abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 8 februari 2012 @ 11:26:29 #126
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_107744821
Je zou zeggen dat wanneer een miljonair/miljardair een club overneemt, Utrecht al minstens 3 keer landskampioen geweest moet zijn de afgelopen jaren :')

Nee, we zitten te wachten op 3 ton van een firma die het stadion afhuurde :')
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
  woensdag 8 februari 2012 @ 11:28:48 #127
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_107744879
Wat een feestnummer zo langzamerhand. We zijn het nieuwe Feyenoord. Maar dan een 2.0 versie.
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_107748672
niet te geloven zeg..
  woensdag 8 februari 2012 @ 13:59:22 #129
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_107749338
Zit ik op de FP: VANDAAG IN 2003:

Tekort FC Utrecht nog groter dan gedacht

:') !
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_107749700
quote:
10s.gif Op woensdag 8 februari 2012 13:59 schreef Biogarde het volgende:
Zit ik op de FP: VANDAAG IN 2003:

Tekort FC Utrecht nog groter dan gedacht

:') !
Mooi he, in de jaren 80 bijna failliet, begin deze eeuw bijna failliet, en nu weer bijna failliet.

Ondertussen supporters die tegen een hek aan trappen 12 jaar stadionverbod geven, maar zelf enkele tonnen per jaar in je zak steken terwijl er jaar in jaar uit wanbeleid wordt gevoerd.

Krijg nog altijd rillingen over mijn rug als ik die Herremans bij het stadion zie lopen op een wedstrijddag, dat soort gasten zijn de allergrootste boeven...
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_107750681
ik vind het knap.
millionair, mega investeringen, gevolg;
bijna failliet.
pi_107751019
Ach, dan spelen we toch weer wat jaartjes in de middenmoot. Als ze maar realistisch zijn en het uispreken. Dan trekt al dat succespubliek snel weg en krijgen we eindelijk weer de ouderwetse sfeer terug in de Galgenwaard. Want, heel gek, hoe succesvoller de FC werd, hoe minder sfeer en hoe minder leuk het werd om naar te kijken. Speel lekker met eigen jeugd, laat de aanhang weten dat we de komende jaren lekker anoniem meehobbelen, haal de worstenman terug en verras ons. Door al die ambitieuze uitspraken valt het bijna elk jaar tegen, dus weg met alle verwachtingen en de beuk erin.
Oja, en dan het duo Richard Beekink en Emmanuel Nwakire als trainersduo. Dat waren toch leuke tijden, die jaren 90. Dyonisius Sebwe, Srdan Obradovic, Costakis Costa, forza!
pi_107754229
Ik weet het niet hoor, de club bestaat voornamelijk uit een stelletje mafioso die het club belang niet laten meetellen, maar vooral geld uitgeven... het lijkt bij het bestuur totaal niet om voetbal te draaien, en dat gaat ten koste van alles...

Soms krijg ik echt het idee dat het beter is om de club maar in elkaar te laten klappen. Dan beginnen we wel weer opnieuw met Elinkwijk of whatever en vechten we ons wel weer omhoog richting eredivisie... [/dramamode]

ADO Gaat eraan! :D
pi_107754401
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2012 14:45 schreef Stampie22 het volgende:
Oja, en dan het duo Richard Beekink en Emmanuel Nwakire als trainersduo. Dat waren toch leuke tijden, die jaren 90. Dyonisius Sebwe, Srdan Obradovic, Costakis Costa, forza!
:')

Alsjeblieft zeg.

(al was ik altijd wel fan van Obradovic)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_107754826
Wilco van Schaik reageert op de berichten :

quote:
Graag wil ik naar jullie persoonlijk reageren op de berichtgeving in de media over FC Utrecht. Als supporter hebben jullie het recht het uit mijn mond te horen.

Frans van Seumeren en ik hebben deze week bewust enkele interviews gegeven aan gerespecteerde bladen als NRC Handelsblad, Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Ons doel was om duidelijk en eerlijk te vertellen hoe we er als club voorstaan en waar de problemen liggen. Maar ook dat we alles nu goed in kaart hebben gebracht en weten hoe we de problemen gaan aanpakken en oplossen. Wij willen een eerlijk en helder beeld communiceren om zo de juiste verwachtingen te scheppen. Ook hebben wij de pers geïnformeerd over onze gedreven medewerkers die allen keihard werken aan de nieuwe toekomst van FC Utrecht. En de spelers die de handschoen hebben opgepakt. De fans die ons blijven steunen, met als voorbeeld de groep die afgelopen week in Amsterdam was. Dat doet onze spelers en de hele club zo’n goed. Helaas is de nadruk in de berichtgeving toch wat eenzijdig op de negatieve kanten van het nieuws komen te liggen. Dus is toelichting van mijn kant aan onze achterban gewenst.
Juist nu moeten we dicht bij elkaar blijven. En moeten we met z'n allen -spelers, trainers, supporters, fans, sponsors en medewerkers- vechten voor onze club. Nu moeten we er met z'n allen staan, zoals we eerder in de geschiedenis van FC Utrecht op moeilijke momenten hebben gedaan. Alleen dan kunnen we weer stappen gaan maken op weg naar een mooie toekomst.

In het AD van vandaag staat een verhaal dat een reëel beeld geeft van de werkelijkheid, maar de koppen boven het artikel kloppen totaal niet en halen de nuance uit onze boodschap. Jammer! FC Utrecht heeft een lening gehad van Frans van Seumeren om de kosten en niet alleen de salarissen te betalen. Echter, zoals eerder aangegeven, is de situatie de afgelopen maanden goed in kaart gebracht en wist de directie dat dit deze maanden zou kunnen gaan gebeuren. Het te laat ontvangen van enkele grote betalingen zorgt voor een tijdelijk probleem in de liquiditeit. Dat dit nog een keer kan gebeuren de komende maanden, sluiten we niet uit. Echter, voor de langere periode is ook de eerste prioriteit om liquide technisch weer zelfstandig te kunnen zijn en daar werken we nu elke dag aan. En we hebben financieel problemen om operationeel op een nul-resultaat uit te komen. Dat is al zes jaar niet het geval en daar willen we voor nu en altijd wel naar toe. Dat gaat niet zonder pijn en zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden. De plannen zijn gemaakt om dit binnen drie jaar operationeel (zonder transfers) voor elkaar te krijgen. Dat is een hele belangrijke eerste positieve stap in het proces.

De ambities stellen we helemaal niet bij, zoals wordt gesuggereerd in het verhaal. Nee, we zijn reëel, heb ik gezegd. Onze ambities waren de afgelopen drie jaar hoger. Dat kon toen ook, met dat uitgavenpatroon, met die selectie en die minder brede subtop. Onze ambities liggen nog wel degelijk in de subtop richting de komende jaren. Echter, die subtop is met de terugkomst van Vitesse, Heerenveen en Feyenoord en met Heracles, Roda JC en ADO Den Haag erbij, naast AZ, Groningen, Ajax en PSV groter geworden dan drie jaar geleden. De doelstelling voor dit seizoen en zeker ook het komende seizoen is tussen plaats 6 en 12 spelen. En dat plaats 8 of 10 daarin op korte termijn reëler is dan plaats 6, zeg ik daarbij eerlijk. We spraken over eerlijkheid en openheid. We gaan niet meer roepen 3 t/m 5, maar tussen 6 en 12 is reëel en subtop is de ambitie. We hebben, als we gevrijwaard blijven van de vele blessures die we hebben gehad van bepalende spelers en als de nieuwelingen de gewenning voorbij zijn ( hoe lang hadden Fortuné, Tanghe, Van den Bergh en anderen niet nodig?), een elftal voor de plekken 6 t/m 12.
Dat transfers noodzaak zijn, is nu in het AD tot kop verheven. Maar zoals eerder aangegeven is een transfer voor elke Nederlandse club van belang. Dus niet noodzakelijk, maar nodig. Voor AZ, zie Wernbloom deze winter, voor Feyenoord met Wijnaldum en Fer, voor FC Twente met Janko, voor FC Groningen met Matavz. Dat is nu eenmaal de positie van het Nederlandse voetbal. Dus ook FC Utrecht heeft er belang bij dat spelers worden verkocht. Zo zou Nana Asare bijvoorbeeld aan een nieuwe stap toe kunnen zijn. Kijk hoe hij speelt! Die jongen is bij ons gekomen om een stap naar de top te maken en dat moment zou deze of volgende zomer kunnen aanbreken. Is dat het geval, dan moeten we daarvan beiden, speler en de club, profiteren. Maar natuurlijk niet tegen elke prijs en op elk moment. Zo hebben we ook deze winter transfers van Wuytens en Asare kunnen voor komen. Omdat men wist dat we die niet zouden laten gaan. En als er gaat worden verkocht, dan moeten we ook weer goed inkopen. Als we voor een euro verkopen, dan moeten we slim voor een halve euro nieuwe spelers met potentie inkopen. Dat komt onze club op termijn ten goede.

Ik hoor wel eens: 'ze hebben problemen, maar investeren wel in dure managers'. Het zijn echter veelal vervangers in plaats van nieuwe extra functies. Het klopt, dat dit iets meer kosten met zich meebrengt dan bij de voorgangers. Maar, de verwachtingen en vooral de eisen die ik aan ze stel zijn dan ook hoger. En ik ga er vanuit dat zij meer kunnen brengen voor onze club. Reorganiseren en bezuinigen is niet alleen in kosten snijden, maar ook investeren om beter, efficiënter en vooral effectiever te worden.
Kortom, er gebeurt veel rondom FC Utrecht. We staan in de picture en dus heeft iedereen een mening over onze club. Ik heb er geen moeite mee als mensen of professionals ons inhoudelijk kritisch benaderen. Soms is daar alle reden toe en dan mag het ook. Maar als niet het volledige verhaal wordt verteld en het accent onterecht op het negatieve nieuws komt te liggen, dan sta ik op. Vandaar deze brief aan jullie, omdat ik vind dat jullie, net zoals de spelers en onze medewerkers, recht hebben op de juiste informatie, want het is de club van ons allemaal.

Laten we zondag met z'n allen achter ons elftal gaan staan en laten zien dat de Utrechtse mentaliteit er eentje van 'overwinnaars' is. Nu komt het beste in de Utrechter naar boven, dat heeft het verleden bewezen.
Samen knokken we voor de nieuwe toekomst! We hebben jullie daarbij hard nodig!

Wilco van Schaik
Algemeen directeur FC Utrecht
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_107762305
Hij klinkt in elk geval wel eerlijk en gemotiveerd!
pi_107793802
[/quote]
De ambities stellen we helemaal niet bij, zoals wordt gesuggereerd in het verhaal. Nee, we zijn reëel, heb ik gezegd. Onze ambities waren de afgelopen drie jaar hoger. Dat kon toen ook, met dat uitgavenpatroon, met die selectie en die minder brede subtop. Onze ambities liggen nog wel degelijk in de subtop richting de komend
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 9 februari 2012 @ 16:05:32 #138
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_107794168
Zo ik ben weer terug van m'n ban
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_107794655
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2012 16:05 schreef Paul het volgende:
Zo ik ben weer terug van m'n ban
Zit jij achter het bijna-faillissement van Utreg?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_107794860
quote:
11s.gif Op donderdag 9 februari 2012 16:18 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Zit jij achter het bijna-faillissement van Utreg?
Zou dat uitmaken, een faillissement? Jullie hebben 4 keer achter elkaar van Ajax gewonnen, dus jullie seizoen is geslaagd, en tegelijkertijd is de hele club geslaagd.
★★★
pi_107794998
quote:
7s.gif Op donderdag 9 februari 2012 16:25 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Zou dat uitmaken, een faillissement? Jullie hebben 4 keer achter elkaar van Ajax gewonnen, dus jullie seizoen is geslaagd, en tegelijkertijd is de hele club geslaagd.
:')

Misschien iets minder tv kijken, of wat minder goedgelovig zijn als het om de media gaat.

Ons seizoen is leuker als we van Ajax winnen, maar zeker niet geslaagd.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_107795769
quote:
7s.gif Op donderdag 9 februari 2012 16:25 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Zou dat uitmaken, een faillissement? Jullie hebben 4 keer achter elkaar van Ajax gewonnen, dus jullie seizoen is geslaagd, en tegelijkertijd is de hele club geslaagd.
typisch iets wat je vooral die Tom Egberts hoort zeggen. Iedereen neemt het de laatste tijd over. Tuurlijk is van Ajax winnen leuk en speciaal omdat winnen van een grote club altijd leuk is als "underdog"
Het is ook typisch dat er altijd geroepen wordt dat utrecht zich alleen maar tegen ajax kan opladen en goed speelt. Uitspraken zoals als utrecht 34 keer tegen ajax speelt wordt utrecht kampioen word ik gewoon niet goed van. Neem bijvoorbeeld die 6-4. Als ajax normaal had gespeeld hadden ze makkelijk gewonnen. Ik ben van mening dat Utrecht zelfs heel erg zwak speelde en ajax het volledig aan zich zelf te danken dat ze verloren en niet omdat utrecht nou zo goed was. Ajax had allang 3-0 voor kunnen staan in de eerste 25 minuten. En de 0-2 dit jaar verdiende nou ook niet echt de schoonheidsprijs.
pi_107797912
quote:
7s.gif Op donderdag 9 februari 2012 16:25 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Zou dat uitmaken, een faillissement? Jullie hebben 4 keer achter elkaar van Ajax gewonnen, dus jullie seizoen is geslaagd, en tegelijkertijd is de hele club geslaagd.
Frustratie en denk je dat echt of is dit een (slechte) troll?
pi_107801691
Ajax is voor ons gewoon onze 'favoriete' tegenstander. En ik merk dat die concurrentie bij ajax ook meer en meer gaat leven.

Maar met zes punten degradeer je, en dat wil niemand (nou ja, onze supporters in ieder geval).
pi_107817576
lekker dit... 1 van onze beste spelers weg...

'Captain Asare lang afwezig bij FC Utrecht'
FC Utrecht-trainer Jan Wouters moet het voorlopig stellen zonder aanvoerder Nana Asare. De middenvelder raakte tegen Ajax geblesseerd aan zijn enkel en moet waarschijnlijk enkele weken vanaf de zijlijn toekijken.
Asare raakte tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Ajax geblesseerd aan zijn enkel, na de tik die hij kreeg leek verder spelen uitgesloten. Na enkele minuten strompelend op het veld te hebben gelopen, speelde de Ghanees de wedstrijd vervolgens vrij makkelijk en goed uit. Achteraf gezien bleek de blessure toch erger dan gedacht, Asare heeft zijn enkelbanden verrekt.

Het duel met ADO Den Haag komt sowieso te vroeg voor Asare, maar de Domstedelingen vrezen hem enkele weken kwijt te zijn, meldt het Algemeen Dagblad.

Naast Asare moet Wouters het waarschijnlijk ook doen zonder Cedric van der Gun en Johan Martensson. Van der Gun is op de weg terug om wedstrijdfit te worden, de medische staf is echter voorzichtig met hem omdat hij meerdere maanden langs de kant heeft gestaan. Martensson is op de weg terug van een enkelkwetsuur.
pi_107817720
Wel vreemd dat ie na die trap nog een ontzettend goede wedstrijd speelde.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_107817920
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 09:08 schreef PBateman1978 het volgende:
Wel vreemd dat ie na die trap nog een ontzettend goede wedstrijd speelde.
Dan zit je nog vol adrenaline, later komt de echte kwetsuur pas.
Hij had er gewoon gelijk af moeten gaan, maar ja dat is makkelijk achteraf praten.
pi_107818889
Asare is zo vaak geblesseerd :{
pi_107823962
Ditmaal kon hij er weinig aan doen.
  vrijdag 10 februari 2012 @ 15:01:33 #150
285818 leeroy
La Pasion Du Heng
pi_107828144
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 12:50 schreef Oidipous het volgende:
Ditmaal kon hij er weinig aan doen.
Klopt, zag er ook erg nasty uit zeg
You got me so wild, Why should I be so surprised? You got me so high, Don't you see it in my eyes?
Één grote gore kuthipster
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')