FOK!forum / Culinesse à gogo / Bladerdeeg bestrijken met?
FigureBirdStarsdonderdag 1 maart 2012 @ 13:15
Kun je bladerdeeg ook met iets anders dan ei bestrijken om een mooie kleur bij het bakken in de oven te krijgen?
miesjelle112donderdag 1 maart 2012 @ 13:16
Melk?
roos94donderdag 1 maart 2012 @ 13:17
Misschien water? Waarom zou je geen ei gebruiken?
Rezaniadonderdag 1 maart 2012 @ 13:37
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 13:17 schreef roos94 het volgende:
Misschien water? Waarom zou je geen ei gebruiken?
Water verdampt, daar heb je dus weinig aan.
Kapt-Ruigbaarddonderdag 1 maart 2012 @ 13:37
Pindakaas
DonJamesdonderdag 1 maart 2012 @ 14:26
parketlak.jpg
SaxoPowerdonderdag 1 maart 2012 @ 14:28
olijf olie zou ook moeten kunnen
Pietverdrietdonderdag 1 maart 2012 @ 20:34
Je kan gebruiken
Maizena met wat water
Suikerstroop
Rijstbloem, maak er een papje van, krijg je een tijgerbrood effect
Melk
Je zou een 4% Natriumhydroxide (natronloog) oplossing kunnen maken en daar even in dippen en loogbroodjes kunnen maken.