FOK!forum / Culinesse à gogo / Verwarmde slagroom stijfkloppen
FigureBirdStarsdinsdag 31 januari 2012 @ 09:49
Kun je slagroom die opgewarmd is om wat smaken erin op te nemen en daarna is terug gekoeld tot koelkast temperatuur, gewoon stijf kloppen?
Ferrari_Tapedinsdag 31 januari 2012 @ 09:53
slagroom dat
teruggekoeld
koelkasttemperatuur
FigureBirdStarsdinsdag 31 januari 2012 @ 10:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 09:53 schreef Ferrari_Tape het volgende:
slagroom dat
teruggekoeld
koelkasttemperatuur

Het slagroom?
CutCakedinsdag 31 januari 2012 @ 10:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 09:53 schreef Ferrari_Tape het volgende:
slagroom dat
teruggekoeld
koelkasttemperatuur

^O^

Nuttige post

Hoever verwarmd is de slagroom, toch niet tot het kookpunt? Maar je kan het gewoon nog opkloppen hoor.
Jordy-Bdinsdag 31 januari 2012 @ 10:16
Ja, dat kan... Maar ga niet te gek doen met het verwarmen van de slagroom.
FigureBirdStarsdinsdag 31 januari 2012 @ 11:11
Ah het kan dus wel. Thnx!

Ik heb het weleens geprobeerd maar ik kreeg het met geen mogelijkheid stijf, waarschijnlijk was het toen niet genoeg afgekoeld of te lang en heet verwarmd. Binnenkort weer eens proberen dus.
CutCakedinsdag 31 januari 2012 @ 11:30
Klopfix ;)
Jordy-Bdinsdag 31 januari 2012 @ 11:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 11:30 schreef CutCake het volgende:
Klopfix ;)
Bijvoorbeeld. Of een klein beetje bakpoeder. Zolang het niet is gaan schiften bij het verwarmen, zou het geen probleem moeten zijn om het op te kloppen. Het moet natuurlijk wel voldoende zijn afgekoeld.