abonnement Unibet Coolblue
pi_116563846
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2012 23:04 schreef Michie_ het volgende:
Die krantenkop "Te schokkend voor woorden" wat over de SGP ging had er gewoon ingemoeten.
De kop over "eindelijk serieus genomen" die erna kwam stelde nu niets voor en het was niet echt duidelijk waarom men zo lachte.
De grappen over Urk (bij verkrachting doe je het eindelijk eens met iemand anders als een familie lid) en hoe de SGP een verkrachting noemen (speed date) waren tien keer leuker dan die berg.

De Holeeder grappen (de baas van het nieuwe Revu is blij met hem maar is nog blijer dat hij zijn zoon weer terug heeft) miste ik ook.Thomas zijn houding toen die grappen gemaakt werden was briljant. Vooral als je, je bedenkt dat Thomas drie straten achter Willem woont . De tweede foto ronde was ook wel komisch met die wielrenner die punten kreeg omdat volgens hem de enigste foto met een andere kleur er niet bijhoorde.

jammer dat deze aflevering op tv zoveel minder was.
Jammer dat ze zo slecht geknipt hebben, had er toch bij moeten zijn in studio dan was er nog wat leuk materiaal geweest. Tv programma was rommelig en niet echt leuk.

Soortgelijk ook weleens meegemaakt met een show van Nuhr in Nieuwe luxor die naderhand op tv was. Live veel meer leuke stukken dan bij geknipte versie op tv.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')