quote:Spek
Spek is vet en daarom vet lekker. Door de stamppot, bij de bonen of onder het gebakken eitje. Maar, het mag niet meer: vet spek. Je wordt er dik van en je raakt verstopt. Daarom hebben de spekkopers van de industrie iets bedacht: mager spek.
Echt spek van het varken, met maximaal twintig procent vet. Maar hoe kan dat eigenlijk, vet spek dat mager geworden is? Is dat nauwkeurig snijwerk of krijgt het varken niets te eten? De Keuringsdienst van Waarde gaat op zoek naar het mysterie van mager spek en komt met een spectaculaire onthulling.
De Keuringsdienst van Waarde is het consumentenprogramma met simpele vragen en hilarische antwoorden. Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Abel Nienhuis, Teun van de Keuken en Maarten Remmers vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit.
Uitzending: donderdag 20 oktober 2011 om 20.30 uur op Nederland 3
Ja, over de gevulde olijf.quote:
quote:
Ja maar als e de aflevering nog niet gezien hebt is het wel weer interressantquote:
Beste programma bij de PO.quote:Op donderdag 13 oktober 2011 20:51 schreef Caland het volgende:
Oh. Er zijn dus nog meer fans van dit programma.
Deel 10 zelfs
Er is vast via een andere weg aan te komen.quote:Op donderdag 13 oktober 2011 20:52 schreef fespo het volgende:
nederland met hun cheap koop gedraag. daardoor zitten wij nu aan die pasta
twitter:DahlMedia twitterde op donderdag 13-10-2011 om 20:55:05 Foutje in Hilversum. Daardoor herhaling van #kvw. Volgende week gewoon een nieuwe. Mager spek. reageer retweet
quote:Op donderdag 13 oktober 2011 21:10 schreef Felagund het volgende:
Komt het derde deel over de wijn nog dit seizoen?
twitter:MarijnFrank twitterde op maandag 10-10-2011 om 22:11:16 Vandaag naar wijn lab in Italië geweest voor wijn 3 aflevering. Oef wat wordt t spannend! #kvw #wijngate reageer retweet
twitter:MarijnFrank twitterde op dinsdag 11-10-2011 om 11:23:52 Wanneer Wijn 3 precies wordt uitgezonden weet ik nog niet. We moeten eea nog onderzoeken. Laat t tijdig weten! #kvw #wijngate reageer retweet
Wijn 1 en 2 niet gezien?quote:
Dat zeg ik toch?quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 08:34 schreef fruityloop het volgende:
An sich mag het prima, zolang je het eindproduct maar geen wijn noemt. (ondanks dat het dat uiteraard wel is). AH verkoopt "alte weintradition" in rood en wit, en daar komt nergens het woord "wijn" voor op het etiket, grote kans dat dat spul hiermee gemaakt is. Voor die prijs kan het ook haast niet anders.
quote:Dat er zaken als wijn verkocht worden die gemaakt zijn uit geconcentreerde most en gedemineraliseert water.
Fabrikant A doet echte producten, fabrikant B de nep goedkoper.quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 10:06 schreef Walter81 het volgende:
Beetje kip-ei verhaal altijd in Nederland.
Net als bij die olijven: De fabrikant levert grote aantallen potjes olijven met eetbaar plastic, zet er tijdelijk een blikje met olijf met paprika naast, en zegt dan 'dit wordt niet verkocht'.
Nee gek he. Als ze nou alleen het échte materiaal (paprika) zouden verkopen, heeft men geen keus, en leert men ook wat wel goede smaak heeft.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |