abonnement Unibet Coolblue
pi_113371417
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2012 16:19 schreef wortel1981 het volgende:

[..]

Dus jij reageert alleen als het goed gaat met de FC?
Vorig jaar lange tijd 15e gestaan, dus helemaal niet vreemd dat het toen over degradatievoetbal ging.
Nee, maar de sfeer was (is?) hier net als op het Utregforum alleen maar negatief. Er is miks positiefs meer, seizoen is al bij voorbaat kut en de spelers moeten door de gehaktmolen. En dan is er nog geen bal gespeeld. Dat je na een pot wat mensen afzeikt is soms begrijpelijk, maar we zijn ten eerste toch voor de lol supporter en ten tweede voor de lol op een forum?

Het is nu eenmaal niet altijd hosanna bij Utreg, goede spelers komen en gaan. Er zijn talloze succesverhalen (Mols, Kuyt, Fortune, Strootman, Vorm) en talloze missers (Roiha, Pino, Grandel) maar de boventoon moet wat mij betreft wel leuk blijven.

Ter info, toen de brief binnenkwam voor de verlenging heb ik dat binnen 5 minuten geregeld. Ik ben geen teletekst of succes supporter. Maar ik kom hier nogmaals wel voor een beetje plezier.

Nu de leuke dingen:
Benieuwd naar Robbin Ruiter als nieuwe keeper! En fijn dat er een nieuwe clubarts is die mede door de oude is uitgezocht.

Hopelijk gaat Gerndt een beter seizoen tegemoet en met Mulenga fit en vd Gun als snelle speler hebben we best een aardige aanval op papier. Middenveld en verdediging zijn een zorgenkindje, het wordt echt tijd voor 2 goede backs.
Ook mag wat mij betreft Wuytens snel weg, kan geen lachje meer vanaf en zijn spel was afgelopen seizoen drama vaak. Daar mag wel een nieuwe jongen voor komen die tussen Schut en vd Hoorn inzit qua ervaring.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')