abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_112651037
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 juni 2012 18:24 schreef Linkse_Boomknuffelaar het volgende:

[..]

Ik heb de naam expres afgekort, omdat ik weliswaar een bron heb, maar deze vrouw wil om zeer begrijpelijke redenen anoniem blijven. Ze is werkzaam bij een ambassade. Meer kan ik echt niet kwijt, want ik heb beloofd haar naam niet te noemen. Ze verliest zeer zeker haar baan als ze ergens genoemd wordt en hoogstwaarschijnlijk blijft het daar niet bij.
Omdat ik dus geen bron mag noemen, wel kan noemen, maar heb beloofd dit niet te doen, heb ik expres de namen afgekort.

Ik heb dit slechts aangegeven om aan te tonen dat ook het Nederlandse OM door en door verrot is, alleen op een andere schaal dan in de Oekrane of Afghanistan. Het is minder aan de oppervlakte in Nederland.
Trolololol
pi_112664834
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2012 15:34 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Wat moet ze er anders mee beginnen, de dochter is nu onverkoopbaar niet meer uit te huwelijken.

Het is me overgens een raadsel waarom ze een meisje te grazen nemen en niet de man die weigerde genoegdoening te geven, mja dat is de cultuur daar.....
Meisjes kunnen niet (succesvol) terugvechten.....

Achterlijke, barbaarse, mysogene, macho-kutcultuur. Hek eromheen, alles wat mannelijk is en boven de 12 jaar erin laten, de rest mag eruit en vervolgens platbombarderen. Helemaal niets aan verloren. Geld eigenlijk voor al die zandbak-culturen. Die klote zionistische joden incluis. Ben je gelijk van heel wat gezeik en gedonder af.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')