abonnement Unibet Coolblue
pi_113763596
Oeh, dillebrood! Lekker!
pi_113770699
Was het ook echt :Y en zo simpel om te maken :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 4 juli 2012 @ 22:42:55 #128
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_113783593
Alles (behalve het groen, vulling macarons, en aardbeienrozen saus) van de bbq

pi_113784669
Ben zelf niet zo'n fan van dille (weet niet waarom) maar dat brood ziet er wel erg lekker uit zeg!

En gaaf zo'n bbq dessert
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  donderdag 5 juli 2012 @ 22:44:28 #130
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113827562

Eendeborst

Gemarineerd in
2,5 el lichte sojasaus
1 el grofgemalen sichuan peper
1 el grofgemalen zwarte peper
1 tl vijfkruidenpoeder
2 el bruine basterdsuiker. (had eigenlijk 2 tl moeten zijn, maar ach, 2 el was ook lekker ;) )

Daarna minuut of 9 gerookt in 't rookoventje. Dan op 't vel 5 minuten in de pan, 3 minuten andere kant. Wel heel zachtjes, want anders verbrandt de suiker. En het ziet er misschien wel donker uit, maar het was 100% niet verbrand. Helemaal gelukt dus. Hij had misschien iets rose-erder gemogen, maar ja, dan bakt het vel weer minder goed uit, da's ook niks. Anyway, ik vond 'm lekker! :9

Met stamppot andijvie.
pi_113860389
Toetje!! Sinaasappelpudding met kardemon

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 10 juli 2012 @ 21:55:50 #132
63722 z80
I fink you freaky
pi_114035021
ik moet eigenlijk me normale cam er bij pakken om een beetje mee te kunnen met de rest van de foto's
maar om toch mijn vers gemaakte sorbet/ijs van vers fruit te plaatsen snel wat foto's gemaakt met een tablet.

het ijs op het bord


en hier nog in het apparaat zelf.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_114053877
Wij hadden laatst weer een diner van onze kookclub en ik moest koken. Zie hier het resultaat!!

Voor: vlnr: Wortelpuree (helaas wat uitgelopen) 2x Komkommer gevuld met geitenkaasmousse en zoetzuurkomkommerblokjes. Voorlangs een creme van yoghurt, mosterd en mierikswortel met zoetzuur wortelblokjes.


Hoofd: ovenfrietjes met citroenmayo, varkenshaasmedallions en een grapefruitsaus met jullienne van peultjes


Na: Gepocheerde peer overgegoten met chocoladesaus, gevuld met slagroom, bescuitkruimels en blokjes gepocheerde peer.

Clever lives end up rusty and forgotten. Brilliant minds end up with alzheimers.
  zondag 15 juli 2012 @ 08:53:28 #134
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_114220588


cobbler van nectarines, blauwe bessen en witte chocolade met een crumble (uit de dutch oven)
pi_114220769
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 11:44 schreef Croli het volgende:
Wij hadden laatst weer een diner van onze kookclub en ik moest koken. Zie hier het resultaat!!

Voor: vlnr: Wortelpuree (helaas wat uitgelopen) 2x Komkommer gevuld met geitenkaasmousse en zoetzuurkomkommerblokjes. Voorlangs een creme van yoghurt, mosterd en mierikswortel met zoetzuur wortelblokjes.
[ afbeelding ]

Hoofd: ovenfrietjes met citroenmayo, varkenshaasmedallions en een grapefruitsaus met jullienne van peultjes
[ afbeelding ]

Na: Gepocheerde peer overgegoten met chocoladesaus, gevuld met slagroom, bescuitkruimels en blokjes gepocheerde peer.

[ afbeelding ]
Lekker allemaal! :9
pi_114228283
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 11:44 schreef Croli het volgende:
Wij hadden laatst weer een diner van onze kookclub en ik moest koken. Zie hier het resultaat!!

Voor: vlnr: Wortelpuree (helaas wat uitgelopen) 2x Komkommer gevuld met geitenkaasmousse en zoetzuurkomkommerblokjes. Voorlangs een creme van yoghurt, mosterd en mierikswortel met zoetzuur wortelblokjes.
[ afbeelding ]

Hoofd: ovenfrietjes met citroenmayo, varkenshaasmedallions en een grapefruitsaus met jullienne van peultjes
[ afbeelding ]

Na: Gepocheerde peer overgegoten met chocoladesaus, gevuld met slagroom, bescuitkruimels en blokjes gepocheerde peer.

[ afbeelding ]
Wat leuk zo'n kookclub _O_ Ziet er lekker uit.

macferret :o woah, ik wil een stukje!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 15 juli 2012 @ 15:25:36 #137
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_114230121
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 08:53 schreef macferret het volgende:
[ afbeelding ]

cobbler van nectarines, blauwe bessen en witte chocolade met een crumble (uit de dutch oven)
:9 ziet er heerlijk uit!
With the stars as her umbrella
pi_114262748
Gisteren weer buikspek gemaakt, dit keer bij schoonvader die het lekker vond \o/:



Eerder deze week Tempeh Kering gemaakt:

  maandag 16 juli 2012 @ 12:45:34 #139
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114265329
Ik kreeg zo'n trek van jouw tempeh kering en ik baalde zo enorm dat de tempeh besengek van afgelopen vrijdag zo tegenviel, terwijl ik me juist zo netjes had ingehouden om tijdens het frituren niet al de helft op te snoepen dat ik uit "nijd" zaterdag een nieuw blok tempeh heb gekocht en gisteren dus ook temeh kering heb gemaakt. *O*
En sambal goreng kendang kering erbij. *O*
pi_114265637
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 21:55 schreef z80 het volgende:
ik moet eigenlijk me normale cam er bij pakken om een beetje mee te kunnen met de rest van de foto's
maar om toch mijn vers gemaakte sorbet/ijs van vers fruit te plaatsen snel wat foto's gemaakt met een tablet.

het ijs op het bord
[ link | afbeelding ]

en hier nog in het apparaat zelf.
[ link | afbeelding ]
Het lijkt wel paté! :D
pi_114266317
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2012 12:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik kreeg zo'n trek van jouw tempeh kering en ik baalde zo enorm dat de tempeh besengek van afgelopen vrijdag zo tegenviel, terwijl ik me juist zo netjes had ingehouden om tijdens het frituren niet al de helft op te snoepen dat ik uit "nijd" zaterdag een nieuw blok tempeh heb gekocht en gisteren dus ook temeh kering heb gemaakt. *O*
En sambal goreng kendang kering erbij. *O*
Yummy! Maak je de sambal goreng kendang kering op dezelfde manier, maar dan aardappel ipv tempeh? Moet ik ook eens proberen.
  maandag 16 juli 2012 @ 13:14:33 #142
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114266341

Tempeh & Kentang Kering

Iets ander recept: Kentang vs Tempeh.
Iets makkelijker, maar evengoed erg lekker en inwisselbaar dus. Ik maakte de saus voor de aardappelsticks en deed door een deel gefrituurde tempeh en door het andere deel de sticks.

[ Bericht 44% gewijzigd door RobinOok op 16-07-2012 15:45:14 ]
  zaterdag 4 augustus 2012 @ 14:09:13 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_115093913
UP!!

Speciaal voor die vette Pietverdriet & Golfer: dikke, vette kweekzalm!
Zooooo lekker!


Gestoomde zalm met zwarte boontjes

Toen ik 'm op ging eten bleek ie perfect van garing. Foto is iets minder perfect, maar ach. :)


Gestoomde zalm met zwarte boontjes

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand dat NIET lekker zou vinden....
pi_115171231
-edit het plaatsen van de foto's lukt niet mobiel. morgen de foto's van de heerlijke crispy peking duck rolls.-
  maandag 6 augustus 2012 @ 08:22:24 #145
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_115173893
Spannend! *tromgeroffel*
pi_115174838
heerlijk die zalm Robin! idd perfecte garing ^O^
alleen jammer van zoveel groenvoer, zonde van de zalmsmaak ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 6 augustus 2012 @ 10:00:19 #147
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_115175409
Joh! :P

(Ik eet nooit alleen maar zalm, altijd groenten en rijst erbij enzo. Onderdeel van een maaltijd. Zie het als een "salad on top"! Maar goed, het kan uiteraard best wat minder ;) )
pi_115176041


crispy peking duck rolls
  maandag 6 augustus 2012 @ 10:39:21 #149
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_115176320
Lekker! Zag toevallig gisteren Ken Hom en Ching He Huang op culinaire rondreis door China (zondagavond, BBC2, 21:00u) en daar waren ze bij een klein pekingeendrestaurant. De chef blies zijn eenden met de hand, haha, die kop van Ching, volgens mij vond ze het maar niks. :-)

Anyway, ik kreeg er wel trek van. En nou jou foto's daarbij. Dat is vast een teken van God dat ik deze week peking eend moet eten! ;-)

PS. De huid van jouw eend is een beetje dof, ligt dat aan de foto? Het lijkt wel of je 't op de huid gebakken hebt? Maakt verder niet uit of zo, maar ben nieuwsgierig.
pi_115176534
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2012 14:09 schreef RobinOok het volgende:
UP!!

Speciaal voor die vette Pietverdriet & Golfer: dikke, vette kweekzalm!
Zooooo lekker!

[ link | afbeelding ]
Gestoomde zalm met zwarte boontjes

Toen ik 'm op ging eten bleek ie perfect van garing. Foto is iets minder perfect, maar ach. :)

[ link | afbeelding ]
Gestoomde zalm met zwarte boontjes

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand dat NIET lekker zou vinden....
:9 _O_ O+
Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')