FigureBirdStars | donderdag 1 maart 2012 @ 13:15 |
Kun je bladerdeeg ook met iets anders dan ei bestrijken om een mooie kleur bij het bakken in de oven te krijgen? | |
miesjelle112 | donderdag 1 maart 2012 @ 13:16 |
Melk? | |
roos94 | donderdag 1 maart 2012 @ 13:17 |
Misschien water? Waarom zou je geen ei gebruiken? | |
Rezania | donderdag 1 maart 2012 @ 13:37 |
Water verdampt, daar heb je dus weinig aan. | |
Kapt-Ruigbaard | donderdag 1 maart 2012 @ 13:37 |
Pindakaas | |
DonJames | donderdag 1 maart 2012 @ 14:26 |
![]() | |
SaxoPower | donderdag 1 maart 2012 @ 14:28 |
olijf olie zou ook moeten kunnen | |
Pietverdriet | donderdag 1 maart 2012 @ 20:34 |
Je kan gebruiken Maizena met wat water Suikerstroop Rijstbloem, maak er een papje van, krijg je een tijgerbrood effect Melk Je zou een 4% Natriumhydroxide (natronloog) oplossing kunnen maken en daar even in dippen en loogbroodjes kunnen maken. |