ArnieAlberts | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:34 |
Ik hoorde ooit dat ze dat maakten van echte kikkers maar ja dat kan natuurlijk niet kloppen. Het roze glazuur van roze koeken is ook niet gemaakt van insecten. | |
BasEnAad | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:35 |
Gelatine ofzo? | |
Poepoog | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:35 |
No shit. | |
S_Holmes | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:35 |
kikkerdril ![]() | |
Dikkeh | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:36 |
Lees de ingrediënten eens door ![]() | |
Cousin_Eddy | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:36 |
Is gewoon kikker hoor ![]() | |
BBQSausage | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:47 |
Dat wordt gemaakt van koeiensnot. Melkboeren hebben daar aparte tanks voor, die wekelijks geleegd moeten worden. De snot wordt meestal uit de neuzen van koeien geschraapt met een simpele flessenlikker. Hieronder te zien.![]() De kleur en structuur van dit restproduct wordt beïnvloed door deze in een zeer vochtige en warme omgeving te bewaren, waardoor de bacteriën de kans hebben er een vloeibaar glad mengel van te mengen. Hierna worden de kleurstoffen E104 (geel) en E131 (blauw) toegevoegd, om het mengsel van een gifgroene kleur te voorzien. Eenmaal gekleurd, kan de gelei verdeeld worden over meerdere schuimlaagjes van de bij ons bekende kikkertjes. | |
Barbapapamama | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:48 |
Inderdaad gemaakt van kikkerpoten. | |
MichaelScott | zaterdag 3 maart 2012 @ 15:50 |
ingrediënten: Glucosestroop, Suiker, Druivensuiker, Gelatine, Citroenzuur (E330), Aroma, Bijenwas (E901), Carnaubawas (E903), E104 (Chinolinegeel), E131 (Patentblauw V), Appelconcentraat, Kiwiconcentraat, Brulkikkerconcentraat, Spinazieconcentraat, Brandnetelconcentraat, Fruitsuiker, Invertsuikersiroop | |
KoekiMonster | zaterdag 3 maart 2012 @ 16:22 |
een echte kerel zou ze opeten zonder er over te zeuren | |
Casino.Bob | zaterdag 3 maart 2012 @ 16:33 |
Kikkers zijn onderdeel van de schijf van vijf: zoogdieren, planten, schimmels, amfibieën en geleedpotigen. |