FkTwkGs2012 | maandag 1 augustus 2011 @ 21:02 |
Wat is een goed basiskookboek? Plaatjes boeien niet, het liefst een standaardwerk welke op koksopleidingen worden gebruikt. | |
Tchock | maandag 1 augustus 2011 @ 21:05 |
Wannée is een goed, simpel kookboek met honderden gerechten (hoofd-, voor- en nagerechten) ![]() | |
TNA | maandag 1 augustus 2011 @ 21:05 |
![]() | |
FkTwkGs2012 | maandag 1 augustus 2011 @ 21:08 |
Nja, de tt is wat overtrokken natuurlijk. Zoek een goed basiskookboek, liefst iets wat professioneel ook gebruikt wordt. Geen jamie shizzle met mooie plaatjes iig. | |
Ikbenserieus | maandag 1 augustus 2011 @ 21:13 |
![]() | |
Barcaconia | maandag 1 augustus 2011 @ 21:25 |
Jij bent zeker ook zo'n type dat de aardappeltjes achter het gasfornuis laat pleuren ![]() | |
stavromulabeta | maandag 1 augustus 2011 @ 21:27 |
Kip laten ontploffen? Dat klinkt als The Anarchist Cookbook. . Staan een paar mooie recepten in om dat voor elkaar te krijgen ![]() | |
Klaploper | maandag 1 augustus 2011 @ 21:30 |
niet haten | |
Anne | maandag 1 augustus 2011 @ 21:31 |
![]() | |
BroodjeBeenham | maandag 1 augustus 2011 @ 21:50 |
Op den duur door iedereen te leren en je kunt nogeens gasten uitnodigen met kerst. | |
golfer | maandag 1 augustus 2011 @ 21:53 |
De grote larousse gastronomique is wel een soort standaard voor (hobby- en professionele) koks. | |
FkTwkGs2012 | maandag 1 augustus 2011 @ 21:55 |
Thx daar ga ik als ik op mijn pc zit verder naar kijken! ![]() | |
Plastic_Power | maandag 1 augustus 2011 @ 21:57 |
Deze: http://www.howtocookevery(...)t_cd=0764578650.html ![]() | |
FkTwkGs2012 | maandag 1 augustus 2011 @ 21:59 |
Bedankt! Ik zoek eigenlijk wel een boek die ook wat de basis uitlegt, hoe, waarmee maak je bv een fond, dat soort dingen. | |
golfer | maandag 1 augustus 2011 @ 22:01 |
Dan zit je met de Larousse wel goed. Duur, maar dan heb je echt een soort standaardwerk. | |
FkTwkGs2012 | maandag 1 augustus 2011 @ 22:02 |
Nice to hear. Klinkt als een soort boek zoals ik die zoek. Heb je er zelf 1? Als ik zo vrij mag zijn ![]() | |
golfer | maandag 1 augustus 2011 @ 22:04 |
Nee, staat hier nog steeds op de verlanglijst. | |
AcidFay | dinsdag 2 augustus 2011 @ 03:25 |
Ik denk niet dat de Larousse je eerste kookboek moet zijn ![]() Een goed basis boek is zoals eerder genoemd de Wannée. Of bij de tweedehands winkel z'n ouderwets boek kopen. Maar de Wannée is redelijk up to date toch? | |
DrukVout | dinsdag 2 augustus 2011 @ 08:32 |
Wanneé Zoals Tchock al zei. http://www.bol.com/nl/p/n(...)010181111/index.html ![]() Alles staat erin. | |
Perruche | dinsdag 2 augustus 2011 @ 09:41 |
Voor de basis en geen onzin: Wannee inderdaad. Maar dat is wel "westerse" keuken, oosterse keuken wordt er niet echt in behandeld. | |
Erasmo | dinsdag 2 augustus 2011 @ 09:43 |
![]() | |
MaximusTG | dinsdag 2 augustus 2011 @ 09:53 |
Dat schijnt wel een goeie te zijn he? Die heb ik wel eens als PDF voorbij zien drijven op grote boze internet.. Maar TS kent dus iemand die kip laat ontploffen? Is die persoon niet meer gebaat bij een lijstje afhaaltoko's of een vriezer vol kant-en-klaar maaltijden ![]() | |
FkTwkGs2012 | dinsdag 2 augustus 2011 @ 09:57 |
Mja het boek is stiekem voor mezelf. De persoon die kip laat ontploffen denkt dat ze een goede kok is ![]() ![]() Anyways, goede tips tot nog toe! Bedankt ![]() | |
Erasmo | dinsdag 2 augustus 2011 @ 10:04 |
Het is een van de betere hier in de kast. Er is trouwens laatst ook een film op gebaseerd: | |
FkTwkGs2012 | dinsdag 2 augustus 2011 @ 10:08 |
Haha geniaal! Binnenkort eens kijken ![]() | |
Redcoon | dinsdag 2 augustus 2011 @ 10:08 |
Leuke film! Laatst nog met m'n vriendin gekeken. Niet mijn topic... Maar iedereen bedankt voor de linkjes. ![]() | |
roos85 | dinsdag 2 augustus 2011 @ 11:55 |
![]() | |
Mirjam | dinsdag 2 augustus 2011 @ 16:55 |
zo, die grap heeft ondertussen wel een baard gekregen hoor, slotje maar ![]() |