Ja, zo doe ik het met mijn smerige Noodles ook, maar ik dacht dat dit andere Noodles waren.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 16:00 schreef Gabbylicious het volgende:
Wat ik doe: Noodles in een schaal, kokend water erbij, 3-4min laten staan met deksel erop.
Maar hoe doe ik dat in een pan opwarmen? Ik bedoel, ik neem aan op laag pitje, maar moet ik er boter o.i.d bijdoen voordat ik de noodles erin gooi? Olijfolie lijkt me beetje smerig. Sorry voor mijn onkunde.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 16:05 schreef Yngwie het volgende:
Die Amoy Wok Noodles zijn van die kant en klare noodles... geen kokend water bij doen dus, dan krijg je een papje
Gewoon eventjes in de pan/wok opwarmen dus, meer niet.
[edit]
Maarre... wat voor kruiden wil je d'r dan eigenlijk op doen?
Gewoon een pan met anti-aanbaklaag zonder iets? Moet wel kunnen lijkt me... En anders misschien een beetje soja of oestersaus?quote:Op vrijdag 29 juli 2011 16:47 schreef Chef_M het volgende:
[..]
Ja, zo doe ik het met mijn smerige Noodles ook, maar ik dacht dat dit andere Noodles waren.
[..]
Maar hoe doe ik dat in een pan opwarmen? Ik bedoel, ik neem aan op laag pitje, maar moet ik er boter o.i.d bijdoen voordat ik de noodles erin gooi? Olijfolie lijkt me beetje smerig. Sorry voor mijn onkunde.
En qua kruiden weet ik nog niet, heb echt zo'n beetje alles hier in huis liggen. Ik dacht, ik gooi er gewoon wat dingen bij die ik lekker vind, maar suggesties zijn opzich ook welkom.
Die pan heb ik. Zal dat straks proberen.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 16:54 schreef Inu het volgende:
[..]
Gewoon een pan met anti-aanbaklaag zonder iets? Moet wel kunnen lijkt me... En anders misschien een beetje soja of oestersaus?
Nee, net ff gekeken en tussen alle verschillende olieen, geen Wokolie aawezig.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 16:57 schreef Yngwie het volgende:
Olijfolie kan prima hoor, je hebt dan ook echt maar een heel klein scheutje nodig, je moet die noodles niet laten zwemmen in de olie, da's smerig inderdaad. En aangezien je vriendin blijkbaar vaker zoiets maakt (als ik het goed begrijp tenminste) is er wellicht wel wokolie aanwezig ergens?
Mijn normale kant-en-klare Henk&Ingrid noodles kan ik ook wel klaarmaken hoor, als je mijn eerdere posts heb gelezen.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 18:04 schreef trovey het volgende:
Iemand die nog niet eens kant en klare noodles kan klaarmaken.Magnetron is ook een optie TS omdat je het alleen maar hoeft op te warmen of heb je geen idee hoe de magnetron werkt?
Ja hoor, jij zult mij zeggen wat ik moet doen.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 19:11 schreef Chef_M het volgende:
[..]
Mijn normale kant-en-klare Henk&Ingrid noodles kan ik ook wel klaarmaken hoor, als je mijn eerdere posts heb gelezen.Zoals Yngwie zei, word het alleen maar een waterige papje. Het ging er nu om hoe ik dit het lekkerste kon maken zonder het te Wokken.
Nou opbokken uit mijn topic, ik heb dit niet in ONZ aangemaakt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |