welkominspace | woensdag 21 december 2011 @ 22:44 |
hoe lang moet dat ongeveer? op 180-200 graden zeg maar. wieowie helpt me? ![]() | |
error_404 | woensdag 21 december 2011 @ 22:45 |
Ik zou hem toch eerst op een lagere temperatuur ontdooien.... | |
welkominspace | woensdag 21 december 2011 @ 22:47 |
maar daar heb ik geen tijd/zin voor/in ![]() | |
Brembo | woensdag 21 december 2011 @ 22:47 |
Anders eerst in de magnetron is ie zo warm ![]() | |
strontboer | woensdag 21 december 2011 @ 22:55 |
Kip opwarmen zodat het ontdooid is heul slecht volgens mij. | |
RobinOok | woensdag 21 december 2011 @ 22:59 |
45 minuten | |
LittleLady | woensdag 21 december 2011 @ 23:00 |
Tja met kip is het beter om het eerst even te laten ontdooien, kip is namelijk een stuk vlees wat snel uitdroogd. | |
strontboer | woensdag 21 december 2011 @ 23:01 |
Ik doelde eigenlijk op salmonella ![]() | |
welkominspace | woensdag 21 december 2011 @ 23:04 |
ik kook het wel gewoon ![]() moeilijk doen met de oven enzo ![]() | |
strontboer | woensdag 21 december 2011 @ 23:05 |
Eet smakelijk ![]() | |
Rickocum | woensdag 21 december 2011 @ 23:06 |
![]() | |
fespo | woensdag 21 december 2011 @ 23:33 |
in lauw water is een kipfilet zo ontdooit. | |
golfer | donderdag 22 december 2011 @ 01:19 |
Leef je nog? | |
welkominspace | donderdag 22 december 2011 @ 01:33 |
ik leef nog ja, net heerlijke quesadilla gegeten ![]() |