ja, cola valt op zich nog wel mee. Van de frisdranken heeft Tonic nog de meeste suiker, daarna Bitter Lemon, Cassis, Fanta en dan Cola. (dan laat ik een paar erbuiten die ik niet weet) Voordat Lipton over ging op dat sevia, bevatte Ice Tea Green ook bijna evenveel suiker als een glas cola. Een glas aangelengde ranja volgens de 1:7 dosering is ook minstens even veel suiker.quote:Op woensdag 7 november 2012 22:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er zijn frisdranken met nog meer suiker? (Ik drink nooit fris)
Zie dit onderzoek: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2980607/quote:Op woensdag 7 november 2012 20:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En hoe ligt deze bij cola en appelsap?
En dan geven in Duitsland ouders hun kinderen Apfelschorle mee omdat dat dan prikkellimonade maar dan wel gezond zou zijn.quote:Op woensdag 7 november 2012 18:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Onthullender is vind ik dat appelsap net zo veel suiker bevat als cola, en net zo zuur is, en dus net zo een ramp voor het kindergebit dan cola.
Scheelt toch weer de helft aan suikerquote:Op donderdag 8 november 2012 12:38 schreef Igen het volgende:
[..]
En dan geven in Duitsland ouders hun kinderen Apfelschorle mee omdat dat dan prikkellimonade maar dan wel gezond zou zijn.
in dit kader, (hoorde het laatst toevallig ergens is blijven hangen) relevantquote:Op woensdag 14 november 2012 22:47 schreef ß het volgende:
Morgen:
Het grote kroepoekmysterie
De Keuringsdienst .... mysterie van de kroepoek en belooft een aflevering waar je vette vingers van krijgt.
Vind je? Dat gezever van indampen enzo maakt me niet zo uit. De echte vraag waarom de kleur altijd hetzelfde en helder is weet ik nu nog niet na die uitzending.quote:Op donderdag 8 november 2012 22:02 schreef golfer het volgende:
Gewoon weer een duidelijke uitzending.
bla bla bla
Evert Baptistquote:Op woensdag 14 november 2012 23:03 schreef Magere_Gein het volgende:
[..]
in dit kader, (hoorde het laatst toevallig ergens is blijven hangen) relevant
Het maakt het in ieder geval niet minder lekker hoor en zo worden die appels tenminste gebruikt ipv weg gegooid. Ik vind het wel positief eigenlijk.quote:Op donderdag 8 november 2012 22:48 schreef MaximusTG het volgende:
Nou inderdaad, het doet met altijd goed als ze gewoon open zijn en alles laten zien, en er trots op zijn (!) zoals die man in Polen. Niks mee toch? Tis toch geen schande dat er beschadigde appels voor sap gebruikt worden?
Daarbij snap ik best waarom ze sap concentreren; dat is natuurlijk puur een besparing op transport en brandstof. Wederom niks mis mee. Maar ze zijn natuurlijk bang dat hun sap zo als 'kunstmatig' wordt neergezet.
Was inderdaad echt een aflevering waarbij je achteraf dacht. Ok, wat wilden ze nu laten zien? Niets mis mee toch? Zelfs positief en mooi dat het zo kan.quote:Op donderdag 8 november 2012 22:48 schreef MaximusTG het volgende:
Nou inderdaad, het doet met altijd goed als ze gewoon open zijn en alles laten zien, en er trots op zijn (!) zoals die man in Polen. Niks mee toch? Tis toch geen schande dat er beschadigde appels voor sap gebruikt worden?
Daarbij snap ik best waarom ze sap concentreren; dat is natuurlijk puur een besparing op transport en brandstof. Wederom niks mis mee. Maar ze zijn natuurlijk bang dat hun sap zo als 'kunstmatig' wordt neergezet.
Omdat het een mix is van tientallen appelsoorten, waaruit alle vezels e.d. gefilterd zijn.quote:Op donderdag 15 november 2012 19:25 schreef Guus Muisarm het volgende:
[..]
Vind je? Dat gezever van indampen enzo maakt me niet zo uit. De echte vraag waarom de kleur altijd hetzelfde en helder is weet ik nu nog niet na die uitzending.
Ja, mag dat niet? Moet het altijd een 'schandaal' opleveren?quote:Op donderdag 15 november 2012 19:41 schreef henkde_j het volgende:
[..]
Was inderdaad echt een aflevering waarbij je achteraf dacht. Ok, wat wilden ze nu laten zien? Niets mis mee toch? Zelfs positief en mooi dat het zo kan.
Daar zijn ze wel vaak op uit bij KVW heb ik het idee. Zeker die Russische dude met z'n agressieve houding altijdquote:Op donderdag 15 november 2012 19:42 schreef k_man het volgende:
[..]
Ja, mag dat niet? Moet het altijd een 'schandaal' opleveren?
caramelisatie gok ik door de verhitting. verse appelsap heeft iig nooit die kleur. trust mequote:Op donderdag 15 november 2012 19:25 schreef Guus Muisarm het volgende:
[..]
Vind je? Dat gezever van indampen enzo maakt me niet zo uit. De echte vraag waarom de kleur altijd hetzelfde en helder is weet ik nu nog niet na die uitzending.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |