FOK!forum / Culinesse à gogo / worstjes in bladerdeeg - bewaren
elkravomaandag 19 december 2011 @ 22:01
Heb worstjes in bladerdeeg gemaakt in de oven.

Ik heb ze morgen op mijn werk nodig.

Hoe komen ze het beste de nacht door?... gewoon afgedekte schaal? of moeten ze de koelkast in?
Stokstaartmaandag 19 december 2011 @ 22:07
Je had ze beter vandaag kunnen klaarmaken, en morgen voor werk even kunnen afbakken. Dan waren ze lekkerder geweest
Ontlastingreguleerdermaandag 19 december 2011 @ 22:11
Je kan ze bewaren maar hoeft niet persé in de koelkast hoor. Misschien dat je een doosje heb wat je af kan sluiten en als je daar wat keukenpapier inlegt, dan worden ze misschien minder slap. Je kan ze altijd nog 4-5 minuutjes op 200 graden ofzo ff opwarmen.
elkravomaandag 19 december 2011 @ 22:15
kan he
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 22:11 schreef Ontlastingreguleerder het volgende:
Je kan ze bewaren maar hoeft niet persé in de koelkast hoor. Misschien dat je een doosje heb wat je af kan sluiten en als je daar wat keukenpapier inlegt, dan worden ze misschien minder slap. Je kan ze altijd nog 4-5 minuutjes op 200 graden ofzo ff opwarmen.
op m'n werk hebben ze helaas alleen een magnetron, er zijn er genoeg om even te testen hoeveel watt/seconden dat zou moeten...
Ontlastingreguleerdermaandag 19 december 2011 @ 22:36
Als je ze in de magnetron stopt worden ze slap.
elkravomaandag 19 december 2011 @ 22:57
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 22:36 schreef Ontlastingreguleerder het volgende:
Als je ze in de magnetron stopt worden ze slap.
dank voor de tip
Platinamaandag 19 december 2011 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 22:01 schreef elkravo het volgende:
Heb worstjes in bladerdeeg gemaakt in de oven.

Ik heb ze morgen op mijn werk nodig.

Hoe komen ze het beste de nacht door?... gewoon afgedekte schaal? of moeten ze de koelkast in?
Tupperware bakje in je kelder of voorraadkast. Niet in je koelkast.