yvonne | donderdag 3 november 2011 @ 12:22 |
Serieuze vraag. In dit artikel Rob Kamphues negeert zijn baby komen we dit tegen: Maar sjezus, hoe roerbak jij? Scheppend, achtjes makend, harkend. Wat?! | |
Computerfluisteraar | donderdag 3 november 2011 @ 12:23 |
ehhh ![]() | |
Stokstaart | donderdag 3 november 2011 @ 12:24 |
Scheutje olijfolie? | |
Bosbeetle | donderdag 3 november 2011 @ 12:24 |
Of bij de steel pakkend en rondschuddend ![]() | |
Mirjam | donderdag 3 november 2011 @ 12:25 |
hard scheppend met een houten spatel. kan toch nooit lekker zijn ![]() of wel juist ![]() | |
admiraal_anaal | donderdag 3 november 2011 @ 12:25 |
Bij de volgende meet zal ik het voordoen ![]() | |
Greys | donderdag 3 november 2011 @ 12:25 |
Heel erg heet. | |
Flurry | donderdag 3 november 2011 @ 12:38 |
Hij pakte haar hand en liet de zijne los? Wtf is dat voor beschrijving? | |
Id_do_her | donderdag 3 november 2011 @ 13:09 |
Niet. Roerbakbewegingen over haar billen? Wtf? | |
RobinOok | donderdag 3 november 2011 @ 13:13 |
Hebben ze op Fok niet een speciaal subje voor dit soort ranzigheid? | |
TheStonedOne | donderdag 3 november 2011 @ 13:17 |
Zonder babies, die duren zo lang om gaar te worden. | |
trovey | donderdag 3 november 2011 @ 13:18 |
Nog steeds geen goed antwoord. ![]() ![]() | |
Jellereppe | donderdag 3 november 2011 @ 13:20 |
Ik kan niet eens koken. ![]() ![]() | |
Copycat | donderdag 3 november 2011 @ 13:22 |
Niet mokken, roerbakken met Rob! | |
Gewoonik | donderdag 3 november 2011 @ 13:24 |
Met een mes | |
Lienekien | donderdag 3 november 2011 @ 14:31 |
Ik snap echt niks van dat citaat. Geen idee wat bedoeld wordt! | |
Anne | donderdag 3 november 2011 @ 15:37 |
Haha. Met olie iig. Lekker glibberend dus. | |
Dagonet | vrijdag 4 november 2011 @ 19:57 |
Dus met een spatel over ingeoliede billen wrijven terwijl je de baby bij z'n steel pakt en rondschudt. Duidelijk. | |
Barbapapamama | vrijdag 4 november 2011 @ 19:58 |
gewoon met een vork | |
Madame_Paon | vrijdag 4 november 2011 @ 21:09 |
Met zo'n schuimlepelding van de HEMA. Zit een beetje tussen een soeplepel en een opscheplepel in. En altijd met zonnebloemolie. En ik schep het regelmatig om. ![]() | |
Resistor | vrijdag 4 november 2011 @ 21:30 |
Goed in de olie en goed masseren. Dan het gereedschap er in, en doorgaan totdat de vonken er van af springen en de potten en pannen staan te rammelen in de keukenkastjes. Wel voorzichtig, ik ben aan het roerbakken en niet aan het wokken, rustig aan, niet heel snel een vluggertje van een paar minuten en dan weer klaar. Hoewel je dat vlugge dan weer een paar keer achter elkaar kan doen. | |
V. | zaterdag 5 november 2011 @ 15:59 |
Ik roerbak vooral heet. V. | |
Cat-astrophe | zaterdag 5 november 2011 @ 23:58 |
Hete bodem en veel olie, dan komt het altijd goed. |