Compass | woensdag 28 december 2011 @ 15:12 |
Hallo, Ik heb al aantal keren witte chocolademousse gemaakt en de afgelopen keren is het tot 3 keer toe opeens fout gegaan! Heb dit recept gebruikt: http://www.smulweb.nl/recepten/1110489/Witte-chocolademousse Het probleem is nadat ik de gelatine aan de chocolade toevoeg begint de chocola te klonteren, het vet komt los en drijft erop en de chocola is niet meer bruikbaar. De chocola krijgt een plakkerige bijna kneedgum achtige structuur! Heeft iemand enig idee wat er fout gaat? | |
Rewimo | woensdag 28 december 2011 @ 15:20 |
Vraag het eens aan Piet: Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #20 | |
The_stranger | woensdag 28 december 2011 @ 15:29 |
Gelatine te nat? Water en chocola kan wel, maar niet op deze manier. | |
daftme | woensdag 28 december 2011 @ 15:33 |
Wat ik je wel kan vertellen is dat die verschrikkelijk lekker is. Heb hem met kerst gehad. Kan je helaas niet helpen omdat het vrouwtje dat heeft gemaakt. | |
Erosjuhhh | woensdag 28 december 2011 @ 19:15 |
wat? gelatine? dan maak je pudding ipv mousse. | |
markmarkmark | donderdag 29 december 2011 @ 01:11 |
dan is je temperatuur niet goed, een paar graden verschil en je verkloot het |