abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_106127061
Hallo,

Ik heb al aantal keren witte chocolademousse gemaakt en de afgelopen keren is het tot 3 keer toe opeens fout gegaan! Heb dit recept gebruikt: http://www.smulweb.nl/recepten/1110489/Witte-chocolademousse

Het probleem is nadat ik de gelatine aan de chocolade toevoeg begint de chocola te klonteren, het vet komt los en drijft erop en de chocola is niet meer bruikbaar. De chocola krijgt een plakkerige bijna kneedgum achtige structuur! Heeft iemand enig idee wat er fout gaat?
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 28 december 2011 @ 15:20:12 #2
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_106127325
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_106127655
Gelatine te nat? Water en chocola kan wel, maar niet op deze manier.
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_106127805
Wat ik je wel kan vertellen is dat die verschrikkelijk lekker is. Heb hem met kerst gehad. Kan je helaas niet helpen omdat het vrouwtje dat heeft gemaakt.
Football. Glorious football. Dont care what it looks like.
  woensdag 28 december 2011 @ 19:15:49 #5
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_106135136
wat? gelatine?
dan maak je pudding ipv mousse.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_106152165
dan is je temperatuur niet goed, een paar graden verschil en je verkloot het
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')