abonnement Unibet Coolblue
pi_102857126
Als het zo zou zijn gegaan als bij mijn ouders en jij zou je daar niet kwaad om maken dan vraag ik me ernstig af wie hier dan emotioneel gestoord is.
Als de hemel naar beneden valt hebben we allemaal een blauw hoedje.
pi_102857741
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 22:17 schreef Tchock het volgende:
Misschien ben je emotioneel gestoord, maar als vreemde lui bij mijn ouders aan zouden bellen en weg zouden gaan zonder binnen te zijn geweest of wat dan ook te hebben gedaan zou ik niet boos worden.
Ik zou wel blij zijn dat m'n ouders niet open hebben gedaan voor ze, dat wel. :P
Hallon!
pi_102858415
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 22:38 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Ik zou wel blij zijn dat m'n ouders niet open hebben gedaan voor ze, dat wel. :P
Oh ik ook :P Maar dat geldt eigenlijk voor iedereen. Als je mijn ouders kende :')
pi_102885061
sommigen doen net of die twee mannen kwamen een bezoekje brengen om te vragen of alles ok is met die oudjes?De dag van heden kan men niet voorzichtig genoeg zijn.En liefst doe je de deur niet open als er vreemden komen aanbellen.Er lopen raar individu's rond die denken dat ze hier kunnen misdaden plegen en meteen daarna met de noorderzon verdwijnen.
Ik zou ook niet gerust zijn als ze men ouders zouden lastig vallen!
pi_103030972
Zonder, zoals enkelen hierboven in allerlei multicul ontkennings fases te schieten, wil ik wel even kwijt dat de Oost-Europeanen die ik ken, hoofdzakelijk Polen, geen donkere types zijn.
Ze zijn meestal beduidend lichter als de tegenwoordige Nederlanders.
Bij mijn nu overleden opa lag een donker vrouwelijk individu op haar rug in haar blote kont in de gang, terwijl de rest het huis poogde te doorzoeken. Mijn schoonmoeder heeft hardhandig verdere capriolen verhinderd, wat natuurlijk buitengewoon rascistisch is.
De arme man is er weken overstuur van geweest.
  donderdag 13 oktober 2011 @ 20:26:47 #56
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_103049720
Het is wel een beetje vreemd dat je zo boos wordt over iets wat niet gebeurd is ...
Als je moeder ze had binnengelaten en ze hadden haar iets aangedaan, of ze hadden de ruit ingeslagen, dan snap ik dat je woedend bent.
Maar zo boos worden om iets wat niet gebeurd is?
....
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_103065105
Zo hee jammer dat de enigste beschrijving die je hebt 2 donkere mannen van europeaanse afkomst is. Dit maakt een kwart van nederland verdacht.
pi_103112394
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 20:56 schreef CillaBrown het volgende:
Ben vanmiddag bij mijn ouders (84 en 79 jaar oud) geweest. Ze wonen nog zelfstandig, in een klein dorp. Mijn moeder vertelde dat er gisterenavond rond 10 uur aangebeld werd. Ze keek vanachter het gordijn en zag twee mannen (donkere, Oost-Europeaanse types zei ze) voor de deur stonden. De ene zag haar en gebaarde dat ze de deur open moest maken. Toen moeder een gebaar maakte van wat is er werd die man erg kwaad en gebaarde woest dat ze de deur open moest maken. Mijn moeder heeft dat niet gedaan, waarvoor ik de hemel op mijn blote knieën dank. Ik ben nu weer thuis , en inmiddels heeft een kille razernij zich van mij meester gemaakt. Als ik er aan denk dat deze type's hoogstwaarschijnlijk van plan waren die oude mensjes te berover komen allerlei moorddadige gedachten boven. Geef mij een honkbalknuppel en die twee voor mijn neus, gaan ze er alsnog aan. Godallemachtig, wat ben ik kwaad.
Succes met je honkbalknuppel tegenover een vuurwapen. Dit soort zaken MOETEN we accepteren in Nederland, omdat de overheid graag het monopolie wil hebben op zelfverdediging.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')