abonnement Unibet Coolblue
pi_110169020
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2012 20:17 schreef Faja-Lobi het volgende:
Mwana, zijn jouw kinderen ook niet gemengd? Donker getint bedoel ik. In mijn omgeving zijn het voornamelijk de donker getinte kinderen die eerder in de puberteit gaan dan de blanke. Misschien speelt dat ook mee. Mijn dochter moet nog 8 worden maar volgens de dokter is haar lichaam van binnen al druk bezig met vrouw worden en moet ik niet raar opkijken als zij op jonge leeftijd zal menstrueren. En ook de oudste van inmiddels 12 was rond zijn 8-9 al behaard op de intieme plekken.
Ja klopt en de vader is a) heel harig en b) schoor zich al op zijn twaalfde. Maar ik ben zelf ook gemengd van beide zijden (edoch uiterst blank uitgevallen) en mijn beide kanten van de familie kwam de puberteit juist extreem laat dus ik ken dit weer totaal niet. Maar wat jij zegt hou ik ook in mijn achterhoofd.

Zou het toch minder vinden voor mijn zoon want dat is al niet zo'n jochie wat blaakt van het zelfvertrouwen en dan heeft ie straks als enige al haar en wordt ie uiteindelijk niet zo groot plus nog eens al die onrust in het lijf en hoofd op jonge leeftijd.

Heb jij nog tips of echt symptomen bij jouw kinderen waar ik op moet letten?
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')