vinnik ook, de herhaling is er nu op!!!! RTL 5quote:Op maandag 22 augustus 2011 22:36 schreef Guanabana het volgende:
Wat is dit!! Het is weer begonnen zie ik, ik wist er niks van!
Ik was van plan om hier ook mee te gaan schrijven, omdat ik het meelezen zo leuk vond de vorige keer. Maar ik vrees dat ik niet vaak live mee zal kunnen doen, elke dag een uur is toch een beetje teveel van het goede denk ik.
Maar hoe dan ook, leuk dat het er weer is
Bij de vorige editie moest je naar een paar dagen een euro betalen om een aflevering terug te kijken.quote:Op maandag 22 augustus 2011 23:20 schreef Tim86 het volgende:
Misschien zetten ze het voortaan pas later online om meer kijkers voor de herhaling te genereren? Zou ik best begrijpelijk vinden..
Kan me niet voorstellen dat je voor dit programma moet gaan betalen..met zoveel reclame in het programma..
Ik viel net ook toevallig in de herhaling. De gids vermeldde het niet.quote:Op maandag 22 augustus 2011 22:36 schreef Guanabana het volgende:
Wat is dit!! Het is weer begonnen zie ik, ik wist er niks van!
OMGquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 01:15 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Blijft een geweldige reclame.. "Nee.. vlokken"
Intussen wel en even bekeken.quote:
Niet dat ik weet..ik ben zelf pas na 4 weken ofzo begonnen met het programma en heb toen alles gewoon teruggekeken. Oudere seizoenen ook..quote:Op maandag 22 augustus 2011 23:43 schreef Felagund het volgende:
[..]
Bij de vorige editie moest je naar een paar dagen een euro betalen om een aflevering terug te kijken.
http://www.annabee.net/streekflevo.htmlquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 01:28 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Het spijt me, maar ik vond het tegenvallen. Ik vraag me ook af wel streekgerecht een provincie als Flevoland zou moeten koken.
Volgens mij bedoelen ze er gewoon mee dat je met lokale producten moet koken.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 01:28 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Het spijt me, maar ik vond het tegenvallen. Ik vraag me ook af wel streekgerecht een provincie als Flevoland zou moeten koken.
Wat doet chilipeper in een 'typisch limburgs gerecht' iddquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 01:38 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Volgens mij bedoelen ze er gewoon mee dat je met lokale producten moet koken.
Julius zei ook op een gegeven moment dat de aardappelpuree mediteraans was geworden omdat er olijfolie inzat.
Later bij de topclass ze Kranenborg ook dat er "Limburgse" olijfolie bij het eigeel ging.
Opzich hebben de Limburgers volgens mij nog redelijk makkelijk, die zitten dichtbij de belgische keuken en hebben daar ook veel invloeden van.. veel stoofpotten dus.
Daar gaat het volgens mij niet om, suurvleisch (geen idee of ik het goed schrijf) is bijvoorbeeld een lokaal en oud limburgsrecept, daar gaat oa. kruidnagel en laurier in.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 01:59 schreef wonderer het volgende:
Ik kan me haast niet voorstellen dat een gerecht gemaakt met lokale mediterrane kruiden heel anders smaakt dan met de kruiden uit het zuiden van Europa...
Ik vond het wel een lekker luchtige aflevering. Masterchef was toch een stuk serieuzer, kwam op mij over als redelijk "eerlijke" TV, de mens centraal. En ik ben eindelijk van mijn crush af (ohoh die Justine, die ogen, haar kookkunsten, ik zou haar zo trouwenquote:Op maandag 22 augustus 2011 19:57 schreef Starfish het volgende:
Weet je.. ik heb de laatste weken Masterchef Australia gezien.. natuurlijk ging dat op het laatst wel richting een finale met betere kandidaten die overbleven... maar ik zit nu gewoon met gekromde tenen te kijken. Eieren die mislukken, 45 min. werk en dan net wat gehakt hebben.. waarom geven deze mensen zichzelf op?!? Niet dat ik een keukenprins ben, maar ... ehmm!?!
Vorig seizoen ook met veel plezier TopChef gekeken, maar ik vrees dat ik door de meesterwerkjes en creativiteit bij MasterChef (waar de jury ook geweldig is BTW) toch wat 'verpest' ben..
..hoop dat mijn TC gevoel weer wat terug gaat komen..
Vooral dat inderdaad. Toen ik de allereerste topchef reeks ging kijken moest ik heel erg wennen aan die twee. Later ga je er veel luchtiger naar kijken en neem je het allemaal niet meer zo serieus.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 08:51 schreef Casos het volgende:
[..]
Zoals al eerder opgemerkt, je moet Topchef met een net iets andere instelling kijken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |