abonnement Unibet Coolblue
  zondag 4 december 2011 @ 11:51:32 #201
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_105160520
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2011 22:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Eten bij La Belle Epoche in Travemunde
Was afgelopen oktober nog in Lübeck, het is maar goed voor mijn portemonnee dat ik dit nu pas lees :P
pi_105164774
quote:
Wat was de prijs vraag je nu...
Wel, dat ga ik niet posten of vertellen, ook niet in PM.
Nou, dank je wel, heb ik dus de hele recensie voor de kat zijn viool zitten te lezen. Ik kan zo toch geen oordeel vellen over de prijs kwaliteit verhouding ? En hoe kan ik nu bepalen of het voor mij loont om ook naar dat restaurant te gaan ?
Honey ! Take me drunk, i am home !
  zondag 4 december 2011 @ 15:02:12 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105167406
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 11:51 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Was afgelopen oktober nog in Lübeck, het is maar goed voor mijn portemonnee dat ik dit nu pas lees :P
Ach je had een eenvoudiger menu kunnen nemen, en maar een paar glazen wijn, was je vriendelijk geweest voor je portmonee, en voor je smaakpapillen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 4 december 2011 @ 18:25:09 #204
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_105175182
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 13:59 schreef LangeTabbetje het volgende:

[..]

Nou, dank je wel, heb ik dus de hele recensie voor de kat zijn viool zitten te lezen. Ik kan zo toch geen oordeel vellen over de prijs kwaliteit verhouding ? En hoe kan ik nu bepalen of het voor mij loont om ook naar dat restaurant te gaan ?
Ze hebben die sterren echt niet op de kermis gewonnen hoor, en als je een beetje zoekt op internet is er wel te vinden wat je er voor het culinaire avontuur moet aftikken.

quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2011 15:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ach je had een eenvoudiger menu kunnen nemen, en maar een paar glazen wijn, was je vriendelijk geweest voor je portmonee, en voor je smaakpapillen.
Dan moet ik eerst mijn reisgezelschap nog meekrijgen want voor de meeste van hen is een mixed grill bij de turk al luxe uit eten :P Wel een mooie omgeving daar rond de Hanzesteden, heb er ook flinkt wat marsepein voor de decembermaand gekocht.
  maandag 5 december 2011 @ 10:56:30 #205
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_105201377
Waar? Burgerz in Delft (http://burgerz.nl/)
Wanneer? 4 december 2011

Wat at je?
Een vegetarische 'Stacked up' burger, bestaande uit een geroosterde Italiaanse bol, geroosterde groente, en geitenkaas, met zoete-aardappel chips.
Mijn vriend had een Portobello-burger met knoflookchips.
Was allemaal superlekker, goed brood en chips (lekker veel knoflook), de groente en kaas was ook lekker.

Als toetje een Orea milkshake: ook lekker met een duidelijke smaak van Oreo's.

Impressie?
Burgerz presenteert zichzelf als 'pure funky burgers'. De zaak is leuk ingericht met een muurschildering in Italiaanse stijl. Er is veel keuze, ongeveer 20 burgers met rund, lam, kip of vis, vier vegetarische burgers en vier hoofdmaaltijdsalades. Het eten is lekker, echt wel wat een stuk beter dan de gemiddelde McDonalds burger.
De bediening was vriendelijk en het eten kwam redelijk snel (maar niet te snel, wat een goed teken is, aangezien het dus niet al klaargemaakt in de koelkast ligt).

Kosten?
Ongeveer 15 euro pp incl. 1 drankje. Dus wel wat duurder dan de Mac, maar dat is ook te proeven!

Cijfer?
8.5, ik kom zeker nog eens terug.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_105201724
Waar? Columbus aan de boulevard in Scheveningen
Wanneer? 4 december 2011

Wat at je?
We hadden het 5 gangen keuze menu. We begonnen met carpaccio, deze was best lekker...goede dressing en geserveerd met Old Amsterdam kaas. Hierna kregen we tomaten-basilicumsoep die werkelijk niet te eten was, het leek op oplosbouillion die niet goed was opgelost en basilicum (zowel qua smaak als visueel) heb ik niet kunnen ontdekken. De spoom die daarna kwam leek op sinaasappelsap met zeepsop en was niet eens koud. Hierna volgde het hoofdgerecht van doorgare droge varkenshaas met (blik)champignonsaus op een koud bord. Tot slot het dessert, een brownie met ijs. Wij dachten, lekker veilig...kun je weinig fout aan doen maar niets was minder waar. De brownie was zo hard als een baksteen en het ijs zat vol ijskristallen. Volgens mij kwam het bord rechtstreeks uit de vriezer. We zijn normaal helemaal geen mensen die snel zeuren maar zelfs mijn vriend, die verre van een fijnproever is, vond het zeeeer matig. Wij hebben uiteindelijk voor het eten 17,50 p.p. betaald omdat we via Vakantieveilingen waren, normaal moet dit menu 40 euro per persoon kosten en dat is het zeker niet waard.

Kosten?

Totale schade 45 euro (normale prijs 90 euro)

Cijfer?
5 (mede door de prijs, als we de volle mep hadden betaald was het een 4 geweest)
pi_105201754
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 11:10 schreef Trusten het volgende:
Waar? Columbus aan de boulevard in Scheveningen
Wanneer? 5 december 2011

Wat at je?
We hadden het 5 gangen keuze menu. We begonnen met carpaccio, deze was best lekker...goede dressing en geserveerd met Old Amsterdam kaas. Hierna kregen we tomaten-basilicumsoep die werkelijk niet te eten was, het leek op oplosbouillion die niet goed was opgelost en basilicum (zowel qua smaak als visueel) heb ik niet kunnen ontdekken. De spoom die daarna kwam leek op sinaasappelsap met zeepsop en was niet eens koud. Hierna volgde het hoofdgerecht van doorgare droge varkenshaas met (blik)champignonsaus op een koud bord. Tot slot het dessert, een brownie met ijs. Wij dachten, lekker veilig...kun je weinig fout aan doen maar niets was minder waar. De brownie was zo hard als een baksteen en het ijs zat vol ijskristallen. Volgens mij kwam het bord rechtstreeks uit de vriezer. We zijn normaal helemaal geen mensen die snel zeuren maar zelfs mijn vriend, die verre van een fijnproever is, vond het zeeeer matig. Wij hebben uiteindelijk voor het eten 17,50 p.p. betaald omdat we via Vakantieveilingen waren, normaal moet dit menu 40 euro per persoon kosten en dat is het zeker niet waard.

Kosten?

Totale schade 45 euro (normale prijs 90 euro)

Cijfer?
5 (mede door de prijs, als we de volle mep hadden betaald was het een 4 geweest)
En dat allemaal vanochtend gegeten! :o
pi_105201764
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 11:11 schreef Godtje het volgende:
En dat allemaal vanochtend gegeten! :o
Lol, foutje ;)
pi_105206483
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 11:10 schreef Trusten het volgende:
Waar? Columbus aan de boulevard in Scheveningen

Cijfer?
5 (mede door de prijs, als we de volle mep hadden betaald was het een 4 geweest)
Als ik dat zo lees dan had de prijs me niets uitgemaakt :o Wat een waardeloos restaurant zeg. En wat jammer van je geld, of het nu 45 of 90 euro is. En jammer van je avond. Dit soort restaurants moet gewoon een zachte dood sterven om plaats te maken voor een goed restaurant op een mooie plek, maar helaas zit er sowieso een aantal echt baggerrestaurants aan die boulevard die overleven omdat het bijna vooral argeloze toeristen zijn die eenmalig komen eten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_105206554
Trusten; een puntje omlaag maar als je de volle mep zou moeten betalen? :o Ik zou het geen eens een 1 geven...
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_105207536
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 13:33 schreef Isabeau het volgende:
En jammer van je avond.
Viel mee, daarvoor een erg leuke musical gezien. En we hadden dit restaurant uitgekozen op basis van de goede reviews...snap echt niet dat mensen dit schrijven:

quote:
Bij Columbus heerlijk een 5-gangendiner gegeten via Groupon, maar ook zonder Groupon is het zijn geld helemaal waard.Ik kom hier zeker terug.
quote:
GEWELDIG! Het eten was ook echt zalig, alle gangen. Ik kom zeker nog eens terug!
Ik heb echt het idee dat zij in een totaal ander restaurant geweest.
pi_105207612
Ik heb bij zulke reviews van een eigen ervaren slecht restaurant vaak het idee dat het of mensen zijn die thuis alleen gekookte andijvie met drooggekookte aardappels en taaie karbonade eten of mensen die in betreffende restaurant werken :7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 5 december 2011 @ 14:05:48 #213
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105207779
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:01 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb bij zulke reviews van een eigen ervaren slecht restaurant vaak het idee dat het of mensen zijn die thuis alleen gekookte andijvie met drooggekookte aardappels en taaie karbonade eten of mensen die in betreffende restaurant werken :7
Of de eigenaren en al z'n familieleden hebben zelf de reviews geschreven. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_105207838
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:01 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb bij zulke reviews van een eigen ervaren slecht restaurant vaak het idee dat het of mensen zijn die thuis alleen gekookte andijvie met drooggekookte aardappels en taaie karbonade eten of mensen die in betreffende restaurant werken :7
Ja zou goed kunnen...in de minder recente reviews kan ik me beter vinden:

quote:
Carpaccio was ok. Kan je weinig aan verpesten. Tomaten soep met basilicum was erg zuur en geen basilicum. Spoom kan je weinig aan verpesten. Lasagne was koud van binnen. En omdat we het toch warm wilden eten moesten we het terug stuurde. Gelukkig kregen we het lauw terug. Opvallend dat de saus van de lasagne erg veel op de tomaten soep leek.
Als dessert kregen we een vruchten sorbet. Wat hierbij opviel was dat het vers fruit bevroren was.
quote:
Voorgerecht (salade) ging nog, daarna kwam de mosterdsoep met slappe stukjes vis: slecht, daarna een soort spoem: een drap wat leek op een mislukte milksake, veel te zoet en niet koud genoeg. Het hoofdgerecht (tilapia) inderdaad wat een eerdere proever al schreef, slappe deegjas, smaakte nergens naar, bijgerecht waren frieten. Het toetje een sorbet, dus een fris toetje: wat het moet zijn, was vanileijs met vruchten en veel, te veel slagroom, dat deed echt de deur dicht. Hier moet je gaan eten, als je smaakpupillen het niet meer goed doen en als je sneller kan slikken dan kouwen, want ze laten weinig ruimte tussen de gangen vrij
  maandag 5 december 2011 @ 14:09:24 #215
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105207917
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 11:10 schreef Trusten het volgende:
Waar? Columbus aan de boulevard in Scheveningen
Wanneer? 4 december 2011

Wat at je?
We hadden het 5 gangen keuze menu. We begonnen met carpaccio, deze was best lekker...goede dressing en geserveerd met Old Amsterdam kaas. Hierna kregen we tomaten-basilicumsoep die werkelijk niet te eten was, het leek op oplosbouillion die niet goed was opgelost en basilicum (zowel qua smaak als visueel) heb ik niet kunnen ontdekken. De spoom die daarna kwam leek op sinaasappelsap met zeepsop en was niet eens koud. Hierna volgde het hoofdgerecht van doorgare droge varkenshaas met (blik)champignonsaus op een koud bord. Tot slot het dessert, een brownie met ijs. Wij dachten, lekker veilig...kun je weinig fout aan doen maar niets was minder waar. De brownie was zo hard als een baksteen en het ijs zat vol ijskristallen. Volgens mij kwam het bord rechtstreeks uit de vriezer. We zijn normaal helemaal geen mensen die snel zeuren maar zelfs mijn vriend, die verre van een fijnproever is, vond het zeeeer matig. Wij hebben uiteindelijk voor het eten 17,50 p.p. betaald omdat we via Vakantieveilingen waren, normaal moet dit menu 40 euro per persoon kosten en dat is het zeker niet waard.

Kosten?

Totale schade 45 euro (normale prijs 90 euro)

Cijfer?
5 (mede door de prijs, als we de volle mep hadden betaald was het een 4 geweest)
Nu zou ik never nooit aan de boulevard in schevening gaan eten, maar goed, waarom heb je de haas niet teruggestuurd, waarom heb je de brownie en het ijs niet teruggestuurd?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105208013
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:07 schreef Trusten het volgende:

[..]

Ja zou goed kunnen...in de minder recente reviews kan ik me beter vinden:

[..]

[..]

Dit type restaurant ken ik wel :') Ook heel typerend voor de Scheveningse Boulevard :D Blijven dus bestaan omdat argeloze dagjesmensen wat willen eten. De gemiddelde student-net-op-kamers kan nog beter koken. En blijkbaar kan je zelfs een spoom verprutsen 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_105208151
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Nu zou ik never nooit aan de boulevard in schevening gaan eten, maar goed, waarom heb je de haas niet teruggestuurd, waarom heb je de brownie en het ijs niet teruggestuurd?
Dat zou ik ook niet zo snel uitkiezen maar we wilden gewoon graag wat eten na het theater dat vlakbij is en de reviews waren goed. Ik heb bij de tomatensoep wel aan de bediening aangegeven dat het niet lekker was. Er kon nog net een "ik zal het doorgeven" vanaf. Toen had ik eigenlijk al zoiets van laat maar, het was tenslotte al betaald ook. Het dessert heb ik ook niet opgegeten en toen vroeg ze wederom of het allemaal had gesmaakt. Toen heb ik wederom een poging gedaan maar ze luisterde amper en was al weg voordat ik amper m'n zin kon afmaken. Maar goed, ben daar zelf ook niet echt assertief genoeg voor blijkbaar. Fooi hebben ze uiteraard niet gehad :P
pi_105208603
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:16 schreef Trusten het volgende:

Dat zou ik ook niet zo snel uitkiezen maar we wilden gewoon graag wat eten na het theater dat vlakbij is en de reviews waren goed. Ik heb bij de tomatensoep wel aan de bediening aangegeven dat het niet lekker was. Er kon nog net een "ik zal het doorgeven" vanaf. Toen had ik eigenlijk al zoiets van laat maar, het was tenslotte al betaald ook. Het dessert heb ik ook niet opgegeten en toen vroeg ze wederom of het allemaal had gesmaakt. Toen heb ik wederom een poging gedaan maar ze luisterde amper en was al weg voordat ik amper m'n zin kon afmaken. Maar goed, ben daar zelf ook niet echt assertief genoeg voor blijkbaar. Fooi hebben ze uiteraard niet gehad :P
Er klagen waarschijnlijk heel veel mensen, arme bediening :')
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 5 december 2011 @ 14:28:41 #219
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105208620
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 14:16 schreef Trusten het volgende:

[..]

Dat zou ik ook niet zo snel uitkiezen maar we wilden gewoon graag wat eten na het theater dat vlakbij is en de reviews waren goed. Ik heb bij de tomatensoep wel aan de bediening aangegeven dat het niet lekker was. Er kon nog net een "ik zal het doorgeven" vanaf. Toen had ik eigenlijk al zoiets van laat maar, het was tenslotte al betaald ook. Het dessert heb ik ook niet opgegeten en toen vroeg ze wederom of het allemaal had gesmaakt. Toen heb ik wederom een poging gedaan maar ze luisterde amper en was al weg voordat ik amper m'n zin kon afmaken. Maar goed, ben daar zelf ook niet echt assertief genoeg voor blijkbaar. Fooi hebben ze uiteraard niet gehad :P
Post dan in ieder geval een waarschuwing op alle restaurantsites en op tripadvisor
>:)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105210949
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2011 16:00 schreef golfer het volgende:

[..]

En hoe was het en wat heb je gegeten?
Ik ben uiteindelijk helemaal vergeten om er destijds op te reageren, en nu ben ik de helft alweer vergeten... :@

Ik had een 5 gangen verrassingsmenu, en mn vriendin koos 4 gangen a-la-carte.
Er was lekkere wijn bij (half wijn arrangementje voor beiden) en irish coffee toe.
Het kostte 130 ¤, en ik vond het een 8!

a.s. vrijdag gaan we weer, met mn ouders & broertje bij wijze van Sinterklaasfeest. Dan zal ik eens een uitgebreide recensie doen, ik zag pas ook alweer iemand die dit restaurant in gedachten had voor het Kerstdiner, en ik moet mn plaatselijke helden toch een beetje steunen nietwaar!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_105246956
Via groupon eten vind ik vaker tegenvallen, dus dat doe ik eigenlijk niet meer.
Met als hoogtepunt een supermarktbakje tiramisu, en dan ontkennen dat het niet zelfgemaakt is.
pi_105370318
Waar & wanneer? Ik ben deze week met schoonfamilie bij het Deltion college in Zwolle uit eten geweest. Koks en bediening in opleiding koken, bedenken het menu en serveren, uiteraard onder begeleiding.

Wat? Het menu was al samengesteld, het was het decembermenu. Ik vind dat niet erg, schoonmoeder wilde volgens mij liever van de kaart kiezen :P Menu (staat niet online dus moet het uit mn hoofd doen):
Amuse: gefrituurde garnaal met ...mayonaise. Erg lekker maar is zo weg :P
Voor1: soort gelei met eendenlever. Hier waren we het minst enthousiast over, ik hou niet zo van lever en dit was een beetje... geleierig. Maargoed, het zag er wel erg mooi uit.
Voor2: griet met peterseliemousse en spinazie. Oooooooh die was lekker!!! De combinatie was echt goed, iedereen was enthousiast.
Hoofd: hertenbiefstuk met aardappelpuree en rode kool en jus. Wederom erg mooi opgemaakt, vlees was erg mals (en precies rood genoeg). Jus was heerlijk, aardappelpuree beetje gewoontjes.
Na: noten(moeilijkwoord), het was geen ijs maar wel erg koud. Ik weet het woord neit meer. Samen met rode vruchten op rodevruchtensaus. Oja en een kletskop. Was ook errug lekker!

We waren blij verrast door de aankleding (totaal niet het idee dat je in een school zit), de opmaak van de tafels (prachtig bestek, aparte borden) was ook prachtig en de bediening was af en toe een beetje stuntelig (volle glazen rode wijn, hoorde je achter de bar een andere student smoezen: die glazen zitten veel te vol joh!), maar erg leuk. Er liep ook een docent rond die af en toe meehielp. Achteraf kwam de keukenbrigade (ook leerlingen of course) langs om te vragen hoe het was en ons nog een prettige avond te wensen.

Oja, de rest had het wijnmenu erbij genomen, ik was helaas de bob. Wel elke wijn even geproefd, erg lekker. Tussendoor voorzien van broodjes en boter stond op tafel.

Kosten? Ik hoefde gelukkig niet te betalen, kwam uit op ongeveer 40 euro p.p., inclusief glas bubbels van te voren, 4 flinke glazen wijn, 4 gangen en stokbrood.

Cijfer? Eeeehmmm een 8,5.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 10 december 2011 @ 13:12:48 #223
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_105412268
Do Brazil Amsterdam, gister.

Op het menu

Een mixed grill met kip, sparrips, steak en mais.

Daarbij hadden we drie sausjes knoflook, champignon en een mangosaus. Die mangosaus was erg lekker. Verder was het allemaal maar mwah. Wel eetbaar, maar de betere vleeszaken zitten in de korte leidsche dwarsstraat.

Cijfer 6
Kosten: 60e voor 2x mixed grill, 2x pudding toe, 2x bier en 2x wijn.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 10 december 2011 @ 13:15:31 #224
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105412369
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 13:12 schreef borisz het volgende:
Do Brazil Amsterdam, gister.

Op het menu
[ afbeelding ]
Een mixed grill met kip, sparrips, steak en mais.

Daarbij hadden we drie sausjes knoflook, champignon en een mangosaus. Die mangosaus was erg lekker. Verder was het allemaal maar mwah. Wel eetbaar, maar de betere vleeszaken zitten in de korte leidsche dwarsstraat.

Cijfer 6
Kosten: 60e voor 2x mixed grill, 2x pudding toe, 2x bier en 2x wijn.
Wow, 60 euro hiervoor, das de hoofdprijs.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105412795
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2011 11:07 schreef Lonka het volgende:
Waar & wanneer? Ik ben deze week met schoonfamilie bij het Deltion college in Zwolle uit eten geweest. Koks en bediening in opleiding koken, bedenken het menu en serveren, uiteraard onder begeleiding.

Wat? Het menu was al samengesteld, het was het decembermenu. Ik vind dat niet erg, schoonmoeder wilde volgens mij liever van de kaart kiezen :P Menu (staat niet online dus moet het uit mn hoofd doen):
Amuse: gefrituurde garnaal met ...mayonaise. Erg lekker maar is zo weg :P
Voor1: soort gelei met eendenlever. Hier waren we het minst enthousiast over, ik hou niet zo van lever en dit was een beetje... geleierig. Maargoed, het zag er wel erg mooi uit.
Voor2: griet met peterseliemousse en spinazie. Oooooooh die was lekker!!! De combinatie was echt goed, iedereen was enthousiast.
Hoofd: hertenbiefstuk met aardappelpuree en rode kool en jus. Wederom erg mooi opgemaakt, vlees was erg mals (en precies rood genoeg). Jus was heerlijk, aardappelpuree beetje gewoontjes.
Na: noten(moeilijkwoord), het was geen ijs maar wel erg koud. Ik weet het woord neit meer. Samen met rode vruchten op rodevruchtensaus. Oja en een kletskop. Was ook errug lekker!

We waren blij verrast door de aankleding (totaal niet het idee dat je in een school zit), de opmaak van de tafels (prachtig bestek, aparte borden) was ook prachtig en de bediening was af en toe een beetje stuntelig (volle glazen rode wijn, hoorde je achter de bar een andere student smoezen: die glazen zitten veel te vol joh!), maar erg leuk. Er liep ook een docent rond die af en toe meehielp. Achteraf kwam de keukenbrigade (ook leerlingen of course) langs om te vragen hoe het was en ons nog een prettige avond te wensen.

Oja, de rest had het wijnmenu erbij genomen, ik was helaas de bob. Wel elke wijn even geproefd, erg lekker. Tussendoor voorzien van broodjes en boter stond op tafel.

Kosten? Ik hoefde gelukkig niet te betalen, kwam uit op ongeveer 40 euro p.p., inclusief glas bubbels van te voren, 4 flinke glazen wijn, 4 gangen en stokbrood.

Cijfer? Eeeehmmm een 8,5.
Klinkt goed! Best leuk om een keer te doen in zo'n school.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')