Lekker allemaal!quote:Op woensdag 11 juli 2012 11:44 schreef Croli het volgende:
Wij hadden laatst weer een diner van onze kookclub en ik moest koken. Zie hier het resultaat!!
Voor: vlnr: Wortelpuree (helaas wat uitgelopen) 2x Komkommer gevuld met geitenkaasmousse en zoetzuurkomkommerblokjes. Voorlangs een creme van yoghurt, mosterd en mierikswortel met zoetzuur wortelblokjes.
[ afbeelding ]
Hoofd: ovenfrietjes met citroenmayo, varkenshaasmedallions en een grapefruitsaus met jullienne van peultjes
[ afbeelding ]
Na: Gepocheerde peer overgegoten met chocoladesaus, gevuld met slagroom, bescuitkruimels en blokjes gepocheerde peer.
[ afbeelding ]
Wat leuk zo'n kookclub Ziet er lekker uit.quote:Op woensdag 11 juli 2012 11:44 schreef Croli het volgende:
Wij hadden laatst weer een diner van onze kookclub en ik moest koken. Zie hier het resultaat!!
Voor: vlnr: Wortelpuree (helaas wat uitgelopen) 2x Komkommer gevuld met geitenkaasmousse en zoetzuurkomkommerblokjes. Voorlangs een creme van yoghurt, mosterd en mierikswortel met zoetzuur wortelblokjes.
[ afbeelding ]
Hoofd: ovenfrietjes met citroenmayo, varkenshaasmedallions en een grapefruitsaus met jullienne van peultjes
[ afbeelding ]
Na: Gepocheerde peer overgegoten met chocoladesaus, gevuld met slagroom, bescuitkruimels en blokjes gepocheerde peer.
[ afbeelding ]
ziet er heerlijk uit!quote:Op zondag 15 juli 2012 08:53 schreef macferret het volgende:
[ afbeelding ]
cobbler van nectarines, blauwe bessen en witte chocolade met een crumble (uit de dutch oven)
Het lijkt wel paté!quote:Op dinsdag 10 juli 2012 21:55 schreef z80 het volgende:
ik moet eigenlijk me normale cam er bij pakken om een beetje mee te kunnen met de rest van de foto's
maar om toch mijn vers gemaakte sorbet/ijs van vers fruit te plaatsen snel wat foto's gemaakt met een tablet.
het ijs op het bord
[ link | afbeelding ]
en hier nog in het apparaat zelf.
[ link | afbeelding ]
Yummy! Maak je de sambal goreng kendang kering op dezelfde manier, maar dan aardappel ipv tempeh? Moet ik ook eens proberen.quote:Op maandag 16 juli 2012 12:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik kreeg zo'n trek van jouw tempeh kering en ik baalde zo enorm dat de tempeh besengek van afgelopen vrijdag zo tegenviel, terwijl ik me juist zo netjes had ingehouden om tijdens het frituren niet al de helft op te snoepen dat ik uit "nijd" zaterdag een nieuw blok tempeh heb gekocht en gisteren dus ook temeh kering heb gemaakt.
En sambal goreng kendang kering erbij.
quote:Op zaterdag 4 augustus 2012 14:09 schreef RobinOok het volgende:
UP!!
Speciaal voor die vette Pietverdriet & Golfer: dikke, vette kweekzalm!
Zooooo lekker!
[ link | afbeelding ]
Gestoomde zalm met zwarte boontjes
Toen ik 'm op ging eten bleek ie perfect van garing. Foto is iets minder perfect, maar ach.
[ link | afbeelding ]
Gestoomde zalm met zwarte boontjes
Ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand dat NIET lekker zou vinden....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |