elkravo | maandag 19 december 2011 @ 22:01 |
Heb worstjes in bladerdeeg gemaakt in de oven. Ik heb ze morgen op mijn werk nodig. Hoe komen ze het beste de nacht door?... gewoon afgedekte schaal? of moeten ze de koelkast in? | |
Stokstaart | maandag 19 december 2011 @ 22:07 |
Je had ze beter vandaag kunnen klaarmaken, en morgen voor werk even kunnen afbakken. Dan waren ze lekkerder geweest | |
Ontlastingreguleerder | maandag 19 december 2011 @ 22:11 |
Je kan ze bewaren maar hoeft niet persé in de koelkast hoor. Misschien dat je een doosje heb wat je af kan sluiten en als je daar wat keukenpapier inlegt, dan worden ze misschien minder slap. Je kan ze altijd nog 4-5 minuutjes op 200 graden ofzo ff opwarmen. | |
elkravo | maandag 19 december 2011 @ 22:15 |
kan heop m'n werk hebben ze helaas alleen een magnetron, er zijn er genoeg om even te testen hoeveel watt/seconden dat zou moeten... | |
Ontlastingreguleerder | maandag 19 december 2011 @ 22:36 |
Als je ze in de magnetron stopt worden ze slap. | |
elkravo | maandag 19 december 2011 @ 22:57 |
dank voor de tip | |
Platina | maandag 19 december 2011 @ 22:58 |
Tupperware bakje in je kelder of voorraadkast. Niet in je koelkast. |