Slide | vrijdag 8 september 2000 @ 13:48 |
![]() ![]() ![]() ![]() eerst water dan soep en roeren, eerst soep dan water en roeren, soep en water degelijk inflikkeren en roeren! (wat overigens best lastig is) een beetje water dan soep erin gooien en een papje maken vervolgens deze te verdunnen. maar het helpt allemaal niet | |
madame_butterfly | vrijdag 8 september 2000 @ 13:54 |
het water ff goed door laten koken,en dan inschenken in beker waar je cup a soep heb.. ook handig is om eerst met wat kokend water aanmengen tot een papje,dan de rest van kokend water erbij doen.....suc6 | |
MiRRoRMaN | vrijdag 8 september 2000 @ 14:20 |
Heel erg heet water gebruiken en inderdaad eerst een papje ervan maken.... flink doorroeren en heel rustig gieten.... flinke beker gebruiken ook en niet zo'n shitterig klein platic bekertje en lepeltje.... maar een mok met een metalen lepel.... Succes! (Een cup-a-soup expert/verlegen Waterman.) | |
Sweetheart | vrijdag 8 september 2000 @ 20:53 |
quote:Volgens de verpakking heten deze klontjes croutons en ze schijnen er dus in te horen. | |
Ulx | vrijdag 8 september 2000 @ 20:58 |
ROFL ![]() | |
Aaargh! | vrijdag 8 september 2000 @ 20:59 |
Je moet een homogeniseer-device (lepeltje) gebruiken ![]() | |
Cardan | vrijdag 8 september 2000 @ 22:33 |
Tijdens het wachten (tot het water kookt!) doe je een BODEMPJE water bij de cup-a-soup in je beker.DAT roer je...en als het water kkokt, giet je dat er al roerend bij. Gegarandeerd GEEN klontjes! * Cardan voelt zich nu een keukenprins | |
Vork | vrijdag 8 september 2000 @ 23:06 |
water moet echt KOKEN.. borrelen! en als je inderdaad eerst 'n scheutje in je kopje mietert en daar t zakje bij in roert tot je een dikke plasta overhoud.. en dan de rest van 't water d'rin mieterd kan het nooit mislukken... | |
Djeez | zaterdag 9 september 2000 @ 01:05 |
En hier spreekt de kant-en-klaarmaaltijdexpert! Elke dag eet ik wel een Cup-a-Soupje, en weet er alles van. Ik heb nu inmiddels al drie echte, originele Cup-a-Soupmokken verzameld en ben echt verslaafd. MBij mij gaat het altijd goed, noooit klontjes. Mijn geheim: Doe eerst de soep in de beker. Wacht tot het water kookt. Maar het belangrijkste wat iedereen vergeet is dit:Doe nooit het kokende water gelijk in de beker! Wacht eerst een minuutje, zodat het water alweer van de kook af is. Daarna giet je al roerend het water erbij, en zet je de waterkoker terug. Voordat je het gaat drinken nog even roeren, en klaar is je klontloze Cup-a-Soup! | |
FAITH | zaterdag 9 september 2000 @ 19:42 |
ALS JE EERST EEN STOM PAJE MAAKT DAN BLIJFT ALLES AAN JE LEPEL PLAKKEN EN DAT IS OOK NIET LEKKER HOOR ![]() MAARJA HOE JE DE KLONTEN ER WEL UIT KRIJGT ![]() IK WEET OK NIET ALLES | |
FAITH | zaterdag 9 september 2000 @ 19:43 |
EHMMMMM PAPJE BEDOEL IK HRMMMM ALLES GOED TYPEN KAN IK OOKAL NIET ![]() | |
Guus Muisarm | zaterdag 9 september 2000 @ 19:57 |
Altijd RECHTSOM roeren. Linksom kan wel eens goedgaan , maar meestal heb je dan de klonten erbij ... | |
Cardan | zaterdag 9 september 2000 @ 19:58 |
quote:dan lik je die lepel toch gewoon af? probleem opgelost ![]() |