FigureBirdStars | dinsdag 31 januari 2012 @ 09:49 |
Kun je slagroom die opgewarmd is om wat smaken erin op te nemen en daarna is terug gekoeld tot koelkast temperatuur, gewoon stijf kloppen? | |
Ferrari_Tape | dinsdag 31 januari 2012 @ 09:53 |
slagroom dat teruggekoeld koelkasttemperatuur | |
FigureBirdStars | dinsdag 31 januari 2012 @ 10:06 |
Het slagroom? | |
CutCake | dinsdag 31 januari 2012 @ 10:08 |
![]() Nuttige post Hoever verwarmd is de slagroom, toch niet tot het kookpunt? Maar je kan het gewoon nog opkloppen hoor. | |
Jordy-B | dinsdag 31 januari 2012 @ 10:16 |
Ja, dat kan... Maar ga niet te gek doen met het verwarmen van de slagroom. | |
FigureBirdStars | dinsdag 31 januari 2012 @ 11:11 |
Ah het kan dus wel. Thnx! Ik heb het weleens geprobeerd maar ik kreeg het met geen mogelijkheid stijf, waarschijnlijk was het toen niet genoeg afgekoeld of te lang en heet verwarmd. Binnenkort weer eens proberen dus. | |
CutCake | dinsdag 31 januari 2012 @ 11:30 |
Klopfix ![]() | |
Jordy-B | dinsdag 31 januari 2012 @ 11:44 |
Bijvoorbeeld. Of een klein beetje bakpoeder. Zolang het niet is gaan schiften bij het verwarmen, zou het geen probleem moeten zijn om het op te kloppen. Het moet natuurlijk wel voldoende zijn afgekoeld. |