee te krijgen van de zon. In de middag zocht hij Anneloes dan weer op.
Hun hotel, gelegen op een afgelegen landpunt aan zee, zeker een half uur rijden vanaf het dichtst bijzijnde plaatsje, was een oase van rust. Een privť stand, afgeschermd door kilometers barre natuur, was echt beschut gelegen; de kleine aantallen hotelgasten lagen ver uit elkaar, en omdat zwemkleding om het netjes te zeggen "optioneel" was kon Anneloes eens lekker werken aan een streeploos kleurtje. Iets waar ze zich in altijd mee loerend en beoordelend Nederland niet altijd helemaal vrij genoeg voor voelde.

Vanmorgen was Anneloes op haar gemak een heel eind het strand uitgewandeld, gekleed in alleen een dunne, halfdoorschijnende omslagdoek waarin haar grote borsten duidelijk zichtbaar waren. Ze wist dat aan de achterkant haar ronde billen net te zien waren voor mensen die haar na zouden kijken.
Een aantal stellen lag al te genieten in het mulle zand, en de mensen die ze passeerden groetten vriendelijk terug wanneer de Anneloes' vriendelijke lach zagen.
Maar dat was tot haar plezier niet het enige, ze voelde hoe haar billen en dijen in het voorbijlopen ook uitgebreid werden bekeken.
Ze kon een gevoel van trots niet onderdrukken.

Het liet haar ook niet koud hoor, die blote lijven in de warme zon. Meer dan eens voelde ze een bekende warme kriebel in haar onderlijf wanneer ze een lekkere vent of een dame met zachte rondingen in het zonnetje zag liggen.
Een omgevallen palmboom en en licht daar tegenop gewaaide zandduin vormden een mooi plekje om te gaan liggen; met haar voeten naar het water en ze zon, en met net een klein beetje schaduw van een hoge palm erachter om toch wat te kunnen lezen tijdens het zonnen.
Anneloes spreidde haar meegenomen badlaken uit, rolde de omslagdoek tot een kussentje en begon zich zachtjes in de smeren met zonnebrand.
Wegdromend bij herinnering aan de uitgebreide "insmeer-massage" die ze net gezien had toen ze naar dit plekje toeliep, liet ze haar handen ongeremd over haar eigen lijf gaan. Ongemerkt lag ze hierbij haar grote borsten, een F-cup, uitgebreid in te smeren met de heerlijk geurende olie. Haar tepels reageerden en onwillekeurig beet ze op haar onderlip.

De zonaanbidder die ze voorbij gelopen was op het strand was een lange vrouw met een donkere huid en bijna zwart haar. Net als Anneloes had ze grote borsten gehad, omdat ze op het strand gezeten had waren haar enorme borsten direct opgevallen.
Denkend aan de heerlijke zachte rondingen van deze exotische vrouw ging Anneloes haar fantasie in een versnelling, de warmte van haar eigen handen, ze zon, het opwindende gevoel van de olie op haar huid, haar buik, haar dijen en haar borsten maakten dat de voorzichtige kriebel in haar onderbuik opbloeide tot echte geilheid.
Een van haar vingers gleed, eigenlijk onbedoeld, over haar licht behaarde schaamlipjes en een rilling maakte zich meester van haar rug.
Ze kon de neiging om haar vinger iets verder tussen de gevoelige huidplooien te laten glijden niet weerstaan, en goot met haar andere hand nog een royale scheut zonnebrandolie op haar borsten en buik. Met 1 hand de olie uitsmerend en met haar vinger zachtjes rondjes draaiend rondom haar gevoeligste plekje voelde ze hoe een orgasme zich diep in haar lijf begon op te bouwen.
Eigenlijk tegen wat haar verstand haar inbracht opende ze haar ogen, en zag dat de donkere vrouw naar haar keer, met een grote lach om haar mond, haar mooie witte tanden ontbloot. Zelfs op deze afstand was te zien dat ze steunde op haar ene hand, en dat de andere tussen haar dijen bewoog...
Anneloes deed haar zonnebril op een nonchalante manier af, en pakte 1 borst met haar volle hand op, om de tepel naar haar mond te brengen.
Toen ze dag dat de andere vrouw daarop reageerde door haar hand heel expliciet tussen haar dijen vandaan naar haar mond te brengen en haar vingers langzaam af te likken won de opwinding het van haar schaamte, en rolde een orgasme golvend door haar lichaam.

De vrouw stond enige momenten later op, sloeg een zijde-achtige omslagdoek om haar heupen, zwaaide even naar Anneloes en begon langzaam richting hotel te lopen.

Een uurtje later werd Anneloes wakker, warm, noch vochtig van het genot van eerder, en zag ze dat Bas naast haar was komen liggen. Hij lag op zijn gemak rond te neuzen op een erotische site met foto's van haar op zijn schermpje. Foto'd die hij overduidelijk even daarvoor had gemaakt.
Met haar hand voorzichtig voelend merkte ze dat het hem niet koud had gelaten, de aanblik van haar heerlijke lijf, ingesmeerd met olie, hier half in de schaduw van een palm, op een van de mooiste plekjes op aarde.

----

Tegen de avond liepen ze samen, langs de waterlijn, terug naar het hotel. Beiden naakt, hun spulletjes opgerold in de handdoeken waarop ze gelegen hadden. Vlak voor het hotel sloeg Anneloes de omslagdoek rond haar heupen, het gaf haar toch een prettiger gevoel zich iets te bedekken en Bas vond het eigenlijk ook wel lekker dat haar borsten zo nog veel meer opvielen dan zonder de halfdoorzichtige stof om haar heupen.
Bij het binnenstappen van het hotel keek Anneloes direct recht in de ogen van een voor haar bekend gezicht; de donkere schoonheid van het strand stond bij de balie met een groot dienblad met cocktails! Gekleed in een smetteloze omslagjurk van schitterende stof vielen de riante rondingen van de jongedame minder op dan eerder die dag, maar ze zag aan de lichaamstaal van Bas dat hem de grote borsten en lekkere ronde heupen van de donkere schoonheid ook niet ongaan waren.
Met een blosje op haar wangen nam Anneloes een aangeboden cocktail aan, en keek de vrouw lachend aan. "Ik hoop dat u het naar uw zin heeft" zei de vrouw in accentloos Nederlands, knipoogde, en draaide zich met haar dienblad naar de volgende binnenwandelende gasten.

Een tinteling schoot Anneloes door haar onderbuik en in de lift naar hun etage kon ze het niet laten om Bas te betasten. Natuurlijk leidde dit tot een kort sprintje naar hun hotelkamer, en een heerlijke vrijpartij onder de douche.

---

De volgende dagen genoten ze beiden van het heerlijke weer, de ontspanning en vooral van het feit dat de mensen in en om het hotel genoten van de vrijheid en iedereen in hun waarde lieten. Meermalen hadden ze, soms samen, soms apart van elkaar, een flirt met een leuke man, vrouw of stel en er werden een aantal bijzonder opwindende insmeer-massages uitgewisseld met leuke mensen. Maar verder dan wat voelen kwam het niet.

Anneloes bouwde in haar hoofd steeds verder op de fantasie die ontstaan was tijdens haar intieme momenten met de jonge exotische vrouw; in haar fantasie had ze de vrouw op allerlei manieren geliefkoosd en was ook Bas niet vergeten. Een aantal keren wisselde ze, steeds weer met hetzelfde resultaat, een blik en een lach uit met de jongedame wanneer ze elkaar tegenkwamen rond het hotel.

---

Op de laatste dag van de reis had Bas een trip geboekt met een van de boten van het hotel, een tripje waarbij kleding aan boord `verboden´ was en waarbij de aanwezige gasten heerlijk genoten van elkaars uitzicht en er zo nu en dan wel eens wat minder onschuldige dingen gebeurden.
Bas was, met een genietend toekijkende Anneloes, door twee vrouwen die hem al meermalen in de sportschool haden geplaagd en geteased met hun lekkere lijven, verwend met een heerlijke pijpbeurt waarbij meerdere mensen hadden zitten meegenieten. Anneloes haar fantasie was weer op hol geslagen maar ze had tijdens het tripje niet meegedaan aan de ´activiteiten´ omdat ze van plan was voor Bas deze laatste dag onvergetelijk te maken. En dus draaide het om zijn genot.

Terug in het hotel bruiste Anneloes haar lichaam van de opwinding en Bas kreeg bijna het gevoel dat hij werd meegesleurd in de richting van hun hotelkamer.
De lift, waarmee ze naar de 3e etage moesten, stopte echter onverwacht op de 2e etage.
Anneloes kijk wat stuurs naar de deur, en toen naar Bas. Hij lachte wat te mysterieus naar haar zin, en ze wilde er wat van zeggen. Waarom keek hij haar zo lachend aan?

Een karretje van het hotel werd de lift binnengereden, met daar achteraan een jongedame. De exotische schone die langzaam een hoofdrol was gaan spelen in de fantasieen van Anneloes, en waarvan ze de afgelopen dagen meermalen had gefantaseerd. Gekleed in alleen een van grof geweven wit linnen gemaakte rok, haar grote borsten bedekt met royale ketting van bloemen, stapte ze lachend achter het karretje de lift in en groette Anneloes bij naam, en knikte naar Bas.
Op de derde etage aangekomen reed zij het wagentje uit de lift en keek om: "Volgt u maar...".
Licht zwaaiend met haar volle heupen liep ze voor Anneloes en Bas uit naar hun kamer. Anneloes keek Bas aan, die niets zei maar zijn lachende ogen verraadden dat hij wist wat er aan de hand was.

Op de kamer gekomen stalde de jongedame het luxe diner wat op het wagentje stond uit op de eettafel die op het balkon neergezet bleek te zijn, liep naar de deur van de kamer, hing het "Do Not Disturb" bordje buiten aan de deur en liet daar haar rok met een simpele handbeweging van haar heupen glijden.
Anneloes haar onderbuik tintelde en Bas fluisterde haar zachtjes in haar oor "Fijne Valentijn lieverd, ik heb een cadeautje voor je. Morgen in het vliegtuig leg ik alles wel uit, voor nu gaat het om jouw genot".

De jongedame stelde zich voor als Claire, ging voor Anneloes staan en tilde het bloemensnoer van haar nek. Haar enorme borsten waren minstens zo groot als die van Anneloes, en aan haar priemende tepels te zien was Claire ook minstens zo opgewonden. De bloemen werden door Claire op de poef naast het bed gelegd, waar ze voor moest bukken zodat haar ronde heupen en volle billen tegen de bovenbenen van Anneloes kwamen, die als in een automatisme haar handen op de warme zachte huid legde. Ze konden Claire haar ademhaling horen sissen in de kamer, en de lichte kreun die erna volgde maakte het Anneloes duidelijk dat deze jonge vrouw minstens zo opgewonden was geraakt als zijzelf. Met haar vingers over de billen van de jonge vrouw gaand en zachtjes tussen haar billen glijdend voelde Anneloes hoe haar eigen lichaam reageerde; een druppel vocht parelde over de binnenkant van haar dij. Zo opgewonden had ze zich nog nooit gevoeld.

Claire draaide zich om, ging op het bed zitten en gebaarde Anneloes dichterbij te komen. Zodra ze binnen handbereik was pakte Claire haar vast en met een snelle draai trok de Anneloes naast zich op het bed, en zoende haar hartstochtelijk.
Bas, allang hersteld van zijn cadeautje die middag, ging met een kloppende erectie in de grote luie stoel zitten en besloot eerst maar eens heerlijk te genieten van het schouwspel waar hij naar mocht kijken voor hij zich er in zou mengen. Zo gingen ook de lekkere hapjes van het diner niet helemaal verloren.

Claire was inmiddels begonnen om het hele lichaam van Anneloes te likken, sabbelen en op de meest gevoelige plekjes met tedere bijtjes en kusjes te ontdekken, er steeds voor zorgend dat Anneloes met haar handen overal bij kon. Die had inmiddels met haar vingers kunnen vaststellen dat Claire minstens zo nat was, en aan de grommetjes, zuchtjes en andere geluidjes kunnen opmaken dat ook Claire erg gevoelig en plezierig reageerde op het aanraken van haar kontje en het gespierde roosje daar, minstens zo intens als haar reactie op het vingeren van haar klitje en het bespelen van haar schaamlippen. Ze huid in die zone voelde glad en soepel, en was overduidelijk recent onthaard.

Een eerste orgamse rolde door Anneloes haar lijf toen Claire, met haar handen stevig knedend om diens borsten, het klitje van Anneloes tussen haar vochtige lippen naar binnen zoog en met een hoog ritme tikkend met haar tong het gevoelige knopje bespeelde. Claire hield niet op, bleef zuigen en likken en begroef, met tegenzin de heerlijke borsten loslatend, twee vingers langzaam in en uitgaand steeds dieper in Anneloes, waarop een tweede, harder en intenser orgasme snel volgde. Het verbaasde Anneloes hoe nat ze werd, en Bas zat inmiddels op het puntje van zijn stoel toe te kijken, zijn hand terloops spelend met zijn harde pik terwijl hij genoot van een glas koude champagne die hij voor zichzelf had ingeschonken.

Anneloes verbaasde zichzelf en Claire door het heft in handen te nemen; ze rolde Claire op haar rug en viel met haar mond en handen aan op de enorme borsten van de jonge vrouw, zich verbazend over de zachtheid en soepelheid van de donkere huid, genietend van de heerlijke geur, een combinatie van hun seks en een bijzonder parfum. Ze genoot van de grote borsten, van de zachtheid, de stevigheid, de manier waarop Clairs tepels reageerden en de geluidjes die deze vrouw maakte door de liefkozingen en plagerijtjes van Anneloes. Ze voelde ook hoe Claire haar vingers verstrengelde in haar haar, en hoe ze op een hele plezierige manier over het hele lijf van deze mooie vrouw werd gestuurd.
Om het moment dat ze echter haar lippen in de richting van het kruis van Claire liet dwalen voelde ze de grip lossen, alsof Claire niet wilde dat het leek alsof ze Anneloes die kant op stuurde. Zelfverzekerd zette Anneloes haar beweging door, en door 1 hand op de handen van Claire te leggen gebaarde ze dat ze vooral wilde dat deze doorging met het "sturen".

Anneloes genoot van het ontdekken van de intimiteit van deze vrouw, van haar natheid, opwinding, van haar overduidelijk gezwollen klitje, de beweginkjes en geluidjes die reacties waren op wat zij met mond, vingers en tong deed en hoe ze af en toe met gretigheid door de twee handen in haar haar werd "teruggestuurd" als ze plagerig met haar tong elders op avontuur ging.
Een diepe kreun ontsnapte Anneloes toen ze voelde hoe Bas, voorzichtig maar toch met een behoorlijke portie power, bij haar naar binnen gleed. Ze was zo ongelofelijk vochtig dat ze niet kon voelen dat hij een condoom had omgedaan, en ze genoot hoe hij met rustige stootjes bij haar binnendrong en zijn grote sterke handen over haar lijf liet gaan. Zo nu en dan verdween er een hand en voelde ze aan de reactie van Claire dat Bas diens lijf aan het ontdekken was, wat haar nog meer opwond. Ze was zo bezig dat ze het derde orgasme die avond dan ook niet eens voelde aankomen; het was er plotseling, als een explosie. Op datzelfde moment bereikte ook Claire een hoogtepunt en drukte Anneloes haar hoofd klem tussen haar dijen. Het resultaat, als een spelletje breathplay, was een nog heftiger orgasme als het vorige en Anneloes werd licht in haar hoofd.

Wat bijgekomen kroop Claire op haar knieŽn naast Anneloes, die op haar rug lag na te genieten. Haar billen in de lucht, haar mond zoekend naar de lippen van Anneloes werd het aanzicht Bas teveel. Hij legde 1 hand op de billen van de jonge vrouw, en vroeg zachtjes aan Anneloes of ze er bezwaar tegen had dat hij mee zou doen. Een lachend en door het zoenen met Claire wat vreemd klinkend "geef haar alles wat je hebt" was alle aandacht die Anneloes er aan schonk, ze dreef in een oceaan van genot en gunde hem zijn portie van harte.
Voorzichtig drong Bas naar binnen, zich verbazend hoe makkelijk en soepel hij binnen gleed zonder dat hij het gevoel kreeg dat Claire overdreven wijd was, de druk om zijn pik was hoog en hij voelde hoe de vrouw haar bekkenbodemspieren zo goed beheerste dat ze hem actief stimuleerde, ook wanneer hij zich niet bewoog,

Zijn heupen in een rustig tempo bewegend zocht hij naar een fijn ritme, waarbij hij met zijn handen zo veel mogelijk van het lichaam van de heerlijke vrouw ontdekte en liefkoosde. Aan de hand bij en tegen zijn ballen voelde hij dat Anneloes met haar vingers het klitje van Claire had opgezocht en hij voelde dat hij, ondanks de wat dempende werking van het rubbertje, het geen lange tijd zou kunnen gaan volhouden op deze manier, met deze heerlijke vrouwen in het grote bed.

Rustig trok hij zich terug en liep naar het tafeltje met eten, nam een laatste slok champagne uit zijn glas en gaf zijn lichaam kort de kans om tot rust te komen, een tablautje lager in de schaal van opwinding. Met zijn uitzicht was dit een flinke uitdaging.
Hij zag hoe de vingers van zijn vrouw, bevochtigd met het nu gewoon stromende vocht uit het kutje van Claire, tastend over het kontje van de jonge vrouw gingen en zich langzaam een weg naarbinnen masseerden op dit gevoelige, maar voor sommigen controversiŽle plekje.
De reactie verbaasde hem een beetje, Claires lichaam begon al snel te trillen en het was overduidelijk dat ze, zonder dat haar klitje nog werd bespeeld, een enorm orgasme over zichzelf voelde spoelen.

Bas liep terug naar het bed en wachtte tot hij voelde dat Claire weer een beetje op adem was. Toen bevochtigde hij zijn eikel, strak omspannen met het condoom, met haar eigen vocht en drukte hij hem tegen het gevoelige roosje. Hij hoorde de ademhaling scherp stokken, en drukte toen, langzaam, zijn verstand gebruikend en zichzelf met uiterste inspanning enorm inhoudend, langzaam door.
Door de bevochtigende massage van Anneloes was alles al glad genoeg geworden en zonder Claire pijn te doen drong hij binnen. Hij voelde hoe Anneloes zijn pik en ballen bevoelde; ze wist dat hij in het strakke en waarschijnlijk nog nooit eerder geneukte kontje van deze mooie dame zat.
Anneloes verschoof op het bed, ze legde haar heupen onder de mond van Claire en werkte op haar beurt haar vingers door diens mooie donkere haren.
Zonder zich in te houden stuurde ze de mond van de jonge vrouw naar haar lipjes en, het ontglipte haar gewoon, op een bijna obscene manier vroeg ze om gelikt te worden. Claire reageerde door zich volledig te laten gaan, het onderlijf van haar bedgenote in haar mond te zuigen en met haar handen de enorme borsten van Anneloes de kneden, ja soms te knijpen.
Bas bleef zijn neukende bewegingen onder controle houden, maar voelde wel hoe de vrouwen beiden snel naar een hoogtepunt op weg waren, hun lichamen trillend en samentrekkend, de geluiden intenser en steeds ongeremder, en kwam zelf met een diep gevoel van genot klaar.
Het gevoel van de spasmende harde pik in haar inderdaad nog nooit eerder zo geplezierde kontje stuurde Claire over de rand, en haar orgasmisch zuigend deed ook Anneloes het voor een laatste keer die avond volkomen loslaten, haar lichaam volledige loslatend.
Ze hoorde nog net hoe Bas uitriep "Fijne valentijnsavond lieverd" voor ze even totaal uitgeteld haar controle over de wereld verloor.
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_156322660
Eindelijk heb ik een dag vrij, of...vrij, geen werk in ieder geval. Ik heb geluk met het weer, de zon steekt al vroeg door de ochtendnevel heen en ik kijk eigenlijk uit naar een dag werken in en aan het huis. Er is nog veel te doen voordat het huis in de verkoop gaat, maar het is nog een paar maanden voor ik naar het buitenland vertrek dus ik heb nog tijd om het rond te krijgen.
Na een kop koffie begin in aan het timmerwerk, een rotte balk op de tweede etage zal vervangen moeten worden. Het is kwart over negen als ik op de ladder sta en de koevoet in het hout zet. De rotte kant is zo los, maar de andere kant is duidelijk niet van plan om dit klusje eenvoudig te laten zijn. Gelukkig heb ik ook een stevige hamer en na een paar rake klappen komt ook de andere zijde los. Met een beitel moeten wat losse splinters nog weggeslagen worden voor ik de nieuwe balk op maat kan maken. Ik sta nu uit de wind en in de volle zon, en hoewel het herfst is gaat het shirt uit. Als ik even opkijk zie ik het dat de lamellen bij het slaapkamerraam van buren gesloten zijn. De buurvrouw heeft vaak nachtdiensten, en ik voel me direct schuldig dat ik haar misschien verstoor in haar slaap. Terwijl ik me dat bedenk zie ik een paar vingers tussen de lamellen verschijnen en een opening tussen de lamellen bevestigt mijn vermoeden. De buurvrouw kijkt me half wakker aan, we staan op nog geen 1,5 meter van elkaar.
In plaats van een geÔrriteerde blik zie ik een glimlach verschijnen, terwijl ze de lamellen verder opent. De zon schijnt op haar naakte bovenlichaam, haar haren zitten warrig en haar ogen zijn duidelijk niet aan het licht gewend. Ze zwaait vriendelijk met haar vrije hand en opent het raam een stukje. "Dat is nog eens lekker wakker worden, met zo'n lichaam voor mijn raam"... ik ben even zonder woorden. Ze is misschien vergeten dat ze verder niets aan heeft? "Tja, het is ook niet verkeerd werken met zo'n uitzicht", hoor ik mezelf antwoorden. De glimlach wordt nog breder, "Gelukkig, want je hoeft niet te stoppen van mij hoor" is haar vlotte antwoord. "Sorry dat ik je wakker maak, ik had er niet bij nagedacht", zeg ik. "Ik ben nog niet helemaal wakker hoor...daarvoor moet je beter je best doen...", haar glimlach is nu speels en verleidelijk geworden, terwijl ze overduidelijk weet dat ze haar prachtige lichaam aan mij blootgeeft. "Ik ben nog wel een tijd bezig, maar ik kan eerst wat andere dingen doen als je verder wilt slapen?", vraag ik haar. "Ja, je kan wel andere dingen doen, maar dan moet je wel eerst hier naar binnen klimmen", zegt ze zonder blozen... Ik weet even niet hoe ik het heb... dit was in ieder geval niet wat ik verwachtte. De buurvrouw is wel onderwerp geweest van mijn fantasie, ze is iets ouder dan mij, heeft een lekker lijf en kleedt zich vaak een tikje uitdagend zonder dat het ordinair is. Even denk ik dat ze het niet meent, maar ze opent het raam verder en zegt: "Klim er maar in". Ik krijg het warm, maar niet van de zon deze keer... Ik ga de ladder af, schuif deze verder op tot naast het raam en ga weer omhoog. De lamellen zijn nu dicht, maar het raam staat wijd open. Als ik mijn been door het raam steek stijgt mijn hartslag exponentieel. Ik steek mijn hand door de lamellen, gevolgd door mijn hoofd. Ze ligt nu weer onder haar dekbed, maar kijkt me recht aan met haar diep blauwe ogen. "Goed dat je er bent, kom erbij, er is plaats genoeg hier!". Ik trap mijn schoenen uit, en knoop mijn broek los en laat deze op de grond vallen om daarna onder het warme dekbed te kruipen. Zodra ik er onder lig draait ze zich naar me toe, en pakt me stevig vast bij mijn middel. Ze drukt haar warme, zachte lijf tegen mij aan en zonder een woord begint ze me innig te zoenen. Haar tong vind de mijne, zachtjes en voorzichtig glijden deze om elkaar heen. Haar lijf beweegt mee met de zoen en haar heupen drukken zich regelmatig tegen mijn kruis. Haar handen bewegen over mijn rug, en drukken mijn lichaam innig tegen het hare. Ze rolt zich bovenop mij en richt zich op, haar lekkere tieten staan met de tepels overeind boven mijn borst. Haar schaamstreek zit met volle druk op mijn erectie en ik voel dat haar vocht zich door mijn boxer heen beweegt. Zachtjes schuift ze haar heupen over mijn erectie, die nu knalhard is. De sensatie van haar lijf op de mijne is heerlijk en ik verlang meer. Ik laat mijn handen langs haar kont omhoog glijden naar haar borsten en vouw mijn handen om die heerlijke rondingen. Ze kijkt me bloedgeil aan, en zegt zachtjes: “Nu ik niet slapen kan door jouw werk wil ik dat het wat waard is". Terwijl ze dat zegt steunt ze op haar knieŽn en trekt mijn boxer in 1 beweging naar beneden. Mijn erectie is vrij en ze zet haar natte kutje weer bovenop mij. Weer beweegt ze zachtjes over mij, nu is het gevoel veel intenser en haar vocht druipt over mijn onderbuik. Mijn hartslag is dicht bij mijn maximum en ik wil haar nu neuken. Ik rol om, en zij laat zich gewillig omver vallen op het bed. Ik laat mijn hand over haar onderbuik glijden, en mijn vingers vinden zich een weg naar binnen in haar kletsnatte poes. Ik laat mijn vingers een beetje verkennen, eerst zachtjes en oppervlakkig, maar zodra ik haar plekje gevonden heb zorg ik dat het intens genieten wordt voor haar. Ze geniet duidelijk van mijn hand daar, terwijl mijn andere hand haar overal betast. Haar ademhaling is diep en hevig, terwijl ze met mijn ritme meebeweegt. Dan heb ik genoeg gezien, ik wil erin... Ik zet mezelf op mijn knieŽn tussen haar benen en til haar op bij haar heupen. Zij voelt me aan en haar hand grijpt mij stevig vast en geleid mij naar binnen. Eerst voel ik de weerstand van de ingang van haar kutje, terwijl mijn harde pik ertegenaan staat. Ik voel dat ik millimeter voor millimeter in haar glijdt terwijl ik zachtjes druk uitoefen. Dan glij is verder naar binnen, het warme, natte gevoel dat elke man zo verlangt... Ze zucht zacht en diep, "neem me hard" fluistert ze met haar ogen dicht. Ik houdt haar vast met mijn handen op haar kont, terwijl ik haar stevig begin te neuken, mijn heupen kletsen tegen haar dijen terwijl ze in mijn ritme meekreunt. Elke stoot voelt als de eerste, een heerlijk strak kutje en uitzicht over haar stuiterende tieten...wat een genot. Ze slaat haar benen om mij heen en drukt mij dieper en dieper in haar met haar hakken. "Harder!"...Ik stoot met alle kracht die ik heb, het zweet loopt over mijn rug en mijn pik staat op ontploffen. "Meer...meer! Ik wil dat je me volpompt!", roept ze. Dan voel ik mijn orgasme aanzwellen, ik stoot nog dieper en als ik voel dat de eerste golf komt druk ik mijn heupen diep in haar onderbenen. Schokkend kom ik klaar, mijn rug trekt zich hol van de intensiteit en ik voel hoe golf na golf van mijn zaad diep in haar gespoten wordt. Ze ligt met haar armen omhoog en geniet van de kloppende pik die haar volspuit, haar ogen half dichtgeknepen...
Als mijn laatste golf gelost is, leg ik haar zacht neer op het bed en leg mezelf bovenop haar. Mijn nog harde pik klopt na van dit intense orgasme terwijl zij nog steeds ligt te genieten van mijn ontlading diep in haar.
We liggen daar een paar minuten voordat ze mij van haar afrolt en zegt: “Terug op je ladder jij, tot je weer kan...ik slaap nu overal doorheen maar vandaag kom je nog een paar keer in mij!"...
Het wordt een lange dag met werk aan het huis...
pi_156836318
echt gebeurde of verzonnen?
pi_157128436
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 19:11 schreef Sebas89 het volgende:
echt gebeurde of verzonnen?
Verhaaltjes zijn verzonnen, ervaringen zijn echt gebeurd...
Ik heb geen zin in ruzie met mijn buurman dus mijn vorige bericht is echt (verzonnen).
  woensdag 20 januari 2016 @ 16:16:47 #88
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_159257549
Hij werkt op een andere afdeling. Eťn deur verderop. En dat is maar goed ook, anders zou ik niet meer productief zijn. Soms komt hij even buurten. Dan hangt hij tegen de deurpost en kletst wat met de rest van mijn afdeling. Nu ook. Ik zeg nooit zo veel. Ik kijk alleen maar naar hem. In gedachten kleed ik hem uit en al snel voel ik mijn wangen gloeien. Ik brand van nieuwsgierigheid; ik wil zů graag ontdekken wat hij te bieden heeft, wat ik in zijn broek zou aantreffen, wat hij met me zou doen. Ik kijk naar zijn kruis en ik vermoed iets groots. Zijn billen waren me ook al opgevallen en in gedachten pak ik ze vast terwijl hij me vol pompt. Staand, tegen een rek in ons magazijn. Mijn fantasie gaat met me op de loop.Wanneer ik weer opkijk, blijkt dat hij terugkijkt. Ik voel me betrapt en wend me snel weer tot mijn werk. Waar was ik ook weer mee bezig? Ik baal ervan dat ik zo makkelijk bloos. Het verraadt alles. Wanneer ik weer opkijk, wisselen we blikken uit; eerst opgelaten, maar dan herkennend en uitdagend. Bijzonder eigenlijk, hoe je in hooguit twee seconden zo veel van elkaar kan opmaken. Hij is lang, sportief, lekker en ik wil ‘m. Hij weet dat. En hij vindt dat okť.De wetenschap dat ik met hem de lakens zou kunnen delen – dat ik dus ook in zijn vijver zwem en hij dus niet “totally out of my league” is – maakt me vastberaden. En ik weet ook wel dat seks met een collega ongewenst, onpraktisch, ongepast en onethisch is. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kan mijn gevoelens voor hem niet onderdrukken.De rest van mijn afdeling heeft niets in de gaten. Hun gesprek is klaar en mijn onderwerp van fantasie gaat terug naar zijn eigen bureau. Ik dwing mezelf mijn takenlijst van vandaag af te maken.Om 17.00u sluit ik mijn computer af. Het is vrijdagmiddag, dus weekend. Ik heb geen afspraken en dat is prima. Thuis haal ik een maaltijdsalade uit de koelkast en ik bedenk me dat ik vanavond naar de bioscoop wil. Tijdens de film ga je toch niet zitten kletsen, dus dat kan prima in je eentje.Na het eten pak ik mijn jas en tas en loop de stad in. Het filmhuis is aan de andere kant van het centrum. Het is nog rustig in de stad. De winkels zijn gesloten. Er komt een koerier voorbij op een schreeuwende scooter. Het beloofd een mooie avond te worden, dus na de film zal er wel meer leven in de brouwerij zijn.Ik sla de hoek om. Aan het einde van dit straatje is het filmhuis. Het getik van mijn hakken echoot door de steeg. Vanuit de tegengestelde richting komt er iemand aan gelopen. Het silhouet en de bewegingen herken ik meteen; het is mijn onderwerp van fantasie. Hij stapt in het licht van een lantaarnpaal en ik weet het zeker. Ik realiseer me dat ik meteen een grijns van oor tot oor op mijn gezicht krijg.Wanneer we elkaar naderen, herkent hij mij ook. Hij kijkt me aan met die typische speelse, jongensachtige blik. We starten de beleefde koetjes en kalfjes; waar ging ik heen, waar kwam hij vandaan, wie gaat wat voor leuks doen dit weekend, goh wat is het weer een drukke week geweest. Al pratend lopen we verder. Het filmhuis laat ik varen.We belanden in een gezellig drukke kroeg. Ik vind een hoekje en hij gaat naar de bar om wat te drinken te bestellen. Het duurt even voordat hij terug is en ik voel me een beetje ongemakkelijk in mijn eentje. Het geeft me de tijd om na te denken. Want wat gebeurt er nu? Ben je thuis, heb je een leeg en eenzaam weekend voor de boeg, loop je de stad in, sta je ineens met je crush in de kroeg!Mijn crush houdt twee glazen boven zijn hoofd en manoeuvreert zich behendig tussen de mensen door. Het valt me op hoe soepel hij beweegt en ik bloos weer.

Ik sta met mijn rug tegen de muur en hij vlak voor me. Door de drukte komt hij steeds dichterbij. Het is warm. Ik ruik de combinatie van zijn deodorant en lichaamsgeur. Het gesprek is stilgevallen. Het is eigenlijk sowieso te rumoerig om met elkaar te kunnen praten. De ruimte tussen ons in is een centimeter of 30. De lucht vibreert door onze chemie.De tijd lijkt stil te staan. We kijken elkaar alleen maar aan. Het is duidelijk dat hij op me wacht. Het is ook duidelijk dat hij weet hoe ik hier sta te soppen. En hij geniet er van. Zijn gezicht, zijn geur, zijn lijf, alles aan hem vind ik aantrekkelijk. Ik voel een tinteling tussen mijn benen en ik weet dat ik kletsnat ben. Mijn lichaam schreeuwt om hem. Er moet iets gebeuren, maar tegelijkertijd wil ik niet dat dit moment voorbijgaat.Dan hou ik het niet meer. Ik pak zijn broekriem vast en trek hem tegen me aan. Ik sla een been om zijn heup en voel dat hij kei- en keihard is. Het verlegen meisje in mij is nergens te bekennen. Mijn actie verrast hem. Door de drukte ziet niemand wat er met ons gebeurt.Zijn hand begint op mijn knie en glijdt langzaam naar boven, onder mijn rokje. Hij pakt mijn bil stevig vast. Deze man weet van wanten. Deze man gaat me alle hoeken van de kamer laten zien.

Zijn hand verplaatst zich nog iets verder naar het midden. Hij ontdekt hoe nat ik ben en drukt zich nog iets steviger tegen me aan. Zijn ademhaling is trager, zwaarder.Dan, zonder iets te zeggen, pak ik mijn jas en tas en met een stalen gezicht loop ik de kroeg uit. Hij begrijpt mijn actie en loopt achter me aan. Of nou ja, ik dťnk dat ik met een pokerface het cafť uit loop, maar heel zeker ben ik er niet van.Buiten pak ik zijn hand en trek hem mee richting mijn huis. We lopen goed door. Maar het is niet te houden. Terwijl ik de sleutel in mijn voordeur steek, voel ik zijn handen weer onder mijn rokje. Ik draai me om en maak zijn broek los. Ik heb zo’n haast dat ik onhandig word en langer sta te rommelen dan nodig. Hij tilt me iets op, trekt mijn broekje opzij en rijgt me aan zijn lans. Anders kan ik het niet omschrijven. Mijn kreun is te horen in de hele steeg.Hij werkt me tegen de deur aan. Mijn ene arm heb ik om zijn nek geslagen, de andere hand heb ik op zijn bil. Eindelijk. Ik voel hoe zijn spieren zich aanspannen bij elke stoot. Ik voel zijn versnelde hartslag, hoor zijn zware adem en ik druk mijn mond op zijn schouder om te voorkomen dat ik de hele straat bij elkaar gil.Dan horen we om de hoek voetstappen naderen. In een flits open ik de voordeur en we struikelen de hal binnen. Net op tijd gooien we de deur dicht. Half uitgekleed lachen we om onze ontsnapping. Moet er toch niet aan denken dat we betrapt zouden worden door een buurman!Hij trekt me naar zich toe en zoent me. Hij smaakt lekker. Hij zoent lekker. Langzaam, minutieus, secuur. Hij prutst aan de kleine knoopjes van mijn blouseje. Ik heb het geduld niet en trek het open. De knoopjes springen alle kanten op. Bij de aanblik van mijn borsten wordt hij nog gulziger. Hij streelt me, kust me, langzaamaan steeds lager. Hij ritst mijn rokje open en laat het op de grond vallen. Dan belandt ook mijn broekje op de tegels. En hij kust me. Zijn warme tong tast al mijn gevoelige plekjes af. Ik bevind me in totale extase. Er komen vingers bij en voor ik het weet is het voor mij bijna onmogelijk om te blijven staan.Hij versnelt en mijn vingers grijpen in zijn haar. Hij tilt ťťn van mijn benen op en legt die op zijn schouder. Nu heb ik meer steun en hoef ik minder rekening te houden met mijn evenwicht. Ik ga er in op. Schokkend, kreunend, grommend kom ik tot mijn hoogtepunt.

Mijn crush laat me langzaam op de grond zakken. Daar ligt ik uit te hijgen. Ik ben nog steeds heel gevoelig en schok nog een beetje na. Hij duwt mijn benen uit elkaar en neemt me, daar in de hal op de grond. Al snel slaan de vlammen me uit. Ik weet niet waar ik het zoeken moet. Net als in mijn fantasie van vanmorgen pak ik zijn billen stevig vast.

Maar hij is nog niet klaar met me. Hij onderbreekt de flow en zet me op handen en knieŽn. Hij berijdt me. Hard. Ik gil dat ik het nůg harder wil en hij versnelt. Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij het nu heel moeilijk heeft. Maar dat heb ik zelf ook. Doggy style is toch het allerlekkerst.

Ik kom klaar. Hard. Al mijn spieren zijn aangespannen. Ik gil. En dan voel ik hoe hij me schokkend vol knalt. Hij heeft mijn heupen zo stevig vast dat het pijn doet. Plagerig knijp ik hem met mijn bekkenbodemspieren.En dan liggen we naast elkaar op die koude tegelvloer uit te hijgen. Ik voel iets warms uit me lopen. Ik ben tevreden. Hij is precies zoals ik over hem fantaseerde.Dat wordt nog lastig, maandag..
  woensdag 20 januari 2016 @ 16:32:16 #89
365231 Fera
Fire & Blood
pi_159257911
Fijne topickick. :D
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_159589096
Hier dan een van mijn hand...

De lange vlucht naar Parijs heeft me geen goed gedaan, ik had me voorgenomen om wat te slapen, maar dat is er niet van gekomen. Mijn kletsende buurman op die vlucht wist niet van stoppen en toen ik nergens meer op inging begon hij verder te praten met de oudere dame aan de andere kant. Nu dan nog de korte vlucht naar Schiphol, die te kort is om te slapen maar waarschijnlijk lang genoeg om vermoeid te raken. Ik ben een van de eerste aan boord en zit de mensen die na mij door de deur komen te bekijken. Het zag er naar uit dat deze vlucht niet vol zal zijn, en ik hoop dat de stoel naast mij leeg blijft. Dan loopt zij door het gangpad, ook zichtbaar vermoeid maar toch straalt ze een energie uit die mij raakt. Ze is lang en slank, en draagt een zijden jurk met daaroverheen een bontcape. Onze ogen vinden elkaar en zij glimlacht speels. Ze loopt mijn stoel voorbij en als ik me omdraai om te kijken waar ze gaat zitten blijkt dat ze de rij achter mij heeft. Haar buurman is een typische Amerikaanse zakenman die op zijn laptop zit te rossen, zijn lijf past amper tussen de armleuningen en ik ben blij dat ik niet de pechvogel naast hem ben. De stroom met mensen neemt al snel af en de stoel naast mij blijft leeg. Ik hang achterover en hoop dat we snel op weg zijn, maar dan voel ik een zacht tikje op mijn schouder. "Sorry, maar vind je het vervelend als ik naast jou kom zitten", vraagt ze met een dik Frans accent. Heel even twijfel ik, een lege stoel naast je op een vlucht is goud waard, maar in dit geval weet ik het niet. Ik besluit dat ik het wel ok vind maar nog voor ik ja kan zeggen is ze al onderweg. Ze ploft naast me in de stoel, haar parfum zoet en een tikje overdreven, haar glinsterende ogen lief en onschuldig. "Jaqueline", zegt ze terwijl ze haar hand naar me toe steekt. ["Sjorsiekloonie"], antwoord ik toepasselijk. Haar adem ruikt alcoholisch, maar ik vermoed dat na de wijn op de lange vlucht naar Parijs ikzelf niet veel beter ben. "Ik kan het niet aan om naast laptop-man te zitten", vertelt ze me zachtjes, "Ik val zeker in slaap en dan lig ik liever tegen jou aan". Enigszins verrast kijk ik haar aan, maar geen spoor van een grap. "Ok"...wat is dat voor antwoord bedenk ik me als ik dat zeg. "Ik ben zelf ook moe dus ik merk het misschien niet eens", hervat ik me. Terwijl de steward in het Frans en Frengels zijn demonstratie doet, verteld ze me over de premiere van haar film waar ze vannacht is geweest. Ze heeft nog niet geslapen en een tikje teveel Champagne gedronken, en kletst over het thema van haar film. De motoren overstemmen haar als we vertrekken, en al snel ligt ze inderdaad met haar hoofd op mijn schouder, zachtjes en regelmatig ademend. Het is koud in het vliegtuig en zonder echt wakker te worden trekt ze haar cape over zichzelf, en half over mij. Een paar minuten later voel ik haar hand op mijn bovenbeen...slaapt ze nou of is ze zich bewust hiervan?? Ik kijk omlaag naar mijn schouder en haar grote donkere ogen kijken mij strak aan. "«a va?", vraagt ze me. Ik knik, geen punt. Dan gaat haar hand omhoog, sensueel en vastberaden. Mijn reactie is snel, en ik voel mezelf opzwellen in mijn broek. Ik ben direct blij dat ik geen strakke broek aan heb, dat zou ongemakkelijk zijn nu. Haar hand glijdt over mijn kruis, aftastend naar mijn vorm. Ze is gretig en blijft me aankijken. Ze ziet aan mijn reactie dat ik wel in ben voor een beetje spanning. De steward loopt langs met zijn trolley, maar haar hand onder de cape blijft zachtjes verkennen. Geen van ons twee heeft zin in koffie of thee, nee bedankt. ALs hij door is gelopen naar de volgene rij voel ik haar hand over mijn broekriem gaan, en daarna steekt ze deze tussen mijn broek en lijf naar beneden. Direct ontmoet ze daar mijn harde pik, en ze neemt me vast met een stevige grip. Mijn adem stokt even, terwijl zij nu breed glimlacht. Ik draai me iets naar haar toe, waardoor ze beter de ruimte krijgt en ik op mijn beurt mijn hand over haar kan laten gaan. De jurk is glad, en ik voel haar warme huid erdoorheen. Haar lijf is heerlijk, en ik glij zachtjes over haar kleine, stevige borsten. Ze begint me zachtjes af te trekken, terwijl ik mijn hand in haar BH laat glijden. Haar tepels verharden bij de eerste aanraking, en ik verhard zelf nog meer van deze heerlijke toevallige ontmoeting. Haar hand blijft regelmatige bewegingen over mijn erectie maken, haar greep stevig maar niet hard.Ik adem dieper en dieper, terwijl ik probeer om geen geluid te maken dat boven de herrie van het vliegtuig uitkomt. Ze versnelt een beetje en concentreert haar bewegingen op mijn eikel. Ik voel mijn orgasme opkomen, en net voor ik kom vertraagt ze. Heel lichtjes blijft ze gaan, genoeg om mij op het randje te houden maar te licht om me over het randje heen te krijgen. "Je bent lekker", zegt ze met dat heerlijke Franse accent, "Ik ga je heerlijk laten komen". Ze grijnst nu, en haar hand grijpt me weer steviger vast. Meteen is er een versnellende beweging die mij direct over de rand duwt en pompend voel ik mijn orgasme opkomen. Als de eerste lading zaad uit me spuit blijft ze zachtjes doortrekken, precies op de juiste manier om mij nog een paar ladingen te laten spuiten. Ik voel dat er zaad overal terecht komt, over mijn shirt, de stoel, de leuning, haar hand en in haar cape. Demonstratief likt ze haar hand schoon terwijl ik wat lig na te schokken. Dan pakt ze haar tas en veegt met wat tissues alles bij elkaar. "Mijn beurt", zegt ze dan, terwijl ze mijn hand onder haar jurk dirigeert. Deze korte vlucht wordt een lange herinnering...
pi_160179661
Hmm, lekkere verhalen zijn er weer voorbij gekomen! :9~

Tijd niet meer hier geweest; had geen idee dat mijn bijdrage al weer zů lang geleden was!

Ik ga mijn best doen op een vervolg, maar kan (nog) niets beloven ;)
pi_160481980
Waargebeurd verhaal...

De wekker ging om 4 uur, helemaal gesloopt en vermoeid stond ik op om een paar tests af te nemen voor een baan bij een werkgever waar ik al lang wil werken. Het is een lange reis met de trein en het ov. In de trein zie ik mooie vrouwen en meiden zich nog even snel mooi maken om naar werk of school te gaan. Eenmaal op mijn tussen station aangekomen zie ik een groep mooie studentes kibbelen over alles en nog wat, blonde en bruine haren wapperen met de wind en de strakke broeken die zij dragen zorgden ervoor dat het bloed naar mijn penis pompte.. godverdomme dacht ik.. het is nu nog te vroeg en ik moet focussen op mijn tests..

Geruime tijd later kom ik daar aan en neem mijn tests met goed resultaat af. Onderweg naar huis moest ik overstappen op een station, maar omdat ik het vandaag goed had gedaan en het was mooi weer besloot ik even in de desbetreffende stad rond te lopen.

De zon scheen fel, de dames paraderen uitdagend door de straten, het is gezellig en iedereen lijkt te genieten van de weinige zonnige dagen die Nederland kent. Ik loop een rond in de stad zonder enig doel en Ineens schiet mij iets te binnen.. deze stad heeft een sex bioscoop.

Ik google via mijn telefoon naar het adres maar mijn telefoon lijkt niet mee te willen werken aan mijn avontuur.. dus ga ik zelf opzoek. Ik loop tussen winkelstraten en woonwijken door en ik was in de buurt maar ik kon het maar niet vinden.. hopeloos dat was had ik op dat moment besloten dat het een leuk idee was maar dat het niks zou worden.. totdat.. ik ineens links van mij keek en ik zag da het daar was!. Vol met spanning stond ik aan de overkant van de straat toe te kijken terwijl er in mijn hoofd een interne strijd aan de gang was. "Zal ik gaan?... ja toch.. hiervoor ben ik gekomen.. maar.. wat als iemand mij ziet wat zullen ze wel niet denken?" en het ging zo maar door voor een half uur.

Elke keer wanneer ik net naar binnen wilde lopen parkeerde er iemand en gingen er mensen staan babbelen die misschien een beetje raar zouden opkijken (dacht ik). Op een gegeven moment had ik er genoeg van, ik vond dat ik genoeg had getwijfeld en dat ik het nu gewoon moest doen of anders moest doorlopen naar huis. Precies op het moment dat ik naar binnen wilde gaan zie ik 2 mannen naar binnen lopen en een stel van in de 60+, "Ok dacht ik.. word nog wat.." ik besloot 5 minuten te wachten en daarna naar binnen te gaan. Mijn hart was aan het bonzen en ik wist niet wat ik kon verwachten.

Eenmaal binnen was het een opluchting en het leek alsof iedereen die net naar binnen was gelopen in stof was opgegaan. De oudere mevrouw aan de balie vroeg of ze mij kon helpen en ik vroeg wat er allemaal te doen was. Ze vertelde mij dat er verder in het gebouw een bioscoop was waar je spannende dingen kon beleven en wat de entree was. Met trillende handen pakte ik mijn portomonnee en rekende ik af, ik kreeg wat condooms mee en er werd mij veel plezier gewenst.

Ik kwam dus binnen waar alle actie gebeurde, het was best wel donker en heel stil. in een uiterste hoek van zie ik een jonge gozer in zijn boxershort in zijn telefoon te staren, plotseling verschijnt er een dikkere oude naakte man in de 40 die even blijft staan staren naar mij, hij kijkt mij van top tot teen aan en verdwijnt daarna in een van de zaaltjes. Zenuwachtig dat ik ben besloot ik even op verkenning te gaan in de donkere kamers.

Er stond een groot bed met een rood laken in een van de kamers, ik hoorde gekreun in de verte van de porno films, aan de andere kant stond een sling (soort van schommel achtig iets waar iemand in kan zitten om geneukt mee te worden). Ik besluit een van de zalen binnen te lopen, shit, dacht ik.. verkeerde zaal, hier worden gay films afgespeeld, vlug draai ik me om en loop de andere zaal in.

6 hoofden draaien naar mij en kijken mij met glazige ogen aan, na een tijdje draaien ze weer terug naar het scherm. Ik doe alsof ik in mijn eentje ben maar kan toch niet negeren dat ik handjes op en neer zie gaan en besef dat die mannen zich aan het aftrekken zijn op de porno film die voor mij aan het afspelen is. Ik besluit gewoon te gaan zitten en kijken wat er gebeurd en voordat ik het wist verschijnt dat stelletje van 60+ en die gaan naast mij zitten.

De oma en opa (want zo zagen ze er echt uit) hadden het wel gezellig, ik zag vanuit mijn ooghoek dat de oma naar mijn armen aan het kijken was en toevallig omdat er een donkere gozer in de film een vrouw op zijn hondjes aan het nemen was zei ze hardop richting mij "zo die donkere mannen weten wel van wanten he, ik hou daar wel van!", ik besloot te doen alsof ik het niet hoorde en na een tijdje gingen zij weg.

Ik begon me steeds meer te kunnen ontspannen en weliswaar trok ik mijn broek naar beneden en begon ik me mijzelf te spelen, genietend van de film.. tot ik ineens hard gekreun achter mij hoorde en de overige mannen die met mij in de zaal waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik trok mijn broek omhoog maar had moeite met het goed dichtmaken ervan omdat ik natuurlijk een keiharde paal had.

Voorzichtig besloot ik mij naar de andere zaal te begeven om te zien wat zich daar aan het afspelen was. Ik zie allemaal bleke ruggen naar mij toegekeerd en hoofden die duidelijk interesse hadden in iets wat zich afspeelde op penis hoogte. Voorzichtig liep ik er naar toe, en hoe dichterbij ik kwam hoe meer geslurp ik hoor. Ineens hoor ik een stem heel dominant zeggen "LINKS", "RECHTS", "VOORUIT GEILE SNOL", "je wilde toch lekker veel zaad!, hier kan je het krijgen".

Het bleek dat er een stel was gekomen waarvan de man er van genoot dat zijn vrouw compleet werd uitgewoond door allemaal verschillende mannen. Ik zie hoe 3 mannen worden gepijpt, een geblinddoekte vrouw is er lustig op los aan het gaan, ze is blond, met dikke borsten cup D schat ik, met mooie roze tepels en volle lippen. Haar meester keek mij aan en knikte naar mij, eventjes wist ik niet zeker of hij mij bedoelde maar hij keek me aan en gebaarde met zijn hoofd dat ik mij meer richting zijn vrouw moest begeven.

Mijn penis die net weer slap was geworden was vrij snel op oorlogssterkte, ik maakte mijn riem los en liet mijn broek en boxershort tot op mijn enkels zakken. Haar meester zei "LINKS", "VOORUIT", "NOG MEER IK ZEG WEL STOP", "KOM OP SNELLER, ER WACHT EEN LEKKERE DONKERE PIEMEL OP JE", ik kijk naar beneden terwijl zij op haar knieen naar mij toe aan het kruipen is. blijkbaar vond haar meester het tof dat ik er was want ik kreeg ineens voorrang tussen al die blanke gozers.

Ik voelde haar warme hand een paar keer over mijn eikel glijden, tilde mijn hoofd naar achter van genot en voelde ineens haar warme natte lippen mijn pik omarmen, voorzichtig begon ze te zuigen en te smakken bij elke haal terwijl ze aan elke hand nog een andere lul vast had die ze op commando van haar meester moest aftrekken of zuigen. Het was wel een geil gezicht om te zien hoe een vrouw zich zo gaf, hoe haar borsten wild meebeweegden afhankelijk van het commando wat haar meester gaf, "RECHTS!" en haar hoofd draaide meteen die kant op gevolgd door haar volle borsten. Uiteindelijk besloot de meester dat ik klaar moest komen, en zei dat zij zich op mij moest richten.

Ze ging er lustig op los, met beide handen en haar mond aan mijn harde staaf trekken en het was apart maar toch wel spannend dat ik omring was door ongeveer 10 mannen die aan het toekijken was hoe ik werd afgezogen. Haar meester zag dat ik zometeen zou klaar komen en zei "Je mag rustig haar bekkie volspuiten hoor, daarvoor is ze hier ;) " waarna ik dus na ongeveer 2 minuten nog hard afgezogen te worden haar hele mond vol spoot met mijn zaad, netjes slikte ze alles door en moest zij mij bedanken van haar meester. Ik kreeg een servetje aangereikt van een mijn medegeilers trok mijn boxershort en broek omhoog en bedankte de meester dat ik gebruik mocht maken van zijn vrouw.

Terwijl ik weg liep om even te verwerken wat er aan de hand was zag ik dat links van mij dat stel van 60 ook aan de gang was. Verbaasd keek ik waar ik eigenlijk was beland, ik besluit weg te gaan om even bij te komen en terwijl ik mij richting de uitgang begeef draai ik me nog een keer om om te kijken wat er gebeurd. Zijn vrouw word nu van achter genomen, terwijl ze een andere aan het pijpen is in elke hand nog een lul heeft die ze aan het aftrekken is. Haar volle billen golven met elke stoot en haar man moedigt haar aan om harder haar best te doen om de mannen tot een climax te brengen.

Ik draai me om loop naar buiten en besluit naar huis te gaan, waar ik eenmaal aangekomen op de stoel ga zitten en geil word van de herinnering van wat er was gebeurd...
Waz met jou!
pi_160889370
Hier alvast een klein teasend vervolgje op Mazzelaar :)
(Het werd nu al vrij lang, maar aan de rest wordt gewerkt ;) )


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 5 april 2016 @ 12:04:59 #94
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_161192172
Ik heb een uitgetypte versie in het engels van mijn 2e ervaring met een jongen toen ik 20 was (ben zelf man 35 nu), is dat ook iets wat hier kan/mag?
Andere 2 verhalen die doe ik maar hier niet :P
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  dinsdag 5 april 2016 @ 12:17:15 #95
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_161192425
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 april 2016 12:04 schreef BlackEyedAngel het volgende:
Ik heb een uitgetypte versie in het engels van mijn 2e ervaring met een jongen toen ik 20 was (ben zelf man 35 nu), is dat ook iets wat hier kan/mag?
Andere 2 verhalen die doe ik maar hier niet :P
Volgensmij mag hier alles hoor. Als het maar een erotisch verhaal is.

En waarom die andere 2 niet?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  dinsdag 5 april 2016 @ 12:21:44 #96
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_161192520
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2016 12:17 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Volgensmij mag hier alles hoor. Als het maar een erotisch verhaal is.

En waarom die andere 2 niet?
In 1 van m'n ervaringen ben ik nog maar 15, en de ander heeft te maken met m'n fetisch die verboden is in dit land :X

Anyway, hier dan mijn verhaal/ervaring voor degene die het willen lezen:

SPOILER: 2 jongens :)

I was 20yr old. Bored at home so went online to spend some time. After a while ended up in a gay chatroom and talked to people about almost everything, both sexual and ‘normal’, curious about things since my first experience years ago. A guy there, also 20 send me a private chat and we continued there. The chat became more intimate and open, got turned on again and played with myself at all the things we talked about.

It turned out he lived 15 minutes with the train away from me, and curiously and impulsively decided to meet up the next weekend when his parents were away..

We met up at the train station, drove to his home and sat down with a drink. We talked a bit, was awkward at first but quickly became relaxed. Also chubby and about my size so my insecurity quickly wasn’t an issue anymore. So eventually we talked about out chat and decided to take it to the bedroom. We laid down next to each other, was bit nervous but he calmed me down and kissed me. We took our pants off, and got comfortable. Asked me if he could see it. I said ok and he lifted the band of my underwear, and slid his hand in. My mouth was dry and body shaking a little, was so excited and got hard as he stroked me. I asked him the same and we both took our underwear off. Laying there bare-bottom, our hand took each other’s dick and started playing with them for a while, felt good, soo good!

He asked me if I was in for ‘some fun’ and looked a certain way at me.. I definitely wanted fun! We took all our clothes off and were now completely naked. I got down on the bed and sat on my knees, spread them and leaned back, hips forward and rockhard. He laid down, opened his mouth and slid my dick inside, my head fell back as I enjoyed this wonderful new feeling! So soft, moist and warm, ooh wanted this for a long time, my hard dick in a mouth mmm

I looked down, didn’t want to miss a second of this experience, he looked up as I saw myself going in and out of his mouth, my hips gently moving in the rhythm.. damn good feeling, but didn’t want to end yet..

Got more horny and felt like going crazy, and asked if I could look at his dick closer, only knew my own dick in recent years, and wanted to experiment more.. He laid down, spread his legs and I laid on my stomach between them. I took it in my hand and softly slid my hand over it, slowly jerked it up and down, head and eyes going all around, wanted to check out every vein and inch of his hardness.

I took his tip in my hand, wet my thumb and stroked it around. He got even harder in my hand, I looked up and saw that he liked it, his eyes were half-closed and mouth open, I decide to go a step further. My hand went to the bottom of his shaft, holding it in place. Opened my mouth and licked him from the bottom to the tip, round his tip a few times. Heard him gasping as I went all over, licking up and down, all around him. Felt strange on my tongue, hard and soft at the same time, but I loved it! His tip bending ever so slightly as I rubbed and pressed my tongue on it, and the taste.. I liked this more than I thought I would and got faint in the head.. my limits disappearing as I got more and more excited!.. I opened my lips a little, put them on the top of his tip and sucked it in my mouth, he moaned as his tip disappeared between my lips.

Omg I’m doing this! I am actually sucking a guy off and liking it, never thought about it until recently, but loved the texture and taste of it, definitly no regrets mm!! Slowly putting some more in my mouth and let him slide in and out, carefully watching the teeth and using my tongue. As his dick is about the same size and shape as mine, I’m doing it as I would like it on my own. Feeling like a pro I go all out, enjoying his gasps and moans as I take him inside and outside my mouth. The room is filled with him moaning and me slurping all over his hardness. Wanted to do this for as long as I could, didn’t want to stop and weren’t going to, going crazy wanted to go to the end! He moaned and gasped and said without breath to stop, and tried to get up. I pushed him back down with my other hand and sucked him harder between my lips again, slow rhythmic sessions of sucking on his tip and the upper half of his dick, I started to feel him throbbing as he moaned loudly and sprayed his warm cum in my mouth.. the taste is wonderful and the feeling of his juices on my tongue… the thought that he came in my mouth was exhilarating, my dick was throbbing under me, leaking precum onto the bed.

He got up and threw me around, now I’m laying naked on my back breathing heavily, legs a bit open and arms flat on the bed, ‘your turn now’ he smiled. He caressed my balls softly and got some lotion that he had been hiding in a closed. A sudden gasp from me as a short cold squirt from the bottle fell on my warm throbbing dick. He started rubbing it in all over my hardness mmm. I just laid there with my hips squirming as he massaged my balls in 1 hand and twirled my tip in the other, I moaned and just surrendered myself to his hands milking me. My hands gripped the blanket as my head turned sideways as I felt my balls going to explode.. he increased the rhythm as I moaned my lungs empty, and covered myself all over in thick warm sprays of boy cum.
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_161670165
Sjorsiekloonie en ik hebben ons gewaagd aan een samengeschreven verhaal :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door -puzzled- op 24-04-2016 13:46:02 ]
  maandag 25 april 2016 @ 07:13:34 #98
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_161694309
quote:
0s.gif Op zondag 24 april 2016 12:22 schreef -puzzled- het volgende:
Sjorsiekloonie en ik hebben ons gewaagd aan een samengeschreven verhaal :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wow. Ik ben er stil van :s)
Mooi en leuk geschreven. Leuk ook te zien hoe jullie elkaar proberen te sturen en er neit altijd gehapt wordt.

"Vroegah" had ik ook van dit soort mailvriendinnetjes..... i am getting old :')
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  maandag 25 april 2016 @ 15:25:36 #99
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_161702709
Leuk verhaal. Zo samen schrijven :).
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_161723989
Dank :)
Was ook een erg leuke ervaring om zo samen te schrijven ja! ;)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')