GHaven | donderdag 27 juni 2002 @ 08:20 |
Je vraagt je af waarom ze het de PZA 'shoarma' noemen. Toch niet vanwege die zes stukjes vlees die erop zitten? Toch maar in de oven geschoven en geproefd. Het eten van de PZA shoarma is te vergelijken met het naar binnen werken van een blok B-merk frituurvet, bedekt met een laagje kruidenboter van bedenkelijke kwaliteit. Het geheel is afgewerkt met wat GFT-afval dat we niet naar de derde wereld durfden te sturen. Kortom, de PZA shoarma is niet te vreten. Wel leuke TV-commercial. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2002 @ 08:24 |
Dit klinkt niet als iets wat ik zelf zou kopen. Groot risico dat het vies is, als ik het zo lees, al zou ik het zelf eigenlijk moeten proeven om te kunnen oordelen. ![]() Op de grote advertenties op stations e.d. ziet 'ie er trouwens verdomd smakelijk uit......Erg verleidelijk. | |
HellRaver | donderdag 27 juni 2002 @ 08:25 |
Ook ik dacht wow eindelijk een shoarma pizza voor thuisgebruik ![]() | |
Jarno | donderdag 27 juni 2002 @ 08:48 |
Jammer. | |
-Schorpioen- | donderdag 27 juni 2002 @ 09:21 |
Ik eet nogal vaak PZA, maar die PZA is inderdaad geen PZA die ik nog een keer zal kopen. De Mexicano versie is trouwens iets beter, maar ook niet wat je er van verwacht.. | |
Eightball | donderdag 27 juni 2002 @ 10:40 |
quote:[off topic] Waar jij de laatste tijd gezeten hebt!?!? ![]() Vakantie ofzo? ![]() [/off topic] quote:Bedankt voor de tip, ik stond juist op het punt... ![]() (heb trouwens een ME-GA goed BBQ receptje voor je, plaats ik strax wel even.) | |
jcartastic | donderdag 27 juni 2002 @ 10:44 |
Die PZA Shoarma is inderdaad niet te vreten en die lucht.... Die blijft gewoon een paar dagen in je huis hangen en ook in je mond. ![]() Dan moet je de Big American Pizza Hawai nemen. Die is echt goed te doen. | |
GHaven | donderdag 27 juni 2002 @ 10:45 |
quote:Nee, nog niet. ![]() Kom maar op met dat recept! | |
Vork | donderdag 27 juni 2002 @ 10:48 |
quote:Die vreet ik niet, maar de Mozzarella Pizza van Dr. Oetker is erg goed te doen. | |
Keroppi | donderdag 27 juni 2002 @ 11:52 |
quote:Jaaa ![]() | |
Schorpioen | donderdag 27 juni 2002 @ 12:14 |
Ik haal mijn pizza shoarma altijd gewoon bij de turk om de hoek, opgerold, met verse sla en vers gemaakte shoarma. Daar kan geen Iglo aan tippen! | |
chielechiel | donderdag 27 juni 2002 @ 12:22 |
Jezus ja, wat een k*t PZA, ik heb hem een paar weken geleden op, ik werd er kotsmisselijk van, niet echt een aanradertje ![]() | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 12:26 |
Kijk, dit was bijna weer een geslaagd staaltje reclame-maken geweest. Op basis van die grappige reclame voor de PZA Shoarma heb ik hem dus bijna gekocht, maar nu ik hier de waardering lees laat ik hem lekker liggen in het vriesvak! T_R_I_P gaat voor de Big Americans Pepperoni! | |
MeneerTim | donderdag 27 juni 2002 @ 12:32 |
Goedenmorgen in "[Review.]De PZA shoarma.", ik ga snel ontbijten en daarna dit topic lezen. Ik moet nog 2 PZA shoarma's naar binnen werken. | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 12:34 |
quote:Uw review wordt met ongeduld verwacht...ben benieuwd of er nou eens iemand positief gaat reageren! | |
V. | donderdag 27 juni 2002 @ 12:36 |
quote:Da's dan denk ik toch een kwestie van effe een keer je tanden poetsen. V. | |
GHaven | donderdag 27 juni 2002 @ 12:36 |
quote:Ik ben benieuwd of we ooit nog iets van MeneerTim zullen vernemen... ![]() | |
GRUMBLER | donderdag 27 juni 2002 @ 12:43 |
Bedankt voor het afraden van deze PZA!! Het leek me ook al 3 keer nix. je kan véél beter de Wagner pizza's gaan eten, de boston (vegetarische pizza) en de tonijn of hawai pizza zijn veel lekkerder!!! | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 12:50 |
quote:ROFLMAO ![]() ![]() ![]() | |
Koen.S.. | donderdag 27 juni 2002 @ 13:40 |
Ik vind em juist heel lekker, al haat ik die dikke bodems. De PZA Mexican is ook héél erg lekker. | |
Dewey | donderdag 27 juni 2002 @ 13:47 |
ReVieW: The Look!: Ik zag de pizza voor me liggen en ik dacht heb ik wel de shoarma gekocht? na wat beter te hebben gekeken zag ik de shoarma toch liggen...en ik was weer happy Cijfer look: 6 De Geur!: nou normaal als ik aan shoarma denk dan loop ik al met een stijve rond...dus ik ging lekker boven mijn PZA shoarma hangen en haalde ff diep in...:{ het enigste wat ik kon rijken was de geur van knoflook. de 6 stukjes shoarma die erop lagen kwam geen geur vanaf.... Cijfer Geur: 6 The taste!: Nu pakte ik me mesje en ging ik lekker snijden in me PZA shoarma ik natuurlijk alle shoarma op 1 punt gedaan anders heb je op 1 stuk 1 stukje shoarma...:D en de eerste paar hapjes gingen wel redelijk. Als je een hap had met shaorma smaakte het wel aardig maar had je al hellemal niks (80% dus) dan was het niet echt te eten..... Cijfer Taste: 6.5 TOTAAL CIJFER: 6.2 Conclusie: | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2002 @ 13:53 |
Gewoon Dr Oetker's Big American Hawai pizza nemen, die smaakt wèl lekker. Natuurlijke geur en smaak en lekkere grote lappen ham erop. En veel. | |
wizarddragon | donderdag 27 juni 2002 @ 13:56 |
quote:Erg jammer dat ik dit niet mag eten, want ik eet geen ham. ![]() | |
extreme | donderdag 27 juni 2002 @ 14:02 |
bij iets wat de naam "PZA" draagt zou je eigenlijk al vraagtekens moeten zetten... deze mislukte afkorting van pizza klinkt als een ernstige darmziekte, en volgens mij is dat niet heel ver naast de waarheid.. | |
MeneerTim | donderdag 27 juni 2002 @ 14:57 |
Dit gun je niemand. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2002 @ 15:01 |
quote:Het was niet lekker? Kom, vertel eens? ![]() | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 15:02 |
quote:Hahaha, wat een dramatische reviews krijgt dat ding zeg...het is zo erg dat ik hem bijna zelf wil gaan proberen om te kijken of jullie niet stiekem de boel aan het flessen zijn. Misschien moeten we de link van dit topic eens naar de product ontwikkelings afdeling van IGLO sturen. Iemand een e-mail adres? | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 15:03 |
quote:Vuile sadist! Die jongen voelt zich niet lekker...hij heeft zeer waarschijnlijk het PZA virus aan zijn darmen en jij wil weten hoe het smaakte? ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2002 @ 15:05 |
quote:*Postinggirl loopt inmiddels zo'n beetje blauw aan van het lachen en voelt zich wat licht in het hoofd. (En zoekt die pizza na negatieve review nr. zoveel nu al helemáál niet uit te proberen.) | |
Smike | donderdag 27 juni 2002 @ 15:10 |
Ik vind wel dat de pizza inmiddels enigszins gedemoniseerd wordt. | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 15:12 |
Attentie dames en heren! Ik heb net even op zo'n PZA Shoarma verpakking staan lezen en jullie begrijpen het gewoon verkeerd. Kijk er staat namelijk het volgende: quote:Zie je nou wel, ik wist wel dat jullie allemaal iets vergeten waren!!! ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2002 @ 15:14 |
Daarom is 'ie vast ook zo goedkoop. ![]() | |
El_Hijo_Del_Jefe | donderdag 27 juni 2002 @ 15:14 |
damn heb er ook nog een in de vriezer liggen ![]() | |
T_R_I_P | donderdag 27 juni 2002 @ 15:17 |
quote:Ja maar je hebt nu nog de kans om er echt iets van te maken, moet je alleen het recept in mijn vorige post ff volgen. | |
MeneerTim | donderdag 27 juni 2002 @ 15:21 |
quote:Om eerlijk te zijn ben ik er niet aan begonnen. Het onsmakelijke idee weerhield me van een, aan de reacties in dit topic af te lezen, lijdensweg. Ik ben jullie eeuwig dankbaar, | |
MSXUser | donderdag 27 juni 2002 @ 18:44 |
Iglo maakt wat mij betreft de grootste troep wat betreft 'pizza'. Altijd een grote groentebrei met hier en daar iets ondefinieerbaars wat voor vlees moet doorgaan. Kwa diepvries is Dr. Oetker veruit de beste, maar ook deze haalt het nog steeds niet bij een goede, traditionele restaurant pizza, of home-made (alles vers natuurlijk | |
Dr_Crouton | donderdag 27 juni 2002 @ 20:02 |
Na het lezen van de review hoef ik PZA niet meer uit te proberen... Vrijwillig dan. Mocht het toevallig in onze ijskast belanden en er is niks te vreten, dan ben ik bereid om het even te proberen...quote:Ik kan niet anders zeggen dat ik me hier bij aansluit. Dr. Oetker Texas (met pittige salami), Supreme (champignons en stukjes vlees) en Hawaii (ham + ananas) zijn de beste op het gebied van diepvriespizza's. | |
Mr_Knoxville | vrijdag 28 juni 2002 @ 21:38 |
zie hier:
Er lagen welgeteld 15 stukjes shoarma op, en dan nog niet eens van die hele reepjes maar meer van de vierkantje blokjes. Niet kopen dus!! | |
realist_ik | vrijdag 28 juni 2002 @ 21:42 |
idd niet te vreten... hoe durven ze 't trouwens een shoarmapizza noemen...!? shoarma is voor mij in de eerste plaats 'vlees' en geen 'knoflooksaus'. Ze zetten ook nog eens op de verpakking: "extra veel knoflooksaus" Nou dat is iig geen leugen ... bahbah ![]() | |
Bastard | vrijdag 28 juni 2002 @ 21:45 |
Eerst moest ik even zoeken naar de shoarma.. maar toen ik eenmaal begon te eten smaakte hij wel naar shoarma.. bij mij staat dat gelijk aan dezelfde dosis knoflooksaus. Ja dat zit er weer wel goed op! Ik vond hem dus best wel te eten want aan een snelle hap hoef je niet zo veel kwaliteit te verwachten. Het enige nadeel was dat ik 8 uur na die pizza nog knoflook op boerde. | |
Mr_Knoxville | vrijdag 28 juni 2002 @ 21:46 |
meteen maar ff een mailtje naar Iglo en de consumentenbond gestuurd | |
M4rtijn | vrijdag 28 juni 2002 @ 21:55 |
Die shoarma ketser heb ik nog niet geprobeerd, maar wel de Mexican variant... het meisje van de Appie waarschuwde nog: "die heb je zeker voor het eerst?" hoezo? "Nou, die is echt niet lekker, je kunt beter de shoarma nemen!" Ik mocht 'm nog snel ruilen, maar ja, dan ben je eigenwijs en probeer je 't toch en kom je er hardhandig achter dat er een of andere smerige donkerrooie saus op zit. Dus supertip: die zéker niet nemen!!! | |
MobileRingtonez | vrijdag 28 juni 2002 @ 22:00 |
quote:Daar heb je helemaal gelijk in, das ook mijn favoriet! | |
MSXUser | vrijdag 28 juni 2002 @ 22:40 |
IGLO staat toch ook voor 'Is Giftig, Langzaam Opeten'? Die foto van dat nieuwe misbaksel is werkelijk ranzig! Hoeveel weken heeft dat ding buiten de koeling gelegen??? | |
fatima | vrijdag 28 juni 2002 @ 22:57 |
quote:Ja dr.Oetker is okee maar dan de visversie,tonijn,mjam. Maar dit alles in het kader van het psychiatrisch ziekenhuis amsterdam. | |
Robino | zaterdag 29 juni 2002 @ 17:49 |
Je kan er met gemak een ruit mee ingooien. | |
kezmania | maandag 1 juli 2002 @ 22:15 |
Bah | |
Swetsenegger | maandag 1 juli 2002 @ 22:19 |
Wat een gezeik. Ik weet nog... vroeger, toen aten we bloembollen in de hongerwinter! | |
GHaven | dinsdag 2 juli 2002 @ 07:01 |
Ik at ze waarschijnlijk vorige week nog. Op de PZA shoarma! ![]() | |
Nuoro | dinsdag 2 juli 2002 @ 07:20 |
Alleen vanwege het bedenken van de combinatie: Pizza + Shoarma verdiend diegene wat mij betreft al een nekschot! | |
D. | dinsdag 2 juli 2002 @ 17:42 |
quote:Die combinatie is juist prima, een pizza is toch ook niet meer als een groot pita broodje. Alleen PZA is werkelijk afschuwelijk. | |
-Wepeel2- | dinsdag 2 juli 2002 @ 18:01 |
quote:Shoarmapizza is legendarisch! ![]() Al jaren mijn favoriete pizza! Bij Dominos en de plaatselijke Shoarmaboer is hij iig goed te eten ![]() Pizza, met veel kaas en tomaat en dan Shoarma. Heerlijk. Persoonlijk doe ik er geen knoflooksaus op, want dat vind ik dan weer minder smaken en afbreuk doen aan de geweldige smaaksensatie die zich Shoarmapizza noemt ![]() (ja ik ben echt verslaafd aan die dingen ![]() | |
MSXUser | dinsdag 2 juli 2002 @ 22:21 |
quote:Volgens mij heb jij nog nooit een echte pizza gegeten? Het is echt een wereld van verschil. De samenstelling van het deeg is heel anders, evenals de bereidingswijze (zowel het deeg als het volledige proces). Het pita broodje komt oorspronkelijk uit Israël, de pizza uit Italië. Dat de vele vage eethuisjes in Nederland de meest wanstaltige combinaties maken van beide gerechten (pizza shoarma of een Italiaans pita broodje), tsja.. daar kan ik ook niets aan doen, maar het zou net als autodrop 'verboden moeten worden' ![]() </offtopic> | |
Trammelant | dinsdag 2 juli 2002 @ 22:46 |
quote:Ja. Incl een blikje ansjovis en een half zakje geraspte pizzakaas + wat er nog meer in je koelkast is en erbij past ![]() | |
speedfreakssj | woensdag 3 juli 2002 @ 03:15 |
als ik pizza wil bel ik effe en ongeveer een kwtier later komt de pizza binnen. net uit de oven. De Pizzaria zit namelijk letterlijk naast de deur. ik heb wel eens een kaaspizza van de AH gegeten en danis he echt net alsof je bent vergeten het kartonnetje er onder vandaan te halen terwijl als je kijkt het echt weg is. verder vind ik de Pza sharma van de NEwyork Pizza wel gaan. ik heb die van Domina en Elcapones nog niet gegeten maar die lijken me ook erg [joopmode] Lekkahl[/joopmode] ik dacht al dat die van oetker lekker zou zijn maar nu denk ik dat die beter is voor de viulnis bak of als schietkaart. probeer het stukje shoarma te raken als het tenminste kan zien. nieuw idee: | |
zl0p | woensdag 3 juli 2002 @ 03:33 |
quote:dat zegt mijn pa nou bijna elke dag bij het avondeten ![]() | |
Cosma-Shiva | woensdag 3 juli 2002 @ 03:38 |
Tip: haal eens een Turkse pizza bij een Turkse bakkerij. (heel dunne pizza met gehakt, sambal, knoflook etc.) Opwarmen niet nodig (evt in de magnetron). | |
blieblie | woensdag 3 juli 2002 @ 12:36 |
quote: ![]() En inderdaad na de PZA shoarma loop je na 3 dagen nog steeds met een grafbek rond, maakt nie uit wat je aan kauwgum vreet en aan tanden poetst het blijft gewoon | |
Nuoro | woensdag 3 juli 2002 @ 18:33 |
quote:Kun je nagaan... ![]() | |
Miss_MacPhisto | woensdag 3 juli 2002 @ 18:37 |
Gelukkig lust ik uberhaupt geen pizza, dus hoef ik me hier ook niet aan te wagen .... ![]() | |
M4rtijn | woensdag 3 juli 2002 @ 21:39 |
Yuck yuck yuck... net de swarma versie naar binnen geschoven. Niet te beren zeg! Dat wordt voortaan weer droetker... | |
laffer | donderdag 11 juli 2002 @ 20:33 |
die PZA shoarma van iglo is idd niet te vreten. de gekoelde pizza shoarma de luxe van het huismerk albert hein is echt heerlijk. ![]() lekker veel vlees, verse schijfjes tomaat, oregano, uitjes,een beetje knoflooksaus,olijf en peterselie. echt een aanrader.. kost wel ruim 6 euro maar hij weegt wel 770 gram. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 11 juli 2002 @ 21:24 |
Over ranzige pizza's gesproken: Hier volgt een dringende waarschuwing. Zorg dat je NOOIT een O'Lacy's (huismerk van onder meer Jumbo)-pizza, smaak Bolognese, meeneemt. Dat had ik verleden week gedaan omdat die van Dr Oetker uitverkocht waren, ik een pizza nodig had en O'Lacy's meestal wel redelijk spul heeft. Gadverdamme. Een keiharde massieve bodem waar je met een bijtel nog bijna niet in komt, een stuk of zeven stukjes soppig rundvlees erop en verder....Tja, gewoon een weeïge nepsmaak. Pluspunt? Hij is goedkoop. | |
MSXUser | donderdag 11 juli 2002 @ 22:06 |
quote:En een ander pluspunt... Hij komt hard aan, mocht je toevallig ruzie met iemand hebben ![]() Ik ken ze. Het zijn eigenlijk pizza's die ze bij de bouwmarkt moeten verkopen, omdat je daar dan gelijk een bijbehorende kettingzaag of hakbijl kunt kopen. | |
waspman | donderdag 11 juli 2002 @ 22:19 |
PZA? zeker omdat het ze het een Pizza mogen noemen.. net als koetjesrepen geen chocolade is... of is het gewoon hippe taal? | |
laffer | donderdag 11 juli 2002 @ 22:50 |
quote:ik had ook een mailtje naar iglo gestuurd maar geen reactie ontvangen. heb jij wel een reactie gehad? | |
I.R.Baboon | donderdag 11 juli 2002 @ 22:52 |
quote:Hear Hear! Voor het verorberen van Shoarma is 1 geniale oplossing bedacht, en dat is het opensnijdbare broodje. En GEEN Pizza. | |
Marble | donderdag 11 juli 2002 @ 22:54 |
quote:Yep. | |
Kama | vrijdag 12 juli 2002 @ 14:05 |
*kots* Nee, niet te eten die zooi... Bij mij was het ook nog es zo dat in de fabriek de "garnering" precies 5 cm links van de bodem was gekwakt cq. de medewerker van IGLO z'n vizier niet al te scherp had toen ie over de bodem kotste... Maw, ik moest eerst een zijkant ontdoen van de kruidenboter en andere ranzigheid omdat ik al aan zag komen dat anders de zooi er zeker af zou lopen en m'n oventje de komende jaren wel naar die blub zou ruiken... Goed... experiment geslaagd, uitslag negatief. | |
-Wepeel2- | donderdag 18 juli 2002 @ 16:09 |
Ik sprak gisteren zowaar iemand die de PZA Shoarma wel te eten vond. En haar huisgenoten vonden hem ook lekker. Verder verklaarde ze dat er wel aardig wat Shoarma op te vinden was. Misschien hebben ze bij Iglo wel geluisterd? Of dit meisje heeft gewoon een slechte smaak. Dit vraagt in ieder geval om een fieldresearch dat deze week zal plaatsvinden door ondergetekende. | |
Kleintje | donderdag 18 juli 2002 @ 22:41 |
Ik heb hem gisteren op, met extra shoarma zoals hier aangegeven was. En met lekkere verse lamsshoarma is dat ding toch echt wel lekker. De bodem is goed te doen! | |
John_Falstaff | dinsdag 30 juli 2002 @ 02:44 |
quote:De PZA Shoarma ken ik gelukkig niet maar Dr Oetker weet inderdaad hoe het moet! Hawai is goed maar de Texas is toch echt wel beter ![]() | |
laffer | dinsdag 30 juli 2002 @ 02:50 |
quote:ik raad jullie toch aan om deze pizza eens te proberen. ![]() | |
Noodles | dinsdag 30 juli 2002 @ 12:14 |
quote:Neeee de Al Shoarma van Al Capone is heilig! | |
Splackavellie | dinsdag 30 juli 2002 @ 12:46 |
lekker is de "BIG AMERICAN pepperoni" hmmz! nog lekkerder is de "RESTAURANTO fungi"" zalig! vet veel champignons maar het echte toppunt vind ik als je een pizza bestelt bij "DA ROBERTO" en die thuis krijgt afgeleverd, gloeientig warm, hij is zooooooooo lekker, ik was gaan uiteten en dacht de hele tijd, een pizza van Da ROberto zou lekkerder zijn als deze tounedous met pepperroomsaus en aardappelgratain met fruit+dressing. | |
_Skipper_ | vrijdag 6 december 2002 @ 19:59 |
Hij is inderdaad niet te kanen. Zat bij mij nog een brok cement in ook. Laat ze maar es een mooie site bouwen waar je commentaar in kan vullen, dan wordt het misschien nog een keer wat. Dus jongens van Iglo: Het is echt weer een toppertje hoor! ^0^ ![]() | |
HeatWave | vrijdag 6 december 2002 @ 20:03 |
Damn wat een gemiste kans zeg van die jongens, de Shoarma Pizza is erg populair tegenwoordig. Worden produkten niet meer getest op personen tegenwoordig? Ik vind hem ook niet te kanen inderdaad! Die "saus" is net kruidenboter en geen knoflooksaus dus, verder is het vlees ook niet super. De pizza shoarma vers bij C1000 is 1000 keer beter!!! Zelf wat knoflook saus en yum yum yum!!! | |
Dr_Crouton | vrijdag 12 september 2003 @ 04:52 |
Zo hee, enkele uren later stink ik nog steeds naar knoflook. Er was geen vreten meer in huis en alleen die PZA Shoarma bleef over + megahonger. Was gelijk m'n laatste PZA. Zelfs een liter cola achterover slaan om alles weg te bijten helpt niet. | |
elcastel | vrijdag 12 september 2003 @ 06:51 |
Ik vind hem anders zeer goed te eten, alleen stink je een uren lang uit je mond van dat ding ... Ik at hem minimaal 1 keer per week, maar nu is die beohefte een stuk minder. Desalniettemin een toppertje. | |
Parafernalia | vrijdag 12 september 2003 @ 06:53 |
quote:waarom is de klok gestopt waar is de tijd.. | |
tonks | maandag 13 oktober 2003 @ 08:46 |
ik vond em wel lekker...:D | |
Hagedis | maandag 13 oktober 2003 @ 09:28 |
Te pruimen diepvriezpizza's: Big American Supreme Waaaaaaaaaaaaarom verkopen ze geen ovenfresh pizza's meer!!! | |
Kaensterle | maandag 13 oktober 2003 @ 09:45 |
quote: ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Kaensterle | maandag 13 oktober 2003 @ 09:46 |
quote:Houtovenpizza is ook ![]() | |
Kaensterle | maandag 13 oktober 2003 @ 10:07 |
quote:Met knoflooksaus? | |
Kaensterle | maandag 13 oktober 2003 @ 10:08 |
quote:Die tandoori-pizza is best te knagen trouwens! | |
Kaensterle | maandag 13 oktober 2003 @ 10:10 |
quote: ![]() Schijnt nog "niet-ongezond" te zijn ook | |
Chokeme | vrijdag 5 augustus 2005 @ 17:52 |
Moet je die van de New York Pizza eens proberen. Daar kan niks tegenop ![]() | |
Chokeme | vrijdag 5 augustus 2005 @ 18:02 |
Oh kick ik een 2 jaar oud topic ![]() Effe wakker worden ![]() | |
Mylene | vrijdag 5 augustus 2005 @ 18:09 |
Slotje. Het staat je vrij om een nieuw topic te openen in Culinesse m.b.t. New York Pizza. |