Is dat een beetje te rollen? Of valt het makkelijk uit elkaar?quote:Op zondag 30 september 2012 19:27 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Inderdaad, het was een restje risotto van vrijdag, en die was gemaakt met spekjes, wortel, parmezaanse kaas en erwtjes. Ik had voor het rollen nog een stukje mozzarella in het midden van elk balletje gedaan.
Lekker!quote:Op zaterdag 29 september 2012 12:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Procureur Voor
[ link | afbeelding ]
Procureur Na (koud)
Ik had nog niet eerder procureur (dat is een stuk uit de hals en nek van een varken) gemaakt maar ga dat zeker nog eens doen. Makkelijk (even aanbraden, kruiden en dan hoppa 5 uur de oven in op 120C en klaar is kees), betaalbaar en lekker. Een zo'n plak is meer dan genoeg voor 1 persoon, dus straks uit de vriezer zo hoppa, even zachtjes opbakken en smullen maar.
Deze keer deed ik maar wat uit de losse pols en dat beviel helemaal prima, maar als iemand nog een interessant recept heeft hou ik me graag aanbevolen!
Ik heb ze ook eens met restjes gemaakt de volgende dag. Tis net cement als het helemaal koud is. Blijft prima aan elkaar plakken.quote:Op maandag 1 oktober 2012 09:54 schreef jerney het volgende:
[..]
Is dat een beetje te rollen? Of valt het makkelijk uit elkaar?
Lijkt me wel heel lekker Met wat aanpassingen hier en daar
Ah, daar hoopte ik al op. Risotto blijft bij ons nooit zo lang liggen. Volgende keer maar eens flink wat extra maken.quote:Op maandag 1 oktober 2012 16:20 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik heb ze ook eens met restjes gemaakt de volgende dag. Tis net cement als het helemaal koud is. Blijft prima aan elkaar plakken.
Receptje?quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 23:24 schreef Tombster3000 het volgende:
[ afbeelding ]
Turkse gevulde pide, links met feta mengsel en rechts met gehakt.
Ja! Dat zijn die dingen waar ik in zo'n Turks All-inclusive hotel geen genoeg van kan krijgen. Recept gaarnequote:Op dinsdag 2 oktober 2012 23:24 schreef Tombster3000 het volgende:
[ afbeelding ]
Turkse gevulde pide, links met feta mengsel en rechts met gehakt.
De dichtsbijzijnde jumbo is alkmaar, dan kan ik net zo goed even doorkarren naar beverwijk .quote:Op woensdag 3 oktober 2012 21:07 schreef RobinOok het volgende:
In 't dorp van mijn ouders verkopen ze panko gewoon bij de Jumbo. Ik weet niet waar jij woont, maar panko is toch echt heus redelijk goed verkrijgbaar tegenwoordig.
Ziet er heerlijk uit!!quote:Op dinsdag 9 oktober 2012 15:43 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]
Cinnamon Rolls met vanillesaus Mijn eerste baksel zonder pakje
zijn dat die van recept van Laura Vitale?quote:Op dinsdag 9 oktober 2012 15:43 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]
Cinnamon Rolls met vanillesaus Mijn eerste baksel zonder pakje
Jep Alleen heb ik dus de glazuur vervangen door een zelfgemaakte vanillesaus. Net zoals in Helsinki overal op zatquote:Op dinsdag 9 oktober 2012 20:35 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
zijn dat die van recept van Laura Vitale?
Mag ik het recept voor de vanillesaus?quote:Op woensdag 10 oktober 2012 17:06 schreef megamandy het volgende:
[..]
Jep Alleen heb ik dus de glazuur vervangen door een zelfgemaakte vanillesaus. Net zoals in Helsinki overal op zat
Nomnomnom!quote:Op woensdag 10 oktober 2012 17:06 schreef megamandy het volgende:
[..]
Jep Alleen heb ik dus de glazuur vervangen door een zelfgemaakte vanillesaus. Net zoals in Helsinki overal op zat
Niet heel speciaal maar wel echte vanillesmaak.quote:Op woensdag 10 oktober 2012 19:49 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Mag ik het recept voor de vanillesaus?
Dank je wel! Ik vind dat suikerglazuur ook altijd te zoet en vooral niet lekker. Maar dit ga ik zeker proberen!quote:Op woensdag 10 oktober 2012 23:26 schreef megamandy het volgende:
[..]
Niet heel speciaal maar wel echte vanillesmaak.
300ml melk opzetten met een half vanillestokje erin. Niet echt laten koken, maar wel een tijd op het vuur laten staan. Dit heb ik zeker een uur laten staan. Dan het stokje eruit halen en het merg in de melk laten zitten.
Dan drie eidooiers met 40 gram suiker mengen, de melk hierbij en weer mengen.
Daarna nog even op het vuur zetten (niet laten koken ivm schiften) zodat de saus iets kan binden.
Erg lekker
braadworst lekker. en zo te zien niet te mager.quote:Op zondag 14 oktober 2012 17:13 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet eigenlijk niet of dit wel iets is om naar te "gawken", maar goed, het is wel mijn eerste zelfgemaakte worst!
En die ziet er toch prima uit. Of niet dan? :-)
[ link | afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |