Waar heb jij hem gevonden dan?quote:Op maandag 18 juni 2012 19:21 schreef DaKKiE1984 het volgende:
Inderdaad een veel voorkomende vraag, beter zoeken in het vervolg.
Kan geen kwaad natuurlijk, gewoon bewaren in de koelkast en morgen bakken of opwarmen.
Nee, eerst af laten koelenquote:Op maandag 18 juni 2012 22:56 schreef tjoptjop het volgende:
Wel zo snel mogelijk na het bakken koelen en in de koelkast.
Eerst af laten koelen tot kamertemperatuur om te voorkomen dat de temperatuur in de koelkast te hoog wordt.quote:
"Koelen en in de koelkast"quote:
Maar dus wel zo snel mogelijk, dus niet een paar uur op het aanrecht laten staan. Als ik zelf wat wil bewaren wat er eigenlijk niet echt geschikt voor is (vis, pasta oid) dan doe ik het in een bakje en die leg ik in koud water. En dan na een half uurtje ofzo de koelkast in.quote:Op dinsdag 19 juni 2012 09:55 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Eerst af laten koelen tot kamertemperatuur om te voorkomen dat de temperatuur in de koelkast te hoog wordt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |