Dan heeft ze gewoon erg mazzel gehad, of ze heeft een uitzonderlijk talent.quote:Op zondag 9 oktober 2011 12:49 schreef CarltonBanks het volgende:
naar mijn idee is nyenrode beter bekend dan maastricht.
ik ken overigens iemand die daar gestudeerd heeft (en op kamers heeft gezeten), uiteindelijk heeft ze nu 45k schuld bij de abn (als je ff met je bank gaat praten krijg je hier zo een lening voor) en nog iets van 20k bij de ib-groep
daar staat tegen over dat haar start salaris bijna 4000euro was, ze is nu een jaar aan het werk en zit al op 5500, dus die lening is zo afbetaald
Ik ken de GMAT niet. Bovendien ken ik Tilburg niet echt. Ik zou persoonlijk kiezen voor wat het beste staat op je CV. Dat ene half jaartje maakt ook niet heel erg veel uit toch?quote:Op zondag 9 oktober 2011 14:52 schreef Levie het volgende:
Ja op Nynerode moet ik eerst een pre-master traject volgen van 1jaar, daarna nog de masterfase van 1.5 jaar.
In het geval Maastricht kan ik direct in het 2 jarig master traject instromen op voorwaarde dat ik een GMAT score bereik van>500 punten.
Is deze GMAT te doen voor een werkende HBOér?
Tilburg biedt volgens mij geen deeltijd opleiding bedrijfseconomie/controlling aan?
Hoe lang moet je blijven dan? Is heel normaal dat je een paar jaar moet blijven en anders moet terugbetalen. Gewoon doen en tijd uitzitten. Eventueel een bedrijf zoeken die je schuld wilt overnemen als je echt weg wilt.quote:Op maandag 10 oktober 2011 09:43 schreef Levie het volgende:
@Ejfaar: dat is waar wat je zegt. Een Gmat toets is vergelijkbaar met een internationale MBA toelatingstoets waar ze je algemene academische business vaardigheden testen zoals engels rapporteren etc.
Probleem is dat misschien mijn werkgever Nyenrode wel wilt vergoeden alleen als ik dan zou besluiten om eerder weg te gaan door gebrek aan doorgroeiperspectieven, ik het volle pond moet terugbetalen en daar wordt je niet echt vrolijk van.(9000,- per jaar)
Nee, Nijenrode staat voor onbekende lees arbeiders goed op je CV. Maar voor Directeuren, Managers, die hebben meestal alleen een aanvullende cursus bij Nijenrode gehad.quote:Op maandag 10 oktober 2011 09:45 schreef Levie het volgende:
DusjNyenrode staat (toch nog) beter op je CV dan Maastricht?
Dat is sowieso vaak het geval bij die particuliere opleidingen. Allemaal mooi, glamour en upper class, maar uiteindelijk is het gewoon een ondermaatse opleiding.quote:Op zondag 9 oktober 2011 12:59 schreef quirigua het volgende:
Nyenrode, opfok school, die zich ten onrechte 'universiteit' laat noemen ; waar je regeltjes leert in plaats van fundament ; how low can one get by cheating prospective students ?
Maastricht is tenminste een eerlijke poging, Nyenrode is niks als show-up-front-glamour, er zit niks achter (jah, Neelie), how far can u get by cheating without fundamentals : héééél far. Kleren van de keizer.
Dat vind ik
Alleen hebben de meeste mensen die de toets doen Havo of MBO gedaan en dan ben je nog wel even iets verder verwijdert om het te halen. Daarnaast is op het HBO minimale aandacht voor gedegen Engels onderwijs. VWO'ers hoeven meestal de test niet te maken omdat die toch beginnen op de universiteit.quote:Op dinsdag 11 oktober 2011 13:09 schreef Harmankardon het volgende:
GMAT is taalkundig idd even aanpoten, maar een goede VWO'er met wiskunde/natuurkunde en Engels in het pakket moet m.i. die 550 op een redelijke dag direct kunnen halen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |