abonnement Unibet Coolblue
pi_106277114
Van der Sloot eindelijk voor rechter
LIMA - Ruim anderhalf jaar na de moord op de Peruaanse Stephany Flores begint vrijdag het proces tegen verdachte Joran van der Sloot. De openbaar aanklager in Lima maakte eerder al bekend dat hij 30 jaar gevangenisstraf gaat eisen tegen de 24-jarige Nederlander. Justitie wil verder dat Van der Sloot een boete van omgerekend 50.000 euro betaalt.

De eerste zitting in de zaak-Van der Sloot begint om 10.00 uur lokale tijd. De mediabelangstelling zal ongetwijfeld zeer groot zijn.

In Peru, in Nederland en in de Verenigde Staten werden de ontwikkelingen rond de moordzaak op de voet gevolgd. Van der Sloot geldt niet alleen als verdachte van moord op de 21-jarige Flores, maar was eerder ook nadrukkelijk in beeld als verdachte van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway op Aruba op 30 mei 2005, precies vijf jaar voor de gewelddadige dood van Flores. Van Holloway ontbreekt nog altijd elk spoor.

Tijdens eerdere verhoren heeft Van der Sloot bekend dat hij Stephany Flores heeft gedood in zijn hotelkamer in Lima. Hij zou hebben gehandeld in een gewelddadige emotie, nadat hij zag dat Flores in zijn laptop documenten bekeek over de zaak-Holloway. Het proces tegen Van der Sloot heeft plaats in de Lurigancho-gevangenis in Lima. Dit detentiecentrum staat in hetzelfde district waar ook de Castro Castro-gevangenis ligt, waar Van der Sloot in hechtenis zit.

Het Openbaar Ministerie stelt dat Van der Sloot ook spullen heeft gestolen van Flores. De Nederlander werd na een klopjacht gearresteerd in Chili. Hij werd overgedragen aan de Peruaanse autoriteiten en riskeert nu dus een lange celstraf.
pi_106277563
Ik kan er echt niet bij hoe je (hij dus) (weer) iemand kan vermoorden. Je weet toch dat je zoooolang de bak ingaat, de beste jaren van je leven weg. En dan vooral in dat soort kutlanden in Zuid-Amerika. Gevangenissen zijn daar echt geen pretje.
Onbegrijpelijk.
pi_106277620
Die zien we nooit meer terug!
  zondag 1 januari 2012 @ 16:00:26 #4
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_106277978
Die komt voorlopig niet meer vrij. En maar goed ook! Misbaksel! :r
pi_106329381
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 15:39 schreef gebrokenglas het volgende:
Ik kan er echt niet bij hoe je (hij dus) (weer) iemand kan vermoorden. Je weet toch dat je zoooolang de bak ingaat, de beste jaren van je leven weg. En dan vooral in dat soort kutlanden in Zuid-Amerika. Gevangenissen zijn daar echt geen pretje.
Onbegrijpelijk.
Idd. Eerst als tiener een verdwijning ontkennen terwijl heel Nederland achter zijn schouders kijkt, en dan, nadat de halve wereld hem kent, een moord plegen in nota benen zijn eigen kamer. Zou misschien een reden voor zijn en dat is te veel drugs gebruike, zodat je niet meer normaal kan nadenken.
pi_106403091
Gewoon een opvliegend karakter

Grootste fout is geweest dat hij naar Chili is gevlucht, Bolivia was beter geweest

Santa Cruz is het goed vertoeven als vluchteling
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  donderdag 5 januari 2012 @ 08:45:25 #7
360571 Goofjansen
t is nie makkelijk
pi_106428260
Jongen, wat moet jij door een hel, en je had zo een mooi leven, ouwe gokker
Ik denk dat er veel geld gespendeerd wordt, om jouw leven tot een absolute hel te maken

http://www.telegraaf.nl/b(...)_.html?sn=binnenland

quote:
Joran naar gevreesde inrichting door John van den Heuvel

LIMA - De dienst Gevangeniswezen in Peru bereidt een overplaatsing voor Joran van der Sloot voor naar de gevreesde Challapalcagevangenis, ook wel het ’Siberië van Peru’ genoemd.
Vandaag gaat in Lima anderhalf jaar na de moord op Stephany Flores eindelijk het strafproces tegen hem van start.

Maar Joran wacht een aantal onplezierige verrassingen.

De beruchte Challapalcagevangenis ligt in een onherbergzaam, nauwelijks te bereiken gebied dicht bij de grens met Bolivia.
De gevangenis staat naast een militaire basis, op een hoogte van 4500 meter, en wordt om het ijskoude klimaat wel het ’Siberië van Peru’ genoemd.


[ Bericht 0% gewijzigd door Goofjansen op 05-01-2012 12:11:15 ]
pi_106444204
quote:
Ook Amerikanen azen op berechten Van der Sloot
Joran naar Siberië van Peru

LIMA, donderdag

Joran van der Sloot wacht morgen, als in Lima anderhalf jaar na de moord op Stephany Flores eindelijk het strafproces tegen hem van start gaat, een aantal onplezierige verrassingen.

De dienst Gevangeniswezen in Peru bereidt een overplaatsing voor naar de gevreesde Challapalcagevangenis. Deze beruchte inrichting ligt in een onherbergzaam, nauwelijks te bereiken gebied dicht bij de grens met Bolivia. De gevangenis staat naast een militaire basis, op een hoogte van 4500 meter, en wordt om het ijskoude klimaat wel het ’Siberië van Peru’ genoemd.

Tijdens het proces, waarbij Van der Sloot op advies van zijn advocaat zeer waarschijnlijk verstek laat gaan, krijgt de Nederlander ook te horen dat de Verenigde Staten vorige maand een officieel verzoek tot uitlevering hebben gedaan. De Amerikanen willen Joran in eigen land vervolgen voor oplichting van de familie Holloway. Justitie in de VS onderhandelt met Peru om hem direct na de rechtszaak in Lima naar Amerika te brengen en hem ook daar te berechten.

Weer terug

Na het Amerikaanse proces zou Joran dan weer worden teruggebracht naar Peru om daar zijn straf voor de moord op Stephany uit te zitten. Aansluitend zal Van der Sloot dan ook een vermoedelijk jarenlange straf in Amerika moeten ondergaan.
bron

quote:
Proces tegen Van der Sloot begint morgen in Lima

ORANJESTAD (Aruba), donderdag

Het Excelsior Casino in het Holiday Inn Hotel op Aruba is op 29 mei 2005 de kitscherige plek waar het leven van Joran van der Sloot én anderen ingrijpend verandert. Aan een van de blackjacktafels ontmoet hij voor het eerst Natalee Holloway, die later die nacht spoorloos zal verdwijnen.

Nu, ruim vijfenhalf jaar later, worden de stoelen aan de speeltafels in het vergane, maar toch stampvolle driesterrenhotel aan Palm Beach opnieuw ingenomen door jonge Amerikaanse toeristen. Over het proces tegen Joran van der Sloot, dat morgen in Lima begint, wordt met geen woord gesproken. In het Holiday Inn Aruba is feesten, drinken en gokken het devies, net als in 2005.

Dat is anders op tien kilometer afstand, waar in het hart van het verder kleurige Oranjestad het saai ogende gebouw van het openbaar ministerie is gevestigd. Hoofdaanklager mr. Taco Stein zegt het proces tegen Van der Sloot morgen wél met grote belangstelling te volgen. „Natuurlijk willen we weten hoe het Joran morgen in Peru vergaat. Het onderzoek in de zaak Natalee Holloway is door ons nooit afgesloten”, verklaart de Nederlandse advocaat-generaal stellig. „Er zit geen groot politieteam meer op de zaak, maar iedere serieuze tip wordt nagetrokken. Van der Sloot is nog steeds hoofdverdachte.”

Leugens

Volgens Taco Stein is overwogen om na de arrestatie van Van der Sloot in juni 2010 enkele rechercheurs naar Lima te sturen om hem opnieuw te verhoren. „Maar na ampel beraad, onder meer met de FBI, hebben we daar van afgezien. We beseften dat Van der Sloot ons vermoedelijk alleen maar weer nieuwe leugens op de mouw zou spelden”, aldus Stein. De advocaat-generaal gaat ervan uit dat Van der Sloot door de rechter in Peru wegens de moord op Stephany Flores tot een langdurige gevangenisstraf wordt veroordeeld.

Als de zaak Holloway ooit wordt opgelost, kan een eventuele uitlevering aan Aruba problemen opleveren. Er bestaat namelijk geen uitleveringsverdrag met Peru. „Mochten we Van der Sloot op Aruba willen berechten, dan moeten we wachten tot hij in de VS is beland. Met Amerika hebben we namelijk wel een uitleveringsverdrag.”

Niet alleen Amerikaanse toeristen, ook veel Arubanen zouden de zaak Joran van der Sloot het liefst vergeten. De verdwijning van Natalee Holloway was een schandvlek op de historie van het eiland en had nadelige gevolgen voor de toeristensector. Net toen die branche weer wat opkrabbelde, was er vorig jaar wéér een verdwijning van een Amerikaanse toeriste. De 35-jarige Robin Gardner verdween in augustus vorig jaar spoorloos na een snorkeltochtje bij Baby Beach. Haar vriend werd gearresteerd, maar moest na enkele maanden voorarrest weer worden vrijgelaten.

Oud-politiecommissaris Jan van der Straten, voormalig onderzoeksleider in de zaak Holloway, bevestigt dat Van der Sloot op Aruba geen dagelijks nieuws meer is. „Zelf hoop ik uiteraard wel dat de waarheid in deze zaak ooit nog aan het licht komt en het recht zijn loopt heeft.” Politie en justitie kregen forse kritiek omdat het onderzoek tegen Van der Sloot belabberd verliep. Van der Straten, die uiteindelijk volledig werd gerehabiliteerd, kijkt er met weinig plezier op terug maar is niet rancuneus, zegt hij. „Joran krijgt het nog zwaar in Peru en daarna in Amerika”, voorspelt de oud-commissaris.

Moeder

Dat laatste beseft ook Jorans moeder Anita. We spreken af bij Starbucks, schuin tegenover het Holiday Inn Hotel, waar het leven van haar zoon in 2005 zo’n rigoureuze wending nam. Aan een uitgebreid interview wil ze niet meewerken, maar Anita geeft wel toe dat deze periode haar zwaar valt. „Ik zal morgen niet in Lima aanwezig zijn”, zegt ze beslist. „Ik spreek Joran af en toe en overleg ook met zijn huidige advocaat. Ik word goed op de hoogte gehouden door de Nederlandse ambassade in Peru. Ooit hoop ik bij Joran op bezoek te gaan, want hij blijft toch mijn kind. Gelukkig doen mijn twee andere zoons het heel erg goed en dat geeft me de kracht om in deze moeilijke tijd op de been te blijven.”
bron
  vrijdag 6 januari 2012 @ 09:19:13 #9
360571 Goofjansen
t is nie makkelijk
pi_106472819
Ja Joran kon die kleine meisjes wel aan, maar die meisjes hebben invloedrijke ouders, en die wilen hem allemaal dood hebben nu of tenminste dat hij een vreselijk leven zal hebben en dat mag best wat kosten
  vrijdag 6 januari 2012 @ 09:21:34 #10
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_106472856
Wat een sukkel is het ook, he :') Nu eerst jaren in Peru, en dan nog door naar Amerika _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_106486533
vr 06 jan 2012, 15:49 | 0 reacties | lees voor

'Mensenrechtencommissie bij proces Joran' LIMA - Bij het proces tegen Joran van der Sloot worden waarnemers van de Interamerikaanse Commissie voor de Mensenrechten verwacht. Dat melden Peruaanse media vrijdag.

De advocaten van Van der Sloot hebben bij deze mensenrechtencommissie een klacht ingediend, omdat zijn rechten zouden zijn geschonden bij zijn aanhouding in en uitzetting uit Chili en bij het politieverhoor in de Peruaanse hoofdstad Lima. De advocate en de vertaler die bij het verhoor aanwezig waren, zouden niet neutraal zijn geweest.

Het proces in Lima staat vrijdagmiddagop het punt te beginnen. Er zijn tientallen Peruaanse en buitenlandse journalisten. De vader van de gedode Stephany Flores is al gearriveerd, maar wilde niet met de pers praten.

Van der Sloot wordt ervan verdacht Stephany Flores op 30 mei 2010 op zijn hotelkamer in Lima te hebben vermoord. De aanklacht luidt moord gevolgd door diefstal en de eis is 30 jaar gevangenis en een geldboete van omgerekend ongeveer 50.000 euro.

bron, www, telegraaf.nl
  vrijdag 6 januari 2012 @ 16:12:27 #12
360571 Goofjansen
t is nie makkelijk
pi_106487011
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 januari 2012 09:21 schreef Harajuku. het volgende:
Wat een sukkel is het ook, he :') Nu eerst jaren in Peru, en dan nog door naar Amerika _O-
ik zou maar vragen om een pilletje als ik hem was
  vrijdag 6 januari 2012 @ 16:23:06 #14
360571 Goofjansen
t is nie makkelijk
pi_106487453
Ha , de sukkel

pi_106490409
Jammer dat ze maar 30 jaar (kunnen) eisen... Zelfs als de Amerikanen hem ook veroordelen komt hij er veel te makkelijk vanaf.
pi_106490629
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2012 17:25 schreef StM het volgende:
Jammer dat ze maar 30 jaar (kunnen) eisen... Zelfs als de Amerikanen hem ook veroordelen komt hij er veel te makkelijk vanaf.
Wat wil je dan? Doodstraf? Ik vind 30 jaar behoorlijk veel.
  vrijdag 6 januari 2012 @ 17:32:28 #17
30646 Type-R
Cowabunga.
pi_106490719
http://www.rtl.nl/(/actue(...)stephaniy-flores.xml :

quote:
17:24 uur - zaak vervolgd op 11 januari
Joran ontkent dus niet dat hij Stephany Flores heeft vermoord, maar zegt dat hij geen roofmoord heeft gepleegd. De zaak wordt vervolgd op 11 januari. Dan komt Van der Sloot waarschijnlijk met zijn kant van het verhaal.

17:17 uur
Nadat Van der Sloot tegen de rechter heeft gezegd dat hij onschuldig is aan roofmoord, worden er nog wat formaliteiten overlegd en sluit ze vervolgens de zitting.

17:15 uur
De advocaat van Joran van der Sloot had eerder nog tegen CNN gezegd dat zijn client op alle aanklachten schuld zou bekennen.

17:14 uur
Joran pleit onschuldig omdat er verzwarende omstandigheden zijn genoemd in de aanklacht, waaronder dat hij excessief geweld zou hebben gebruikt en de moord probeerde te verdoezelen.

17:13 uur
Tijdens het overleg kan er bij Joran nog een lach vanaf.

17:11 uur
Joran overlegt nu met zijn advocaat of hij schuldig of onschuldig gaat pleiten.
¯ _(ツ)_/¯
pi_106491139
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2012 17:30 schreef Mercer het volgende:

[..]

Wat wil je dan? Doodstraf? Ik vind 30 jaar behoorlijk veel.
Levenslang? Nu heeft hij nog altijd het uitzicht op vrijlating.

De doodsstraf is enkel nuttig voor de maatschappij als kostenbesparing, als straf durf ik wel te stellen dat levenslang erger is. Zeker in een EBI achtige inrichting, laat staan in een Zuid Amerikaanse gevangenis.
pi_106491290
ik mag hopen dat zn mede gevangen hem een prachtige tijd bezorgne >:)
  vrijdag 6 januari 2012 @ 19:36:30 #20
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_106495694
alle Peruanen zijn hem collectief aan het vervloeken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 6 januari 2012 @ 20:46:11 #21
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_106499345
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2012 17:25 schreef StM het volgende:
Jammer dat ze maar 30 jaar (kunnen) eisen... Zelfs als de Amerikanen hem ook veroordelen komt hij er veel te makkelijk vanaf.
Dertig jaar vind ik zo weinig nog niet, in Amerika komt hij er ook niet met een jaar vanaf. En wie weet, misschien vinden ze nog wel bewijs dat hij Natalee vermoord heeft.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_106537087
Ik denk dat Joran voor de rest van zijn leven in de cel blijft zitten.
pi_106581143
Treurig voor alle betrokkenen ook voor de opgejaagde joran.
  maandag 9 januari 2012 @ 00:09:34 #24
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_106587364
quote:
0s.gif Op zondag 8 januari 2012 22:10 schreef princem het volgende:
Treurig voor alle betrokkenen ook voor de opgejaagde joran.
hij is gewoon gokverslaafde, de jongen heeft meisjes vermoord van rijke ouders, beter was hij gewoon een mooie relatie met de meisjes aangegaan

Hij kwam van een goed leven en slimme ouders en ging in de ellende door zijn gokverslaving
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 11 januari 2012 @ 17:26:06 #25
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_106688376
Ok hij heeft alles bekend, doe maar 30 jaar voor die gast
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_106751712
quote:
CNN-presentator door lint om Joran

Bij Nancy Grace, presentatrice van CNN's Headline News, heeft de bekentenis van Joran van der Sloot tegenover de rechtbank in Lima voor emotie gezorgd. In een kruisgesprek met ene John Ludwick, die een vriend van Van der Sloot zou zijn, kan ze haar woede niet de baas. De presentator als wrakende engel.
http://www.crimesite.nl/d(...)t-door-het-lint.html
pi_106764918
We zijn live: http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/

quote:
Ik word een beetje moe van de Amerikaanse Joran media hysterie. Als Joran niet een Amerikaanse blondine had gepakt maar een lelijke hork, dan was deze media aandacht een stuk minder.
¯ _(ツ)_/¯
pi_106765066
Ik vraag me af hoe erg dat bekennen nog bekennen is, zeker in zijn situatie had hij niet echt een keus? :') Hij ging sowieso de bak in alleen met bekennen nog minder? :D
Baby darling doll face honey
pi_106810640
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2012 16:05 schreef Type-R het volgende:
We zijn live: http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/

[..]

Ik word een beetje moe van de Amerikaanse Joran media hysterie. Als Joran niet een Amerikaanse blondine had gepakt maar een lelijke hork, dan was deze media aandacht een stuk minder.
Maar owee als een Amerikaan ergens vastzit, dan moet de persoon terug naar Amerika...
  zaterdag 14 januari 2012 @ 20:33:04 #30
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_106812693
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2012 16:05 schreef Type-R het volgende:
We zijn live: http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/

[..]

Ik word een beetje moe van de Amerikaanse Joran media hysterie. Als Joran niet een Amerikaanse blondine had gepakt maar een lelijke hork, dan was deze media aandacht een stuk minder.
De lul heeft met die meisjes gewoon moeten neuken waar ze om vroegen dan had ie zich rijk genaaid
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_106826701
quote:
5s.gif Op vrijdag 13 januari 2012 16:10 schreef Crack_ het volgende:
Ik vraag me af hoe erg dat bekennen nog bekennen is, zeker in zijn situatie had hij niet echt een keus? :') Hij ging sowieso de bak in alleen met bekennen nog minder? :D
Ja, bekennen levert strafvermindering op. In dit geval niet veel, aangezien Joran allerlei verhalen heeft opgehangen.
pi_106836311
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 10:56 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, bekennen levert strafvermindering op. In dit geval niet veel, aangezien Joran allerlei verhalen heeft opgehangen.
Maarja, dat wist ie van te voren ook niet :D. Slim istie niet.. :')
Baby darling doll face honey
pi_106842782
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 16:50 schreef Crack_ het volgende:

[..]

Maarja, dat wist ie van te voren ook niet :D. Slim istie niet.. :')
Nee, ook over Aruba komt hij voortdurend met een nieuwe versie. Goed voor zijn geloofwaardigheid is het allemaal niet.
pi_106847182
In Thailand zochten ze hem ook

Dutchman sought by police in Thailand gets 28 years in jail in Peru
Phuket Gazette – Sunday, January 15, 2012 10:57:50 AM

During his stay in Bangkok in 2008, police, in addition suspecting Van Der Sloot of sex trafficking, also wanted to question him over the disappearance of several young Thai women.

http://www.phuketgazette.(...)12/article12007.html
pi_106847784
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 21:05 schreef zoefbustt het volgende:
In Thailand zochten ze hem ook

Dutchman sought by police in Thailand gets 28 years in jail in Peru
Phuket Gazette – Sunday, January 15, 2012 10:57:50 AM

During his stay in Bangkok in 2008, police, in addition suspecting Van Der Sloot of sex trafficking, also wanted to question him over the disappearance of several young Thai women.

http://www.phuketgazette.(...)12/article12007.html
Tja, ze weten waar hij zit he.
  zondag 22 januari 2012 @ 02:28:03 #37
207372 bastibro
I`ll get there
  donderdag 26 januari 2012 @ 19:22:05 #38
207372 bastibro
I`ll get there
pi_107267766
Het lijkt erop dat ook Joran nu lijdt, prima!

http://www.dailymail.co.u(...)n.html#ixzz1kZbb8D6H
  donderdag 26 januari 2012 @ 19:59:47 #39
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_107269554
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 19:22 schreef bastibro het volgende:
Het lijkt erop dat ook Joran nu lijdt, prima!

http://www.dailymail.co.u(...)n.html#ixzz1kZbb8D6H
ja ze krijgen em best wel kapot daar, die lange darm
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_107273084
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 19:22 schreef bastibro het volgende:
Het lijkt erop dat ook Joran nu lijdt, prima!

http://www.dailymail.co.u(...)n.html#ixzz1kZbb8D6H
Hij zit er net een paar dagen en begint ie nu al te piepen ? Echt een Watje die Joran
pi_107286700
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 21:03 schreef zoefbustt het volgende:

[..]

Hij zit er net een paar dagen en begint ie nu al te piepen ? Echt een Watje die Joran
Dat wordt een lange zit, want ondanks de 3 x 1 moet hij nog wel even.
  maandag 30 januari 2012 @ 20:20:12 #42
207372 bastibro
I`ll get there
pi_107414217
Mary Hamer kapt ermee |:(

RESIGNATION from the JORAN Van der SLOOT’s Case. 1/29/12.
Chief Joseph of the Nez Perce: I Will Fight No More Forever.

Dear President Obama, President Humala, Beth Holloway, the Flores family, the Media & Joran Van der Sloot:

*RESIGNATION: I, Mary Hamer officially & formally am resigning from my spiritual & civil rights advocacy work on behalf of Joran Van der Sloot. I am only one person who is outperformed by the powerful U.S. & Peruvian governments. The U.S. government & Peru have won the battle. I lose. I accept defeat.

#1. U.S.: For example, I have filed many Freedom of Information Act requests & Appeals to the U.S. Government including an investigation of [redacted], a request to subpoena [redacted] emails & the Video Surveillance equipment & the laptop Death threat of May 30, 2010 – With NO results. The only information I gained was that the Alabama District Court sealed document is Missing which Joran states [redacted] destroyed. Overall, I believe that [redacted] illegally entrapped Mr. Van der Sloot in the Hotel Tac Room #309 on May 30, 2010 – that lead to the death of Stephany Flores & the murder conviction & 28 year sentence of Joran Van der Sloot. & Yet I am told by the U.S. government that [redacted] privacy is #1. priority.

#2. PERU: Each time I fight for Joran’s civil rights with the Peruvian government Joran & I are punished; For example, in December 2011 I complained to the Peruvian government about the negligent medical care at Castro prison including the negligent prescription of Tramadol, Clonazepam, MAO anti-depressants, Flexeril & Valium; I told the Peruvian government that this is an Addictive, toxic & suicidal mix of drugs. As a result of this complaint Joran was punished with Solitary confinement & I was banned from the Castro prison forever.

MANSLAUGHTER: Joran did Not commit murder. Joran committed Manslaughter with Stephany Flores' provocation; Joran had PTSD Diminished Mental Capacity & He was in a state of Self-Defense from years of a destroyed Self-esteem.

*PERSONAL RISK: I have fought fervently on behalf of Joran Van der Sloot with NO results. I have sacrificed my life’s savings & I am now poor. I have risked death threats. I have been banned from Western Union because of my FBI investigation. The Castro guard Guebarra said that I Mary Hamer can not visit Joran Van der Sloot because I talk to the media; Therefore, I have NO freedom of speech in Peru.

* DRUGS: I have told Joran that as a Medical Doctor I have a Zero tolerance policy for illegal drugs. For example, I do not condone Marijuana which has many bad side effects including brain damage, breast enlargement & lung cancer. Also, I do not approve of South American cocaine paste or Paco. & I do not condone heroin.

*PEACE EFFORTS: I have made many efforts to Unite & Heal: The U.S., Peru, Beth Holloway, the Flores family, Anita Van der Sloot & Joran – But all parties have rejected my Olive branch of Peace & my Gandhi Non-Violence program. Anita told me that quote: Some Lives are Not to Save!

*FEARS: I fear that Joran Van der Sloot will die of a Drug overdose or that he will be Murdered by a guard or another prisoner in the Peruvian Prison system; I will hold the Peruvian & U.S. governments responsible if Mr. Van der Sloot dies during his 28 year sentence. I also fear that Joran will contract Tuberculosis in prison. Also, regarding solitary confinement, the United Nations considers isolation a form of torture.

CONCLUSION: In conclusion, As Chief Joseph of the Nez Perce said: I will fight No more forever. The U.S government & the Peruvian governments, Beth Holloway, the Flores family, Anita Van der Sloot & Joran have won & I lose. I accept defeat.

Thank you. Respectfully & Humbly, Mary Hamer, M.D. U.S.A.
pi_107451239
Ik begrijp niet dat iemand met veel centjes gewoon een hitman inhuurt en vd Sloot ombrengt want zo bijzonder is hij toch niet? Ik ken genoeg mensen die het leven laten voor veel mindere zaken en vd Sloot lijkt elke keer de dans te ontspringen!
pi_107490992
quote:
15s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 19:25 schreef Iwanius het volgende:
Ik begrijp niet dat iemand met veel centjes gewoon een hitman inhuurt en vd Sloot ombrengt want zo bijzonder is hij toch niet? Ik ken genoeg mensen die het leven laten voor veel mindere zaken en vd Sloot lijkt elke keer de dans te ontspringen!
Is dat jou pakweg 10 mille waard?
  woensdag 1 februari 2012 @ 20:01:31 #45
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_107491592
quote:
15s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 19:25 schreef Iwanius het volgende:
Ik begrijp niet dat iemand met veel centjes gewoon een hitman inhuurt en vd Sloot ombrengt want zo bijzonder is hij toch niet? Ik ken genoeg mensen die het leven laten voor veel mindere zaken en vd Sloot lijkt elke keer de dans te ontspringen!
men wil hem liever 30 jaar laten lijden en zien dat ie langzaam doodgaat
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_107491621
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 20:01 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

men wil hem liever 30 jaar laten lijden en zien dat ie langzaam doodgaat
Hij zit geen 30 jaar. Peruaanse systeem is 3 por uno. Na 28 / 3 jaar komt hij dus weer vrij als hij geen gekke dingen doet.
pi_107514180
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 19:51 schreef Halcon het volgende:

[..]

Is dat jou pakweg 10 mille waard?
Iemand zoals hij die elke wet tart en eigenlijk een ijskoude killer en manipulator is, die verdiend gewoon direct de dood.

Elke vorm van coulance is teveel eer voor hem.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2012 13:23:11 ]
pi_107520013
Joran van der Sloot wil terug naar oude gevangenis

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')