abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 16 april 2012 @ 21:28:36 #126
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_110415363
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2012 09:00 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Op de eerste 20 minuten na was het best te doen vond ik, veel strijd en dus op karakter gewonnen.
2e helft zelfs een paar goed lopende aanvallen gezien, dus ik ging redelijk tevreden naar huis hoor. ;)

Trouwens...

[ afbeelding ]

4 assists!
Mannetje hè _O_
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_110440968
quote:
Afgelopen zaterdag was het exact een eeuw geleden dat de Titanic zonk. Het schip kwam in aanvaring met een ijsberg, hetgeen voldoende schade veroorzaakte om het imposante bouwwerk binnen drie uur te laten zinken.

Hoe u zou reageren in een dergelijke panieksituatie? Zou u als eerste van de boot vluchten of zou u uw viool pakken om wat melodieuze deuntjes te spelen? Of toch aan het roer blijven staan om met uw boot zinkend ten onder te gaan?

Dat laatste is het sociaal wenselijk antwoord. Het spreekwoord vertelt ons echter dat een kat in het nauw vreemde sprongen maakt, waardoor de ware aard van mensen pas echt zichtbaar wordt in benarde situaties. Hoe anders is het te verklaren dat de ervaren kapitein van de Costa Concordia tegen alle regels in toch van boord ging van zijn zinkende cruiseschip?

Ook in de voetballerij zijn er zinkende schepen. FC Twente kreeg in het thuisduel tegen NAC in blessuretijd een gelijkmaker te verwerken en verspeelde daarmee het kampioenschap. Trainer Steve McClaren was dusdanig teleurgesteld dat hij direct de kleedkamer opzocht, nog voor het klinken van het laatste fluitsignaal.

Met die vroegtijdige vlucht verspeelde McClaren zijn laatste beetje geloofwaardigheid. McClaren kan van zijn spelersgroep nooit meer strijd verlangen tot in de laatste seconden, aangezien hij zelf als eindverantwoordelijke de eerste afhaker blijkt te zijn.

Op een zinkend schip is McClaren de eerste die op een reddingsbootje springt. Alhoewel, hij zou hoogstwaarschijnlijk niet op de boot zitten. Boten vertrekken namelijk op tijd. En dus is het waarschijnlijk dat hij letterlijk de boot mist wanneer hij zoals gebruikelijk een minuutje later arriveert.

FC Utrecht lijkt ook een zinkend schip. Jan Wouters ziet steeds vaker zwaaiende witte vlaggen, daar waar voormalig roerganger Erwin Koeman al eerder zijn biezen pakte. Hij was het niet eens met de koers die Utrecht vaarde. Van broer Ronald zullen we nooit weten wat hij zal doen op een zinkend schip. Ronald houdt namelijk niet zo van schepen. Hij is meer een treinenman.

Gelukkig heeft FC Utrecht Frank Demouge. Met een 0-2 achterstand liep de bonkige spits een bloedende hoofdwond op. Iedereen had begrip voor een eventuele wissel, maar Demouge wilde per se door. Hij liet zijn wond hechten en keerde heroïsch met tulband terug.

Hij verbeet de pijn, ging zelfs kopduels aan, en zorgde met zijn twee doelpunten voor de winst. Demouge vlucht niet. Hij is het type dat als eerste de ijskoude zee inspringt en vervolgens onderkoeld het gat in de romp probeert te dichten.

Met Demouge alleen gaat Utrecht het tij niet keren. Demouge is slechts een matroos. Utrecht heeft een reder nodig die zichtbaar een heldere nieuwe koers uitstippelt. Die reder is de gefortuneerde eigenaar Frans van Seumeren, uitgerekend de man die furore maakte met de berging van de gezonken onderzeeër Koersk.

Alleen hij kan FC Utrecht redden van de sportieve ondergang die het met de huidige dobberkoers lijkt te varen. Neem het roer nu, Frans, en omvaar de ijsberg. De club verdient een beter lot dan de Titanic.

Johan Brinkel
Zoetermeer
vi.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_110443851
quote:
FC Utrecht is bezig de transfer van doelman Robbin Ruiter af te ronden. De 25-jarige doelman van Volendam is dinsdagmiddag medisch gekeurd.

FC Utrecht heeft al geruime tijd interesse in de talentvolle doelman, die het keepersprobleem van FC Utrecht volgend seizoen moet oplossen.

Sinds het vertrek van Michel Vorm is FC Utrecht er niet in geslaagd een goede opvolger te vinden. De gehuurde Paraguayaan 'Junior' Fernandez voldoet niet, en de zelf opgeleide Erik Cummins blunderde in de duels tegen Excelsior en De Graafschap. Om de keepersproblemen aan te pakken trok de club seizoen zelfs de 42-jarige Rob van Dijk aan.
rtvu.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_110451235
Dat hebben we vaker gehoord met Toornstra en Verhoek. Even afwachten dus.
  woensdag 18 april 2012 @ 08:31:07 #130
331842 Paul_in_the_Dark
Ja hallo met in the Dark?!
pi_110472141
quote:
Rodney Sneijder staat voor een lastige keuze. De middenvelder kan in de zomer terug naar Ajax, maar heeft te horen gekregen dat zijn kansen op speelminuten in de ArenA beperkt zijn. Als hij wil vertrekken, is Ajax bereid om daaraan mee te werken.

Sneijder, dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Utrecht, moet dus zelf de knoop doorhakken. ''Ik heb een goed gesprek met Ajax-trainer Frank de Boer gehad. Hij heeft aangegeven dat ik voor mijn positie derde keus ben. Ik ga met mijn zaakwaarnemer Sören Lerby overleggen wat ik doe'', stelt de middenvelder (21) in De Telegraaf.

Sneijder, het broertje van international Wesley Sneijder, heeft bij Ajax een contract tot 2013. Dit seizoen was hij bij FC Utrecht niet altijd zeker van een basisplaats.
pi_110472565
Tsja, hooguit transfervrij hierheen laten komen, anders niet.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_110474540
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 18:59 schreef Oidipous het volgende:
Dat hebben we vaker gehoord met Toornstra en Verhoek. Even afwachten dus.
Het is officieel.

quote:
FC Utrecht versterkt zich met doelman Robbin Ruiter. De 25-jarige keeper verruilt komend seizoen zijn club FC Volendam voor FC Utrecht. De 1.96 meter lange Ruiter is dinsdag medisch gekeurd. De doelman tekent woensdagmiddag zijn contract in Stadion Galgenwaard tijdens zijn presentatie aan de pers.

Ruiter wordt gezien als één van de grootste talenten onder de keepers in Nederland. Zijn huidige keeperstrainer bij FC Volendam, tevens oud-FC Utrecht doelman, Harald Wapenaar voorspelde al eens dat Ruiter kan uitgroeien tot een international. Met het vastleggen van de talentvolle keeper troeft FC Utrecht tal van Eredivisieclubs af en ook een aantal Engelse clubs waaronder Newcastle United en Southampton.

Keepersbloed
Robbin Ruiter werd in maart 1987 geboren in Amsterdam. Ruiter woonde zijn hele leven in Volendam en doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam. Het keepersbloed heeft hij niet van een vreemde. Zijn vader is doelman en zijn oom, Jan Ruiter, was onder meer keeper bij FC Volendam en de Belgische eersteklasser Anderlecht. Met Anderlecht won zijn oom Jan in 1976 de Europacup II. Ook speelde Jan Ruiter één interland op 8 september 1976 in en tegen IJsland.

Sinds het seizoen 2008/2009 maakte de keeper deel uit van de A-selectie. Een seizoen later maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Door een blessure van eerste doelman Theo Zwarthoed verscheen Ruiter op 20 november 2009 voor het eerst in het doel bij de Jupiler League-club. Zijn debuutwedstrijd tegen Helmond Sport werd verloren, maar Ruiter werd na afloop uitgeroepen tot Man of the Match. Ruiter speelde in de afgelopen drie seizoen 68 wedstrijden voor FC Volendam in de eerste divisie.

fcutrecht.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 20 april 2012 @ 11:25:32 #133
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_110555184
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_110613914
play offs here we come :-)
pi_110616445
En van je euro, euro, Utreg komp eroan... :')
  zondag 22 april 2012 @ 11:31:44 #136
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_110624985
quote:
UTRECHT - Zondageersteklasser Hercules verruilt per 1 juli van dit jaar de samenwerking met PSV voor die met FC Utrecht.
De jeugdopleiding van Hercules legt de komende jaren de focus op de D, E en F –pupillen. Dit heeft te maken met de vernieuwde aanpak van FC Utrecht.

De samenwerking met PSV verliep goed, maar omdat allebei de ploegen uit Utrecht komen heeft deze samenwerking meer voordelen. Ook de accomodaties liggen dichtbij elkaar.

Woensdag 2 mei aanstaande zullen beiden partijen, voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse, de overeenkomst ondertekenen.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  woensdag 25 april 2012 @ 16:41:33 #137
285818 leeroy
La Pasion Du Heng
pi_110773284
quote:
'FC Utrecht wil Sneijder definitief overnemen'

Vandaag om 10:12 Wout Stravers FC Utrecht wil Rodney Sneijder definitief overnemen van Ajax. De middenvelder wordt momenteel gehuurd door de Domstedelingen en lijkt bij Ajax weinig perspectief te hebben. Frank de Boer sprak vorige week met Sneijder over volgend seizoen. De coach gaf aan dat Sneijder in de voorbereiding mag aansluiten Jong Ajax en daar voor zijn kans moet vechten. Gezien het grote aantal middenvelders in de Amsterdamse selectie zijn de speelkansen in Ajax 1 klein.

Vorige week werd ook nog Lasse Schöne (NEC) aangetrokken. De 21-jarige Sneijder staat daarom zelf ook open voor een langer verblijf in Utrecht, schrijft Voetbal International.
You got me so wild, Why should I be so surprised? You got me so high, Don't you see it in my eyes?
Één grote gore kuthipster
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 26 april 2012 @ 07:45:00 #138
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_110802786
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 26 april 2012 @ 07:45:48 #139
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_110802795
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_110916442
quote:
Elke keer als we Europees dit seizoen in de mond nemen verliest je gelijk weer... Gauw vergeten dit seizoen.

vd Maarel :')
Bulthuis :')

Daar mogen snel vervangers voor komen.
pi_110918998
De vervanger van vd Maarel is allang binnen de gelederen: Bovenberg. Ik mis zijn aanvallende impulsen, vd Maarel is enorm zwak aan de bal waardoor Duplan rechts voorin op een houtje moet bijten. NAC heeft volledig terecht gewonnen, allemachtig, wat werden we weggespeeld in de tweede helft. We hadden het allang moeten afmaken in de eerste en begin tweede helft maar het mocht niet baten. De laatste minuten liepen we constant achter de feiten aan.

Nu nog aankomende woensdag Vitesse, zou me niets verbazen als er maar 10,000 man komen opdagen,.
pi_110919937
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 01:40 schreef Oidipous het volgende:
De vervanger van vd Maarel is allang binnen de gelederen: Bovenberg. Ik mis zijn aanvallende impulsen, vd Maarel is enorm zwak aan de bal waardoor Duplan rechts voorin op een houtje moet bijten. NAC heeft volledig terecht gewonnen, allemachtig, wat werden we weggespeeld in de tweede helft. We hadden het allang moeten afmaken in de eerste en begin tweede helft maar het mocht niet baten. De laatste minuten liepen we constant achter de feiten aan.

Nu nog aankomende woensdag Vitesse, zou me niets verbazen als er maar 10,000 man komen opdagen,.
Stond Duplan rechtsvoorin dan?
pi_110923429
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 02:30 schreef OmniRocket het volgende:

[..]

Stond Duplan rechtsvoorin dan?
Ja.
pi_110925229
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 11:19 schreef Oidipous het volgende:

[..]

Ja.
Zo vaak gezien dat hij daar nou juist net niet stond. Waardoor daar de bal niet heen kon.
pi_110925608
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 12:26 schreef OmniRocket het volgende:

[..]

Zo vaak gezien dat hij daar nou juist net niet stond. Waardoor daar de bal niet heen kon.
Hij is dan ook geen pure rechtsbuiten, dan is het aan van der Maarel om dat in te vullen.
  woensdag 9 mei 2012 @ 09:01:37 #146
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_111322951
Booy morgen weg, aldus een bron op fcu.net.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_111323773
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 09:01 schreef PBateman1978 het volgende:
Booy morgen weg, aldus een bron op fcu.net.
Zoiets zei Derksen ook al afgelopen maandag. Logisch ook, zijn beleid was tot nu een grote faal!
  woensdag 9 mei 2012 @ 09:36:01 #148
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_111323799
quote:
1s.gif Op woensdag 9 mei 2012 09:35 schreef 1-0-8 het volgende:

[..]

Zoiets zei Derksen ook al afgelopen maandag. Logisch ook, zijn beleid was tot nu een grote faal!
Het botert niet meer tussen Foeke & Frans, dat is DE reden schijnbaar.
Foeke heeft het tot dit seizoen prima gedaan vind ik trouwens.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  woensdag 9 mei 2012 @ 10:36:08 #149
308414 zolderraam
Zolderraam
pi_111325350
Gerucht: EMIRATES nieuwe (hoofd) sponsor van FC Utrecht

Volgens Statsvoetbal lijkt EMIRATES de nieuwe sponsor van FC Utrecht te worden, op dit moment is het niet duidelijk of dit de hoofdsponsor gaat worden. FC Utrecht werkt sinds kort samen met Sportfive en daardoor zijn ze in contact gekomen met Emirates.
  woensdag 9 mei 2012 @ 10:37:50 #150
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_111325391
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 10:36 schreef zolderraam het volgende:
Gerucht: EMIRATES nieuwe (hoofd) sponsor van FC Utrecht

Volgens Statsvoetbal lijkt EMIRATES de nieuwe sponsor van FC Utrecht te worden, op dit moment is het niet duidelijk of dit de hoofdsponsor gaat worden. FC Utrecht werkt sinds kort samen met Sportfive en daardoor zijn ze in contact gekomen met Emirates.
Dat lijkt me echt onzin, alle stadions in NL hadden Emirates reclameborden de afgelopen speelrondes wegens een nieuwe lijn vanaf Schiphol.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')