abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_110895472
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 00:32 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ik denk dat die paniek voortkomt uit het feit dat ze weet dat haar man nu vermoord gaat worden. Dat 'ze' er zijn zoals ze zelf roept. Want het blijft vreemd dat ze haar eigen kamerdeur op slot heeft gedaan terwijl ze niet wist hoe het met haar man was.
Ik snap niet wat er zo raar is aan 'ze'. Op dat moment ben je in paniek en kan je nogal snel 'ze' zeggen. Wat moet je dan zeggen? Er is 'iemand'? Dat kan dan ook weer als raar worden bestempeld want misschien zijn er wel meerdere mensen in huis. :') Ik begrijp dat daar achterdochtig over wordt gedaan maar toch vind ik het niet super vreemd dat je zoiets zegt aangezien je dan in paniek bent en je echt niet weet wat er allemaal aan de hand is.

Ik weet niet of het vreemd is dat ze haar eigen kamerdeur op slot heeft gedaan. Als ik me inleef in haar en me bedenk dat er iemand dit huis binnensluipt en ik hoor rare geluiden, ik geen idee heb of ik d'r wel heenga aangezien d'r misschien een moord plaatsvindt. Misschien draai ik dan óók mijn deur op slot omdat ik niet dood wil en ga ik later pas kijken zodra ik zeker weet dat de kust veilig is. Tja. :') Maar goed, ik weet niet hoe ik op dat moment ga reageren, dat kan niemand zeggen denk ik.

Dat van het daten, dát vind ik dan wel weer vreemd.
  zondag 29 april 2012 @ 23:30:44 #27
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_110951001
Volgens mij zei ze in haar paniek iets van: 'ze zijn er' of iets dergelijks. Dat op zich is een vreemde uitdrukking als je geluiden in huis hoort. Het heeft iets van er al van op de hoogte zijn. Verder sliep zij in een andere kamer, dus niet bij haar man. En ik denk dat je als je dierbare in gevaar kan zijn, niet je eigen deur op slot draait.

(De precieze tekst weet ik niet meer, luister anders het fragment even terug.)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')