Die herkent de samenstelling van verschillende weefsels.quote:Op donderdag 1 november 2012 20:49 schreef clumsy_clown het volgende:
Waarom zou je in godsnaam aan een patholoog vragen of hij biefstuk kan onderscheiden?
Dit zegt Google idd. Verbaast me dat de AH de slager zo positief kreeg. Maar goed, ik koop dan ook van m'n levensdagen geen vlees bij de supermarkt.quote:Op donderdag 1 november 2012 20:51 schreef Arthur_Spooner het volgende:
[..]
Volgens mij is die van de lidl, althans dat merk verkopen ze daar wel.
Helaas sterft de slager uitquote:Op donderdag 1 november 2012 20:54 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Dit zegt Google idd. Verbaast me dat de AH de slager zo positief kreeg. Maar goed, ik koop dan ook van m'n levensdagen geen vlees bij de supermarkt.
In een mens, ja. Granted, de verschillen zijn klein, maar wel een érg vergezochte vraag.quote:Op donderdag 1 november 2012 20:53 schreef Specularium het volgende:
[..]
Die herkent de samenstelling van verschillende weefsels.
Omdat de gewone consument dan denkt: zo groot stuk vlees en ook nog twee stuks!!quote:Op donderdag 1 november 2012 20:56 schreef ddx het volgende:
Maar kan iemand mij uitleggen waarom ze bij de meeste supermarkten biefstuks in 2 stuks snijden/verpakken en dan ook nog eens flink erop in gaan hakken ? (zoals je net dus in de uitzending zag)
Hoewel ik graag bij de Lidl kom vind ik het vlees daar ronduit slecht. Als je de kipfilets alleen al ziet... Dat zijn enorme hompen, waarschijnlijk vol met water.quote:Op donderdag 1 november 2012 20:54 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Dit zegt Google idd. Verbaast me dat de AH de slager zo positief kreeg. Maar goed, ik koop dan ook van m'n levensdagen geen vlees bij de supermarkt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |