abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 20 september 2019 @ 13:58:13 #226
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_189038661
Ik kom wat te kort geloof ik :

Slaapkamer

Eindelijk weer thuis na een drukke week in het buitenland voor m'n werk.
Een uur geleden heb ik je geappt hoe laat ik thuis zou zijn. Ik heb zin in je.
Ik stap in ons huis en zie dat jij ook al thuis bent. We zoenen elkaar vurig en jij wilt me al uitkleden. Ik trek nog niets uit maar pak je hand om je zo mee naar de slaapkamer te voeren. Je loopt gretig met me mee.


Eenmaal op de slaapkamer gaan we samen op de rand van het bed zitten en beginnen we heftig te zoenen. Je wil duidelijk meer, maar vandaag heb ik andere plannen...
Ik duw je naar achteren zodat je op je rug op het bed ligt. Weer wil je me al uitkleden maar ik houd je tegen. In plaats daarvan zwaai ik m'n rechterbeen over je lichaam en ga op je zitten. Ik buig voorover en zoen je passievol. Ik voel je handen naar m'n heupen tasten en mijn rokje wat optrekken.


Nee. Dat is niet de bedoeling, vandaag ben ik de baas. Ik pak je handen en breng ze boven je hoofd terwijl ik je blijf zoenen. Uit de mouw van m'n leren jasje haal ik een badjaskoord tevoorschijn en ik bind jouw beiden handen aan de spijlen van ons bed. Je bent verrast en kijkt me verlekkerd aan.


Abrupt stop ik met zoenen en ik stap uit bed. Jij ligt op de rug, met de kleding aan en de armen vastgebonden boven je hoofd. Je erectie is duidelijk zichtbaar maar zit nog altijd opgesloten in je jeans.


Ik schop m'n pumps uit en trek nu ook m'n leren jasje uit. Ik heb een rokje aan met daarboven een luchtig bloesje. Ik wieg met met heupen heen en weer terwijl ik m'n bloesje langzaam openknoop, daarna schuif ik ook m'n rokje over m'n kontje naar beneden. Ik sta nu voor je in m'n doorzichtige rood kanten bh en m'n bijpassend doorzichtige rood kanten slipje. Jouw erectie probeert een weg naar buiten te vinden.


Ik pak een stoel en graai in m'n nachtkastje. De stoel zet ik naast ons bed en ik ga er onderuitgezakt op zitten met 1 voet op de bedrand en 1 op de vloer. Ik kijk je aan een spreid m'n benen nog eens wat extra. Jij kijkt recht in m'n kruis waar zich al een donkere vlek van mijn geil heeft gevormd.


In mijn linkerhand houd ik mijn favoriete vibrator vast. Met m'n rechterhand schuif ik het kruis van mijn natte slipje naar rechts over mijn gladgeschoren dikke lippen. Vervolgens laat ik de vibrator in de laagste trilstand afzonderlijk over m'n clitje en telkens een klein beetje in m'n kutje glijden.
Ondertussen masseer ik met m'n rechterhand m'n borsten, knijp in m'n tepels en trek het kant iets omlaag zodat m'n stijve tepels boven de bhcups uitsteken. Ik kreun van genot en blijf mezelf zo lekker verwennen. De vibrator gaat wat standjes omhoog en ik duw 'm dieper en dieper in mn kutje. Mn clit is opgezwollen en supergevoelig...


Je kijkt nog steeds met verlekkerd naar me en zegt dat ik gemeen ben om je zo op te winden. Ik kijk naar je bobbel in je broek. Je jeans staan nu zo strak.
Ik hijg zwaar en voel een orgasme opkomen maar ik wil nog niet klaarkomen en ik haal de vibrator uit m'n kutje en sta op.


Ik besluit je erectie te bevrijden en maak je broek open en trek je broek en boxershort in een keer op je enkels. Je grote dikke lul springt stijf overeind. Je kreunt zachtjes. Je eikel is al vochtig van je voorvocht.


Ik kruip op het bed en sta nu wijdbeens boven je. Mn slipje heb ik nog aan, het kruis is helemaal nat en heb het opzij geschoven zodat je mijn gezwollen natte en volledig kale schaamlippen en m'n rood gezwollen clitje goed kan zien.
Ook m'n bh heb ik nog aan maar ik haal m'n grote cup E's helemaal uit de cups en knijp net iets te hard in m'n toch al stijve tepels. Zo geil dit.


Jij wil dat ik op je keiharde lul ga zitten. Je wil m'n warme gladde kutje om je kloppende erectie voelen. Maar ik ben nog niet klaar met jou.
Ik zak door mn knieën en schuif naar boven richting jouw gezicht. Ik hang nu met m'n kutje vlak boven je gezicht. Ik beveel je om me te likken wat je maar al te graag doet.
Heerlijk glijdt je tong over m'n lippen, je draait over m'n clitje en duwt je tong in m'n kutje. Je likt smakkende mijn geil op en zuigt zachtjes aan m'n clit.
Ik word gek van zoveel geiligheid. Ik klem m'n handen goed in de spijlen van ons bed en gooi m'n hoofd kreunend in m'n nek.


Ik wil nog niet klaarkomen maar ik kan het niet meer stoppen. Ik kreun, hijg, knijp nog harder in de spijlen en wieg m'n heupen over je gezicht. Je neus raakt mn clitje. Oeh lekker, je tong is overal. Ik hoor je hijgen en smakken. M'n bekken begint oncontroleerbaar samen te trekken. En warme golf van tintelingen trekt door m'n lichaam. Schokkend kom ik klaar.


Maar ik wil meer.
Ik sta op en die een stap naar achteren. Ik zie je verlangende blik. De lul staat er al klaar voor. Ik zat weer door m'n knieën en grijp m beet en masseer hem. Met m'n tong glij ik over je natte eikel. Je kreunt.
Ik heb mn vibrator weer gepakt en zet 'm aan. Terwijl ik je pijp speel ik met de vibrator bij m'n kontgaatje. Ik merk dat ik nog steeds erg geil ben. M'n gaatje is gewillig en ik krijg verbazingwekkend gemakkelijk het eerste stukje van m'n vibrator in m'n kontje. Wauw dit voelt goed!


Ik zet de vibrator uit een leeg m naar jou neer. Jij hijgt met ogen dicht en hebt geen idee van wat ik van plan ben.
Ik richt me iets op en doe een stapje naar voren terwijl ik je lul masseer met m'n linkerhand. Ineens stop ik met masseren en ik houd je keiharde lul goed recht omhoog. Met m'n rechterhand duw ik m'n billen uit elkaar en ik zak voorzichtig naar beneden. Mn kontgaatje tegen jouw gladde eikel.

Ik duw een beetje. mijn kringspier geeft gewillig mee. Een strak gevoel trekt van m'n bil door m'n buik en rug. Het is goed zo en in 1 beweging zak ik verder naar beneden.
Jij kijkt zo goed als het gaat op en kijkt met grote ogen naar wat er voor en op jou gebeurt. Eén zware goedkeurende kreun uit jouw mond geeft me het laatste zetje om je lul langzaam maar zeker zo diep mogelijk in m'n kont te duwen.


Ik voel me vol, wat een heerlijk gevoel. Jij begint met zachtjes en rustig stoten. Ik kreun dat het harder mag. Dat laat je je niet 2x zeggen en je duwt je lul zo diep mogelijk in m'n kont. Trek m'n rug hol en ga iets achterover hangen. Mn rechterarm als steun. M'n linkerhand heeft de vibrator erbij gepakt. In de hoogste stand zet ik m tegen m'n clit aan, ik geef een gil van genot.

Jij reageert door gekreun en nog harder en sneller stoten. Ik duw de vibrator in m'n kutje en beweeg m'n net zo wild in en uit. Ik hoor smakkende geluiden.
Mijn god zo geil ben ik nog nooit geweest. Jij stoot steeds sneller en luider, ineens heeft je een genade stoot en kon je schokkend in m'n kontje klaar.

Ik heb m'n vibrator diep in m'n kut geduwd en losgelaten om mezelf met 2 handen te kunnen ondersteunen tijdens de eerste golf van dit orgasme.
Jouw zaad in mijn kont denk ik en even later kom ik ook schokkend klaar.
Ik schok, kreun en niet veel later duwt m'n samentrekkende kut de hevig trillende vibrator met kracht op jouw buik.
  zaterdag 21 september 2019 @ 23:25:34 #227
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_189063245
Nog eentje. 😁

80's verantwoord


Het is weer 80's verantwoord in de stad en we gaan er weer met een groep heen. Onze groep bestaat uit vrienden en kennissen die graag naar deze avonden gaan. Er zitten niet echt vrienden van mij bij, maar wel leuke kennissen. Het is fijn dat ik niet als vrouw alleen naar zulke feesten hoef te gaan daarom spreken we samen af.


Ik vind het altijd leuk om ook verkleed te gaan, wat de overgrote meerderheid niet doet overigens.
Mijn versie van een soort punk /Madonna look bestaat uit fishnetpanty met daaroverheen en tot korte broek afgeknipte zwarte jeansbroek zodat ik ook broekzakken heb. Verder een strak lang zwart hemdje. Aan mn armen heb ik ook zwarte netkousen gedaan met aan m'n handen felroze nethandschoentjes.


M'n witblonde haar heb ik flink getoupeerd, dikke zwarte eyeliner en knalrode lippenstift maken het af.


Eenmaal op de dansvloer vermaak ik me opperbest. Het wordt steeds drukker en iedereen danst met iedereen. Veel gezichten herken ik van voorgaande edities maar jou heb ik nog nooit eerder gezien.

Je komt enthousiast mee dansen, heerlijk. Zonder echt te praten hebben we veel lol. Zowel bij de opzwepende nummers als bij de wat langzamere nummers wanneer we uitdagend met en tegen elkaar aan dansen en bewegen.

Na een intense danssessie op Madness besluit ik naar de wc te gaan. In de spiegel check ik m'n haar en make-up. Ik trek m'n hemdje wat naar beneden zodat m'n decolleté nog beter te zien is.
Daarna stap ik het wchokje in.


Zodra ik klaar ben trek ik de deur van het hokje open en daar sta jij. Ik kijk je verbaasd aan, wat doe jij nou hier zo vlak voor de deur?
Nog voor ik iets kan zeggen glimlach je en doe je een stap naar voren terwijl je vingers van je rechterhand gespreid zachtjes maar zeker op mn sleutelbeen zet. Je stapt nog dichterbij waardoor ik een stap naar achteren zet.
We staan nu samen in het wchokje. Met de linkerhand heb je snel de deur dichtgedaan en op slot gedraaid.


Ik heb nog steeds niets gezegd. Ik ben waarschijnlijk te verbaasd. Ik voel je warme lichaam dichtbij de mijne. Dan knipper ik met m'n ogen en wil vragen wat je hier doet. Maar ik hoor mezelf alleen een begint van het woord 'wat' zeggen. Jij drukt je lichaam zachtjes tegen het mijne. Je rechterhand heeft zich verplaatst naar m'n achterhoofd terwijl je linkerhand de zijkant van m'n rechterborst streelt en zo verder naar beneden langs mijn taille, strelend de vorm van mijn brede heupen volgt. Ondertussen heb je je zachte volle lippen op de mijne gedrukt en tast je tong mijn lippen af op zoek naar mijn tong. Ik sta met m'n armen langs m'n lichaam tegen jou aan. Ik voel je lichaam, je handen, je warme zoekende tong. Tintelingen spreiden zich uit naar m'n hoofdharen, ruggengraat en tepels. Kriebels in m'n onderbuik en ik voel m'n kutje vochtig worden.


Jouw vragende tong beantwoord ik en ik sluit m'n ogen. Wat zoen je lekker, wow dat had ik niet gedacht.
De rechterhand zakt inmiddels ook af naar de zijkant van m'n borst, taille en brede heupen. Het is alsof je mijn zandloperfiguur in je wil opnemen. Je slanke vingers glijden over m'n kruis naar boven. Wow dit is lekker.


Ondertussen hangen mijn armen nog steeds langs m'n lichaam. Mag ik jou nu aanraken? En hoe dan? Is het enige wat ik kan denken terwijl ik intens geniet van jouw tong en handen.
Je handen glijden nu onder m'n hemdje. Ik schrik er wat van en dat merk je.
Je stopt met zoenen en laat me los en in een snelle beweging trek je jouw eigen baggy shirt uit. Ik kijk naar je tengere spierwitte naakte bovenlichaam. Wat ben je mooi is het enige dat ik kan denken.
Je pakt m'n handen beet en legt ze over jouw borstjes. Je tepels prikken in m'n handpalmen. Ik begin je borsten te kneden. Ze zijn klein maar stevig en zoooo mooi. Ik kijk met grote ogen naar je en voel dat ik hier enorm geil van wordt.


Dit is de eerste keer dat ik een vrouw zoen of haar borsten aanraak. Wat is dit lekker.
Ik kneed je borsten en laat m'n vingers glijden over jouw lichaam.


Jij hebt jouw zoektocht naar mijn borsten hervat. M'n hemdje heb je opgetrokken en m'n bh (met sluiting aan de voorkant) heb je geopend. Je geniet zichtbaar van mijn cup E's in je handen.
Even vind ik het ongemakkelijk want jij bent zo rank, zo tenger en lang met kort oogrschoren zwart haar en verschillende piercings in je gezicht en oren.
Ik ben het tegenovergestelde van jou. Ik ben meer dan vol, grote tieten, brede heupen, dikke kont en klein van stuk.
Het lijkt of je mijn onzekerheid voelt en je fluistert met hese stem 'wat ben je mooi en lekker'. Je woorden en je strelende handen zorgen voor nog meer kriebels in m'n onderbuik.

Je buigt naar voren en neemt een tepel in je mond en likt, zuigt en bijt er speels op. Ik weet niet wat ik meemaak, ik steun m'n hoofd tegen de wand, draai m'n ogen weg en ik kreun van genot.
Je speelt zo met allebei m'n borsten. M'n tepels zijn keihard en steken fier vooruit.


Nu zak je op je knieën en je wil m'n broek openmaken. Weer voel ik me ongemakkelijk en alsof je m'n gedachten kunt lezen sta je op en trek je jouw skinnyjeans in 1 beweging op je enkels. Je heb je slipje ook meteen naar beneden getrokken.
Je staat nu geheel naakt voor me.


'Oooh' kreun ik terwijl ik je bekijk.
Je glimlacht en leidt m'n handen naar je kutje. Je hebt een volle bos, keurig getrimd, zwart schaamhaar. Je brengt m'n vingers naar je clit en fluistert in m'n oor 'laat me voelen wat jij lekker vindt'.


Ik geef me over aan deze opdracht en wrijf over je clit en tast rond om de vorm van jouw schaamlippen te ontdekken en je kutje te vinden. Je bent doorweekt, ik haal mn wijsvinger extra langs jouw geil en lik daarna m'n vinger af. Je kijkt me verlekkerd aan.
Ik ga verder met het verkennen van jouw geslacht. Ik speel met je clitje. Dan snel en ruw, dan weer zachtjes en kietelend. Afwisselend duw ik 1 of 2 vingers in je drijfnatte kutje. Oh wat lekker is dit.


Je kreunt wanneer ik aan je clitje kom. Je kneedt met je ene hand je eigen tietjes terwijl je met de andere hand stevig in de mijnen kneedt.

Ik krijg de smaak te pakken en grijp met m'n rechterhand naar jouw linkerbil ik tast in je bilspleet richting je kontgaatje. Ik haal vlug m'n wijsvinger en middelvinger langs jouw kutgeil en masseer daarmee uitgebreid je kontgaatje. Ik hoor je ademhaling versnellen, je ogen zijn dicht en je kreunt zachtjes.
Met m'n linkerhand blijf ik afwisselend met de clit en je kutje spelen. Ik wil je weer zoenen en buig naar voren.


Jij opent je ogen en weert me af. Je zakt naar beneden op je knieën en pakt nu resoluut de knop van m'n broek vast, maakt deze open en trekt de rits naar beneden. Zonder pauze krul je beide duimen aan weerszijden mijn heupen om m'n broek, pantybroekje én slipje en je trekt als in één keer naar beneden. Je zit op je knieën en kijkt recht op mijn schaamstreek. Ik voel dat ik bloos, van opwinding maar ook van schaamte. Ik ben niet de slankste, maar kennelijk maakt jou dat niets uit. Je kijkt verlekkerd naar m'n venusheuvel die totaal kaalgeschoren is net zoals de rest van m'n kutje.
Je zwaait je armen om mijn forse billen en grijpt met elke hand een bil die je wild gaat kneden.
Je duwt je gezicht in mijn zachte onderbuik en kust, likt, knuffelt.

Nu bereik je de venusheuvel. Daar waar je het spleetje tussen m'n kale schaamlippen ziet. Je strekt je tong uit en likt het geil uit de spleet. Je tong vindt z'n weg naar mijn inmiddels al flink opgezwollen clit. Je goddelijke tong maakt me compleet gek.

Ik sta in een wc hokje maar ineens kan niets me meer schelen en kreun ik van genot.
Nu, dit moment, dit gevoel, mag dit voor altijd duren??? Iedereen mag weten hoeveel ik van jouw tong geniet. Met de vingers van je linkerhand kom je nu mijn kutje, 1 vinger, 2 vingers, 3 vingers. Je stoot ze in m'n kutje en likt m'n clit. Ik tril, ik tintel, alsof een warme deken mijn lichaam verwarmt. M'n benen verliezen kracht ik wankel. Ik sla m'n hand tegen de deur en grijp met m'n andere hand de wcroldispenser vast. Ik kan me niet inhouden en uit m'n mond komt een luid en hees 'oooh jaaa'. De golven van warmte en tintelingen volgen elkaar op. Zo intens en zo lang ben ik nog nooit klaargekomen.

Jij bent inmiddels opgestaan en hebt je broek weer omhoog gehesen en je shirt weer aangedaan. Met een grote glimlach mij je me aan. 'Mag ik je telefoon even?' Ik kan alleen met knikken en unlock mn telefoon en geeft deze aan jou.
Ik grijp m'n broek en sjor deze weer omhoog. M'n hemdje fatsoeneer ik ook. Jij bent druk bezig in m'n telefoon en geeft m ineens terug.
'zo nu heb je m'n nummer' zeg je, vervolgens doe je de deur open en loop je weg.....


Een week later ontvang ik een appje: "15 november is het weer 80's verantwoord, ik zal er zijn, jij toch ook ;) "
Afzender "wc date" ik weet namelijk helemaal niet hoe je heet.
  dinsdag 24 september 2019 @ 08:09:28 #228
481417 ariebloot
A horse is a horse etc.
pi_189094169
hmm lekkere verhaaltjes en het pakt je aandacht goed
  dinsdag 24 september 2019 @ 11:54:04 #229
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_189096267
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 08:09 schreef ariebloot het volgende:
hmm lekkere verhaaltjes en het pakt je aandacht goed
thanks. Leuk ook dat er gereageerd wordt hier. Alhoewel ik hier ook altijd graag meelees en ook nooit reageerde. :@ Dat zal ik toch wat vaker gaan doen.
pi_189096580
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 11:54 schreef Soepeltjes het volgende:

[..]

thanks. Leuk ook dat er gereageerd wordt hier. Alhoewel ik hier ook altijd graag meelees en ook nooit reageerde. :@ Dat zal ik toch wat vaker gaan doen.
Toch blij dat de hoofdpersoon steeds blij is met haar cup E
O+
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_189097487
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 11:54 schreef Soepeltjes het volgende:

[..]

thanks. Leuk ook dat er gereageerd wordt hier. Alhoewel ik hier ook altijd graag meelees en ook nooit reageerde. :@ Dat zal ik toch wat vaker gaan doen.
Is best leuk zo toch..
  vrijdag 8 november 2019 @ 19:24:01 #232
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_189854893
Nice and slow

De stille kracht van de introvert is observeren. We zien alles en niemand die het doorheeft. Ik zie een witte jas met korte mouwen. Sterke schouders en armen. Donkerblond warrig haar, bruine ogen en hier en daar een sproetje. Sportief. Waterpolo, of zo. Die witte jas staat je supergoed, maar waarom is’ie zo lang? Ik wil billen kunnen zien.

Natuurlijk ben ik niet de enige die jou wel ziet zitten; alle dames glijden van hun stoel als je lacht. Bij sommige zijn hun klapperende eierstokken de boosdoeners, maar bij mij is het pure lust. Simpel gezegd vind ik jou een Fraai Exemplaar. Ik zou eigenlijk je ouders een bos bloemen moeten sturen, want ze hebben het heel goed gedaan.

Als straks de poli sluit, gaan we met z’n allen wat drinken. Dat doen we elk jaar, maar voor jou is dit de eerste keer. We hebben nu al voorpret en de patiënten in de wachtruimte merken het. Onze vrolijkheid werkt aanstekelijk en geleidelijk aan zien we steeds meer mensen lachen.

Zodra de laatste afspraak is gemaakt en we de patiënte een fijne avond hebben gewenst, sluiten we de deur en gaan de witte jassen uit. Als artsen hun jas uittrekken of over hun privéleven vertellen, heb ik altijd een realisatiemomentje: dit zijn ook mensen. Hun kennis en werkdruk geeft ze in mijn ogen altijd iets bovennatuurlijks.

We ruimen op en pakken buiten onze fietsen. Iedereen heeft een fiets, behalve jij en van al onze stationskrotten blijkt die van mij in de beste staat te verkeren en de hardste banden te hebben. “Ik fiets wel”, zeg jij, “spring maar achterop.” Ik neem een aanloopje en stap op. God zij dank gaat het net zo charmant als ik gehoopt had. Ik sla m’n arm om je heen en klets met m’n collegaatje die naast ons fietst. Het is wel verrekte koud als je niet beweegt! Ik heb geen handschoenen bij me. Jij voelt dat ik zit te rillen en biedt me je jaszak aan. Die is inderdaad warm. Ik hou je portemonnee vast en voel je buikspieren.

Gelukkig is het niet heel ver en als we bij de kroeg aankomen, bestellen we borrelhapjes, tosti’s en ander cafévoer. En bier. En wijn. Het is vrijdagavond en het wordt steeds drukker. Ik heb een hele tijd staan kleppen met de andere meiden van de poli, maar in m’n ooghoek hou ik jou in de gaten. Ik zie je nu zonder je witte jas en daaaammnnn!

Aan je blos te zien heb je het warm. Ik verbaas me over het enorme oppervlak van je rug. De vloeiende lijnen van je torso. De opgerolde mouwen van je overhemd. Je horloge. Je handen. En dan zie ik dat je terugkijkt. In een miliseconde wisselen we een blik uit en allebei wenden we ons weer tot onze gesprekken. Maar het was genoeg. We willen hetzelfde. De vlammen slaan me uit!

Het gesprek met de meiden loopt een beetje op z’n eind. Karin – het is altijd Karin – heeft te veel gezopen. Classy Karin. Ze slaat haar arm om m’n schouders. “Vanavond ga ik Lex pijpen, zullen we wedden?” lalt ze veel te hard in m’n oor. De anderen horen het ook. Ik gêneer me dood, want daarnet had ik hetzelfde plan opgevat. Het klinkt alleen zo vulgair als een zuiplap het door de kroeg heen blèrt. “Ik wed niet,” zeg ik kortaf en maak me los van Karin. Karin haalt haar schouders op en kiept de rest van haar wijn naar binnen. Ze waggelt richting de wc’s. Als ze langs jou loopt, zit ze aan je waanzinnige billen. Je schrikt en slaat haar handen weg. Karin wil haar armen om je heen slaan en je zoenen, maar je duwt haar rustig doch dwingend van je af. Ik zie dat je boos bent. Ik ben ook boos. En jaloers.

Jouw gesprekspartners sussen de situatie en een vrouwelijke arts gaat Karin naar huis brengen. Dat is opgelost, maar iedereen is toch een beetje opgelaten door het gebeuren. Ik stap op je af. “Gaat het,” vraag ik. Jij knikt. Je had het niet aan zien komen. Je wist niet dat Karin zo over je dacht. Ik barst in lachen uit. Hiermee is de spanning weer uit de lucht. Het wordt weer gezellig. Langzamerhand vertrekken de collega’s weer huiswaarts. We zijn nog met z’n drieën over, maar de nummer drie, Linda, is erg druk met een versierpoging tot de barman. Het lijkt nog te gaan lukken, ook.

“Zullen wij ook maar gaan, dan,” vraag jij. Ik kijk je aan en voel weer dezelfde spanning als eerder vanavond. Ik knik en pak mijn spullen. Bij mijn fiets aangekomen blijkt dat we dezelfde kant op moeten. Dus ik spring weer achterop en stop gelijk mijn hand in jouw jaszak. Ik kan niet geloven dat dit gebeurt.

De kortste route is naar jouw huis. Als we voor je deur staan, valt er een stilte. En nu? Ik heb het koud en heel warm tegelijk. Ik ril. Dan zie ik de blik in je ogen. Je wacht op mij. Ik ga op m’n tenen staan en we zoenen. Langzaam. Traag. Secuur. We nemen de tijd om elkaar te proeven. Jij hebt je armen om me heen geslagen, je handen rusten op mijn rug. Dat je niet gelijk onder m’n kleding staat te graaien windt me alleen maar meer op. Ik laat je los en zet m’n fiets op slot. Jij pakt je sleutels en opent de voordeur.

Binnen neem je mijn jas aan en hangt hem aan de kapstok. Ik trap m’n schoenen uit. Je pakt mijn hand en gaat me voor de trap op – als een echte heer. Je neemt me mee naar je slaapkamer. We zoenen weer, langzaam en uitgebreid. Ik voel je handen weer op mijn rug en realiseer me dat je wacht op mij. Je geeft mij de kans om aan te geven wat ik wil. Door mij de regie te geven, respecteer je mijn grenzen. Ik ben niet zomaar een nummertje voor jou en hierdoor krijg ik haast. Ik wil je. Nu. Maar ik hou me in, we houden het tempo nog steeds laag. Dit gevoel van absolute begeerte, dit extreme verlangen, is paradoxaal: je wilt verder, maar toch ook weer niet.

Ik draai ons om en ga op bed zitten. Je staat vlak voor me. Te wachten op mij. Ik blijf je aankijken terwijl ik je riem losmaak. Ik open de knoop van je broek en laat lang-zaam je rits zakken. Ik zie aan je dat je het hier ontzettend moeilijk mee hebt. Je hartslag is zichtbaar in je hals.

Wat ik aantref, is groot. Ik kijk je nog steeds aan en begin met je te spelen. Ik geef je een likje. Je houdt je adem in. Ik stop even. Je ademhaling wordt wat rustiger en ik hervat mijn spel. Zelf knoop je je blouse open en trekt hem uit. Ook je T-shirt laat je op de grond vallen. Een lust voor het oog, deze man.

Dan sta ik op. Ik zie aan je dat je enigszins opgelucht bent, dat je tijd krijgt om je te hervatten. Ik draai me om en til m’n haar op. Zonder dat ik iets hoef te zeggen, open je de rits van mijn jurkje. Langzaam. Als de rits helemaal naar beneden is, ontbloot ik zelf mijn schouders. Het jurkje valt naar beneden, maar blijft op mijn heupen hangen. Ik voel aan de warmte op mijn rug dat je dichtbij staat. Ik tast achter me en vind jouw handen. Met jouw handen laat ik mijn jurkje over mijn heupen glijden. In plaats van dat ik het laat vallen, hou ik het met jouw handen tegen me aan en laat ik het langzaam naar beneden glijden. Ik moet iets voorover bukken en mijn billen komen tegen je aan. Ik blijf even zo staan. Gewoon, om je te plagen. Ik til je handen op en leg ze over mijn borsten. Alleen het kant van mijn lingerie zit nu nog tussen ons in. Er ontsnapt bij jou een klein kreuntje. Je grip op mijn borsten verstevigt.

Ik begeleid je rechterhand naar beneden, mijn slipje in. Vrijwel direct heb je mijn gevoelige plekjes gevonden. Mijn ademhaling versnelt. We staan nu helemaal tegen elkaar aan en ik ben zo in extase dat je me vast moet houden om te kunnen blijven staan. Ik laat me helemaal gaan.
Mijn orgasme is als een vloedgolf die over me heen spoelt. Net op tijd leg je je linkerhand over mijn mond terwijl je rechter dat ene zelfde plekje blijft masseren. Ik gil het uit en verkramp volledig. Je houdt me nog maar net overeind.

Je verlaat mijn slipje en slaat je arm om mijn middel. Je hand haal je van mijn mond. Ik voel een kusje op mijn schouder. Ik probeer op adem te komen en sta na te schokken. Ik ben helemaal nat tussen m’n benen. Ho-ly-shit, wat was dát? Zo heftig heb ik het nog niet eerder beleefd.

Ik kom weer een beetje bij zinnen. Ik ben nog niet klaar met jou. Mijn lingerie trek ik uit en gooi ik naast jouw kleren op de grond. Ik pak je hand en neem je mee naar het bed. Je hebt je broek nog aan, maar dat boeit me niet. Ik ga liggen en trek je naar me toe. Ik neem je gezicht in mijn handen en zoen je. Langzaam. “Neem me,” kreun ik tussendoor. “Ik wil dat je me neemt. Ik vind het nog lekkerder nadat ik ben klaargekomen. Neem me.” Ik smeek bijna. En daar ben je. Zo groot, zo hard. Je verwelkomen is bijna genoeg voor een tweede orgasme. Ik slaak een kreetje. Ik zie aan de pretlichtjes in je ogen dat je mijn opwinding leuk vindt.

Terwijl we zo liggen, kijk je naar me. Alsof je me helemaal in je op wilt nemen. Ik voel zijn hartslag binnenin me en mijn opwinding loopt op. Ik krijg een stootje. Ik geef een kreuntje. Nog een stootje. Nog een kreuntje. Mijn handen glijden over je rug naar beneden en ik leg ze op je billen. Die waanzinnige billen. Jouw ritme versnelt. Je stoot steeds iets harder. Bij elke stoot doen mijn borsten een dansje. En je bent zo groot..

Ik voel een nieuwe golf aanwellen. Jij bent er ook al bijna. Mijn orgasme komt aangestormd en weer ligt jouw hand op mijn mond. Ik voel dat ook jij klaarkomt. In mij.
Buiten adem blijven we liggen.

Na een paar minuten wil je van me af rollen, maar ik rol met je mee en zit nu bovenop. Ik voel dat ik alles verlies wat je me hebt gegeven. Het kan me niet schelen, ik wil meer. Ik pak je handen weer en leg ze op mijn borsten. Ik begin je te berijden. Ik moet lachen om je verbaasde gezicht, maar al snel gaat je verbazing over in lust en enthousiasme. Ik zie aan je dat je het moeilijk hebt en onze extase lijkt parallel te lopen. Tegelijk en even intens als eerst beleven we ons hoogtepunt. Ik ben bang dat de buren deze keer wel hebben kunnen meegenieten.

Ik laat me opzij van je af vallen en kruip onder het dekbed. Jij staat op om je verder uit te kleden en komt er dan bij.
“Weltrusten.”
“Weltrusten.”

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 09-11-2019 07:09:57 ]
  vrijdag 8 november 2019 @ 19:39:55 #233
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_189855132
Zacht en Zeker.
----------------------------

Maanden was het nu al aanwezig, dat gevoel, dat verlangen. Een stel sterke armen, een aanraking, een hand die zachtjes over je billen glijdt...
Zuchtend klim je de trap op, het is bedtijd. Een half uurtje ga je nog wat liggen lezen, en dan dommel je zachtjes weg, de dekens warm om je heen, de stof van je slip en hemdje heerlijk tegen je huid. De afgelopen dagen waren leuk en soms verwarrend, de goede nachtrust welkom , maar vreemd. Je droomt....

...
Gespannen loop je door het ouderwetse tentje, een aantal kilometers rijden van huis; bruine stoelen, geknoopte kleedjes op de tafel en een sfeer die een mix is van de afgelopen 50 jaar. De lange laarzen met hoge hakken, vers gepoetst, geven je een goed en sterk gevoel. Je gaat zitten. Enige momenten kijk je om je heen en dan zie je hem staan. Groter dan je je had ingebeeld, een enorme bos krullen op zijn hoofd en een glimlach over de volle breedte van zijn gezicht. Lachende ogen. Terloops om zich heen kijkend loopt hij naar je toe, steekt zijn hand uit en en vraagt; "Volgens mij waren wij naar elkaar op zoek hier, toch?".
Je schrikt een beetje, waarom zegt hij zijn naam niet, of hoi ofzo, waarom zegt hij dit? Is het de bedoeling dat je nog "Nee, sorry" kan zeggen of iets dergelijks?
"Mag ik bij je aan tafel aanschuiven?". Lachend knik je, de woorden komen even niet uit je mond.
Hij bestelt thee voor ons beiden, lacht vriendelijk naar de serveerster en rekent meteen af. Op het moment dat je je theekop pakt, legt hij zijn grote handen, warm, zacht, om je jouwe, en kijkt je diep in je ogen. "Je bent een leuke vrouw. Fijn je eens in het echt te ontmoeten."
...

Woelend in je bed wordt je een beetje wakker, je hebt je kussen in 2 handen geklemd voelt dat je jezelf helemaal in je deken gerold hebt. Vaag herinner je je droom, en dommelt weer in. Een grote glimlach op je lippen.

...
Je staat voor hem, uitkijkend over de Waddenzee. Je staat met je zij tegen hem aangeleund, en voorzichtig laat je je hoofd tegen hem aanzakken. Zijn grote hand, die net nog hoog op je rug lag, zakt, zachtjes rondjes draaien, omlaag. Zo nu en dan stopt hij. Door hem aan te kijken, en daarbij te laten merken dat je het fijn en goed vind, probeer je hem aan te sporen die hand verder en verder te laten zakken.
Zijn hand bereikt de onderkant van je jas, en je voelt een aarzeling. Om hem over de streep te trekken doe je de rits van je jas wat omlaag, pak je zijn nog vrije hand en legt die, hem lachend aankijkend, op je borst. "Warm deze maar even op" zeg je, en legt je hoofd weer tegen hem aan, genietend van het gevoel waarmee je tepel reageert op de plotselinge aanraking van deze grote hand. Je hele lijf tintelt ervan en je voelt jezel wat week in je knieen worden.
Hij vat ze hint, en legt zijn andere hand op jouw rechterbil, en begint langzaam en afwisselend, met beide handen, te aaien, kneden en onderzoeken.
...

Zuchtend wordt je wakker, je hand gaat onbewust over je borst en voelt hoe je tepel keihard is, en hoe je onderbuik direct reageert op deze aanraking. Dan merk je hoe warm je daar bent en, met een zacht vegende beweging over de strak over je lipjes gespannen slip voel je hoe de stof daar doornat is. Met een glimlach op je lippen trek je je deken strakker om je heen en laat je je vingers zachtjes in je slipje glijden. Verder dan dat kom je niet, want je valt alweer in slaap.

...
Hij zit op jouw bank, zijn kleren nog aan. Jij zit schrijlings over hem heen, op schoot. Je knieen aan weerszijden, je gehakte voeten uitstekend. Op deze manier voel je je helemaal in controle. Je handen gaan door zijn krullen je jullie zoenen; iedere keer als jullie tongen elkaar raken gaan er flitsen van genot door je lichaam. Je tepels zijn hypergevoelig, en je onderbuik voelt aan alsof de broek die je aanhebt ondertussen al doordrenkt zou moeten zijn.
Het is een wonder dat het huis leeg is; een uniek momentje wat je heel wat moeite gekost heeft. Maar het is zo belangrijk voor jezelf om dit te doen in je eigen vertrouwde omgeving, in de geborgenheid en veiligheid van je eigen plekje.
Hij masseert je beide borsten en speelt met je tepels tot op het punt dat genot en pijn in elkaars buurt komen. Met een diepe keelklank laat je hem horen hoe je hier van geniet, tegelijk duw je je heupen zo hard je het kunt in zijn kruis. Je voelt de daar aanwezige bobbel vaag door de vele langen stof.

"Mag ik er op sabbelen?" vraagt hij; jij zegt niets, maar trekt het topje wat je aan hebt over je hoofd en maakt je BH los; nog een snelle blik op de ramen vergwist je er van dat de gordijnen voldoende dicht zitten. Nog voor je je hoofd terug hebt kunnen draaien voel je hoe 1 tepel verdwijnt in zijn warme mond, een groot stuk borst meezuigend. Tegelijk voel je 1 van zijn handen aan de binnenkant van je dij en sla je je beide armen om zijn hoofd om jezelf overeind te kunnen houden ondanks het door je hele lichaam rondgierende gevoel.
Zijn handen onderzoeken je hele lichaam, kneden je, voelen, soms lief en teder, dan weer krachtig en stevig, je billen worden dan weer gestreeld en dan weer gekneed je borsten nemen wisselende vormen aan en je tepels ondergaan alles van zachte aanrakingen tot plagende beetjes.
Tussen dit alles door neemt hij zo nu en dan je hoofd in zijn handen en zoent je, diep, hunkerend.

Je staat op, pakt zijn hand en trekt, en zegt, schor, "Kom, we gaan naar boven".

Voor hem uit ga je de trap, maar net over de helft naar boven voel je zijn sterke handen om je heupen. "Kom hier jij lekker ding" gromt hij, en je voelt hoe hij je broek losmaakt. Je probeert nog een tree hoger te komen maar met 1 hand houdt hij je tegen de trap geduwd terwijl hij met de ander je broek op je knieen trekt.
Alleen je kleine, natte , slip, hangt nog om je heupen, maar ook die trekt hij met een snelle ruk omlaag.

Hij zet 1 hand midden op je blote rug, en met zijn andere tilt hij je rechter dij wat omhoog. Dan voel je zijn lippen, zijn tong, zijn tanden tegen je billen.
Zijn tanden die zicht in het vlees zetten, zijn tong die graaft, hij maakt ruimte door je dij verder op te tillen.
Je voelt de warmte in je onderbuik toenemen, kantelt je heupen naar achter, duwt ze hem in zijn gezicht. Je voelt hoe zijn tong langs je lipjes schraapt, tussen je billen doorglijdt, jouw eigen vocht meenemend, tot over dat hele gevoelige plekje daar. Zijn tong komt terug, je kantelt je heupen nog verder, probeert je lipjes in zijn mond te duwen. Zijn tong zoekt een eigen weg, het beneemt je de adem.

Dan, net zo snel als hij je heeft gestopt, voel je dat hij achter je ook de trap opkomt, en voel je een tik op je billen, "Waar gaan we heen, jongedame?" vraagt hij beleefd?!
...

Verward kijk je naar de wekker; 02:00. Je ligt op je buik. Je dekens heb je van je afgetrapt en, als je voelt, merk je dat je slipje om je ene knie bungelt, het andere been is er uit. Het dekbedovertrek onder je voelt licht vochtig, en je hele lichaam voelt aan alsof je een heftige vrijpartij hebt gehad. Je merkt dat er weer een glimlach op je gezicht komt. Het wat zeurende gevoel in je blaas maakt dat je even zachtjes naar de wc op en neer gaat, en daarna kruip je terug in bed. Je neemt de moeite niet om je slip weer aan te trekken.
Bibberend sla je het warme deken weer om je heen en na wat draaien en keren vind je een lekkere houding, waarin je vrijwel onmiddelijk weer in slaap valt.

...
Je ligt op je eigen bed. Je kleren zijn uit. Hij heeft zelfs je hoge hakken laarzen uitgedaan, maar deze staan, pontificaal, op het hoofdeind, vlak boven je hoofd.
Hij heeft je armen omhooggelegd om je hoofd heen, zodat je handen de laarzen net raken. De kamer is vrijwel helemaal donker, alleen een heel klein lichtje geeft een vaag schemer.

Je gezicht ligt opzij zodat je nog net kunt zien dat hij, erg schuchter, zijn broek en shirt heeft uitgedaan en nu in alleen een slip en shirt naast je bed knielt. Je merkt dat hij zich hier niet echt gemakkelijk bij voelt. Dan voel je zijn warme handen op je. Dit is het moment waarop je het niet meer houdt, waarop je het heft in handen neemt. Je rolt jezelf op je zij, draait je heupen naar hem toe en spreidt je dijen zo wijd je kunt, pakt heb bij zijn krullen en trekt zijn hoofd tussen je dijen terwijl je uitkreunt dat hij je moet likken, zuigen. Je hoort jezelf dingen zeggen en kreunen die je nog nooit hardop hebt gezegd, waarvan je alleen hebt durven dromen.

Hij lijkt wel verrast maar doet precies wat je had gehoopt, je hele onderlichaam, het hele gebied van navel tot en met halverwege je dijen, zovel aan je voor als achterkant wordt gelikt, gesabbeld en gebeten; ieder gevoelig plekje komt en bod.
Dan voel je hoe hij ook zijn vingers gebruikt, hoe eerst een en dan meer, hoeveel vingers precies dat voel je niet echt, langzaam bij je binnendrinngen en hun spel spelen, alsof je genomen wordt maar toch anders. Het voelt vol, het voelt geil, je ademhaling raakt buiten controle en je hele onderlichaam begint te branden alsof er een vuur wordt gestookt.

De langzame bewegingen van zijn vingers worden sneller, en je voelt hoe zicht diep binnen in je een spanning opbouwt, een andere spanning dan wanneer je zelf met je vingers bezig bent. Dan hoor je hem grommen dat hij het idee heeft dat -daar- je g-spot wel ongeveer moet zitten, en tegelijkertijd voel je zijn vingers die plek stimuleren die dat enorme hete vuur veroorzaakt.
Ondertussen glijdt zijn tong ritmisch langs je clitoris, zo nu en dan ook eroverheen maar je merkt dat hij zijn best doet niet -te- direct eroverheen te gaan.
De beweging van zijn vingers in je heb je inmiddels overgenomen in het bewegen van jouw heupen en dan voel je hoe, voor jezelf onverwacht, een orgasme aan komt denderen. Je hebt geen idee wat voor geluiden je maakt maar je raakt overspoeld door genot, door emoties, door vocht en hitte.
Je lichaam trekt in stuipen, en zijn sterke handen krijgen steeds meer moeite nog diep in je te dringen, zo heftig trekt je vagina zich samen. Minutenlang blijft hij het spel van likken, vullen, zuigen, bijten en weer uit je laten glijden van zijn vingers volhouden, hen het lijkt wel of dat ene orgasme steeds terugkomt, of doorgaat, of niet stopt. Je weet het niet maar je laat het over je heenkomen.

Je voelt hoe hij zijn vingers zachtjes terugtrekt, en schuift snel wat opzij in bed. Voorzichtig kruipt hij bij je, en zoent je teder op je mond.
Je slaat het deken over hem heen en gaat met je vrije hand op zoek naar zijn slip. Je voelt de bult erin, en begint te trekken aan de elastieken band. Dan kreun je tegen hem dat hij zijn slip moet laten zakken.
Jouw hand vindt bliksemsnel zijn erektie. Hard, warm en glad. Geen bossen haar; je hand onderzoekt verder en vind ookin het gebied eromheen hoogstens wat stoppeltjes, maar vooral die harde warme pik.
In 1 beweging sla je jouw been over hem heen, komt overeind en stuurt die pik met 1 hand in je. Je bent zo ontzettend nat dat je onmiddelijk volledig over hem heenglijdt; hij vult je in 1 keer. De voldoening van dit gevoel, van het wachten hierop, van het verlangen hiernaar, van de ontzettende opwinding in je lichaam jaagt een nieuw hoogtepunt door je heen, je tepels voelen alsof ze gaan barsten en je kutje trekt zich, zonder dat je daar controle over hebt, samen.
Dan begin je met je heupen te rijden en fluistert hem in zijn oor: "Nu ben jij aan de beurt, kom jij nu maar eens lekker....".
Met de glimlach op je lippen die je het gevoel geeft onoverwinnelijk te zijn duur het niet lang voor hij, spasmend en genietend, diep in je klaarkomt...
...

Het gejengel van de wekker dringt tot je door, 7:30. Je mept het ding uit en zucht diep. Je hele lijf voelt alsof het in staat van paraatheid is. Je tepels priemen in het verdraaid zittende topje en je onderlichaam is drijfnat. Je voelt hoe het onderlaken op 1 punt doorweekt is.
Dan zie je je telefoon naast je liggen, en het geopende mailtje wat je gisteravond gelezen hebt. Je vraagt je af wat nu fantasie, en wat nu werkelijkheid is.
Het nieuwe verhaal, dat verhaal wat hij speciaal voor jou geschreven had. Je bedenkt dat je hem maar moet mailen dat nog zo'n verhaal geweldig zou zijn, omdat je hebt genoten van het eerste....
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  vrijdag 8 november 2019 @ 19:54:11 #234
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_189855341
quote:
Zacht en Zeker
We zaten tegelijk te schrijven! :D
  vrijdag 8 november 2019 @ 19:58:02 #235
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_189855387
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 19:54 schreef Poem het volgende:

[..]

We zaten tegelijk te schrijven! :D
Ik las, kreeg zin, en plaatste.

Ik werk in de context waar jij over schreef, dat gaf er een extra ehm :@ :@ dimensie aan :P
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  maandag 11 november 2019 @ 08:54:20 #236
481417 ariebloot
A horse is a horse etc.
pi_189890667
Nice en slow alsmede zacht en zeker, best leuk geschreven komt ook slow, zacht, nice en zeker over.
Het is toch wel heel leuk je fantasie op te schrijven en te delen en een vreemde gewaarwording als er twee zielen zijn met op het zelfde tijdstip een verhaaltje aan het schrijven te zijn.
pi_191409078
De macht van een vreemdeling

1
Ik loop over straat en kijk naar de overkant. Daar loopt hij weer. Altijd kijkend, keurend lijkt het wel. Ik voel een mix van verlangen en angst door me heen gaan.
Ergens wil ik hem vragen waarom hij altijd zo kijkt, maar ik ben ook bang.
Bang dat hij zegt dat hij niet naar mij kijkt omdat hij me leuk vind, maar omdat hij me iets wil aandoen.
Ik loop weer door en voel zijn ogen in mijn rug prikken.
Als ik de kroeg in loop zie ik hem vanuit mijn ooghoek ook doorlopen. Ik ga bij Judith zitten en begroet haar. "Hoi, alles goed?" Ze kijkt me aan en zegt "Ja met mij wel, maar jij kijkt alsof je net een geest hebt gezien."
"Ja, ik kwam die man net weer tegen, hij keek weer zo, zo...vreemd" zeg ik.
"Heb je hem nou nog steeds niet gevraagd wat hij van je wil?"vraagt ze.
"Nee, ergens ben ik bang dat ik hem dan aanmoedig om verder te gaan dan kijken, hij is verder niet bedreigend, maar je weet maar nooit. Ach, ik weet ook niet, kunnen we het ergens anders over hebben?"
We kletsen een tijdje over van alles en nog wat terwijl we een paar drankjes drinken. Ik word al een beetje aangeschoten en krijg zin om te dansen.

We betalen en lopen naar buiten. Door de frisse avondlucht word ik bijna weer nuchter.

We lopen de club binnen en geven onze jassen af bij de garderobe. "Eerst even naar de wc, ik sta op knappen" zeg ik. "Oke, dan bestel ik vast wat te drinken." Ik loop naar de wc als er net een man bij de heren naar buiten loopt. Ik kijk even de herenwc in en denk dat ik hem weer zie, maar de deur valt dicht voor ik goed kan kijken. Als ik mijn blaas heb geleegd en me heb opgefrist durf ik bijna niet naar buiten te lopen. Er komt iemand de wc in waardoor ik even de gang op kan kijken en zie dat hij leeg is. Ik loop de club in en zoek Judith weer op.
We gaan de dansvloer op en ik laat even alles van me afglijden. Ik laat me heerlijk meevoeren door de muziek en voel dat ik bekeken word. Ik geniet van de bewonderende blikken die ik van de toeschouwers krijg.
Judith kijkt schuin achter me en zegt "Niet meteen kijken, maar je stille aanbidder is er ook en hij kan zijn ogen niet van je afhouden." Ik draai me dansend even om en kijk recht in zijn ogen. Ik voel me duizelig worden en kan me niet van hem losmaken. Die ogen. Ze lijken me uit te willen kleden, liefkozen. Er gaat een soort dierlijke lust van uit die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Judith pakt mijn arm en de betovering word verbroken. "Gaat het?" vraagt ze bezorgd. "Ik dacht even dat
je van je stokje ging." "Ja, het gaat wel weer. Zullen we nog wat drinken?" zeg ik, terwijl ik de dansvloer afloop.
Als we aan de bar gaan zitten zie ik hem vanuit mijn ooghoek kijken. "Zullen we zo gaan? Ik ben toch niet helemaal lekker." zeg ik. "Ja, prima dan lig ik er tenminste ook op tijd in."
We gaan onze jassen halen en lopen naar buiten. Judith zegt" Hij heeft echt een vreemde invloed op je, ik heb je in de 5 jaar dat ik je ken nog nooit zo op een man zien reageren." "Ja, hij heeft een vreemd soort macht over me lijkt het wel". zeg ik.
We komen bij Judith's flat aan en ik geef haar een knuffel. "Welterusten, we bellen morgen nog wel." zegt ze
Ik moet 4 straten verder en loop snel richting huis. Als ik langs de steeg naast mijn flat loop word ik bij mijn arm gepakt en de steeg ingetrokken. Er word een hand voor mijn mond gehouden zodat ik niet kan schreeuwen. Ik voel dat hij het is, maar ben niet bang. Ik voel me, gek genoeg, veiliger dan ik me ooit heb gevoeld.
Hij houd me van achter vast zodat ik hem niet aan kan kijken. Ik voel een warme adem in mijn nek en lippen die mijn haren strelen, dan een hand die langzaam omhoog
kruipt over mijn dijbeen. Hij raakt even de onderkant van mijn bil aan en ik voel zijn erectie tegen mijn onderrug aan prikken. Plotseling laat hij me los en ik durf me niet om te draaien. Ik hoor voetstappen weglopen. Even blijf ik staan, niet in staat me te bewegen en dan loop ik naar huis.

Ik pak nog wat drinken en kijk uit het raam. Ik zie een schim beneden op straat staan en weet dat hij het is. Hoewel ik geen licht aan heb weet ik dat hij me ziet.
Ik zet een muziekje aan en doe het raam een stukje open zodat hij, hoop ik, de muziek ook hoort. Ik begin mijn bloes open te knopen, langzaam, knoopje voor knoopje.
Ik laat de bloes van mijn schouder glijden en maak mijn beha los, maar doe hem niet helemaal uit. Ik draai me om en doe dan pas mijn beha helemaal uit. Ik kijk even over mijn schouder en stroop langzaam mijn broek naar beneden. Daarna mijn string tot ik poedelnaakt voor het raam sta. Met mijn handen op mijn borsten draai ik me om. Hij staat er nog steeds en ik haal 1 voor 1 mijn handen weg. Hij blaast een kusje mijn kant op en loopt weg.
Ik ga naar bed maar kan niet slapen. Wie is hij toch? Waarom praat hij niet tegen me? Zo lig ik te malen tot ik uiteindelijk in een onrustige slaap val.

De volgende ochtend als ik aan mijn koffie en ontbijt zit word er geklopt. Het is de beneden buurvrouw. "Goedemorgen Tamara, er is iets voor je bezorgd." "Maar ik heb niets besteld" zeg ik. Ik neem het pakketje toch maar aan en bedank haar. Ik maak het open en er zit een klein rood bolletje in. Ik vouw het open en het is een kanten string met bijpassende netkousen. Er ligt een briefje onder "Voor de striptease van vanavond, zelfde tijd" staat er op. Geen afzender. "Oke, je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt" zeg ik tegen mezelf.
Ik ruim de ontbijtboel op en besluit even een stukje te gaan fietsen. Ik fiets richting het park en ga even aan het water zitten. Het is heerlijk weer en door het voorjaarszonnetje word ik een beetje loom. Ik droom weg over mijn aanbidder. Ik val bijna in slaap als er iemand naast me gaat zitten. Ik doe mijn ogen open en zie een meisje van een jaar of 8 naast me. Ze zegt "Mag ik achter u wegkruipen? We spelen verstoppertje en hier zoeken ze nooit." "Ja hoor ga je gang." zeg ik met een lach. Het meisje gaat gehurkt voor me zitten en ik probeer me zo groot mogelijk te maken. Dan rent ze plots weg en ik hoor even later "Vrij voor de hele pot!" Ik lach en steek nog even een hand naar haar op voor ik weer op de fiets stap.
Ik fiets nog even een rondje door de stad en besluit een ijsje te halen. Terwijl ik mijn ijsje opeet zie ik hem aan de overkant van de straat. Hij ziet mij deze keer niet en ik duik de ijssalon weer in. Ik zie hem oudere een man begroeten en ze gaan op het terras hier tegenover zitten. Ze bestellen koffie en ze hebben duidelijk een verhitte discussie. Even later vertrekken ze weer en, als ik zeker weet dat hij weg is, stap ik ook weer op de fiets.

Als ik thuiskom ligt er een briefje op mijn mat. "Wat aardig dat je dat meisje hielp" Hij is me dus gevolgd naar het park. Ik ga achter mijn computer zitten en kijk mijn mail na. Ik betrap me zelf erop dat ik steeds kijk hoe laat het is. Ik kijk blijkbaar meer uit naar vanavond dan ik dacht. Ik werk nog wat achter de computer en besluit dan Judith nog even te bellen. Ze vraagt of ik me al wat beter voel en of ik hem nog heb gezien. Normaal vertel ik haar alles, maar ik vertel nu niet
wat er gisteravond gebeurt is. Ik vertel wel dat ik hem vanmiddag nog even zag op het terras. Ze verteld me hoe haar dag was en dan hangen we op.
Ik zet de tv aan, maar kan me niet concentreren. Ik denk de hele tijd aan vanavond.
Na het eten neem ik een warm bad om in de stemming te komen. Ik droom nog even weg en denk aan de afgelopen avond. Waarom zou hij niet verder zijn gegaan? Van mij
had hij gemogen. Ik hoop dat hij binnenkort de volgende stap zet en besluit dat ik dat anders zelf doe.
Ik ga uit bad en droog me af. Ik loop naakt naar de slaapkamer en doe de lingerie aan. Ik doe er een rood kanten behaatje boven met een wit doorschijnend hemdje.
Daar over gaat een colbertje met een superstrak rokje met rits aan de zijkant. De netkousen komen er net onderuit. Ik neem een biertje en pak een boek om de tijd te doden. Als het bijna tijd is doe ik mijn rode pumps aan, doe de lichten uit en ga op een stoel voor het raam op hem zitten wachten.
Zo zit ik een half uurtje te wachten en ik denk al bijna dat hij niet meer komt als ik hem aan zie komen lopen. Hij gaat weer op dezelfde plek staan en ik doe de muziek aan. Ik begin deze keer met mijn rug naar het raam en laat langzaam het colbertje van mijn schouders glijden. Dan zet ik mijn been in de vensterbank en laat een vinger vanaf mijn enkel over de stof van de netkousen naar mijn dij glijden, terwijl ik zo verleidelijk mogelijk over mijn schouder hem aan kijk.
Ik laat daarna, terwijl ik me omdraai, de bandjes van het hemdje naar beneden zakken zodat mijn beha te zien is. Dan rits ik mijn rokje open en laat het langzaam naar beneden zakken en stap eruit. Het hemdje glijd er vanzelf achteraan. Ik maak mijn beha open en laat hem van mijn borsten glijden. Als ik de string uit wil doen steekt hij zijn hand omhoog en ik stop. Hij kijkt me recht in mijn ogen en ik voel weer die macht die hij over me heeft. Ik zou op dat moment uit het raam gesprongen zijn als hij dat van me vroeg. Ik hou het niet meer en roep "Kom naar boven, alsjeblieft!" Hij knikt en ik laat de sleutels uit het raam vallen.
Ik zie hoe hij ze oppakt en hoor hoe hij de galerijdeur opent, dan voetstappen op de trap. De sleutels draaien om en de deur gaat open.
Ik kijk hem aan en blijf weer verstijfd staan. Hij doet een stap naar voren en geeft de deur een duw met zijn voet terwijl hij me aan blijft kijken. De deur valt dicht. Hij pakt mijn arm en trekt
me naar zich toe. Ik wil hem zoenen, maar hij draait me weer om en weer stopt hij zijn neus in mijn haar. Ik ben ondertussen zo nat dat ik een druppel langs mijn been voel glijden. Ik pak zijn hand en duw die tussen mijn benen. Hij voelt de druppel en zijn adem versnelt. Ik druk mijn kont naar achter en voel zijn harde lul.
Hij pakt 1 been en trekt hem omhoog. De andere hand gaat zoekend richting mijn kruis. Hij vind mijn klit en neemt hem zacht tussen duim en wijsvinger. Ik kreun en probeer mijn hand naar achter te doen, maar hij draait zijn heup weg en fluistert "Eerst jij" en drukt stevig op mijn klit. Hij begint langzaam te vingeren en ik word weer duizelig, maar deze keer van genot. Hij laat mijn been weer zakken en laat ,met zijn vrijgekomen hand, 2 vingers in mijn kut glijden. Hij beweegt ze in en uit, steeds sneller tot ik hard kreunend tot een overweldigend orgasme kom. Hij laat me los en ik moet moeite doen om te blijven staan. Ik hoor de deur open en dicht gaan en als ik me om draai is hij weg.
Verbaast staar ik een poosje naar de deur. Ik loop naar het raam en daar staat hij. Ik roep "Maar jij dan?" Hij haalt zijn schouders op, blaast weer een kusje en
loopt weg.

2
Deze keer val ik meteen in een diepe slaap. Als ik de volgende ochtend wakker word ligt er weer een briefje op mijn mat. "Bedankt. Kom vanavond naar je stamkroeg in de outfit van gisteravond, maar zonder string."
Ik kon toch niet in die kleren naar mijn stamkroeg gaan? Ze zouden denken dat ik gek geworden was. Misschien als ik mijn lange regenjas er overheen doe.
Ik maak een ontbijt en denk nog even na over zijn briefje. Grappig dat hij me bedankte, terwijl ik eigenlijk niets gedaan heb behalve de striptease.
Ik ruim de boel op en ga aan het werk. Ik zie dat er een nieuwe opdracht in mijn mailbox zit. Het is een vertaling voor een frans erotisch boek. Ik besluit mijn andere opdracht, die pas over 2 weken af hoeft te zijn, even te laten voor wat het is en open de nieuwe. Hij komt van een kleine uitgeverij uit Belgie.
Het is een boek met allemaal korte verhalen van verschillende schrijvers. Ik begin aan het eerste verhaal en na een tijdje word ik een beetje duf en zie dat ik al 3 uur onafgebroken bezig ben. Ik zet een kop koffie om mijn hoofd weer helder te krijgen. Ik loop met mijn koffie naar beneden en ga op het bankje voor de flat in de zon zitten. Mijn gedachten dwalen weer af naar vanavond. Ik weet nog niet of ik het ga doen. Ik besluit om straks eerst eens te kijken hoe het er met de jas
uit ziet.
Judith komt aan lopen en gaat naast me zitten. "En, heb je hem nog gezien" vraagt ze. Nu ze zo naast me zit kan ik niet voor haar verzwijgen wat er gebeurt is en ik vertel haar alles. "Dus je hebt je laten vingeren door iemand met wie je zelfs nog nooit gepraat hebt? Voor hetzelfde geld had hij je ontvoerd en in zijn kelder opgesloten of zo" "Zoals ik al zei, ik voel me compleet veilig bij hem, ik kan het ook niet uitleggen." zeg ik. "Ik ga vanavond ook naar de kroeg, ik vertrouw het
niet" zegt ze "En als het goed gaat stel ik me gewoon aan hem voor. Dan moet hij wel vertellen wie hij is."
Ik denk even na en zeg "Ik kan je niet verbieden om te komen, maar zeg alsjeblieft niks tegen hem. Ik wil dit op mijn, en zijn, manier beleven."
Ze loopt nog even mee naar boven en probeert me ervan te overtuigen om van het plan af te zien, maar ik geef niet toe. Uiteindelijk vraagt ze me de outfit te laten zien en ik kleed me om. "Met die jas erover kan het wel, maar dan moet je niet bukken." zegt ze lachend. "Dat ben ik ook niet van plan." zeg ik.
Ze gaat weer naar huis nadat ze me nog een keer op het hart heeft gedrukt voorzichtig te zijn en mijn mobiel bij me te houden.

S'avonds kleed ik me aan en loop naar de kroeg. Ik ga naar binnen en kijk om me heen of ik hem zie, maar hij is er niet. "Zo, jij ziet er sexy uit vanavond" zegt Kees, de barman. "Heb je een afspraakje?" "Zoiets" zeg ik en bestel een biertje. Steeds als de deur open gaat kijk ik vol verwachting, maar hij straalt door afwezigheid. Net als ik weer naar huis wil gaan komt hij binnen. Hij komt recht op me af, gaat achter me staan en besteld een biertje. Hij laat even zijn hand over
mijn been omhoog naar mijn kruis gaan om te voelen of ik een string draagt. Hij haalt zijn hand weer weg en gaat aan een tafeltje zitten. Ik draai me om en kijk hem vragend aan, alsof ik op een opdracht wacht. Hij negeert me en ik word bijna gek van verwachting. Ik sta op en loop naar de wc om maar iets te doen. Ik was mijn handen en loop weer naar binnen. Als ik weer wil gaan zitten kijk ik hem even aan en hij wijst naar de stoel naast hem. Ik ga bij hem zitten en hij besteld nog 2 bier.
Hij legt zijn hand op mijn been en er gaat een schokje door mijn lijf. Ik besef me nu pas hoe ik naar zijn aanraking verlangde. Zijn hand kruipt omhoog en als hij bijna bij mijn kut is haalt hij zijn hand weer weg. Ik denk er over om op te staan en weg te lopen. Het is net of hij mijn gedachten kan lezen en hij legt weer een hand op mijn been, deze keer gaat hij helemaal tot mijn kut en duwt even een vinger naar binnen. Ik moet op mijn lip bijten om niet te kreunen. Hij wijst naar de deur en ik knik. We staan samen op en lopen naar buiten. Om de hoek van de kroeg drukt hij me tegen de muur. Hij trekt mijn rok omhoog en begint me weer te vingeren, ik schreeuw het nog net niet uit. Dan houd hij ineens op en gaat op zijn knieen voor me zitten. Hij drukt zijn tong tegen mijn klit en duwt 3 vingers ineens naar binnen.
Er lopen een paar jongens voorbij die even blijven staan kijken, maar het kan me niks schelen. Met een harde gil kom ik weer klaar. Hij veegt even met zijn hand over
mijn wang en ik voel dat hij weer weg wil lopen. Ik pak zijn arm en schud 'nee' en ik laat me door mijn knieen zakken. Ik knoop zijn broek open en haal zijn kloppende lul te voorschijn. Ik laat mijn lippen langzaam over zijn eikel glijden tot ik hem achterin mijn keel voel. Ik pak zijn ballen en masseer ze zachtjes. Heel traag laat ik mijn lippen heen en weer gaan terwijl ik met mijn tong cirkeltjes over zijn eikel draai. Hij kreunt en pakt mijn hoofd vast. Hij begint me steeds sneller door
mijn haar te woelen en ik voel dat hij bijna komt. Ik versnel en zuig met alle kracht die ik heb. Hij neukt me in mijn mond tot hij een keiharde straal in mijn mond spuit. Ik slik alles door en lik hem schoon. Als ik weer sta haalt hij met zijn duim een druppel bij mijn mondhoek weg en ik lik het af. Hij drukt nog een zoen op mijn voorhoofd en loopt weg.

Als ik de volgende ochtend wakker word is het half 10. Ik heb 9 uur geslapen en zit vol energie. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik 3 gemiste oproepen van Judith heb. Ik bel haar en hoor op dat moment een klop op de deur. Ik doe snel mijn badjas aan ga naar de deur.
Judith staat voor de deur. ze kijkt een beetje boos en zegt "Had je niet even kunnen laten weten hoe het gegaan is? Ik dacht dat je ergens dood in een greppel lag." Ik lach en zeg "Sorrie meis, ik ben net wakker. Ik zet eerst ff koffie en dan vertel ik je alles." Als ik haar alles heb verteld zegt ze "Dus aan de ene kant is hij op jouw genot gericht, maar aan de andere kant laat hij je als
een hondje achter zich aan lopen en commandeert hij je. Ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet denken." "Kan je nagaan hoe ik me voel. Ik heb dit ook nog nooit meegemaakt. Het is ook niet dat ik verliefd op hem ben, maar ik wil wel graag bij hem zijn. Niet alleen vanwege de sex, maar omdat hij me zo'n veilig gevoel geeft."
"Nou ja, als hij je maar geen kwaad doet en je ervan geniet, waarom zou je er dan niet mee doorgaan?" zegt ze, meer tegen zichzelf dan tegen mij.
We kletsen nog wat en besluiten dan om even de stad in te gaan. Ik douche me even snel en dan gaan we. We ontbijten bij een bistro en gaan nog even winkelen. Als we bij een lingeriezaak voor de etalage staan te kijken zie ik hem ineens binnen rondkijken. Ik pak Judith bij haar hand en wijs. Ze kijkt en fluistert "Hee, dat is hij"
Ik knik en we gaan naar binnen. Hij ziet me en knikt even. Ik loop naar een rek met sexy jarretels en laat mijn hand over het rek gaan tot hij zijn hand op steekt.
Ik kijk en zie een mooi paars setje met een corset. Ik pak het op en geef het aan hem. Hij rekent af, schrijft iets op de kassabon en geeft mij de tas met het setje.
Hij loopt de winkel uit en Judith staat me vol verbazing aan te kijken. "Ik begrijp je nu wel beter, de sexuele spanning was te snijden. Volgens mij ben ik er zelfs een beetje nat van geworden." Ik lach en pak de kassabon. 'Vanavond in De Kroon, thuis ligt nog een cadeautje.' Judith leest mee en zegt "Kom laten we snel naar huis gaan, kijken wat er ligt."
Voor mijn huis stond de buurvrouw me al op te wachten. "Ik heb weer een pakketje voor je" ik bedank haar en we lopen snel naar boven. Ik maak het pakje open en haal er een prachtig zwart kanten jurkje uit. Het is compleet doorschijnend, ultrakort en heeft een diep decollete. Er zit ook nog een klein doosje in. Er zit een briefje op 'Dit maakt de outfit helemaal af, als je dit niet draagt hoef je ook niet te komen.' Ik maak het open en er zit zo'n genotseitje in die je in je kut in moet brengen.
Judith kijkt ernaar en zegt "Dat zijn geweldige dingen, maar ik heb het alleen maar met partners gebruikt met wie ik een relatie en duidelijke afspraken had. Ik weet niet of het wel zo'goed idee is om het met een vreemde te gebruiken. Maar ik moet toegeven, spannend is het wel." "Ach, als ik me er niet prettig bij voel, kan ik hem er altijd weer uithalen." zeg ik." Maar ik denk dat dat niet gaat gebeuren." Judith lacht en zegt "Nee ik ook niet. Maar ik moet nu gaan, beloof je dat je me belt zo gauw je thuis bent, maakt niet uit hoe laat. "Ja, is goed" zeg ik en Judith vertrekt.

S'avonds kan ik de klok wel vooruit kijken en om 9 uur neem ik een uitgebreid bad en kleed me aan. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat het jurkje mijn billen maar net bedekt en dat je de lingerie er dwars door heen ziet. Ik doe er een zwart bloesje over, het gaat me wat te ver om zo in de club rond te lopen. Ik doe mijn zwarte pumps aan en kijk naar het eitje. Ik twijfel of ik het nu in zal brengen of in de club pas. Ik besluit om het nu te doen en vertrek.
Onderweg voel ik het eitje even zacht trillen. Geschrokken kijk ik om me heen, maar ik zie hem niet. Nog een keer een trilling, het voelt vreemd maar ook fijn.
Als ik de club in loop kijk ik meteen of ik hem ergens zie, maar ik kan hem niet ontdekken. Ik bestel een cocktail en er gaat een jongen van een jaar of 22 naast me zitten. Hij begint me te vertellen hoe sexy hij me vind en ik voel me gevleid, maar probeer hem duidelijk te maken dat ik niet geiintereseerd ben. Als hij niet weggaat wil ik op staan, maar voel ineens een wat hardere trilling door mijn kruis gaan. Ik kreun even en de jongen kijkt me verbaast aan. "Ik stootte mijn teen" zeg ik maar snel en loop weg. Ik kijk of ik hem zie en hij staat aan de andere kant van de dansvloer. Hij wijst naar de dansvloer en ik begin te dansen. Ik laat me meevoeren door de muziek en voel een paar heftige trillingen achter elkaar en ik maak een paar ongecontroleerde bewegingen met mijn middel. Doordat ik aan het dansen ben valt het niemand op. Ik ben inmiddels zo nat dat ik het eitje bijna uit mijn kut voel glijden, gelukkig heb ik een gewoon slipje aan in plaats van een string.
Ik dans door en voel een tijdje niets. Ik kijk hem smekend aan en hij geeft even een klein schokje. Ik kreun en hij glimlacht. Nog een klein schokje, daarna meteen
een harde, ik voel dat ik op het randje van een climax zweef maar er net niet overheen ga.

3
Ik zie hem intens naar me kijken en ik voel een lange, harde schok. Ik kom daar midden op de dansvloer zo heftig klaar dat ik door mijn knieen zak. Ik zie mensen kijken maar ben even niet in staat me te bewegen. Ik voel een hand onder mijn oksel gaan en kijk op. Ik kijk hem recht in zijn ogen en hij helpt me omhoog. Hij legt hand op mijn wang en glimlacht. We lopen samen de dansvloer af en ik kom weer een beetje bij mijn positieven. We gaan aan de bar zitten en hij besteld wat te drinken.
Ik kijk hem aan en wil eigenlijk vragen wie hij is, maar doe het niet, bang om de betovering te verbreken. Als we het drinken op hebben voel ik weer een klein schokje.
Hij kijkt strak voor zich met 1 hand in zijn zak. Ik leg even een hand op zijn arm en knijp er even in ter aanmoediging. Meteen voel ik weer 2 schokjes. Ik kreun zacht en er speelt een lachje om zijn mond. Hij haalt zijn hand uit zijn zak en ik kijk hem weer smekend aan. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar buiten. Als we buiten zijn gaat hij achter me staan en doet me een blinddoek om. Hij pakt me bij mijn arm en we lopen weg. We gaan een bocht om en hij drukt me tegen een muur. Hij laat zijn hand in mijn slipje glijden en trekt het eitje uit mijn kut. Ik kreun en hij drukt me op mijn schouders. Ik zoek met mijn handen maak zijn broek los. Ik voel zijn stijve lul en begin hem te masseren. Hij kreunt en ik neem hem in mijn mond. Ik begin hem langzaam te pijpen en ondertussen zoek ik met mijn vinger naar mijn klit.
Ik zuig hem sneller en kom bijna klaar als hij me omhoog trekt. Hij draait me om en duwt zijn vinger in me terwijl hij met zijn lul tegen mijn billen aanrijd. Hij legt een duim op mijn klit en masseert hem zacht. Ik kom kreunend klaar en voel hoe hij zijn zaad tegen mijn billen spuit. Hij blijft even tegen me aan staan hijgen, dan doet hij de blinddoek af en drukt een zoen op mijn schouder. Ik hoor hem weglopen en draai me om. Ik kijk hem na en loop dan verward naar huis. Ik kan bijna niet geloven wat ik net gedaan heb, midden op de dansvloer.
Als ik thuis ben stuur ik Judith een appje, te moe om te bellen. Ik stap nog even onder de douche en laat me in bed vallen.

De volgende ochtend word ik al om 7 uur wakker. Hoopvol loop ik naar de deur om te kijken of er weer een nieuwe boodschap is. Ik zie een briefje en vouw het snel open.
Er staat alleen 'bedankt.' Ik denk "Geen nieuwe opdracht?" en voel een golf van teleurstelling. Ik ga nog even in bed liggen en vraag me af of ik iets fout heb gedaan de vorige avond. Meteen denk ik "Wat doet die man met me? Ik ben altijd onafhankelijk geweest en ik heb me nog nooit laten commanderen door een man." Ik neem me voor om me niet meer zo afhankelijk op te stellen, hoewel ik diep van binnen weet dat hij alles met me kan doen.
Ik ga uit bed, zet de koffie aan en maak een ontbijt klaar. Ik ga achter de pc zitten en probeer wat te werken, maar mijn gedachten gaan steeds weer naar de vorige avond. Als ik de brievenbus hoor voel ik mijn hart een slag overslaan en ga meteen kijken. Het is alleen maar wat reclame. Ik kijk de stapel 3 keer door om zeker te zijn dat er niets van hem tussen zit. Ik kijk naar mezelf in de spiegel die in de hal hangt en denk "ik herken mezelf gewoon niet meer" en krijg het ineens benauwd.
Ik loop naar buiten de frisse ochtendlucht in en haal diep adem. Ik voel opeens dat hij in de buurt is en kijk even snel om me heen. Ik kan hem niet ontdekken en besluit een stukje te wandelen. Ik loop naar het parkje tegenover mijn huis en zie een grote hond op me afkomen. Ik schrik, maar hij rent me voorbij om met een bal weer terug te rennen naar zijn baasje. Ik wandel rustig verder en zie een kennis van me en loop even naar hem toe. "Hee, Tamara hoe is het?"vraagt hij hartelijk."Ik
hoorde dat je gisteravond bent flauwgevallen in de Kroon, gaat het nu weer?" Ik denk 'Gelukkig, ze denken dat ik ben flauwgevallen' en zeg "Ja, het was de warmte, denk ik. En hoe is het met jou?" Hij zegt "Oh, gelukkig maar, ja met mij gaat het goed. Ik heb net een grote promotie gemaakt en Vera en ik verwachten ons eerste kind." "Oh, wat leuk, gefeliciteerd" zeg ik. Vanuit mijn ooghoek zie ik hem lopen en ik zeg snel dat ik binnenkort wel even een bakje kom doen en loop door. Hij loopt langzaam achter me aan en ik voel dat ik kippevel krijg onder zijn blik. Ik loop het parkje uit en sla af een steeg in. Hij loopt achter me aan en ik blijf staan. Ik voel hoe hij, heel langzaam, steeds dichterbij komt. Hij pakt mijn arm en draait me om. Ik kijk hem recht in zijn ogen en word al weer nat bij de gedachte aan gisteravond. Hij laat een hand onder mijn t-shirt glijden en kneed mijn al harde tepel. Ik kreun en hij glimlacht. Hij geniet duidelijk van de uitwerking die hij op
me heeft. Hij drukt een briefje in mijn hand en loopt weg. Ik vouw het open 'vanavond eten bij de Zwaan, er ligt thuis kleding voor je klaar' staat er. Ik loop terug en denk 'de Zwaan? Dat is een chique restaurant'. Als ik thuis kom ligt er een pakje voor mijn deur. Ik loop naar binnen en maak het open, er zit een mooi rood jurkje in met laag uitgesneden decollete en lange mouwen. Het is gelukkig wat langer en komt tot halverwege mijn dijen. Er zit een briefje bij 'draag dit zonder ondergoed, vanavond 7 uur.'
Ik ga achter mijn pc zitten en nu gaat het werken beter. Ik werk me door 2 verhalen van het erotische boek heen en zie dan dat het inmiddels 4 uur is en ik begin trek te krijgen. Ik eet een cracker met kaas om mijn eetlust niet te bederven en ga me douchen. Als ik onder de douche vandaan kom en me afdroog voel ik weer dat hij in de buurt is en kijk uit het raam. Hij staat aan de overkant. Ik ga voor het raam staan en sla mijn handdoek even open. Hij blaast me weer een kus toe en loopt weer weg.
Ik doe mijn badjas aan, ga op de bank zitten en zet de tv nog even aan om de tijd te doden. Om kwart over 6 kleed ik me aan en steek mijn haar op. Ik maak me licht op en stuur Judith nog even een app dat ik vanavond weer een afspraak met hem heb. Ik doe mijn rode pumps aan en loop de deur uit.

Bij het restaurant blijf ik even twijfelend buiten staan. Ik weet niet of hij al binnen is en weet ook niet onder welke naam hij gereserveerd heeft. Er komt een gastvrouw van het restaurant naar buiten lopen en ze zegt mijn naam. Ik knik en ze zegt "Loopt u maar mee, er is voor u gereserveerd."
Ik word naar een tafel bij het raam begeleid en een ober komt met een fles champagne aanlopen. "Ik heb nog niets besteld" zeg ik. "Dit komt van uw tafelgenoot, hij heeft mij gevraagd om u te laten weten dat hij vertraagd is en u in al uw wensen te voorzien" en hij geeft me de menukaart. Ik kijk de ober na en kijk om me heen of ik hem ergens zie. Ik hoor mijn maag rommelen en besluit vast een voorgerecht te bestellen. De ober neemt mijn bestelling op en ik drink van de champagne. Als de ober terugkomt met mijn bestelling is er nog steeds geen spoor van hem te bekennen. Ik eet rustig mijn soep en begin er over na te denken hoe lang ik bereid ben nog te
wachten, ik heb geen zin om een hele maaltijd alleen te zitten in een restaurant. Als ik mijn soep op heb bestel ik een hoofdgerecht en zeg tegen de ober dat hij daarna de rekening mag opmaken als mijn tafelgenoot er dan nog niet is. De ober komt later mijn eten brengen en geeft me een briefje. 'Ik ben er voor het toetje' staat er. Ik zeg tegen de ober dat hij nog mag wachten met het opmaken van de rekening en geniet van een heerlijke maaltijd. Ik eet net mijn laatste hap als hij
binnenkomt. Ik zie hem overleggen met de ober en hij komt bij me zitten. Hij legt meteen een hand op mijn been om te kijken of ik een slipje draag. Even voel ik zijn duim tegen mijn klit en ik bijt op mijn onderlip. Hij besteld 2 dame blanche en hij voert me langzaam het toetje. Als het op is betaald hij de rekening en wijst naar de deur.

Als we buiten zijn kijk ik hem vragend aan. Hij glimlacht even en pakt mijn hand. We lopen richting mijn huis en ik denk 'zou het dan eindelijk gebeuren?'
Als we mijn huis inlopen pakt hij mijn hoofd vast en zoent me. Ik beantwoord hem vol overgave en hij laat zijn handen onder mijn jurk glijden. Hij trekt de jurk naar beneden en bijt in mijn tepel, ik kreun hard en hij duwt me naar achter en bekijkt me van top tot teen, ik krijg het gevoel dat hij me in zijn geheugen aan het prenten is. Hij doet mijn jurk helemaal uit en trekt dan zijn eigen overhemd uit. Ik wil hem omhelzen maar hij houd me tegen, legt zijn handen op mijn borsten en begint ze zacht te masseren. Hij laat een hand afdalen naar mijn onderbuik en raakt even kort mijn schaamlip aan. Ik kreun en ben meteen kletsnat. Hij doet een stap naar achter
en doet de rest van zijn kleren uit. Hij gaat voor me staan en tilt me teder op en legt me op het bed. Ik lig op mijn rug en hij komt voor me zitten en begint mijn tenen 1 voor 1 te likken. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij langzaam omhoog komt, via mijn voeten naar mijn onderbenen tot hij mijn dijen zoent. Voorzichtig duwt hij mijn benen uit elkaar. Hij zoent mijn liezen en laat even weer een vinger langs mijn schaamlip gaan. Er gaat een schokje door mijn lijf als hij een vinger naar binnen laat glijden om hem er meteen weer uit te halen. Dan gaat hij weer overeind zitten en kijkt weer een poosje naar me. Na een paar minuten hou ik het niet meer en kom overeind en geef hem een tongzoen. Ik sluit mijn hand om zijn lul en masseer hem traag, hij duwt zacht op mijn hoofd en ik sluit mijn lippen om zijn eikel. Ik laat mijn lippen langzaam over zijn lul zakken tot zijn lul helemaal tot zijn ballen in mijn mond zit. Ik laat mijn lippen weer terug glijden en kijk hem aan. Hij duwt me achterover op bed en komt naast me liggen. Heel langzaam en teder streelt hij mijn kut en duwt dan plots keihard een vinger naar binnen. Hij vingert me hard en ik kom schokkend klaar. Weer dat glimlachje om zijn mond.
Hij trekt me overeind en gaat nu zelf liggen, ik kijk hem even aan, ga op hem zitten en eindelijk laat ik zijn lul in me glijden. Hij houd mijn heupen vast om het ritme aan te geven. Hij beweegt me langzaam op en neer. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en geniet van elke keer dat ik hem diep in me voel stoten. Hij versnelt iets en drukt even een vinger op mijn klit. Ik geef een gil en voel een vinger even mijn kont inglijden. Ik hijg steeds zwaarder en hij komt rechtop en tilt me van het
bed terwijl hij in me blijft. Hij neukt me nu staand tegen de muur en ik voel weer een vinger mijn kont ingaan. Hij schuift hem langzaam heen en weer, terwijl hij me steeds sneller neukt. Ik kom weer schreeuwend klaar en hij houd me tegen zich aan als het orgasme uit mijn lijf wegtrekt. Hij legt me weer op bed en nu ligt hijboven op me. Hij zoent me weer en begint weer traag te stoten. Als hij steeds sneller gaat zet ik mijn nagels in zijn rug en ik hoor aan zijn ademhaling dat het nu
niet lang meer duurt. Na nog een paar harde stoten hoor en voel ik hem kreunend klaar komen. Hij blijft even liggen en ik streel hem over zijn wang. Dan gaat hij naast me liggen en ik leg mijn hoofd op zijn arm. Hij draait op zijn zij en drukt een zoen op mijn voorhoofd en we vallen in slaap.
Als ik midden in de nacht wakker word is hij weg. Ik vind een briefje op het kussen 'bedankt, dit was mijn afscheid'

Ik lees het nog eens en er rolt een traan over mijn wang, maar heb ook een gevoel dat het zo goed is. Dat het afscheid op deze manier moest en niet anders kon.
pi_191846716
Nice leuk verhaaltje
  zondag 5 april 2020 @ 08:49:15 #239
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_192458105
Je komt naast me zitten, zwaait je arm om me heen en heeft me een knuffel en een kus op m’n wang. Ik ben hier met vrienden, jij ook. Zo kennen we elkaar ook, via via.
En zo nu en dan komen we elkaar hier tegen. Je bestelt een biertje en mengt je in het gesprek aan onze tafel terwijl ik aan m’n wijntje sip.

De avond vordert en de verhalen worden sterker, er wordt veel gelachen en de drank vloeit rijkelijk. Ik vermaak me prima met m’n vrienden, jij heb ondertussen een geanimeerd gesprek achterin het café.
Ik moet naar de wc en loop naar achteren waar ik jou tegenkom. Ik knipoog en jij geeft me een tikje tegen m’n billen op het moment dat ik langs loop. Achterin bij de wc’s is het rustig, de muziek en het geroezemoes klinkt gedempt.
Nadat ik m’n handen heb gewassen, kijk in de spiegel en haal ik m’n handen door m’n haar terwijl ik keurend naar mezelf kijk. Ik stap uit de wcruimte en wil teruglopen naar het geroezemoes wanneer jij tegen de wand aangeleund mijn grijnzend aankijkt. Ik loop op je af maar je gaat niet opzij. Ineens voel ik de spanning tussen ons. Ik kijk je vragend aan maar zeg niets.

Jij pakt m’n hand en loopt met mij langs de wc’s verder door naar achteren, deur door hoekje om, nog een deur door en zo staan we buiten op straat. Ik heb niets gezegd en ben gewillig met je meegelopen.

“Ik woon hier vlakbij” zeg je en je neemt me mee. Nieuwsgierig laat ik me aan jouw hand meevoeren. Binnen enkele minuten staan we in de gang van jouw woning. Je hebt de deur al gesloten en je slaat je grote armen om m’n middel en geeft me zachtjes en langzaam een kus op m’n wang. Je stoppelbaardje prikt en ik voel een warm gevoel in m’n buik opstijgen naar m’n hoofd.
Ik draai m’n hoofd iets en zoek met mijn lippen jouw lippen. Mijn armen leg ik op/om je schouders en ik duw m’n lippen op de jouwe. Ondanks jouw voortvarendheid lijk je verrast door mijn reactie. Je houdt iets in, maar wanneer je merkt dat ik jou naar me toe trek twijfel je niet meer en zoen je me volovergave op m’n mond. Je warme tong draait sensueel om mijn tong, je trekt m’n lijf dichter tegen jouw lijf aan. Ik woel met een hand door je haar, met de andere bevoel ik je schouder, bovenarm en rug.

Mijn lichaam gloeit en in m’n hoofd hoor ik maar één ding; ‘ik wil je’.
Je zoent me steeds intenser, dierlijker en ondertussen leidt je mij je woonkamer in. Ik bedoel je lichaam steeds wilder. Jij doet hetzelfde en trekt daarbij telkens m’n rokje iets hoger terwijl je m’n billen stevig vastgrijpt. Dit windt mij enorm op, zo stevig vastgepakt worden en ik kreun zachtjes. Je merkt dit en begint met nog dierlijker te zoenen en mijn lichaam te ontdekken.

Ik duw m’n hand tastend over je borstkas naar beneden. Ik bevoel je en ben op zoek naar de gulp van je jeans. Je stopt ineens met zoenen, grijpt m’n bovenramen stevig beet en duwt me iets van je af. Kijkt me met je intense blik aan. Je laat me los en maakt in één beweging je broek open en schuift je broek en boxershorts naar beneden. Je kijkt me nog steeds intens aan. Ik kijk vervolgens naar je pik. Je bent zo te zien al aardig opgewonden.
Voordat ik iets kan doen of zeggen pak je met beide handen m’n hoofd beet en zeg je streng “op je knieën”. Ik voel hoe opgewonden ik hiervan word. Ik gehoorzaam je en ga op m’n knieën voor je zitten.

Ik wil jou pik in mijn mond laten glijden, maar je houdt m’n hoofd nog steeds vast “nee, eerst je shirt en bh uit”. Je laat m’n hoofd los en ik gehoorzaam gewillig. Ik merk dat m’n tepels stijf zijn van de opwinding en ik voel dat ik ook behoorlijk nat ben geworden.

“Lik m’n ballen” en ik neem direct je ballen in m’n mond. Ik sabbel aan ze, lik ze, zuig aan je. Ik hoor jouw ademhaling zwaarder en sneller worden. Ik lik je steeds verder omhoog over je keiharde schacht. Lange halen vanaf je ballen, over je schacht naar boven naar je glanzende en strakgespannen eikel.

Ik besluit je grote stijve pik in mijn mond te nemen. Jij reageert meteen heel fel en ruw. Je pakt m’n hoofd weer beet en duw m’n mond over je pik heen. Jij bepaalt het tempo. Jij bepaalt hoe diep je je pik in mijn keel duwt. Ik schrok eerst even van je ruwe actie, maar direct daarna windt het mij nog meer op. Ik voel dat m’n slipje ondertussen kletsnat is geworden.

Opeens laat je me los, “opstaan!” Ik gehoorzaam direct. Je zoent me terwijl je met m’n borsten speelt. Ondertussen doe je je shirt ook uit en sta je volkomen naakt voor me.

Al zoenend en met m’n borsten spelend geleid je me verder je woonkamer in. Daar staat een grote chesterfield bank met hoge leuning.

“Perfect” zeg je en je pakt me ruw beet, draait me om en duwt me tegen de achterkant van de bank aan. Vervolgens duw je m’n bovenlichaam over de leuning heen zodat je goed uitzicht hebt op m’n billen.
Je knielt achter me en schuift m’n rok omhoog. Je zet m’n voeten uit elkaar en duwt je neus tegen m’n kletsnatte slipje aan. Je snuift de geur van mijn geiligheid op en begint door m’n slipje heen te sabbelen aan m’n lipjes en clit.

Ik hoor wat gerommel en voordat ik op kan kijken voel ik iets kouds bij m’n billen. Ik hoor een kort metalen geluid en besef dan dat je mijn slipje in stukken heb geknipt.
Het kan me niets schelen, ik ben zo opgewonden dat ik alles geil vindt.

“Spreid je billen!” gebied je me, en ik sla mijn handen over m’n forse billen en gehoorzaam.

Je begint met met lange halen te likken. Je begint bij m’n clit, langs m’n lipjes zo naar m’n kontgaatje. “Oh wat ben jij nat zeg”. Je blijft me intens likken, sabbelen, zuigen. Je aandacht gaat steeds meer naar m’n kontgaatje. Je begint me daar te masseren met je vinger. Ik voel ondertussen de warmte door mijn lichaam stromen, m’n tepels steken fier vooruit en m’n kutje blijft maar geiligheid produceren. Je vinger over m’n kontgaatje voelt zo geil. Ik voel dat je wat druk uitoefent om naar binnen te komen.
Even stop je en sta je op “blijf zo staan!” zeg je streng en ik gehoorzaam.

Even later ben je terug en begin me weer te masseren bij m’n kontgaatje. Je likt, de draait met je vinger, duwt en beweegt en dan voel ik je vinger in m’n anus glijden. Oh wat voelt dit goed, nooit geweten dat dit zo lekker kan zijn. Ik kreun van genot en dat heb jij goed opgemerkt. “Ah dit vind je lekker hè?! Dan heb ik nog wel wat moois voor jou”.
Je haalt je vinger langzaam uit m’n anus, wat ook weer een intens lekker gevoel geeft. Ik voel je tong weer daar en je vinger. Of vingers? Het lijkt wat groter, maar ik geef me volledig over aan jou en kreun bij elke lik of andere aanraking. Ik voel dat je m’n kontgaatje weer aan het masseren bent, ik voel de druk en het enige wat ik denk is; ‘ga door!’.
“Hoe graag wil je dat ik door ga?”
-“Heel graag” zegt ik hees
Ze zegt niets meer maar ik voel dat je tegen m’n anus aanduwt, en dan kom je naar binnen. Ik voel me strak, het is net niet pijnlijk en daardoor nog geiler. Je duwt verder, het wordt groter ‘dit is geen vinger’ denk ik. En het wordt nog groter, ik voel hoe het mij vult. En dan wordt het ineens veel kleiner. Ik realiseer me dat je een buttplug in me hebt geduwd. Direct daarna grijp je m’n dijen beet Neude je ruw jou grote stijve pik in m’n drijfnatte kutje. Ik geef een gil van schrik en genot. Oh wat voelt dit goed.

Je begint me direct stevig te neuken. Je gromt van genot en ik kan niet ophouden met kreunen.
Je pakt al neukend m’n schouders beet en trekt mij naar je toe. Ik word daardoor met een holle rug omhoog getrokken. M’n borsten klotsen tegen elkaar in het ritme van jouw stoten. Je komt zo mogelijk nog dieper in me.
“Weet je wat ik nu geil vind?” vraag je tussen je stoten door. “Doe je ogen eens open. Je kunt jezelf in het raam zien”
Ik open m’n ogen en zie inderdaad mijn bungelende borsten en jouw stotende lichaam in de spiegeling van het raam in deze schemerig verlichte kamer. Ik zie ook iets anders bewegen, en dan zie ik dat je ook geen rolluiken hebt en iedereen buiten ons ook kan zien! Ik schrik.

“Ja en iedereen die langsloopt kan ons nu ook zien” ik hoor je grijnzen en je voert het tempo nog wat verder op. De schrik is van korte duur want ik vind dit toch ook wel ontzettend geil. Ik houd m’n genot niet meer in en kreun bij elke stoot in mijn kutje terwijl ik met m’n tepels speel en ons bekijk in het raam.
  dinsdag 7 april 2020 @ 15:17:31 #240
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_192496410
Het is stil. Het personeel is afgeschaald, op een klein team na werkt iedereen thuis. We verwachten een rustige dag. Het is nog vrijdag ook. De hele week was er weinig te doen. We hebben inmiddels alles al schoongemaakt en opgeruimd. De telefoon gaat nauwelijks. Toch verveel ik me niet, want jij bent er ook. Deze gekke tijd heeft ook een voordeel; ik heb quality time met jou.

De hele week ben ik al onrustig. Ik móét naar je kijken. Ik denk dat verder niemand het door heeft, maar dat weet ik niet zeker. Af en toe kijk jij ook naar mij en dan slaan de vlammen me uit. Soms vergeet ik op zo’n moment adem te halen. Hoe kan dit? Ik ben nog nooit eerder iemand tegengekomen die ik zó aantrekkelijk vind.

Het begon met je stem. O, die stem. Ik kan er maar niet het juiste woord voor vinden. Hij is zacht. Niet qua volume, maar qua toon. Warm. Je stem voelt als het moment waarop ik wakker word op een ijskoude zondagochtend en mezelf in m’n dekbed heb gewikkeld en me realiseer dat ik helemaal m’n bed niet uit hoef en gewoon nog even lekker kan blijven liggen als een burrito.
Ontspannend. Troostend. Comfortabel.

Daarna je gezicht. Drie-dagenbaard, kraaienpootjes en pretlichtjes. Jongensachtig, speels. Je bent een jaar of twaalf ouder dan ik, denk ik. Weet ik niet eens precies. Maakt me ook niet uit. Als ik het zo zie, verwacht ik een sportief lijf onder dat overhemd. Daar moet ik maar niet te veel aan denken. Straks val ik nog flauw! Het is echt héél erg! Ik lijk wel een puber!

De dag is stil, zoals verwacht, maar ik voel me onrustig. Voor mijn gevoel vliegt de tijd voorbij. Ik wil niet dat het 17.00u wordt, want dan begint het weekend en dan moet ik weer tot maandag wachten voordat ik weer naar je mag kijken.

Maar als ik oplet, merk ik dat er vandaag iets aan je is veranderd. Ik weet alleen niet wat. Je bent stiller, gereserveerder. Afgeleid? Ik vraag me af wat je aan je hoofd hebt.

Het einde van de middag nadert. De eerste collega gaat naar huis. Ik pak m’n papierbak en loop naar het rommelhok om hem te legen. “Fijn weekend!” hoor ik iemand roepen. Die gaat ook naar huis. Ik stort m’n papierbak leeg en als ik de deur van het rommelhok sluit, hoor ik stevige voetstappen.

Ik realiseer me dat jij en ik nog met z’n tweetjes over zijn. Van schrik laat ik m’n papierbak vallen. Jij komt met een daadkrachtige pas recht op me af. Met je hele lijf druk je me tegen de deur aan. Ik vang je op. Je neemt m’n gezicht in je handen en drukt je lippen op de mijne. Je hand verdwijnt in mijn haar. Je zoent gulzig, gepassioneerd.

Wat overkomt me nou!? Is dit echt? Ik zoen je. Ik proef je. Ik voel je. Er ontsnapt bij mij een kreuntje. Dit voelt beter dan dat ik me had voorgesteld. Je handen dalen af naar mijn rug. Ik merk dat je enthousiasme toeneemt. Ik wil je zo graag en druk met mijn heupen tegen je aan.

Plotseling maak je je van me los en doe je een stap achteruit. Buiten adem kijken we elkaar aan.
“Dat was…eh..” stamel ik.
“Onverwacht?”
“Ja, nogal.”
Daar sta je, ineens verlegen. Je haar in de war, je overhemd gekreukeld, een losse veter.

Ik pak je bij je stropdas en trek je naar me toe. We zoenen weer. Ik merk bij jou de opluchting. Sukkel. Ik heb volgens mij nog nooit eerder met zulke enorme zaad vragende ogen naar iemand gekeken. Dat moet je toch opgevallen zijn? Blijkbaar niet. Misschien maar goed ook. Want als jij het had kunnen zien, dan was het voor de rest van de wereld ook niet onopgemerkt gebleven.

Je pakt mijn hand en neemt me mee naar je kantoor. De lamellen gaan dicht en de deur op slot. De wereld is buitengesloten. Het hek is van de dam. We zoenen weer. Ik doe een stapje naar achteren en voel dat ik tegen je bureau aan sta. Mijn handen dalen af. Onhandig frummel ik aan je gesp. Ik ben ongeduldig. Als ik alles los en open heb, begin ik met je te spelen. Ik hoor aan je ademhaling dat je het snel moeilijk krijgt en daar ben ik toch een beetje trots op.

Je komt steeds verder over me heen geleund. Ik voel dat er van alles achter me staat. Zonder te kijken wil ik de boel aan de kant schuiven. Jij bent blijkbaar ook ongeduldig, want je reikt achter m’n rug en maait met een beweging alles op de grond. Ik schrik even van het kabaal, maar ga dan liggen op het blad. Je schuift mijn rok verder omhoog en trekt m’n kletsnatte broekje opzij. Ik wil je zo graag.

Als ik je verwelkom, houden we allebei onze adem in. Even bewegen we helemaal niet. Ik voel je hartslag binnenin mij. We wachten nog even iets langer. Dit moment is waar we zo naar verlangd hebben. En het klopt, dit moet zo zijn.

De spanning is nu iets afgenomen. Langzaam begin je te bewegen. Je wilt zien hoe ik reageer. Dit is niet genoeg voor mij. Ik wil je harder. Maar dat durf ik niet zo goed te zeggen. Je verhoogt je tempo iets. Dit begint er meer op te lijken. Blijkbaar is mijn genoegen duidelijk zichtbaar, want je gaat nog iets sneller en dan ook wat harder. Dit is precies goed. Ik sluit m’n ogen en concentreer me op wat ik voel. Ik kan er niets aan doen, ik móét geluid maken. Het bureau blijkt ook niet zo sterk als dat het lijkt en bonkt tegen de muur.

Ineens stop je. Je trekt me van het bureau af, draait me om en duwt me voorover. Daar ben je weer. Ik slaak een kreetje. Vrijwel direct begin je te stoten. Het lijkt wel alsof je me met bureau en al door de muur heen wil stampen. Ik ga liggen en ik laat me nemen. Het bureau doet pijn tegen m’n heupen. Ik pak het blad aan weerszijden vast. Ik krijg een tets op m’n bil. Ik hoor aan je dat je tegen je hoogtepunt aan zit.

Maar ik eerst. Ik schreeuw het uit. Doordat je door blijft stoten, duurt mijn orgasme ook langer. Dan kom je vrijwel tot stilstand en ik voel hoe je me alles geeft wat je hebt. Ik lig uit te hijgen. Jij schokt nog wat na.

Met een blos op onze wangen fatsoeneren we onze kleding. Dan horen we de poetsmachine van de schoonmaker. De schrik slaat me om het hart. Hoe lang is hij hier al? Hoe laat is het überhaupt? Zou hij ons gehoord hebben? In stilte wachten we tot de machine de hoek om is. Dan sluipen we het kantoor uit, langs de kapstok en verlaten het pand.

Dit gaat zeker nog een keer gebeuren. Maar niet hier.
  vrijdag 10 april 2020 @ 16:13:53 #241
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_192553718
Het is een mooie lentedag. De lucht is strakblauw, de temperatuur is aangenaam en er staat een lekker briesje.
Ik ben alleen thuis; jij bent aan het klussen bij je ouders. Ik heb net besloten dat ik lekker in de tuin gaan liggen op de stretcher. Het is de laatste tijd zo druk geweest, dat ik eigenlijk wel toe ben aan wat rust.

Vandaag ga ik nergens meer heen, ik heb dan ook alleen een dun jurkje aangedaan. Voor de vorm heb ik nog een boek meegenomen, maar zodra ik op de stretcher lig voel ik m’n oogleden al zwaar worden in het heerlijke zonnetje en de vrolijk kwetterende vogels.
Ik rek me uit en laat m’n armen ontspannen boven m’n hoofd rusten. Ik sluit m’n ogen en dwarrel al snel weg in een half-slapende staat. De warme zon op m’n huid, het briesje dat met de zoom van m’n jurkje speelt, de stilte op straat met alleen het geluid van de vogels in de buurt.

Ik weet niet hoe lang ik zo lig wanneer ik iets van geritsel hoor links naast me. Langzaamaan word ik wakker, ik richt m’n hoofd iets op en open mijn ogen. Ze zon schijnt zo fel in m’n gezicht dat ik alleen een vage schaduw voor m’n zie die snel en stil op me afkomt. Ik ruik de wasverzachter en een fractie van een seconde later voel ik dat een frisgewassen en inmiddels droog hemdje over m’n ogen wordt gelegd en vastgebonden. ‘Ben je nu al terug van je ouders?’ zeg ik, maar je zwijgt.
Ik glimlach en laat m’n hoofd weer op de stretcher rusten. Ga jij je gang maar, denk ik, terwijl ik gewillig toesta dat je ook m’n polsen samen vastmaakt met waarschijnlijk een ander kledingstuk dat je van de waslijn hebt gepakt.

Ik draai m’n hoofd naar links en wacht af wat er gaat gebeuren. Ik probeer te horen waar je bent, maar het enige wat ik hoor zijn de vrolijk fluitende vogels. Geconcentreerd luisterend voel ik nog beter hoe de zonnestralen mijn lijf verwarmen. Het feit dat ik nu niets kan zien windt me meer en meer op. Ik heb zin in jou!

Dan voel ik je grote warme handen bij mijn enkels. Ik schrik van de aanraking omdat ik het niet had verwacht, maar ik ontspan direct weer en laat je je gang gaan. Je vingers glijden over mijn enkels en mijn onderbenen. Iets naar boven en weer naar beneden, heel licht strelend en dan weer wat steviger. Telkens gaan je grote warme handen iets hoger en dwalen ze vervolgens weer naar beneden.

Ik draai m’n hoofd loom naar rechts en kreun zachtjes om mijn goedkeuring te laten blijken.
Je plaatst je beide handpalmen nu aan de binnenkant van m’n knieën en duwt ze zachtjes uit elkaar. Hmmm, ik geniet van jouw aanrakingen en schuif gewillig m’n benen uit elkaar. De wind zorgt ervoor dat m’n jurkje wat opwaait, waardoor ik een verkoelend briesje langs m’n inmiddels vochtige lippen voel. ‘Ooh’ kreun ik zachtjes, de sensatie verrast me. Ik voel nu ook dat m’n tepels zich nog strakker trekken en tegen de stof van m’n jurkje aan prikken alsof ze bevrijd willen worden. Ik maak m’n rug hol en beweeg m’n heupen iets heen en weer.

Het lijkt erop dat het jou ook opgevallen is dat ik geen slipje aan heb. Je hebt de zoom van m’n jurkje gepakt en naar boven omgeslagen op m’n buik. Hierdoor is mijn gehele onderlijf nu ontbloot. Mijn benen liggen hangen nu aan weerszijden van de stretcher. Ik denk een zacht, goedkeurende brommende kreun van jou te horen. Ik voel je handen niet meer. Hier lig ik, m’n kale venusheuvel in de warme zon, m’n stijve tepels die tegen de stof van m’n jurk aanwrijven. Ik wind mezelf verder op terwijl ik me bekeken voel door jou.

Je plaatst de handen aan de binnenkant van mijn dijen en duwt m’n benen nog iets verder uit elkaar. Zonder terughoudendheid duw je je gezicht tegen mijn lippen aan. Ik voel je neus tegen mijn clit en je tong over en tussen mijn lippen glijden.
‘ooh’ zeg ik harder dan ik zou willen. Je laat er geen gras over groeien!
Je likt m’n lippen en speelt met je tong met mijn inmiddels gezwollen clit.
Zo speels en voorzichtig als je net was, zo rauw ben je nu, ik schrik er een beetje van. Terwijl je likt, en zuigt aan m’n vochtige schaamlippen en clit wrijf je je handen over mijn buik naar boven naar m’n ronde borsten en stijve tepels. Je kneedt m’n boezem en knijpt venijnig in m’n tepels! Wow! Zo ken ik je niet! Er lijkt iets dierlijks in je los te zijn gekomen!

Je duwt je tong zo diep mogelijk in me. Ik voel je tanden tegen m’n clit aan bewegen. Ik geniet van deze verwennerij en kronkel heen en weer terwijl ik zwaar adem en zachtjes kreun.

Je linkerhand glijdt naar m’n venusheuvel en masseert nu m’n clit. Even stop je met alle aanrakingen. Ik wacht verwachtingsvol en vol verlangen af tot ik je weer voel. Dan duw je ineens vrij ruw en een paar vingers in m’n gladde kutje. Je begint me vrij ruw te neuken met je linkerhand. Ik denk dat je minstens 3 vingers in me hebt, maar ik kan en wíl er niet over nadenken. Ik ben verbaasd over je doortastendheid, maar bovenal ben ik opgewonden en wil ik dat je vooral doorgaat.

Je voert het tempo op en het lijkt of je steeds dieper in me verdwijnt. De stretcher kraakt van de kracht die je uitoefent maar ik wil alleen maar meer. Was ik me er eerder nog bewust dat ik buiten in de tuin lig, nu waan ik mij in geluidsdichte ruimte en kreun ik luidt. Het kan me niets meer schelen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, zo geil als ik nu ben, zo diep als jij mij nu met vingers neukt. Het tempo dat verder en verder omhoog gaat. Nu voel ik je rechterhand plat op m’n onderbuik, je drukt me naar beneden, alsof je zeker wil weten dat ik niet ga opstaan. Ondertussen voer je het tempo met je linkerhand nog verder op.
Ik voel m’n orgasme opkomen en wil m’n heupen bewegen, maar jij duwt me stevig naar beneden terwijl je me vingers met kracht steeds dieper in en uit mijn kutje stoten. M’n spieren in mijn gehele onderlijf trekken samen en ik ga ongecontroleerd trillen. Een warmte explosie stijgt op vanuit mijn onderbuik, door m’n ruggengraat, m’n borsten en tepels. M’n hoofdhuid trekt samen, ik voel de warmte in m’n hoofd en wangen verzamelen. Je trekt ineens je linkerhand uit mij en haalt ook je rechterhand van mijn onderbuik af.
Ik weet niet wat m’n overkomt! Ik hoor dat ik hard aan het kreunen ben. M’n onderlijf schokt ongecontroleerd en op dat moment voel ik een enorme ontlading vrijkomen. Ik voel spetters op m’n buik en op m’n benen terwijl ik nog naschok van genot besef ik me dat ik zojuist squirtend ben klaar gekomen! Dit heb ik nog nooit meegemaakt, wat een onbeschrijflijk zalig gevoel! Ik hijg om op adem te komen.

Zodra ik wat wil zeggen haak jij je linkerduim in mijn mond en j e trekt me overeind zodat ik nu rechtop zit. Vervolgens leg je je keiharde pik in mijn mond.
Nu wil jij tot een hoogtepunt komen. Ik begin je te pijpen, je duwt je lul ritmisch in m’n mond, ik denk dat je niet lang nodig hebt. Je schuift m’n geïmproviseerde blinkdoek van m’n hoofd en maakt m’n polsen los. Je grijpt m’n achterhoofd en haar stevig beet zodat je het tempo kan bepalen.
Ik neem je pik met genoegen in m’n mond. Ik zuig en probeer je zo diep mogelijk in mijn keel te pijpen. De zon prikt in m’n ogen en langzaam begin ik aan zoveel licht te wennen. Je voert het tempo flink op en ik hoor je zwaar hijgen en kreunen. Nu kan ik weer wat zien, je tempo gaat nu veel meer omhoog, ik voel dat je bijna gaat klaarkomen. Met je linkerhand trek je m’n hoofd naar achteren, ‘mond open!’ klinkt er met een diepe, rauwe stem. Ik gehoorzaam en kijk knipperend naar boven in jouw gezicht.
Je spuit je zaad in m’n mond en tegen m’n lippen terwijl ik in jouw grijzende blik kijk en er een schok door mij heen gaat.
Ik ken jou helemaal niet!
pi_193185055
[i]-heel mooi geschreven, echt waar. Maar dit is een verhaal dat wel heel erg op het randje ligt en zelfs mij een onprettig gevoel geeft. Dus voor de jongere en onervaren lezers wis ik m, zodat ze geen rare ideeen krijgen en een ander daar de dupe van wordt. Hopelijk begrijp je mijn beslissing...-/i]

[ Bericht 94% gewijzigd door Lenny77 op 05-12-2020 10:47:51 ]
pi_193378723
.
  maandag 6 juli 2020 @ 00:55:43 #244
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi’s
pi_193951969
Aan de Waterkant...
(Sexverhaal met de nadruk op een verhaal over een spannend sexavontuur.)

Het begon toen ik 4 jaar geleden begon te werken in een Hotel ergens in het midden van het land.
De werkgever was een aardige vrouw van eind 40, en we konden goed met elkaar opschieten, het werk was redelijk eentonig.
Ik werkte parttime en ik had het er erg naar mijn zin,
Mijn man werkt fulltime, en zo werden de rekeningen betaald en gingen we 2 x per jaar op vakantie.
Tot dusver een doorsnee gezin met een burgerlijk leventje.
Nadat ik zo ongeveer 1,5 jaar er werkte kregen we een nieuwe collega Michel.
Een erg leuke jongen van 32 jaar, en hij zag er ook goed uit, dat zag ik meteen.
Niet dat ik thuis veel te klagen had maar ik heb m'n ogen niet in mijn broekzak.
Dus hij viel op niet al te groot, donkerbruin haar achterover gekamd, bruine ogen en normaal gespierd postuur. Maar wat hem vooral interessant maakte was hoe hij met iedereen omging de gasten maar ook de collega's.
Hij had veel humor, maar ook wel een flirterige humor.
Dit viel natuurlijk bij de vrouwelijke gasten in de goede smaak, maar sommige echtgenoten konden hem een vernietigende blik toewerpen.
En daar genoot hij dan erg van, zo kwam het dat we daarover in de pauzes ook weleens praten.
En het waren ook die momenten dat hij mij aankeek en lachte …. en ik smolt of ik dat nu wou of niet. Ik vond het belachelijk van mezelf, ik was toch geen pubermeisje meer die kwijlend naar een stoere jongen keek en verdronk in zijn blik.
Maar wat ik toen nog niet wist, was dat dat precies was wat er ging gebeuren.....

Het was vrijdagochtend en met Q-Music aan reed ik al zingend naar m'n werk.
Wat een heerlijke dag echt zo'n bijna zomerdag krap aan 20 graden maar de natuur en ook ik voelden het gewoon. Dit werd een heerlijke dag aangekomen op m'n werk kreeg ik te horen dat mijn collega waar ik altijd de hotelkamers mee deed, vreselijk naar was gevallen en geopereerd moest worden aan haar gebroken been.
Dat betekende dat ik het vandaag nog heel erg druk ging krijgen, na een snel bakje koffie spoedde ik me snel naar de eerste kamers.
Ppppfff nou dat mooie weer zal er wel bij inschieten vandaag, niks geen lekkere middag zwemmen.
Ik baalde enorm, en net toen ik gebukt half met mijn hoofd onder een bed controleerde of er geen was onder lag. Hoorde ik een zacht klopje op de geopende kamerdeur ….ik kwam onder het bed vandaan en daar stond Michel.
Hé Rosanna, ik hoorde dat je vandaag alleen de kamers moest doen?
Haai ja dat klopt wat zonde van Pia ze heeft haar been heel vreemd gebroken en moet geopereerd worden. Ja ik hoorde het....maar Mevr. Verhoef belde net en zei dat ze vervanging voor mij kon regelen en of ik dan jou met de kamers kon helpen de komende paar weken.
Ik was helemaal verbaasd, euhh en wil je dat wel?
Met jou wil ik altijd wel werken, en daar was hij weer die ondeugende blik.
O nou wat super, ik had hem uitgelegd wat de taken waren en we gingen aan de slag.

Muziekje aan en het werk schoot al aardig op, ondertussen praatten we wat en zoals gewoonlijk
was de sfeer weer erg plagerig en vol met grapjes.
Op een gegeven moment zei ik, nou alles wat ik verwacht had vandaag maar dit niet.
Nee ik ook niet maar je hoort mij niet klagen je zat er gelijk al erg uitdagend bij toen ik de kamer inkwam daarstraks.
Ik kreeg een rood hoofd en zei ja maar.. ik moest toch onder het bed kijken dat doen we altijd.
En hij begon te lachen, hè ik plaag je maar wat natuurlijk en knipogend gingen er net iets te veel seconden voorbij dat ik hem recht in zijn ogen aankeek.
Hij merkte dat ook en hij schrok ook een beetje, en veranderde het onderwerp.
Wat ga jij straks doen als je vrij bent, het is schitterend mooi weer.
Nou ik ga vanmiddag zwemmen en kanoën de kinderen zijn vandaag vrij en mijn man heeft ze meegenomen voor een weekendje bij zijn ouders in Utrecht.
Heerlijk een weekendje voor mezelf, morgenavond ga ik met vriendinnen iets drinken.
En jij wat ga jij doen? Nou eerlijk gezegd heb ik nog geen plannen gemaakt maar jou plannen klinken goed ik ga met jou mee!
Stomverbaasd keek ik hem aan en ik zag een ondeugende flonkering in zijn ogen, waar op ik mij niet bedacht en zei: is goed.
Nu keek hij verbaasd, maar hij zei meteen oké afgesproken waar gaan we zwemmen?
Ik zei nou ongeveer 20 min rijden van hier is een heel leuk meertje ik heb alles al meegenomen.
O dat is jammer ik moet eerst dan naar huis ik heb geen zwembroek mee en geen handdoek.
Ik voelde de ondeugende kant in mij naar boven komen en zei, dan ga je toch in je boxershort een handdoek heb ik wel voor je.
En terwijl hij de hoek van het hoeslaken om de punt van het matras deed keek hij me recht aan en zei Oké dan doen we dat.
Ik bloosde en hij zag dat en een glimlach trok om zijn mond, dan laat ik mijn auto hier staan en rij ik met jou mee.
De kamers waren klaar, we brachten de was naar de waskamer en ik stopte het in de machine.
Ik voelde zijn ogen bij elke beweging van mij me volgen, en ik moest mijzelf er steeds aan herinneren dat ik dit zelf veroorzaakt had. En dat ik de komende weken nog met hem moest samenwerken.
Het was inmiddels 13.00 uur en we vertrokken in mijn auto richting het meertje.
In de auto sprakern we niet veel, en dat vond ik ook niet zo erg.
Aangekomen bij het meertje begon ik mijn kofferbak uit te laden, jeetje wat heb jij allemaal bij je was je van plan te overnachten misschien?
Ik lachte nee hoor, in deze tas zit een opblaasbare kano en een koelbox met eten en drinken.

We liepen naar de rand van het meertje, het was er niet druk her en der zaten wat mensen.
Het was best nog wel vroeg in het jaar, maar ik vind het altijd fijn om bij het water te zijn.
Ik spreidde een kleedje uit en opende de koelbox, en vroeg wat wil je drinken?
Nou dat maakt me niet uit, alles smaakt goed in goed gezelschap.
Ik gooide hem een koud blikje Coca cola toe en zei hier vangen, ben je altijd zo complimenteus?
Of doe je dat alleen bij getrouwde vrouwen... hij nam net een slok cola en dat proestte hij bijna uit.
Zoooo jij bent ook niet op je mondje gevallen, maar eigenlijk wist ik al dat jij niet zo verlegen bent als dat jij je voordoet op het werk.
Ik zat nog met de rug naar hem toe en reageerde niet, ineens voelde ik een prik in m'n zij..ik slaakte een gilletje nee stop niet doen.
Hij begon te lachen, mooi zo nu weet ik je eerste zwakke plek al.
We praatten samen wat en aten een broodje en gingen toen de kano maar eens opblazen om de beurt met een voetpomp we hebben wat afgelachen.
Toen deed ik mijn kleren uit want ik had mijn badpak al aan, ik voelde dat hij naar me keek.
Snel keek ik om en zei betrapt ! Hij verblikte of verbloosde niet en zei: ik ga niet ontkennen dat ik graag naar je kijk, je ziet er goed uit Rosanna.
En hij deed een stap dichterbij, en keek me recht in mijn ogen aan en zonder aarzeling trok hij eerst
zijn t-shirt uit en knoopje voor knoopje z'n jeans los. Ik bleef ook in zijn ogen kijken omdat ik niet naar beneden durfde te kijken.
Z'n broek viel en hij stapte eruit en nog een stap dichterbij zodat ik de warmte van z'n blote huid en de geur van zijn aftershave kon ruiken.
Er ging een rilling door mijn lijf, en mijn tepels werden hard.
Hoelang we daar precies zo stonden weet ik niet, maar het leek een eeuwigheid ik had het warm en koud tegelijk.
Hij deed zijn hand in de mijne, en trok me naar zich toe en leidde me naar het water, we moeten eerst maar even afkoelen denk ik zei hij.
Ik was helemaal in de war en dook onder water en zwom een lang stuk onderwater om buiten adem weer boven te komen.
Ik veegde het natte haar uit m'n gezicht en keek, maar zag hem niet...ik draaide me om en vlak achter mij kwam hij nu boven water.
Hij wenkte mij alleen maar en als gehypnotiseerd zwom ik naar hem toe.
Hoe graag ik het ook wou ontkennen, maar dit was sterker dan die gedachte.
Ik zwom naar hem en viel in zijn armen mijn lippen vonden de zijne en we zoenden als hongerige tieners.
Ik sloeg mijn benen om zijn middel en voelde zijn hardheid enkel gescheiden door een paar stukjes dun textiel. Mijn lichaam stond in vuur en vlam, mijn handen gingen door zijn haren.
En na een poosje stopten we met zoenen, hij keek mij aan en ik ontweek zijn ogen.
Rosanna wauw wat ben jij een lekkere vrouw, ik keek altijd naar je en dan genoot ik al van je lichaam maar nu kan ik het dan eindelijk vasthouden.
Je hebt zulke mooie ronde borsten, en die billen je maakt me helemaal gek.
Dat was alles wat ik wilde horen, en al zolang niet had gehoord.
Al mijn twijfels gingen overboord, en we begonnen weer te zoenen ik voelde zijn handen de bandjes van mijn schouders glijden.
Mijn naakte borsten raakten het water, wat een geil gevoel. Ik begon hem nu te helpen en deed mijn zwempak steeds verder naar beneden.
Ik keek om me heen ging onder water deed mijn zwempak uit en zwom met mijn zwempak in mijn handen naar de waterkant bij een weiland leg ik mijn zwempak op de kant. En Michel legt zijn boxershort naast mijn zwempak we zwommen samen naar een bochtje zodat we ongezien heerlijk konden vrijen.
Ik deed weer mijn benen om zijn middel en nu voelde ik z'n harde lul over mijn klitje schuren terwijl we nog steeds zoenden. Zijn handen om mijn billen en deinend heen en weer.
Ik kreunde en hijgde en kwam bijna klaar als ik ineens zijn dikke geaderde lul in mijn kutje voel glijden.
Door het water is het nogal stroef en ik vraag me af hoe groot hij wel niet is, het past niet zeg ik.
Ik zal voorzichtig doen fluistert hij in mijn oor, maar doordat hij mij bij mij billen heeft is het hij die de regie heeft en stukje bij beetje duwt hij zijn lul naar binnen.
Aaahhh au … maar dan zit hij er helemaal in en laat hij me even bijkomen, hij kreunt oooh wat ben jij strak mijn lul word er bijna afgeknepen.
Oh Rosanna wat ben je een geile vrouw..beloof me dat het niet bij deze keer blijft.
Ik kijk hem aan en ik wil ook niet dat het bij deze keer blijft...hij begint te stoten en ik kan niks meer uitbrengen dan zijn naam oooh jaa Michel jaaaa oooooohh....ik buig voorover en bijt in z'n nek als ik het niet meer uithouden kan.
Ik voel zijn lichaam verstrakken en dan zegt hij aaahh ik spuit je kutje vol Rosanna ik hou het niet meer. Langzaam kwamen we weer bij onze positieven.
Pppffff jeetje … wat een teamuitje is dit lacht hij...ik lach ook en we zwemmen naar waar ik mijn zwempak heb achtergelaten.
Snel kleden we ons aan en zwemmen terug naar ons kleedje, we komen nog een koppeltje tegen waarbij de man wel erg mij aankijkt en lacht naar Michel.
Michel zei: hij moest eens weten, of zouden ze iets gehoord hebben?
Met het schaamrood op mijn kaken klom ik weer uit het water, de rest van de middag praten we alsof er niks gebeurt was.
En tegen de avond zei Michel zullen we nog even zwemmen, ik stem in en we liepen naar de waterkant. Inmiddels waren we de enigen nog bij het meertje voor zover ik kon zien.
Al gauw begonnen we elkaar wat te plagen met nat spetteren en toen het Michel te gortig werd tilde hij me op en liep met mij het water in.
Ik sloeg mijn armen om zijn hals en we begonnen weer te zoenen ik kon er geen genoeg van krijgen.
Wat een heerlijk gevoel alsof je voor het eerst verliefd bent.
Gedachtes schoten door mijn hoofd ben ik nu verliefd aan het worden?
In hetzelfde weiland waar we vanmiddag onze kleding neergelegd hadden gingen we toen in het hoge gras liggen en ontdekten we elkaars lichaam nog beter.
Nu kon ik wel zien hoe groot en vooral hoe dik zijn geaderde lul was.
Ik speelde eerst met mijn handen met zijn lul maar al snel wou ik maar 1 ding en dat is hem proeven en hij mij ook dus we lagen verstrengeld in elkaar en orgasme na orgasme kreeg ik.
To ik hem smeekte om te stoppen mij te likken...zodat ik zijn lul volledig in mijn mond kon nemen wat niet gemakkelijk was maar wel heerlijk.
Michel mocht niet meer aan mij zitten, zolang ik hem pijpte.
Ik keek hem aan terwijl ik van zijn ballen tot aan zijn eikel hem likte en dan weer liet ik z'n hele lul verdwijnen in mijn mond ik kokhalsde wel maar ik vond dat zo lekker vooral hoe hij dan naar me keek.
Op een gegeven moment had hij het niet meer en zei... stop stop anders kom ik klaar.
Ik bleef doorgaan, hij kwam half overeind en pakte mijn hoofd vast en duwde met een steeds sneller wordende beweging mijn mond over zijn lul.
Zijn lichaam verstrakte en nu hield hij zijn lul zo diep mogelijk vastgeklemd in mijn keel en ik voelde het warme zaad in mijn keel spuiten straal na straal na straal.
Dit was het meest geile wat ik ooit had meegemaakt, en hij liet mijn hoofd weer los en zakte achterover. Ik kroop naast hem en gaf hem een kus, hij lag nog bij te komen.
Het duurde maar even en we begonnen weer te zoenen, hij streelde mijn borsten en kneep in mijn tepels. Mijn kutje reageerde meteen weer, hij zei ga op je handen en voeten zitten en dat deed ik.
Hij zei leg je hoofd op de grond zodat je lekkere ronde kont omhoog steekt en ik deed het.
God hij had alles tegen me kunnen zeggen, ik had het gedaan.
Ik voelde zijn handen strelen over mijn billen en hij gaf ineens een harde klap op mijn billen, en hij gromde dit wou ik vanochtend al doen toen je zo gebukt onder het bed lag.
Kletsss weer kwam er een harde klap op mijn billen terecht...aahhh slaakte ik een kreet uit.
Toen voelde ik 2 vingers in m'n drijfnatte kutje glijden, ja ik dacht wel dat je dit lekker zou vinden.
Eigenlijk ben je best wel een sletje...je weet het alleen nog niet zo goed, maar ik ga het je leren.
En wat hij toen deed, alles draaide ….van harde slaag op mijn billen tot mij heerlijk vingeren.
Keer na keer kwam ik sidderend klaar ik hoorde mijn kutje soppen en steeds meer vingers verdwenen er in mijn kutje langzaamaan werd het ook al donker.
Helemaal alleen met zijn tweeën in dat weiland in het halfdonker.
Het was bloedgeil de wind stak op en ik voelde de kou langs mijn lichaam strelen alsof er meerdere handen over mijn naakte lichaam gingen.
Ik voelde zijn lul tegen mijn kutje aandrukken en met een harde stoot zat hij er tot zijn ballen in en deed dat vanmiddag nog zeer mijn kutje had door alles al meer ruimte gemaakt en het voelde dan ook niet meer zo strak.
Michel zei je bent echt zo ontzettend nat, maar niet meer zo strak en voordat ik het doorhad zette hij zijn lul tegen m'n sterretje en duwde hij hem met brute kracht in mijn kontje.
Hier was ik nog nooit in geneukt dus ik schreeuwde het uit, Michel schrok en hield stil..sorry sorry dat wist ik niet. Maar hij kon zich niet meer beheersen en spoot een lading zaad zo in mijn kontje.
Hij liet zich van mij afglijden, en zei sorry Roosje wat ben ik een verschrikkelijke eikel.
Ik liet mij meeslepen en, ik legde een vinger op zijn lippen en zei Sshhhh.
Ik vond het heerlijk en misschien moet ik nog wat bijleren voordat ik je sletje ben maar ik wil dat heel graag.....

wie weet vertel ik de rest ook nog wel eens...
Sweet but not that sweet !
  maandag 6 juli 2020 @ 01:56:26 #245
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi’s
pi_193952638
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 09:08 schreef vinger_food het volgende:
Ik wilde jullie vandaag maar weer eens verwennen met nieuw "vingerfood". Geniet ervan, ik hoop dat het in de smaak valt...

Glazenwassen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekker hoor :@
Sweet but not that sweet !
  woensdag 8 juli 2020 @ 23:46:45 #246
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi’s
pi_194000065
Daar aan de waterkant deel 2

Michel keek mij verbijsterd aan, meen je dit Roos?
Ik keek hem aan en zei ja dat meen ik!
En vanaf dat moment voelde ik een warmte in mijn lichaam komen en dacht ik, ik ben vanaf nu af aan van Michel.
Even later zwommen we in het donker terug naar onze spullen, een aparte gewaarwording.
We zijn in onze natte spullen in de auto gesprongen en naar mijn huis gereden en samen onder de warme douche gesprongen.
We hebben heerlijk samen gedoucht, nog wat gezoend maar daar bleef het ook bij.
Daarna nog een pizza besteld en met de gordijnen dicht opgegeten, en maar besloten dat het veiliger zou zijn als hij een Uber zou bestellen om naar zijn huis te gaan.
Stel dat de buren ons zouden zien terwijl ze wisten dat mijn man niet thuis was met de kinderen.
Ik heb de volgende morgen Michel weer opgepikt om naar het werk te gaan.
Het was even stil in de auto maar toen vroeg Michel: Rosanna heb je geen spijt van gisteravond?
Ik schrok, en dacht even na.. en antwoordde nee geen spijt daar was het te geweldig voor en keek hem aan. Ik zag een ondeugende lach op zijn gezicht.
Ik weet dat je getrouwd bent Rosanna en wat we gedaan hebben niet hoort, maar ik weet niet of ik er weerstand tegen kan bieden.
Ben je verliefd of heb je gevoelens voor mij Michel? Want dat is iets wat ik met mijn man deel.
Nee dat denk ik niet maar ik ben vrijgezel en ik zou het vervelend vinden als jij er problemen mee krijgt. Weer kijk ik hem aan en zeg: Michel laat dat maar aan mij over.
Nog een paar minuten en we komen op het werk aan, druk pratend lopen we langs de receptie.
Hé Rosanna en Michel goedemorgen... goedemorgen zeggen we in koor.
Jullie hebben er zin aan zegt Mevr.Verhoef, ik dacht ze moest eens weten.
We drinken snel een bak koffie en gaan aan de slag, het is zaterdag dus niet veel gasten die uitgecheckt zijn dus niet veel kamers die schoon hoeven.
Om onze uren toch vol te maken beginnen we maar met het magazijn op te ruimen en de linnenkast op orde te maken.
Zoals gewoonlijk praten we wat, en al gauw praten we op gedempte toon over hoe bizar gisteravond was. Michel zegt Rosanna ik krijg je maar niet uit mijn hoofd en dan vooral bepaalde lichaamsdelen van jou niet. Ik bloos en hij reikt naar m'n hand en wrijft hem tegen zijn kruis.
Ik voel een halfharde lul in zijn broek, en dan begint er bij mij ook iets te gebeuren in mijn slipje.
Snel een blik om het hoekje en we staan hartstochtelijk te zoenen, plots horen we stemmen de trap opkomen en staken onze actie.
Ik krijg het er warm van ik heb een kop als een boei, Michel ziet het en zegt het is warm hier hé.
Halfstotterend antwoord ik ja, en loop naar de hotelkamer kijk naar Michel en hang snel een hanger aan de deur met “please do not disturb” hij glipt achter mij aan en draait de deur aan de binnenkant op slot ik trek de vuile laken van het bed en krijg nog net de kans om een schoon laken half op het bed te gooien. Want Michel staat al achter mij en heeft mijn broek al uit en kust me in mijn hals terwijl hij half kreunend mijn borsten kneed.
Ik reik naar achteren en doe mijn bh los, ik draai me om en ik laat mijn handen onder zijn werkshirt glijden.er gaat een siddering door zijn lichaam.
Oooohhh Rosanna ik wil je, met een ruk glijdt ook mijn slipje naar beneden hij duwt me tegen de muur aan en tilt 1 been op en zijn vingers gaan op zoek naar mijn inmiddels drijfnatte kutje.
Ik kan een kreun niet binnenhouden en hij zegt shhhhh straks hoort iemand ons deze kamer hoort leeg te zijn schatje. Ik giechel en zeg sorry, ik moet heel erg m'n best doen om stil te genieten.
Ppfff mijn rug kromt zich en ik kan amper op 1 been blijven staan terwijl ik klaarkom.
Wat een overweldigend gevoel, we zoenen even en dan voel ik een hand in mijn haren grijpen en trekt hij mij mee naar het bed en gooit me voorover op het bed. Blijven liggen commandeert hij me ik hoor dat hij zijn riem los maakt en met het uiteinde krijg ik een klap op mijn billen.
Maar goed dat die kreet gesmoord werd doordat ik voorover in het matras lag, trek je knieën op ik kom half overeind, maar hij duwt mijn gezicht weer naar beneden.
Alleen met je kut omhoog sletje van me fluistert hij bij mijn oor, deze woorden missen niet zijn uitwerking. Ik voelde me echt een sletje die onder werktijd even flink werd genomen.
Gelukkig hebben wij boksspringbedden in ons Hotel want hij neukte me keihard.
Het duurde niet heel lang of hij spuit mijn kutje helemaal vol, zo dat is de eerste keer vandaag zei hij voldaan.

Nadat ik me in de badkamer een beetje fatsoeneerde gingen we bezig met de kamer in orde maken.
Het raam even open om de sexlucht te verdrijven, en binnen een mum van tijd hadden we het bed opgemaakt en alles schoongemaakt en op orde.
Ik loop richting de deur als ik een klopje op de deur hoor, ik schrik ….shit nee wat doe ik nu.
Ik kijk Michel aan, snel fluistert hij ga net doen alsof je de badkamer schoonmaakt, dan doe ik de deur open.
Michel opent de deur maar die gaat niet open, en heel luid zegt hij haha dat is stom de deur zit op slot hij draait het slot open en opent de deur.
En daar staat Mevr. Verhoef, hallo Michel waarom hebben jullie de deur op slot?
Ach ja stom zal automatisme zijn ik slaap wel vaker in een hotel en dan doe je de deur ook achter je op slot. En hij loopt naar de berg was en loopt zo bij haar langs de gang op, en ik kom uit de badkamer met de schoonmaak spullen.
Zo deze kamer is ook schoon, pppfff wat is het warm … ja het is mooi weer Rosanna.
Maar ik kwam eigenlijk even vragen hoe het bevalt zo met Michel doet hij zijn werk wel een beetje, of laat hij jou alles doen?
Nee nee bevalt prima, we werken goed samen hij is heel secuur ik weet dat ze dat erg belangrijk vind.
Ze loopt naar het bed en inspecteert of het er strak op zit, ik hoor een goedkeurend hmmm prima zeggen. Nou dan laat ik jullie nog maar even jullie zijn nog niet klaar.
Maar mocht er iets zijn Rosanna laat je het dan wel even weten, Ja natuurlijk Mevrouw geen probleem fijne dag nog.
En ook ik loop de gang op naar de volgende kamer.

In de kamer staat Michel om de hoek en kijkt me aan, WOW that was close!
Pfff zeg dat wel maar sshhhh straks loopt ze hier nog rond, zwijgend maar met de radio aan maken we de laatste 4 kamers nog even schoon en zetten dan wat dingen klaar voor de volgende dag.
Michel en ik gaan elk naar ons eigen huis en thuis aangekomen gaat mijn telefoon.
Mijn man belt, hallo schat hoe was je werkdag?
Ja prima het was wel warm vandaag hebben jullie een leuke dag gehad?
En we praten nog even met elkaar en ik zeg de jongens nog even gedag over de telefoon.
Ik wens ze nog een leuke avond en ik zie jullie morgenavond weer.
Snel maak ik een salade voor mezelf klaar, en app mijn vriendinnen in de whatsapp groep.
Party Party... wijnen wijnen wijnen word er gereageerd ik heb er enorm veel zin in maar Michel spookt steeds door mijn hoofd.
Ik ben alweer geil, ik loop naar boven en stap onder de douche en zet de douchekop even op mijn klitje dat is al gauw succesvol en nu kom ik luid kreunend klaar.
Heerlijk ik was mijn haar nog even een stap onder de douche vandaan.
Mijn telefoon op het bed geeft een piepje, dat is geen whatsapp denk ik nog.
Ik open mijn telefoon: U heeft 1 nieuw messenger bericht van Michel Hogendoorn.
Meteen open ik het bericht, Ik stuur je maar een bericht via messenger omdat ik niet weet of het veilig is.... ik typ het is voor nu veilig maar we spreken wel wat anders af hierover.
Michel Hogendoorn typt: Mag ik je bellen schat?
Ik antwoord natuurlijk.. mijn telefoon rinkelt meteen.
Haai Roosje... ik lig in bed met mezelf te spelen terwijl ik aan je natte kutje denk.
Zo dat is nogal direct denk ik... maar om eerlijk te zijn ben je ook niet uit mijn gedachte en ben ik net heerlijk klaargekomen.
O echt Roosje, speel met jezelf laat me horen hoe je geniet en vinger jezelf klaar.
Mijn vingers dwalen af naar mijn kutje en ik zet de telefoon op de luidspreker.
Wat is dit spannend mijn tepels staan helemaal strak en hard met mijn andere hand kneed ik ze tussen mijn duim en wijsvinger.
Oooooh wat geil hoor ik Michel kreunen zeg me wat je aan het doen bent, en half kreunend vertel ik hem hoe geil hij me maakt. Dat ik zijn sletje ben en dat hij mijn lichaam volledig in zijn macht heeft. Ik vinger mezelf zelf steeds ruiger mijn kutje is zo nat je hoort mijn kutje mijn vingers opzuigen ik heb maar kleine handen ik heb vier vingers in mijn kutje en als ik dat tegen Michel zeg.
Antwoord hij en nu moet je je hele vuist in je kutje duwen, ik stribbel tegen met dat past niet.
Je bent mijn sletje en als ik zeg dat je dat moet doen dan doe je dat.
Voorzichtig begin ik te duwen maar het gaat niet, Michel zegt lukt het en ik lieg en zeg ja mijn vuist zit erin. Maar hij heeft mij door, Roosje je mag niet liegen tegen mij als je dat gelukt was dan had ik dat wel gehoord aan je. Wat ik ook probeer maar het lukt me niet, teleurgesteld maar nog steeds even geil ga ik door met vingeren van mijn kutje en af en toe laat ik mijn duim langs mij klitje flitsen. En nog een keer en nog een keer en dan ineens kom ik spuitend over mijn handen klaar. En kreun oooooh jaaaaa ik kom spuitend klaar. Michel begint ook te kreunen lik het van je handen en dat doe ik dan braaf en ook dan komt hij klaar.
Hij zegt nog ik neem vanavond nog contact met je op voor een nieuwe opdracht.. en verbreekt dan de verbinding.
Sweet but not that sweet !
  maandag 31 augustus 2020 @ 10:50:46 #247
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_194806885
- dubbel gepost, my bad -

[ Bericht 99% gewijzigd door fietsie op 18-02-2021 12:19:17 ]
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  zondag 31 januari 2021 @ 19:31:21 #248
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_197750913
Wat zijn stoere seksverhalen die je hebt op het gebied van seks? Dus dingen waarmee je kan opscheppen als je een puber was? Dus succesverhalen over seks, waar jij de man (of vrouw) was.

TS begint:

1. Feestje

Ik was op een feestje en er was een hele knappe vrouw aan het begin. Het feestje was net begonnen en we gingen een drankspelletje doen. 15 minuten later was iedereen dronken, het knappe dame ook. Ze ging dansen heel sexy, en ik was de enige die durfde met haar te dansen. Binnen enkele minuten begonnen we te zoenen en toen trok ze me naar buiten en hebben we seks gehad op de balkon. Binnen dertig minuten van het feest had ik seks gehad met de knapste meisje.

2. Tinderdate

Ik had een match met een hele knappe dame op tinder. Echt iets uit een tijdschrift, mooiste meisje van de klas. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, dus bleef gewoon mezelf. Na afloop betaalde zij de drankjes en wou ze mijn huis zien. Ik bracht haar naar huis en hebben we hele kinky seks gehad. Binnen 2 uur seks gehad en heb niet eens betaald voor de date. Helaas is ze verhuisd naar Engeland.

Jouw succesverhalen?
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
pi_197759949
Ooit eens een one night stand geneukt zonder condoom in het stadspark om 2u 's nachts. Na mij moet ze denk ik een andere kerel gedaan hebben want ze had per ongeluk 'locatie delen' gedaan in WhatsApp en ze zat toen weer in een park.
De volgende ochtend zag ik dat een kerel bevriend was met haar op FB en stuurde ze naar mij dat ze iemand leuk had leren kennen.
(Vandaar dat ik dacht dat ze geneukt hadden, zeker ook omdat ze 40min. stil bezig waren op die locatie en de locatie wel gewoon weer verder bewoog achteraf)

Verder niets spannend, gewoon geinig dat ik m'n zaad er in gedumpt had en die andere kerel 4 uur later in mijn sperma zat te roeren :')
Cindy De Vuyst
  zaterdag 13 februari 2021 @ 18:31:20 #250
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_197986460
We hebben al heel wat geile berichtjes heen en weer gestuurd. Fantasieën gedeeld en elkaar opgegeild. Tot jij opperde om elkaar in het echt te verwennen.
Het idee alleen al wond en windt me enorm op en ik zei enthousiast ‘JA!’. Maar na de geiligheid sloeg toch de onzekerheid toe. Moet ik dit wel doen? Wat haal ik me op de hals? Is dit wel veilig?

Een poos heb ik het afgehouden en gingen we op de oude voet door met geile berichtjes en stiekeme foto’s, maar het zaadje was geplant…
Na enige tijd drong bij mij ook steeds meer het verlangen op om die fantasieën werkelijkheid te laten worden. Je gaf aan daar wel een goed idee voor te hebben en het enige wat ik moest doen was jouw instructies op te volgen.
Alleen dat al, wond me op en dus spraken we af. En daar sta ik dan. In een voor mij onbekende stad voor het hotel waar jij een kamer hebt geboekt.
Ik ken je nauwelijks, of nou ja. Ik ken je humor, je fantasieën en ik heb heel wat foto’s en filmpjes van je ontklede onderlijf gezien. Maar je gezicht heb je maar éénmaal vluchtig laten zien. En je naam.
Ik heb alleen een voornaam, als dat al je echte voornaam is…
Jij hebt mijn lijf en gezicht al vaker gezien, ook jij kent alleen mijn voornaam, mijn echte voornaam heb ik je gegeven.

Nu sta ik dan voor het hotel met een envelop in m’n hand. Die heb ik opgehaald op de door jou aangegeven plek. Er zit een sleutelkaart in van een hotelkamer op de 3e verdieping. … Als het goed is, want ik moet er maar vanuit gaan dan je me niet voor de gek houdt. Ik ben gespannen alsof ik een examen moet gaan afleggen waarvoor ik niet goed heb geleerd. Ik probeer zo neutraal mogelijk te kijken, haal diep adem en stap dan het hotel binnen alsof ik hier kind aan huis ben. Links achterin is het trappenhuis. Ik loop er recht op af en stap de eerste treden op. Er valt al enige spanning van me af omdat niemand van het hotel mij heeft aangesproken. Nu op zoek naar de juiste kamer. Het zou kamer 306 moeten zijn.
Als vlug heb ik de kamer gevonden, aan het einde van een korte gang. Gelukkig, er is niemand aanwezig. Als de sleutelkaart niet werkt kan ik met neutraal gezicht ook gewoon weer weglopen, denk ik nog.
Ik pak de kaart uit de enveloppe en duw de kaart in en uit het slot. Het lampje springt op groen en ik kan de deur openduwen…
Een nieuwe golf van adrenaline gemixt met opwinding stroom door m’n lijf en geeft me een warm, opgewonden gevoel. ‘Je hebt je aan je woord gehouden’ denk ik en ik stap de kamer binnen.

Het is een zeer ruime tweepersoonskamer. Een suite misschien zelfs wel.
Ik bekijk de hele kamer en badkamer. Ik ga direct naar de wc, want dat had je uitdrukkelijk gezegd. Ik moest meteen naar de wc gaan en zorgen dat ik enkele uren niet zou hoeven plassen. Zo gezegd zo gedaan. Daarna zet m’n trolley aan de linkerkant van het bed. Ik schuif de vitrage bij het raam iets opzij en kijk naar buiten. Er is een mooi uitzicht op een stukje van de historische stad en de rivier.
Ik ga op bed zitten en haal diep adem. Het avontuur is nu echt begonnen.

Zoals afgesproken stuur ik je een berichtje dat ik in de hotelkamer ben. Je reageert direct met een opdracht.. ook zoals afgesproken….

“Trek alleen je broek uit, maar houd je slipje aan. Schuif het raam open en leg een hoofdkussen op de vensterbank. Leun met je bovenlijf naar buiten en geniet van het uitzicht, maak het jezelf gemakkelijk. Ik kom over 5 minuten de hotelkamer in en ik verwacht jouw heerlijke kont te zien. Draai je niet om en blijf waar je bent. Ons weekend is bij deze begonnen.”

Ik voel opgewonden vlinders in m’n onderbuik fladderen terwijl ik van opwinding een rood hoofd krijg. Ik doe wat je me hebt gevraagd en ik hang/lig met mijn bovenlijf uit het raam en bekijk de mensen. Ondertussen luister ik scherp of ik iets achter mij hoor. Ik weet dat ik niet mag omdraaien, ik ben enorm gespannen op een hele fijne en geile manier. Ik voel dat ik er nat van wordt.

Dan hoor ik een klik van de deur. Ineens slaat de angst me om het hart. ‘Wat als het de schoonmaak is ofzo? Dan sta ik daar voorovergebogen in m’n slipje’. Ik span mijn hele lichaam en vraag me af of ik toch niet even moet omdraaien.
Dan hoor ik jou. Je geeft een goedkeurende grom. Alhoewel ik je gezicht nauwelijks heb gezien, herken ik direct jouw geluid. De angst die ik voelde is opslag verdwenen en maakt weer plaats voor opwinding. Ik wil nog steeds omdraaien, maar ik weet dat ik dat niet mag doen. Ik beheers me en blijf naar buitenkijken zonder iets te zien. Ik probeer uit alle macht te horen of jij dichterbij komt of niet.

“oh je bent nog lekkerder dan ik al dacht.” Zeg je. Ik hoor wat geschuifel en dan voel ik jouw grote warme handen op m’n heupen. Je handen betasten mijn heupen en billen. Je wrijft, masseert, onderzoekt m’n hele kont en dijen. Ik merk dat m’n lichaam zo opgewonden is dat ik als automatisch m’n kont meer omhoog en naar achteren duw en m’n rug holler maak.
Je trekt m’n slipje over m’n billen naar beneden tot op m’n enkels terwijl je speelse kusjes en beetjes geeft aan en op m’n billen. Ik stap met m’n linkerbeen uit m’n slipje en duw m’n kont nog meer naar achteren.
Nog altijd heb ik me niet omgedraaid.

Jij rechterhand streelt mijn rechterdij en je zoekt je weg naar mijn kut. “Zo jij bent al goed opgewonden” zegt je met een hese stem. En je laat een vinger naar binnen glijden.
“Hmm, dat is lekker” zeg ik.

Je trekt meteen je vinger uit me en laat ook je andere hand los. “Je praat alleen als ik zeg dat je mag praten” zeg je streng. “Ik wil alleen je genot horen en zien, geen geklets… begrepen!” Zeg je je moet een diepe strenge stem. “Ja” zeg ik met een zacht stemmetje.
“Mooi” zeg je terwijl je met beide handen m’n heupen grijpt en zo je stijve lul in m’n natte kutje duwt. Ik geef een kort rauw gilletje van schrik. Ik had geen idee dat je al ‘zover’ was. Je bent meteen in redelijk tempo en diepe stoten mij te neuken. Ik merk dat ik enorm opgewonden ben want je glijdt heel gemakkelijk in en (bijna) uit me.
Ik hijg van genot. Met m’n armen steun ik op de vensterbank, m’n ogen heb ik dicht, zoals ik dat meestal heb tijdens de seks.
“Hmm wat een heerlijk kutje heb je en een ontzettend lekkere kont” hoor ik je zeggen terwijl je het tempo en de kracht nog verder opvoert.
“Doe je ogen open en kijk naar buiten, bedenk je dat die mensen daar beneden niet weten dat ik jou nu lekker aan het nemen ben”.
Ik doe wat je zegt en kijk rond. Het idee alleen al dat als die mensen naar boven zouden kijken en het zouden weten wat hier gebeurt….. Het windt me zo mogelijk nog meer op. Oh wat is dit lekker. Ik wordt in een vreemde stad door een vrijwel onbekende man genomen…

Je tempo gaat nog verder omhoog en handen hebben een nog stevigere grip op m’n heupen. Ik hoor je hijgen en dan hoor ik een gesmoorde kreun. Je komt nu klaar maar haalt je lul niet uit me. Je duwt ‘m nog eens wat dieper in me terwijl je je zaad in mij loost.

Je blijft zo nog even staan, ik ben bloedje geil en enigszins teleurgesteld dat je m’n clitje geen aandacht hebt gegeven. Het lijkt wel of je m’n gedachten kan lezen want je zegt. “wees niet bang, dit weekend is nog niet voorbij en ik beloof je dat je heus aan je trekken zult komen’. Ondertussen duw je met je linkerhand nu mijn bovenlichaam meer op de vensterbank terwijl je je pik nu langzaam uit m’n kut laat glijden. Ik voel een straaltje sperma en kutvocht langs de binnenkant van m’n been naar beneden glijden.

“Til je linkervoet op” zeg je, en ik gehoorzaam. Ik voel dat je mijn slipje weer aan- en optrekt totdat deze weer op z’n plek zit. Ik lig nog steeds voorover in de vensterbank.

“Ik laat m’n koffer hier staan en ga nu weg. Je mag pas omkijken zodra de deur dicht is. Daarna kleed je je om in een jurkje. Dit slipje houd je aan en je mag niet met jezelf spelen. Ik wil dat je slipje verzadigd is met jouw vocht en mijn zaad. Ik stuur je een berichtje over ons volgende avontuur van vandaag. Tot die tijd wacht je hier en ga je niet naar de wc zoals afgesproken”.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')