Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 16:56 |
Dag bier-drinkende Fok!ker(s) Mijn bier slaat dood, in een glas die ik met Dreft heb schoon gemaakt Of enkel met heet water, een glas dat ik afspoel met koud water. Mijn pils lurken uit een flesje vind ik op zich niet zo heel erg maar uit een glas drinken vind ik ook wel is een keer prettig. Vraag: Hoe kan het dat mijn bier zo gauw 'dood slaat' ? | |
SwJ | zondag 11 maart 2012 @ 16:57 |
Pak een ander glas. | |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 16:59 |
Al gedaan, het probleem blijft zich voordoen. Het betreft Hertog Jan, welke doorgaans gewoon erg goed te drinken is. | |
SwJ | zondag 11 maart 2012 @ 16:59 |
Sneller drinken? Hoe lang laat je je bier staan? | |
Guus Muisarm | zondag 11 maart 2012 @ 17:00 |
Heet water met zout, daarna mey koud water naspoelen. | |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 17:01 |
Pfoe, niet zo heel erg lang, hij is in ieder geval nog koud als ie op is. Oke, thanks voor de tip, ik zal het is proberen. ![]() | |
B03S | zondag 11 maart 2012 @ 17:10 |
Vette bek? | |
ivar92 | zondag 11 maart 2012 @ 17:12 |
chips gegeten? | |
pfefferkatze | zondag 11 maart 2012 @ 17:13 |
Geen zeep gebruiken, dus ook geen Dreft! Gewoon alleen heet water, en dan heel uitvoerig uitspoelen of met een borstel. Mochten ze echt heel vies zijn dan is er speciale bierglazen reiniger, en mocht je 10 keer per dag glazen staan te wassen zou ik voor een tientje zo'n borstelgeval met zuignappen aan de onderkant kopen die je dan in je wasbak zet. Maar zeep of vaatwasser = doodslaand bier. En natuurlijk het glas van binnen omspoelen met koud water voordat je inschenkt. | |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 17:32 |
Nee niet eens Nee ook niet In ieder geval allen die gereageerd hebben, bedankt voor jullie bijdrage ![]() | |
SwJ | zondag 11 maart 2012 @ 17:34 |
Maar, is het nou opgelost? Sorry hoor, maar dit kan echt niet. ![]() | |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 17:41 |
Jep & Komt door de drank ![]() | |
revpolen | zondag 11 maart 2012 @ 17:41 |
Bierenbeul ![]() | |
KoekiMonster | zondag 11 maart 2012 @ 17:49 |
wat had je nu fout gedaan dan?
| |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 17:52 |
Ik has is i.p.v. eens toegepast in mijn zin. 'Dood slaan' is dat het bier zijn 'prik' snel verliest en het schuimkraagje er als een slappe piemel bij staat. ( dus volledig prikloos bier waar geen smaak meer aan zit ) | |
dikkebroekzak | zondag 11 maart 2012 @ 18:26 |
Dood slaat of dood gaat? Wtf lees ik. | |
SwJ | zondag 11 maart 2012 @ 18:27 |
Je hebt moeite met lezen? ![]() | |
vraagjesman123 | zondag 11 maart 2012 @ 19:26 |
heb ik ook wel eens als ik een glas schoonmaak met dreft je moet gewoon beter schoonmaken,en zorg ervoor dat je hand niet het glas raakt aan de binnenkant dan lukt het wel.![]() ps wel goed uitspoelen omdat je veel dretf gebruikt had ik eens niet goed gedaan bier smaakte naar dreft en geloof me dat wil je niet ![]() | |
miesjelle112 | zondag 11 maart 2012 @ 20:28 |
Niet schoonmaken met afwasmiddel, liefst ook niet in de vaatwasser. | |
Geralt | zondag 11 maart 2012 @ 20:30 |
Ooit frisdrank in datzelfde glas gehad? Indien ja dan kun je het net zo goed wegsmijten ![]() | |
Gibson88 | zondag 11 maart 2012 @ 20:30 |
Nee, ik heb nu een ander glas gepakt. Probleem opgelost. ![]() ![]()
![]() wel dat ik er een aantal weg mag gaan gooien. | |
Geralt | zondag 11 maart 2012 @ 20:43 |
np | |
Weltschmerz | maandag 12 maart 2012 @ 12:40 |
Gewoon met soda en zonder afwasmiddel afwassen. | |
Bahamut0503 | maandag 12 maart 2012 @ 12:51 |
Dit inderdaad.. bierglazen nooit in de vaatwasser doen.. | |
Rickocum | maandag 12 maart 2012 @ 13:50 |
![]() | |
Eenskijken | maandag 12 maart 2012 @ 14:00 |
Ligt vaak aan je lippen. Ff natmaken en droog vegen | |
Fleischmeister | maandag 12 maart 2012 @ 14:05 |
Dit dus, de ekte baas heeft zelfs een bijpassend glas... zo wil ik nog altijd eens dat Pauwel Kwak glas scoren, jeweetwel met dat gezwel aan de onderkant ![]() | |
Nembrionic | maandag 12 maart 2012 @ 14:05 |
Omdat er vet aan je lippen zit. | |
Nembrionic | maandag 12 maart 2012 @ 14:05 |
Eckte bazes drinken niet uit Kwakglazen. Daarbij had een eckte baas allang zo'n glas gekocht. | |
Nembrionic | maandag 12 maart 2012 @ 14:06 |
Wat je trouwens ook niet moet doen is je bierglazen afwassen en water waarin ook melkglazen e.d. in hebben gezeten. | |
Gibson88 | maandag 12 maart 2012 @ 14:14 |
Ik heb Palm, Duvel, Standaard bierglas, fluitjes van Amstel en Heineken, Hertog Jan:D Pauwel Kwak mag natuurlijk niet ontbreken ![]() ![]() Onder andere hier http://www.drankgigant.nl/c-725166/bierglazen-p/ verkrijgbaar. | |
Nembrionic | maandag 12 maart 2012 @ 14:15 |
Neem dan een La Corne glas ![]() | |
Gibson88 | maandag 12 maart 2012 @ 14:17 |
Wauw, dat is pas een eckte glas voor een helden eindbaas ![]() | |
Nembrionic | maandag 12 maart 2012 @ 14:18 |
Als ware je Asterix. | |
yosander | dinsdag 13 maart 2012 @ 01:26 |
Bierglasreiniger en koud water gebruiken. Niet afdrogen aan de binnenkant en goed omspoelen, maar belangrijk bij het omspoelen is dat het glas koud wordt!! | |
Gibson88 | dinsdag 13 maart 2012 @ 01:28 |
Die glazen van Heineken die in de diepvries kunnen. Die zijn zeker wel handig. | |
Maanvis | dinsdag 13 maart 2012 @ 01:55 |
wat veel schuim. | |
LostFormat | dinsdag 13 maart 2012 @ 01:55 |
Terugslaan. | |
SuperrrTuxxx | dinsdag 13 maart 2012 @ 02:00 |
Prik zegt 'ie. ![]() | |
Rickocum | dinsdag 13 maart 2012 @ 02:56 |
De bite, de spunk | |
Rickocum | dinsdag 13 maart 2012 @ 02:58 |
Die schuimlagen vind ik nou ook weer niks, dat zijn 3 vingers dik ofzo. Mag je eerst lucht gaan happen. Tevens: mensen die gigantisch langzaam hun bier opdrinken. Al helemaal als er het 'rondjesysteem' in werking is ![]() | |
Adames | dinsdag 13 maart 2012 @ 03:03 |
Als je het even moet laten staan, dan met zo'n plastic lepel er over heen.Inderdaad, wat een baggerglazen. De hele tijd je glas uit die strakke houder halen. | |
Nembrionic | dinsdag 13 maart 2012 @ 03:11 |
Nee natuurlijk niet. | |
Adames | dinsdag 13 maart 2012 @ 03:25 |
Met die houten voet drinken? Dan doe je helemaal het idee van het koetsiersglas teniet. | |
Gibson88 | dinsdag 13 maart 2012 @ 10:55 |
Gelukkig hebben we jou voor een inhoudelijke bijdrage waar ik iets aan heb. Dankjewel. | |
goeiemoggel | dinsdag 13 maart 2012 @ 12:04 |
Dit doen we hier: warm water met wat soda, met koud water naspoelen. Als je het glas uit het water haalt, op z'n kop houdt en geen waterdruppels ziet hangen (dus net alsof het glas droog is) is het goed schoon. | |
Nembrionic | dinsdag 13 maart 2012 @ 12:09 |
![]() Als je niet op een koets zit dan doe je überhaupt het idee teniet. | |
yosander | dinsdag 13 maart 2012 @ 22:29 |
Je moet als er nog een schuimlaag op je bier zit het bier drinken door je hoofd naar achteren te houden. Zo krijg je alleen bier binnen en behoud je de schuimlaag beter. |