Waar? Grand Cafe Binnen te Scheveningen, met een vriendin.
Wanneer? Zondag 11 maart j.l.
Wat at je? Vooraf een breekbroodje met aioli, kruidenboter en tapenade want we vielen bijna om van de honger. De aioli was helaas niet zo scherp (we houden beide zeer veel van veel knoflook) maar het was gewoon lekker. Ook jammer dat het brood niet warm was, dat vind ik altijd wel erg lekker.
We namen alleen een hoofdgerecht. Vriendin de Surf & Turf en ze vroeg of de gamba's in knoflook gebakken konden worden. Daar hadden ze goed naar geluisterd volgens haar zeggen
. 2 ossenhaasmedaillons, 2 grote gamba's, een Japans sausje en roerbakgroenten. Daarbij kreeg ze een schaal patat met mayo. Nou ja, ze moest wel even haar hand opsteken om te vragen of dat nog kwam. Ik nam de spareribs want ik weet dat ze daar zo ontzettend lekker zijn! En dat waren ze weer
. Ribbetjes waren al gebroken en de Shoyu marinade met bosuitjes en gebakken uitjes was erg jummie. Wel machtig. Kreeg het niet helemaal op. Mijn patatjes waren helaas wat te krokant, daar hou ik niet zo van maar is geen dik minpunt ofzo
. Toe namen we een kopje thee want op de dessertkaart zagen we helaas niet iets wat eruit sprong.
Impressie? Mooi restaurant, heerlijke banken om op te zitten (met kachels) en het was gelukkig ook niet helemaal vol, ook al was het een prachtige dag. Het eten was heerlijk maar de bediening was om te huilen. Stond meerdere malen met beide armen hoog in de lucht te zwaaien en dan zagen ze me nog niet, ook al stonden ze op 4 meter afstand... Er was op zich genoeg personeel dus het was best jammer want ik schaamde me rot met dat zwaaien. Toen de jongen vroeg of we de dessertkaart wilden zien moesten we 15 min wachten (en had hij in de tussentijd de tafel naast ons van kaarten voorzien dus ons vergat hij gewoon). Ik ben toen naar de bar gelopen (moest toch naar het toilet) en gezegd 'een kwartier geleden vroeg je aan ons of we de dessertkaart wilden zien'. Hij reageerde alleen met 'oja, ik breng em zo'. Geen excuus, niks. Er kwam ook mooi geen fooi.
Kosten? EUR 57,80 en EUR 58,- neergelegd. Toen we weggingen hebben we nog een tijdje bij de deur gewacht tot iemand keek en ik kon wijzen dat het geld op onze tafel lag.
Cijfer? Omdat het eten lekker is een 6,5. Lekker eten is toch nog net wat belangrijker dan service vind ik ook al was dit wel een beetje jammer. Oja, het feit dat bijna alle gerechten een Oosters tintje hebben vind ik leuk.