FOK!forum / Culinesse à gogo / bevroren kipfilet in de oven
welkominspacewoensdag 21 december 2011 @ 22:44
hoe lang moet dat ongeveer?
op 180-200 graden zeg maar.

wieowie helpt me? *O*
error_404woensdag 21 december 2011 @ 22:45
Ik zou hem toch eerst op een lagere temperatuur ontdooien....
welkominspacewoensdag 21 december 2011 @ 22:47
quote:
9s.gif Op woensdag 21 december 2011 22:45 schreef error_404 het volgende:
Ik zou hem toch eerst op een lagere temperatuur ontdooien....
maar daar heb ik geen tijd/zin voor/in :')
Brembowoensdag 21 december 2011 @ 22:47
Anders eerst in de magnetron is ie zo warm :').
strontboerwoensdag 21 december 2011 @ 22:55
Kip opwarmen zodat het ontdooid is heul slecht volgens mij.
RobinOokwoensdag 21 december 2011 @ 22:59
45 minuten
LittleLadywoensdag 21 december 2011 @ 23:00
Tja met kip is het beter om het eerst even te laten ontdooien, kip is namelijk een stuk vlees wat snel uitdroogd.
strontboerwoensdag 21 december 2011 @ 23:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 23:00 schreef LittleLady het volgende:
Tja met kip is het beter om het eerst even te laten ontdooien, kip is namelijk een stuk vlees wat snel uitdroogd.
Ik doelde eigenlijk op salmonella :P
welkominspacewoensdag 21 december 2011 @ 23:04
ik kook het wel gewoon :')
moeilijk doen met de oven enzo :{w
strontboerwoensdag 21 december 2011 @ 23:05
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 23:04 schreef welkominspace het volgende:
ik kook het wel gewoon :')
moeilijk doen met de oven enzo :{w
Eet smakelijk ^O^
Rickocumwoensdag 21 december 2011 @ 23:06
:') wtf bolle, laat die shit 6 uur ontdooien mang
fespowoensdag 21 december 2011 @ 23:33
in lauw water is een kipfilet zo ontdooit.
golferdonderdag 22 december 2011 @ 01:19
Leef je nog?
welkominspacedonderdag 22 december 2011 @ 01:33
ik leef nog ja, net heerlijke quesadilla gegeten :9