abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_113063091
Deze vraag ik vast al vaker voorbij gekomen, maar krijg niets gevonden met search.

Ik heb iets te veel zalm gehaald bij de visboer. Heb het net gebakken. Nu wil een deel gebruiken om morgen op te bakken in blokjes.

Volgens mij is dit geen probleem, maar ik ben niet echt bekend met de hygiënevoorschriften wat betreft vis.

Kan ik dit probleemloos doen?
pi_113063625
Inderdaad een veel voorkomende vraag, beter zoeken in het vervolg ;).
Kan geen kwaad natuurlijk, gewoon bewaren in de koelkast en morgen bakken of opwarmen.
pi_113063862
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 19:21 schreef DaKKiE1984 het volgende:
Inderdaad een veel voorkomende vraag, beter zoeken in het vervolg ;).
Kan geen kwaad natuurlijk, gewoon bewaren in de koelkast en morgen bakken of opwarmen.
Waar heb jij hem gevonden dan?
pi_113063907
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 19:25 schreef Ludd het volgende:

[..]

Waar heb jij hem gevonden dan?
Was een grapje....
pi_113078915
Wel zo snel mogelijk na het bakken koelen en in de koelkast.
pi_113079559
Als je hem gaat opwarmen zou ik dat afgedekt in de oven doen. Blijft hij sappiger, twee keer bakken wordt vaak wat droog.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 06:58:41 #7
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_113085726
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 22:56 schreef tjoptjop het volgende:
Wel zo snel mogelijk na het bakken koelen en in de koelkast.
Nee, eerst af laten koelen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 08:24:19 #8
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_113086188
Dat zegt ie...
Siesta & Fiesta!
pi_113087696
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 08:24 schreef Bramito het volgende:
Dat zegt ie...
Eerst af laten koelen tot kamertemperatuur om te voorkomen dat de temperatuur in de koelkast te hoog wordt.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_113088532
Ben geen fan van twee keer opgewarmde zalm, maar de tweede keer in de oven is dan het beste. Echter koud in een salade is ook geen straf, of maak er kleine stukjes van en maak er een vis/zalm burger van.
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_113119303
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 06:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, eerst af laten koelen
"Koelen en in de koelkast" ;)

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 09:55 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Eerst af laten koelen tot kamertemperatuur om te voorkomen dat de temperatuur in de koelkast te hoog wordt.
Maar dus wel zo snel mogelijk, dus niet een paar uur op het aanrecht laten staan. Als ik zelf wat wil bewaren wat er eigenlijk niet echt geschikt voor is (vis, pasta oid) dan doe ik het in een bakje en die leg ik in koud water. En dan na een half uurtje ofzo de koelkast in.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')