PLAE@ | vrijdag 3 februari 2012 @ 16:30 |
Hello! Vandaag wil ik onderstaande Curry maken....echter houdt een mee-eter niet van champignons en hadden ze net in de supermarkt geen sperziebonen. Weet iemand een alternatief? Met name voor de champignons. Die sperziebonen scoor is vast wel ergens anders. thanks ![]() Ik dacht zelf trouwens aan wortel bijvoorbeeld hmm. | |
Brentmeister | vrijdag 3 februari 2012 @ 16:31 |
Ik zou ze gewoon weglaten, maar aubergine zou wel een aardig alternatief voor champignons zijn denk ik. [ Bericht 59% gewijzigd door Brentmeister op 03-02-2012 16:36:54 ] | |
roos85 | vrijdag 3 februari 2012 @ 17:03 |
In plaats van sperziebonen zou je sugarsnaps kunnen gebruiken. | |
ticklemepink | vrijdag 3 februari 2012 @ 17:17 |
Of de meeeter moet niet zeuren en vist ze er maar uit? | |
RobinOok | vrijdag 3 februari 2012 @ 17:28 |
Dat is toch amper een recept te noemen? Je neemt wat groenten, maakt niet uit wat, neemt wat vlees, maakt niet uit wat en neemt wat kant-en-klare saus, maakt niet uit wat. | |
okiokinl | vrijdag 3 februari 2012 @ 17:30 |
wortel inderdaad. | |
PLAE@ | vrijdag 3 februari 2012 @ 17:57 |
Dit is gewoon simpel koken. Maar ik ben ook maar simpel. Pluk dit gewoon van voedingscentrum.nl | |
Pietverdriet | vrijdag 3 februari 2012 @ 18:07 |
En die willen ons voorlichten over beter en gezonder eten, triest eigenlijk, Maar goed, champigons gewoon weglaten. | |
zatoichi | vrijdag 3 februari 2012 @ 18:09 |
Shi-take lijkt me wel een goed alternatief. | |
PLAE@ | vrijdag 3 februari 2012 @ 19:14 |
Is er iets mis dan met het gerecht qua voedzaam/gezondheid et cetera? ![]() | |
RobinOok | vrijdag 3 februari 2012 @ 19:26 |
Laat je weten welke currypasta je uiteindelijk gebruikt? Thaise (rode, groene, gele, massaman, penang of nog een andere) of een van de vele Indiase (vindaloo, Balti, Bhuna, Biryani, Korma, Madras, of weet ik veel welke er allemaal nog meer zijn), Pakistaanse, Sri-lankaase. Ik ben benieuwd. | |
Spanky78 | vrijdag 3 februari 2012 @ 21:26 |
Moet dit nou? Ze probeert gewoon iets te koken en is wellicht iets minder fanatiek dan jij. Je mag blij zijn als je currypasta kunt vinden in een supermarkt... en dan is het vrijwel altijd rode of groene of een indiase korma of madras. Niet iedereen wil of kan zelf een goede boemboe of currypasta maken. Ik vind dat geen halsmisdaad. | |
RobinOok | vrijdag 3 februari 2012 @ 21:29 |
Ik ook niet. Ik vraag alleen welke ze uiteindelijk gaat gebruiken. | |
Spanky78 | vrijdag 3 februari 2012 @ 21:30 |
Nee, het is niet vet, bevat veel groenten. Dus redelijk gezond. en echt iets mis laten gaan is lastig. Bovendien is werken met een currypasta best veilig, de smaak is voor een kant-en-klaar product best okéé (stukken beter dan poedersauzen en potten chicken tonigght), dus het zal ook nog wel aardig smaken. En je kunt er zo ongeveer alles aan groenten in kwijt wat je lekker vindt. | |
FutureFairytale | vrijdag 3 februari 2012 @ 22:10 |
Vraagje want had laatst een currypasta nodig. Ik zag o.a. Korma, Tikka Massala en Mild Curry. Heb de Mild Curry variant genomen omdat ik dacht dat die t mildst zou zijn maar weet t niet zeker? Welke is het mildst en welke het pittigst? | |
Mirjam | vrijdag 3 februari 2012 @ 22:11 |
korma is het mildst volgens mij | |
tennisster198 | maandag 20 februari 2012 @ 23:39 |
Paprika ipv champignons? | |
Tanin | dinsdag 21 februari 2012 @ 01:07 |
In principe wel, al weet ik niet wat "mild curry" is, maar Tikka Massala is pittiger dan Korma |