abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 19 juli 2012 @ 17:15:22 #301
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114422039
quote:
Paris Hilton bedrogen door Afrojack?

van onze redactie
AMSTERDAM - Zou het contact tussen Afrojack en Paris Hilton verwaterd zijn omdat de populaire dj vreemd is gegaan...?

Eerder deze week onthulde Afrojack, die in het echt Nick van de Wall heet, geen contact meer te hebben met de Amerikaanse blondine. "Ik draai er niet omheen. En ik zeg eerlijk: ik zie Paris niet meer", vertelt Afrojack in Story. "Ik wil er niet veel over kwijt, omdat ik haar niet door het slijk wil halen."

Dat Afrojack geen woorden aan de ‘breuk’ vuil wil maken zou kunnen duiden op een slippetje van de dj. Er zou veel gebeurd zijn de laatste tijd. "Leuke, maar ook minder leuke dingen. Laat ik het hierop houden: we hebben het te druk om elkaar te zien. Jammer dat sommige dingen anders lopen dan je verwacht en hoopt."

Dit verhaal zou ondersteund kunnen worden door een uiterst merkwaardige tweet vandaag van de steenrijke hotelerfgename. “Het is verschrikkelijk moeilijk om te vertrouwen. Helemaal als degenen die je het meest vertrouwd je juist verraden,” luidt het mysterieuze bericht van Paris.

Ook de felle kritiek van Afrojack op het magere dj-debuut van Hilton zou de realityster als een mes in de rug hebben kunnen ervaren.

Afrojack zou het momenteel erg gezellig hebben met Lauren Pope, een Engels glamour model.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')