abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_103409231
Hi,

ik vroeg me af of je aardappels die je eerst kookt daarna op een bakplaat met bakpapier kunt doen, zonder er ook maar iets van boter of olijfolie o.i.d kunt doen?
En hoe lang moeten ze dan ongeveer in de oven?
pi_103409320
20 minuten (of als ze bruin worden)
Ik zou ze wel een beetje met olie besprenkelen dan worden ze lekker krokant
pi_103409356
Godverdomme zeg. Hoe denk je dat we als mens zijnde gekomen zijn tot waar we nu zijn?

TRIAL AND ERROR JONGUH! }:|

Flikker die dingen er gewoon in, probeer wat, mislukt het, gewoon opnieuw proberen tot je weet hoe het moet!!!!!
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 10:23:12 #4
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_103409400
Wat wil TS bereiken? Een droge hap?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_103409470
Alles kan. Maar in een ovenschaal met wat olijfolie en rozemarijn maakt het wel een stuk lekkerder.
pi_103409483
vergeet het zeezout niet
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 10:29:57 #7
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_103409487
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 10:28 schreef koenne het volgende:
Alles kan. Maar in een ovenschaal met wat olijfolie en rozemarijn maakt het wel een stuk lekkerder.
Vergeet de stukken spek niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 10:30:39 #8
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_103409494
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 10:29 schreef piepkuiken21 het volgende:
vergeet het zeezout niet
Pas nadien er op, knispert dan lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_103415960
Doe wat olijfolie, zout, eroverheen. Doe r vaak ook wat spicy kruiden erover Mmmmmmmmm
...
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 15:18:26 #10
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_103416640
Olijfolie, spek, rozemarijn, salie , grove zwarte peper en korrels zeezout erbij. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_103417910
geen olie neem ganzevet
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 15:54:52 #12
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_103418056
Aardappels niet koken maar in plakjes op de braadslee leggen, daarbovenop kipdelen.
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 20:04:06 #13
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_103426338
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 10:09 schreef B.a.r.n.e.y het volgende:
Hi,

ik vroeg me af of je aardappels die je eerst kookt daarna op een bakplaat met bakpapier kunt doen, zonder er ook maar iets van boter of olijfolie o.i.d kunt doen?
En hoe lang moeten ze dan ongeveer in de oven?
Olie, boter? Waarom moeilijk doen als je er een kip boven kan zetten? :9
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 20:04:35 #14
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_103426368
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 15:54 schreef Erasmo het volgende:
Aardappels niet koken maar in plakjes op de braadslee leggen, daarbovenop kipdelen.
Dit dus. ;)
pi_103887661
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 15:54 schreef Erasmo het volgende:
Aardappels niet koken maar in plakjes op de braadslee leggen.
Ook lekker om eens uit te proberen ....Rozeval aardappeltjes

Ingrediënten

400 a 500 gram roseval/rozeval aardappeltjes
(wordt elke keer anders geschreven dan weer een s en soms weer een z)
5 eetl olie
2 sjalotten
2 tenen knoflook
2 eetl rozemarijn (vers geplukt)
zeezout

1) Oven op 175 graden Celsius voor verwarmen.
2) Aardappels afspoelen en 10 min. voorkoken en afkoelen.
(bij weinig tijd , kan je deze stap overslaan).
In vieren snijden.
3) Sjalotjes in vieren en knoflook in tweeën snijden.
4) Aardappelpartjes vermengen met olie, sjalotten, knoflook en rozemarijn.
5) alles op bakblik.
6) 25 min. in oven (ongeveer)
7) Op smaak brengen met zeezout (desnoods verse peper) of natuurlijk je eigen voorkeur.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')