abonnement Unibet Coolblue
  maandag 19 december 2011 @ 22:09:04 #101
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_105794335
quote:
17s.gif Op maandag 19 december 2011 19:26 schreef Cat22 het volgende:
Ik kreeg deze PM:

[..]

Ik denk dat de anonieme gever zich hierin wel herkent, de dank van de ontvanger is groot, zoals je ziet. O+
Gód wat word ik hier blij van O+

Ik heb niets met het pakket te maken, noch met de ontvanger, maar dit korte berichtje zegt het állemaal!
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  maandag 19 december 2011 @ 22:36:22 #102
85962 ioko
I Appear Missing
pi_105796190
quote:
17s.gif Op maandag 19 december 2011 21:52 schreef Sally het volgende:
Nou, daar stond dan precies tussen 9 en half 10, iemand aan mijn deur. En het waren zelfs 2 personen!
Met een heel erg mooi pak - en zwaar, aldus de afleveraar...

Maar ik ga me bedwingen, en wacht tot mijn vriend er ook is om het pak open te maken! Morgen moet ik toch werken, dus dat gaat me wel makkelijk af :P

Denk ik... Ben wel erg benieuwd, hoor :o



P.S. Veilig thuis gewenst aan de brengers!
We zijn veilig thuis gekomen hoor.
Coincidence
Makes sense
Only with you
pi_105817222
En weer een pakje afgeleverd en een PM in mijn inbox O+ (en met toestemming geplaatst natuurlijk)
quote:
Ik twijfelde eerst om mij aan te melden. Ik hoorde namelijk steeds iets over gezinnen met kinderen, en vroeg me af of ik mij daar als net gediplomeerd verpleegkundige wel tussen mocht mengen. Toch vond ik na lang nadenken van wel. Ik heb me altijd voor anderen aangepast en de afgelopen jaren nogal wat pech gehad. Het is daarom niet alleen financieel, maar ook mentaal dat ik wel even een opkikkertje kan gebruiken (dat laatste is eigenlijk wel ironisch haha, want ik werk notabene op een psychiatrische instelling van het ziekenhuis).

Ik wist hoe laat het kerstpakket afgeleverd zou worden en precies om dat tijdstip werd aangebeld. Ik voelde een soort van spanning opkomen, niet wetende wie voor deur zou staan en wat voor inhoud het pakket had dathij/zij bij zich had. Zo'n spanning die je hebt vlak voordat je toets begint, vlak voor je eerste date.
Ik deed de deur open en er werd mij verteld dat het inderdaad het kerstpakket van Fok! betreft. Van te voren had ik van alles verzonnen dat ik zou zeggen aan de deur, maar op dat moment wist ik eigenlijk niets anders uit te kramen dan 'dankjewel'.

Ik spurtte de trap op en kon eigenlijk niet wachten om hem open te maken. Met doorzichtige tape zat de doos dicht dus ik ging op zoek naar mijn schaar die ik natuurlijk op dat moment niet kon vinden. Dan maar met een sleutel proberen. Helaas te bot, toch maar weer zoeken naar die schaar. 'Ah daar ligt hij', toen ik even helder nadacht.
Toen ik de kleppen open maakte wist ik eigenlijk ook niet wat ik kon verwachten. Ik voelde wel al dat hij zwaar was dus er kon niet alleen een pakje zakdoekjes inzitten.
Bovenop lag gelijk wat leesvoer, heerlijk! Lekker met een kop thee, muziekje erbij de Quest of de Panorama lezen, heb er nu al zin in. Toen ik de boekjes van de top had gehaald zag ik vooral producten/merken die ik nog nooit gezien had, dus ik moest deze stuk voor stuk lezen of bekijken. Lekkere worstjes, afbakbroodjes, een choco kerstboomcake, pistachenootjes en zelfs ananasroomkaas! (ben benieuwd hoe dat laatste gaat bevallen. Ik vind beiden lekker, maar ken de combinatie nog niet!)
En als net afgestudeerde jongeman is het natuurlijk altijd lekker om een (speciaal)biertje te drinken en ook deze ontbraken niet!

Ik wil de gulle gever en bezorger (of is dit dezelfde?) via deze weg heel erg bedanken. Ik vind het mooi dat er mensen zijn die zoiets voor iemand over hebben die ze niet kennen, nooit gezien hebben en dat waarschijnlijk ook nooit meer (bewust) zullen doen.
Allemaal een fijne feestdagen gewenst en hopelijk een mooi 2012 :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_105821188
hoe veel pakketten zijn er nu al afgeleverd?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  dinsdag 20 december 2011 @ 15:21:34 #105
259233 GimmeGore
Dat is mevrouw Gore voor jou!
pi_105821338
Na best een moeilijk jaar achter de rug gehad te hebben, ging alles in huize Gore wel weer redelijk op rolletjes. Tot de dagen langer werden. Ik heb vorig jaar nogal een traumatische ervaring gehad op 2e (en 3e) kerstdag en dat begon toch aan me te knagen. Ik wist dat het niet nog een keer ging gebeuren, maar toch bleef die gebeurtenis maar door mijn hoofd spoken. Van alle kanten hoorde ik mensen zin hebben in kerst en plannen maken, en het enige waar ik aan kon denken was wat er vorig jaar gebeurd is.
Daarom besloot ik het heft in eigen handen te nemen en ervoor te willen zorgen dat ik dit jaar weer een leuke kerst had.
Maar hoe? ik kom net rond elke maand, dus uitgebreid voor mezelf kerstshoppen zit er niet in. En ook een kerstfeest geven is dus geen optie.
Daarom besloot ik na lang twijfelen me toch maar op te geven voor een kerstpakket. Want tja, ik vraag niet graag dingen voor mezelf. Ik geef liever. En het is toch een beetje toegeven dat het je alleen niet lukt.

Vanochtend werd er aangebeld.
Dus ik sprint naar beneden, staat er niemand voor de deur. Nou ja, zal wel een of andere collecte zijn geweest of van de reclame met zo'n kaartje ofzo, want ik hoorde de bel bij de buren al gaan.
Best. Kan ik verder met de was ophangen.
Maar na een paar minuten hoor ik de brievenbus. En de post was al geweest. Pakje? Voor mij? En ja hoor, er lag een brief op de mat (nou ja, eigenlijk gewoon op de vloerbedekking, ik heb geen mat :') ) dat de postbode een pakje voor me had willen bezorgen, maar ik was niet thuis. (Was ik wel! geef me dan ff de tijd om naar beneden te lopen!) dus het was bij de overbuurman afgeleverd.
Dus ik trek mijn schoenen aan, roep nog even naar de pakketbezorger dat hij volgende keer wel wat langer moet wachten (want die stond nog gewoon in de straat) en loop naar de overbuurman.
Mijn overbuurman is een oudere man, dus hij liet me binnen, omdat hij aangaf de doos niet te kunnen tillen.
En in zijn gang stond een grote goudkleurige doos die inderdaad erg zwaar was.
Mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en ik sprintte nog net niet met doos terug naar huis (tja, hakken, slecht wegdek, grote doos, ik ging zo snel als ik kon, laat ik het zo zeggen)

Natuurlijk kon ik geen schaar vinden, dus dan maar met een koksmes.
Bovenop lag een heel lief kaartje namens een Fok!ker.
Daaronder zat een hele mooie suede(look? denk ik?) doos met nog een deksel! Niet nog een deksel! Mijn arme nieuwsgierigheid!
Dus dan maar met doos en al alles eruit getild. En wat een pakket zat eronder.
Allemaal Italiaanse lekkernijen zoals 2 soorten pasta, 2 soorten pastasaus, gedroogde porcini (ik kan niet op de Nederlandse naam komen) zo'n Italiaanse hoge fruitcake (daarvan kan ik dan weer niet op de Italiaanse naam komen :P) rode wijn, witte bubbelwijn, extra vergine olijfolie met basilicum, olijven, koekjes, meerdere soorten en vormen chocolade, snoepjes, koffie, 2 soorten worst, een klein stolletje, aioli en toastjes voor bij tapa's (volgens mij heb ik het nu allemaal)

maw genoeg lekkers om binnenkort wat mensen uit te nodigen die afgelopen jaar veel voor me betekend hebben en ze ook nog eens wat behoorlijks voor te kunnen zetten in plaats van thee of ranja en een koekje.

Ik heb het eerste kwartier alleen maar overdonderd naar de doos en de inhoud zitten staren, terwijl ik zo ontroerd was dat ik zat te snotteren en waterige oogjes had.
Want ik vind het echt geweldig dat mensen dit over hebben voor wild vreemden.
Dus lieve anon Fok!ker: ontzettend bedankt! Mijn kerstgevoel is dankzij jou toch weer terug!
En -gt- jij ook bedankt dat je in eerste instantie wat wou schenken :)
pi_105821352
:D de ontvanger van mn eerste pakketje gaat echt pas met kerst uitpakken.. ik geloof dat ik nog nieuwsgieriger (naar de reacties) ben dan zij (naar de kadootjes) :@
pi_105822189
Lieve Anonieme Fokker!!!!

Vandaag is bij ons het kerstpakket bezorgd (arme postbode want het was loodzwaar hahahaha)
en zijn we aan het uitpakken geslagen.
Echt HELEMAAL SUPER!!!! En wat een onwijs mooie doos en wijnrek.

We vinden het echt zo geweldig lief dat er mensen zijn die andere mensen op deze manier een hart onder de riem willen steken. Wij gaan er echt van genieten en bij ieder slokje van de heerlijke wijn die er bij zit zullen we aan onze gulle gever denken. Als onze financiële situatie het toelaat zal ik me zeker aanmelden als gever van een kerstpakket want het is moeilijk te omschrijven hoe hartverwarmend deze actie is. En wij gunnen een ander ook het gevoel wat wij vandaag hebben.

Dus bij deze nogmaals.......................

BEDANKT!!!!!!!!!!!!! en een onwijs vrolijke en liefdevolle kerst gewenst en gezondheid en liefde voor 2012.

xx

Monique
Vroeger was ik een twijfelaar, nu geloof ik niet meer
pi_105822221
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 15:21 schreef GimmeGore het volgende:

Natuurlijk kon ik geen schaar vinden, dus dan maar met een koksmes.

Wat is dat toch met mensen die geen schaar kunnen vinden :D
Leuk pakketje :Y *O*
  dinsdag 20 december 2011 @ 15:53:24 #109
259233 GimmeGore
Dat is mevrouw Gore voor jou!
pi_105822733
enige schaar die ik zag was een nagelschaartje. :P
Mijn andere scharen liggen bij de naaimachine
pi_105823592
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 15:17 schreef komrad het volgende:
hoe veel pakketten zijn er nu al afgeleverd?
Volgens mijn laatste telling zijn er in ieder geval al 18 pakketten aangekomen. *O* Van 7 pakketten heb ik nog geen uitsluitsel. Er zijn er dan ook nog wat onderweg, vooral van de mensen die ik pas later kon koppelen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_105825539
Dat je er maar van mag genieten mams!
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_105826072
thnxs voor het aanvragen kind, dat hadden we zelf nooit gedaan. We hebben het niet breed, maar er zijn (helaas) nog veel meer mensen die het slechter hebben dan wij.

Maar het was echt een superverrassing.

xxxx mama
Vroeger was ik een twijfelaar, nu geloof ik niet meer
  dinsdag 20 december 2011 @ 17:22:48 #113
108759 zwartedoos
Mijn doos is niet zwart.
pi_105826586
Ik wil mijn anonieme gever hier ook even bedanken O+ Kan niet wachten om te gaan halen waar het voor bedoeld is *O*
*I'm not perfect but parts of me are incredible*
guess that's what happens when a tornado meets a vulcano
pi_105826707
Oh ik wou dat ik geld had om ook zoiets te doen O+ helaas zit ik meer in de ontvang-kant }:| en toch ga ik kijken of ik niet volgend jaar wat opzij kan zetten om ook iemand een hart onder de riem te steken O+
♥ scars make us who we are ♥
pi_105826983
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 17:25 schreef Mama_Mia het volgende:
Oh ik wou dat ik geld had om ook zoiets te doen O+ helaas zit ik meer in de ontvang-kant }:|
Ik dacht ergens te lezen dat er nog een uitloop naar een nieuwjaarspakketje mogelijk was ... ms als je Cat22 ns pm-t? O-)
quote:
en toch ga ik kijken of ik niet volgend jaar wat opzij kan zetten om ook iemand een hart onder de riem te steken O+
ik hoop voor je dat je volgend jaar ook n pakketje maakt.. tis denk ik bijna nóg leuker dan ontvangen.. bijna dan he :P
pi_105827214
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 17:31 schreef Cooki het volgende:

[..]

Ik dacht ergens te lezen dat er nog een uitloop naar een nieuwjaarspakketje mogelijk was ... ms als je Cat22 ns pm-t? O-)

voor een zend-pakketje heb ik geen geld helaas, maar voor een ontvang-pakketje, ik heb hele lieve mensen om me heen die me al cadeautjes e.d. geven, die pakketjes horen (vind ik dan) te gaan naar die mensen die zelfs dat niet hebben, in dat opzicht voel ik me gewoon rijk en mag ik me gelukkig prijzen O+

quote:
ik hoop voor je dat je volgend jaar ook n pakketje maakt.. tis denk ik bijna nóg leuker dan ontvangen.. bijna dan he :P
Dat hoop ik ook :Y ik vind het zo'n enorm leuk idee O+
♥ scars make us who we are ♥
pi_105828510
Voor de stats: heb zonet het eerste voor het pakket gekocht, morgen en donderdag de rest. Vrijdagavond bezorgen.
Sometimes the journey is the goal
I don't care about my soul
Sometimes life is just pure rock 'n roll!!
  Milf dinsdag 20 december 2011 @ 18:45:20 #118
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_105830101
Wat een heerlijk topic om te lezen O+
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 20 december 2011 @ 19:02:06 #119
54593 crew  Olga
Cheese
pi_105830829
Ook ik had een kerstpakket aangevraagd, niet voor mezelf maar voor mijn vader. De afgelopen tien jaar heeft hij genoeg meegemaakt en nu nog steeds doordat mijn verstandelijk gehandicapt zusje nog steeds thuis bij hem woont en hij daar dus de zorg over draagt. Nu hij met pensioen is krijgt hij dit jaar geen kerstpakket meer, maar op deze manier dus wel ;)

Toen ik hoorde van Cat en Liesje dat hij een kerstpakket kreeg was mijn grootste zorg mijn mond te houden (als ik ergens te enthousiast over ben, wil ik het er graag uitgooien :D). Maar het is me gelukt, zelfs mijn zusjes wisten van niets :P

Ik had een track en trace nummer gehad maar dat werkte op een of andere manier niet, dus ik dacht dat het pakket zoek was. Maar dat was gelukkig niet het geval, vandaag kwam het aan. En ondanks dat mijn vader een binnenvetter is, vond hij het duidelijk erg leuk om nu zelf eens wat te krijgen.

Eerst kwam de wijn eruit en daarna de waxinelichtjes in de vorm van witte kleine kerstbomen. Toen zaten er nog twee grote ingepakte cadeaus in de doos. De ene bevatte twee bouwpakketten van een mirage en een phantom (straalvliegtuigen geloof ik) en de ander bevatte een puzzel van 1000 stukjes. Het viel allemaal erg in de smaak bij hem.

Maar dat was nog niet alles :o Via Cat kreeg ik ook nog onderstaande pm
quote:
omdat puzzelen nogal een breed concept is, hebben we ook naast wat in het pakket zit een half jaar abbonement op de Denksport Varia gegeven:

Dhr. De man des huizes ontvangt van ons een abonnement op het blad Denksport Variabundel 3 sterren, 6 nummers. Zodat hij niet vreemd opkijkt als die opeens in de bus vallen.
Wat wel grappig was was dat mijn vader niet wist dat er ook een forum op FOK! was. :D Het sportgedeelte kende hij wel van de tijd dat ik er voor werkzaam was.

Lieve onbekende gever, dank je wel. Niet alleen namens mijn vader maar ook namens mij. Alle cadeau's vallen erg in de smaak bij hem :)
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
  dinsdag 20 december 2011 @ 20:52:44 #120
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_105836443
Wat ene leuk idee zo'n abbonement! O+ Nog langer plezier van je kerstpakket op deze manier! O+
❤️ #TeamTom ❤️ #TeamPannekoek ❤️
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:23:26 #121
242204 YskaFredriksson
Vitamientjes zijn je vriendjes
pi_105838250
Ik vind die teksten zo leuk om te lezen :D meeermeeer! ;)
Attentie attentie letten wij even op... [kerst] Creatieve FOK!kers voor een fijne kerst voor FOK!kers
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:26:34 #122
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_105838413
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 21:23 schreef YskaFredriksson het volgende:
Ik vind die teksten zo leuk om te lezen :D meeermeeer! ;)
Is het niet heerlijk O+

Het zullen de hormonen wel zijn, maar ik schiet steeds vol :D
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:34:34 #123
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_105838806
Het ligt niet aan je hormoontjes want dan zou ik die ook moeten hebben. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:37:10 #124
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_105838980
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 21:34 schreef Rucky het volgende:
Het ligt niet aan je hormoontjes want dan zou ik die ook moeten hebben. :D
[criet] de wonderen zijn de wereld nog niet uit! [/criet] :P _O-
❤️ #TeamTom ❤️ #TeamPannekoek ❤️
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:38:43 #125
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_105839080
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2011 21:34 schreef Rucky het volgende:
Het ligt niet aan je hormoontjes want dan zou ik die ook moeten hebben. :D
Misschien heb jij ook wel last van mijn hormonen :o

PS: ik wil je ook best een dagje komen helpen met klussen :Y
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')